מתי תיגמר המלחמה?

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
שליחת תגובה

מתי תיגמר המלחמה?

עניין של שבוע שבועיים גג
2
13%
עד סוף אוגוסט זה מאחורינו
5
33%
סילבסטר 2026 בסימן ניצחון מוחלט
0
אין הצבעות
איזה תיגמר?
8
53%

סך הכול הצבעות: 15
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

תלוי מה אתה רוצה להשיג בה.

להוריד מקסימום יכולת גרעין?- לפוצץ את פורדו ולגרום לאיירניאנס להוציא מהמחבוא את כל האורניום המועשר 3 אחוז של יוטבתה.

להחליף המשטר?
קפבלנקה
קיבל.ה  213 לייקים

אני רוצה מצב שבו אין יותר טילים על ישראל ואנחנו חיים חיי שגרה... אבל זה הרבה לבקש בימינו כנראה
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

אני מעריך שהגבול העליון של משך זמן זה אמצע אוגוסט.
אי אפשר למרוח הרבה מידי מלחמה כזו בין מדינות לא שכנות, מלחמה של כאפות בין חייל האוויר לטילים שלהם.
קפבלנקה
קיבל.ה  213 לייקים

לדעתי הצנועה המלחמה היא כלי כדי לשמור על שלום השלטון.

ההישגים המדיניים שיש להשיג (השמדת יכולות גרעין, סיום המשטר) לא מקודמים על-ידי השלטון כרגע.
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

קפבלנקה כתב: 20 יוני 2025, 18:47 לדעתי הצנועה המלחמה היא כלי כדי לשמור על שלום השלטון.

ההישגים המדיניים שיש להשיג (השמדת יכולות גרעין, סיום המשטר) לא מקודמים על-ידי השלטון כרגע.
כמצביא נגד הביביזם, אני לא חושב שאיראן זה עניין עם שיקול פוליטי. זה משהו שכבר מזמן היה צריך להחמיר בו את הפעולת נגד ולא הוחמר משיקולים פוליטים וחוסר מנהיגות של אותו ראש ממשלה שכבר פה 15-17 שנה.
זה שהגענו לדקה ה92 כדי לפעול זה פאשלה אבל אין ברירה, רק שבניגוד לאופוריה והששת הימיזם שעופפת את מרבית הציבור, בעיקר הימין, העסק רחוק מלהסתיים. כל עוד יש שם אייתולות, מעצמה גרעינית זה רק עניין של זמן גם אם מתקן פורדו יהפוך לחניה.
לחנך את האיראנים לא נצליח. אנחנו רחוקים מאוד מלהבין את הפסיכולוגיה של המהלך(כי בדרך כלל הימין פחות מבין בפסיכולוגיה)
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

בעזה זה רק פוליטי.
רק.
כל הרוג שם זה כדי לשמור על הכיסא
קפבלנקה
קיבל.ה  213 לייקים

ביבי הגיע לדקה ה-92 לא בהיבט הגרעין האיראני אלא בהיבט המלחמה.

בלבנון לא נשאר מספיק חיזבאללה.
בעזה לא נשאר כלום חוץ מחרפת רעב וחטופים.

הוא הרגיש את הקואליציה מתנדנדת. את השאלות מתחילות להגיע. את עסקת החטופים המתקרבת.

המהלך על איראן הוא כדי להגדיל ולהמשיך את המלחמה כסטטוס קוו.

אנשים מדברים על הגרעין האיראני ועל המשטר כאילו זה משהו שיש לנו איזושהי נגיעה בו או יכולת להשפיע עליו, אין לנו. הדבר היחיד שזה, זה המשך מצב המלחמה כדי להאריך את השלטון.
ארז שדה
קיבל.ה  1072 לייקים

קפבלנקה כתב: 20 יוני 2025, 19:39 ביבי הגיע לדקה ה-92 לא בהיבט הגרעין האיראני אלא בהיבט המלחמה.

בלבנון לא נשאר מספיק חיזבאללה.
בעזה לא נשאר כלום חוץ מחרפת רעב וחטופים.

הוא הרגיש את הקואליציה מתנדנדת. את השאלות מתחילות להגיע. את עסקת החטופים המתקרבת.

המהלך על איראן הוא כדי להגדיל ולהמשיך את המלחמה כסטטוס קוו.

