עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
yoni143
קיבל.ה  94 לייקים

את המיליון וחצי על דיארה שלא יקרה, הייתי שם על אלי דסה ולירן חזן ממכבי פתח תקווה, צד אחד אלי דסה צד שני דורון ליידנר זה איכות של האיכות. לגבי לירן חזן מוכשר מאד, גולר, ראיית משחק, ורק בן 19. מי שלא מכיר אותו שירשום ביוטיוב או בגוגל יראה מה זה שחקן.
oleg neduda
קיבל.ה  1998 לייקים

yoni143 כתב: 11 יוני 2025, 12:51 את המיליון וחצי על דיארה שלא יקרה, הייתי שם על אלי דסה ולירן חזן ממכבי פתח תקווה, צד אחד אלי דסה צד שני דורון ליידנר זה איכות של האיכות. לגבי לירן חזן מוכשר מאד, גולר, ראיית משחק, ורק בן 19. מי שלא מכיר אותו שירשום ביוטיוב או בגוגל יראה מה זה שחקן.
אלי דסה לא רוצה לחזור לישראל. לגבי לירן חזן - אין ספק שמה שאנחנו צריכים בצד שמאל זה שחקן שכבש בכל קריירת הבוגרים שלו גול אחד. אני בכלל לא מדבר על זה שלהוציא פורספקט מלוזון (שגם עושה לו יחסי ציבור מגיל נוער) יעלה סכומים חסרי כל פרופורציה
yoni143
קיבל.ה  94 לייקים

oleg neduda כתב: 11 יוני 2025, 12:56
yoni143 כתב: 11 יוני 2025, 12:51 את המיליון וחצי על דיארה שלא יקרה, הייתי שם על אלי דסה ולירן חזן ממכבי פתח תקווה, צד אחד אלי דסה צד שני דורון ליידנר זה איכות של האיכות. לגבי לירן חזן מוכשר מאד, גולר, ראיית משחק, ורק בן 19. מי שלא מכיר אותו שירשום ביוטיוב או בגוגל יראה מה זה שחקן.
אלי דסה לא רוצה לחזור לישראל. לגבי לירן חזן - אין ספק שמה שאנחנו צריכים בצד שמאל זה שחקן שכבש בכל קריירת הבוגרים שלו גול אחד. אני בכלל לא מדבר על זה שלהוציא פורספקט מלוזון (שגם עושה לו יחסי ציבור מגיל נוער) יעלה סכומים חסרי כל פרופורציה
ביינתיים כל שחקן שיוצא מהנוער של מכבי פתח תקווה הוא אדיר, לגבי לירן חזן, הוא יהיה מהבולטים בליגה, וזה ברור שאם לא נחטוף אותו הוא יככב במדי מכבי או מכבי חיפה ונפספס כרגיל.
dino
קיבל.ה  2579 לייקים

איזה מיליון וחצי תגיד לי?
אם באמת יש הצעה שקרובה למיליון זה מעט יפתיע.
אם באמת ירכשו במיליון וחצי יורו, מתחייב לרוץ ברחבי הפורום עם תחתונים. שזה הלאכול את הכובע החדש.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  500 לייקים

dino כתב: 11 יוני 2025, 13:04
איזה מיליון וחצי תגיד לי?
אם באמת יש הצעה שקרובה למיליון זה מעט יפתיע.
אם באמת ירכשו במיליון וחצי יורו, מתחייב לרוץ ברחבי הפורום עם תחתונים. שזה הלאכול את הכובע החדש.
תתחייב לתרום ח"י שקלים לארגון להב"ה נראה אותך
oleg neduda
קיבל.ה  1998 לייקים

yoni143 כתב: 11 יוני 2025, 12:59
ביינתיים כל שחקן שיוצא מהנוער של מכבי פתח תקווה הוא אדיר, לגבי לירן חזן, הוא יהיה מהבולטים בליגה, וזה ברור שאם לא נחטוף אותו הוא יככב במדי מכבי או מכבי חיפה ונפספס כרגיל.
אולי כן ואולי לא. אבל השחקנים האדירים שיצאו ממכבי פתח תקווה נמכרו בסכומים שאף קבוצה בליגה העל לא שילמה מעןלם (או סיימו חוזה כמו תאי בריבו), וגם זה אחרי שכיכבו בליגת העל. לירן חזן כיכב בליגת הנוער בלבד, כמו הרבה שחקנים ממוצעים לפני.
dino
קיבל.ה  2579 לייקים

מתחייב לתרום סבבה
אין מיליון וחצי יורו, לא קיים
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  92 לייקים

רדפוקס כתב: 11 יוני 2025, 02:21
פוגודין כתב: 11 יוני 2025, 00:04
אנחנו בתהליך כתב: 10 יוני 2025, 22:16

"חלוץ פותח בMLS הראה לי נתונים 13 גולים 4 בישולים מסוכן לפחות 4 פעמים במשחק את השער רואים גובה דריבל מהירות משחק ב2 רגליים משחק ראש טוב
שכר 400 אלף דולר ואין דמי העברה
ספרא לא מוכן"

אותו בן אדם שאמר לי יומיים לפניי הוולקאם למחמיד
ככה שאין לי יותר מידי מה להוסיף בנוגע לזה
נדמה לי שמצאתי,סבאסטיאן פריירה מפראגוואי
כבש 13 שערים ובישל 3 בליגת הMLS בעונת 2022
וכיום שחקן משוחרר.
הוא חתם בקבוצה מארץ הולדתו, ככה שזה לא הוא.
באמת שאין שחקן שעונה על הקריטריונים האלה והוא גם שחקן חופשי או שהחוזה שלו נגמר בדצמבר הקרוב, לפחות לא לפי המידע שיש בטרנספרמרקט.
נכון הוא חתם שם לפני יומיים
On 9 June 2025, following the termination of his contract with Rosario Central, Ferreira returned to the side with which he started his career, Club Olimpia.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
L.S
קיבל.ה  1143 לייקים

dino כתב: 11 יוני 2025, 13:09 מתחייב לתרום סבבה
אין מיליון וחצי יורו, לא קיים
נאחס הפוך במודע לא תופס
רק אומר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  92 לייקים

עדי רובינשטיין מישראל היום פרסם ש:
יהפוך לשחקן הכי יקר בסגל: תומר יוספי סיכם בהפועל תל אביב
הקשר ההתקפי הישראלי שמשחק בקבוצת פוליסיה ז'יטומיר מליגת העל האוקראינית סיכם אצל האדומים על חוזה לעונה הקרובה • מדובר בלגיונר השני שחוזר לארץ ולאדומים, אחרי דורון ליידנר

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/18163442
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  244 לייקים

7even כתב: 11 יוני 2025, 10:51
דולימנגה99 כתב: 11 יוני 2025, 10:46 חבר שהוא בן דוד של סוכן סיפר לי בסוד שהפועל כבר סיכמה עם זהבי על חוזה לשנה אבל בגלל שספרא לא רצה לשלם על שיחה מארה"ב לישראל או על פרימיום בזום זה התפספס והעסקה נפלה.
בקיצור - עוד מאותו התבשיל. ניסנוב במבטא אמריקאי
איך אמר סול גודמן - 'אני מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו'
פארוקי אמר את זה
fidel
קיבל.ה  107 לייקים

yoni143 כתב: 11 יוני 2025, 12:59
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le/758204/
אבי לוזון אמר עליו שהוא יותר גדול ממנור
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2903 לייקים

אז יוספי סגור אני מבין
יחד, רק יחד! :heart:
dino
קיבל.ה  2579 לייקים

7even כתב: 11 יוני 2025, 14:33 אז יוספי סגור אני מבין
כרגע לדעת עדי רובינשטיין - בגדר סיכם.
דולימנגה99
קיבל.ה  31 לייקים