אנשים מדברים על הגרעין האיראני ועל המשטר כאילו זה משהו שיש לנו איזושהי נגיעה בו או יכולת להשפיע עליו, אין לנו. הדבר היחיד שזה, זה המשך מצב המלחמה כדי להאריך את השלטון.
צודק והגיע הזמן שהציבור הלא ביביסטי יבין את זה ונפסיק להיות חזקים ומאוחדים ונבין שהמלחמה הזאת מיותרת וצריך להפסיק אותה אתמול. למה מחכים לעוד הרס? עוד הרוגים ? עוד פצועים? עוד טראומות לילדים שלנו? מתי נבין ששוטפים לנו את המוח בתקשורת ?
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  925 לייקים

את איראן היה צריך לתקןף לפני עשור
הלוואי וארהב תכנס ותשמיד את פורדו
הלוואי וזה יגמר עד סוף החודש, אבל עד סוף אוגוסט, או ספטמבר נראה יותר הגיוני עם ביבי
לדעתי זה ייעצר רק כי טראמפ יעצור את זה ולא כי הממשלה תחליט לעצור לבד
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

ארצות הברית לא תיכנס לאירוע
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

בדיוק מה שכתבתי- ארצות הברית תיכנס לאירוע
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1520 לייקים

השאלה מה יהיה האירוע עכשיו...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  162 לייקים

לא חשבתי שרוסיה תפלוש לאוקראינה
לא חשבתי שחמאס יפלשו לישראל
לא חשבתי שישראל תתקוף באיראן
ולא חשבתי שארהב תתקוף באיראן
דעתי חשובה כדעת חמור
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש

כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
עובדיה
קיבל.ה  258 לייקים

תתאבד כבר כתב: 22 יוני 2025, 15:59 לא חשבתי שרוסיה תפלוש לאוקראינה
דעתי חשובה כדעת חמור
הייתי בטוח שרוסיה תפלוש לאוקראינה ולכן יצאתי מהבורסה שבועיים לפני הפלישה בזמן
עזבתי את אחד הקיבוצים שאכלו הכי חזק חודשיים לפני הטבח בגלל תחושת בטן רעה, למרות שהיה מקום מדהים. את הדירה שם מצאתי שרופה לחלוטין במילואים.
כתבתי באחת הקבוצות יום לפני המלחמה עם איראן, שהתרחיש הסביר ביותר הוא שנתקוף בשבוע הקרוב ומאות טילים ישוגרו לכיוון שלנו

והנה אני אומר כאן

כמו שזה נראה בעיניי, לצערי מדינת ישראל והפרויקט הציוני על המסלול לקפיצת ראש מהצוק בטווח זמן הקרוב. הAFTERMATH של אחרי המלחמה יכניס אותנו לסחרחורת שתגמד את כל מה שעברנו עד עכשיו.

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להסביר למה וכמה. לאנשים שאני אוהב אני פשוט מציע למצות את המאמצים להוצאת אזרחות זרה, להגדיל אחזקות מטח/נכסים אחרים שהם לא צמודי שקל, ולשים תשתית אמיתית, ליום שאני מקווה שלא יבוא. בעניין הנכסים ותיק ההשקעות, למטיבי לכת, הייתי גם מציע להעביר לאינטראקטיב ברוקרס האמריקאי, אבל לתהליך הזה יש עלויות וזה רק למי שממש BULLISH על העניין הזה ומוכן לשלם את העמלות על ההמרה וההעברה תמורת השקט הנפשי. למיטיבי לכת 2, הייתי מציע לפתוח IDEALISTA/IMMOBILIARE ומרקטפלייסים דומים אחרים. המחירים של נכס נחמד במדינות מסוימות יפתיע אתכם, גם לא למטרות חירום. המצב באירופה לא מזהיר, אבל מדובר כאן בבחירה בין רע במידה מסוימת, לרע הרבה יותר.

מכיוון שאני מציע את כל הנ"ל רק לאנשים שאני אוהב, אני לא צריך להזהיר אתכם שאני לא ממליץ על כלום. אם מישהו חושד שאני אוהב אותו - ראה הוזהרת. זו המלצה בלבד.

למרות כל האמור - מקווה שאתבדה. מקווה שאני יאכל את כל הכובעים שבעולם, ושעוד 10 שנים מישהו ימצא את ההודעה הזו ויצחק עלי
עובדיה
קיבל.ה  258 לייקים

אה זה קנסו בכלל לא וולטון

סתם הייתי רציני והשקעתי

תמותו
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

עובדיה כתב: 22 יוני 2025, 18:15
תתאבד כבר כתב: 22 יוני 2025, 15:59 לא חשבתי שרוסיה תפלוש לאוקראינה
דעתי חשובה כדעת חמור
הייתי בטוח שרוסיה תפלוש לאוקראינה ולכן יצאתי מהבורסה שבועיים לפני הפלישה בזמן
עזבתי את אחד הקיבוצים שאכלו הכי חזק חודשיים לפני הטבח בגלל תחושת בטן רעה, למרות שהיה מקום מדהים. את הדירה שם מצאתי שרופה לחלוטין במילואים.
כתבתי באחת הקבוצות יום לפני המלחמה עם איראן, שהתרחיש הסביר ביותר הוא שנתקוף בשבוע הקרוב ומאות טילים ישוגרו לכיוון שלנו

והנה אני אומר כאן

כמו שזה נראה בעיניי, לצערי מדינת ישראל והפרויקט הציוני על המסלול לקפיצת ראש מהצוק בטווח זמן הקרוב. הAFTERMATH של אחרי המלחמה יכניס אותנו לסחרחורת שתגמד את כל מה שעברנו עד עכשיו.

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להסביר למה וכמה. לאנשים שאני אוהב אני פשוט מציע למצות את המאמצים להוצאת אזרחות זרה, להגדיל אחזקות מטח/נכסים אחרים שהם לא צמודי שקל, ולשים תשתית אמיתית, ליום שאני מקווה שלא יבוא. בעניין הנכסים ותיק ההשקעות, למטיבי לכת, הייתי גם מציע להעביר לאינטראקטיב ברוקרס האמריקאי, אבל לתהליך הזה יש עלויות וזה רק למי שממש BULLISH על העניין הזה ומוכן לשלם את העמלות על ההמרה וההעברה תמורת השקט הנפשי. למיטיבי לכת 2, הייתי מציע לפתוח IDEALISTA/IMMOBILIARE ומרקטפלייסים דומים אחרים. המחירים של נכס נחמד במדינות מסוימות יפתיע אתכם, גם לא למטרות חירום. המצב באירופה לא מזהיר, אבל מדובר כאן בבחירה בין רע במידה מסוימת, לרע הרבה יותר.

מכיוון שאני מציע את כל הנ"ל רק לאנשים שאני אוהב, אני לא צריך להזהיר אתכם שאני לא ממליץ על כלום. אם מישהו חושד שאני אוהב אותו - ראה הוזהרת. זו המלצה בלבד.

למרות כל האמור - מקווה שאתבדה. מקווה שאני יאכל את כל הכובעים שבעולם, ושעוד 10 שנים מישהו ימצא את ההודעה הזו ויצחק עלי
אתה מתכוון שנחטוף נוקאאוט מבחוץ או שהבפנים הלוהט והמנוהל בצורה מחפירה ביותר(בעיקר מהצד הימני העיוור והילדותי והרווי תיאוריות קונספירציה) יפיל אותנו?
שתף.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1520 לייקים

הנוקאאוט יכול להגיע מבחוץ, אבל הסיבה היא מה שקורה בפנים.
זה בדיוק למה עזבתי לפני יותר מעשור, והכל באמת התקדם לכיוון שחשבתי...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

זה תלוי בילודה מניח, אם אנחנו דוגלים להשאר דמוקרטיה.
אם תופסים את השלטון פעם אחת, זאת אמורה להיות התארגנות ופיקוס סביב מטרות, ברמה אחרת יוצאת דופן. להבין את גודל השעה ולפעול. כמו אגב מה שהם מנסים לעשות בשינוי השלטון. הבעיה שהאופוזיציה שלנו רדומה כמו ירוסלאב באקו בשער. עייפים ואנמים. צריך להצמיח מנהיג אמיתי ונועז מלמטה.
לא רק האופוזיציה רדומה, אלא שהיא לא יודעת לפעול כגוש אחד שמאוחד סביב מטרות ברורות. ההתנצחויות וההתפסויות על קטנות, הורג אותנו. לא מבינים את המטרה העיקרית. להבין מה הנקודות המרכזיות ולשים בצד את ההצמדות לאני המאמין שלי
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

אומרים שנשאר המתקן בפורדו והאורניום גם אחרי שאל אמריקייה נכנסו בו.
אז נתראה באירן נגד ישראל 2 בעוד כמה חודשים

לפעמים מה שטראמפ מביים, לא מתכתב עם המציאות כנראה. זה בכל זאת לא הWWF
שליחת תגובה