יודעים מי בא לי? דניאל דאפאה הילד האפריקאי של נתניה. לא נחשב זר, בן 18, עילוי פיזי... נולד בארץ אז אפשר להאמין שהגיל שלו זה לא חארטה ולפי אחת הכתבות גם יש לו סעיף שחרור. יכול להיות חלוץ מחליף לא רע ועוד שנתיים +- להימכר
ונרקומן
קיבל.ה  321 לייקים

רדפוקס כתב: 11 יוני 2025, 12:51
לירון האדום כתב: 11 יוני 2025, 12:46
רדפוקס כתב: 11 יוני 2025, 12:39
אני לא יודע מי ריאלי ומי לא, אבל בוא נתייחס לסוגייה שבפתח -
בהנחה שלא נביא קשר 8 בסגנון קאנגווה שיודע לנווט התקפות ולתת פסים חכמים, ואנחנו עלולים לגמור עם גורדנה/גוני נאור בעמדה הזאת, אז לטעמי להביא שחקן 10 כמו יוספי שהאיכויות שלו סובבות יותר סביב הצטרפות מקו שני ופחות סביב פסים חכמים וניווט התקפות זאת טעות.
ספורי ונאתכו אלו שני הישראלים היחידים שהוזכרו כרלוונטים אלינו בשלב כלשהו של החלון שעונים על ההגדרה הזאת.
ביבראס כבר ירד מהפרק.
ספורי לדעתי לא ריאלי שיחזור לישראל.

יש למו מקום לעוד 5 זרים, אחד מהם ברור שיהיה חלוץ ואחד בשמאל (דיארה לדוג') נשארנו עם מקום ל 3 זרים שחסר גם מגן ימני.
אם נצליח להביא את נחמיאס, אז הוא יכול לשחק בימין גם ואז אפשר להביא את 3 הזרים לתפקידים בקישור.
גורדנה/יוספי/בנימין - אחד מהם יהיה בהרכב לצד 3 הזרים.
זה קאדר רחב וטוב.

דרך אגב, מה עם קארצב? הוא משחק שם בסין? ריאלי להביא אותו?
בספק רב שיגיע נחמיאס, אולי יביאו את קנדיל ויוותרו על מגן ימני זר.
בסופו של דבר הניתוח שרשמתי לא מנותק מהמציאות - אם ה-8 שלנו יהיה נניח גורדנה וה-10 יוספי זה מתכון להתקפה תקועה שתיפול ותקום על הזר שיביאו לשמאל והיכולת של טוריאל.
אני חושב שיוספי מספיק טוב כדי לשחק ב10, יחד עם גיבוי זר ורן בנימין - זה בסדר גמור.
למרות שאני מסכים שהסטטיסטיקה הלא משהו שלו בקריירה עד כה מלבד העונה וחצי הטובות שנתן די מדאיגה.. ראיתי אותו בהפועל חיפה וגם בבאר שבע לא מעט ולדעתי הוא באמת שחקן מצוין, בטח עדיף על חדידה שהועלה פה כאלטרנטיבה
אני יותר מודאג למשל מעמדות המגן ימני, חלוץ וקשר האחורי, שאנחנו ערומים שם לגמרי, ואני לא רואה מספיק אופציות ריאליות שם.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  317 לייקים

אופתע מאוד אם יוספי יגיע, אבל הלוואי.
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  92 לייקים

ונרקומן כתב: 11 יוני 2025, 15:53
רדפוקס כתב: 11 יוני 2025, 12:51
לירון האדום כתב: 11 יוני 2025, 12:46
ביבראס כבר ירד מהפרק.
ספורי לדעתי לא ריאלי שיחזור לישראל.

יש למו מקום לעוד 5 זרים, אחד מהם ברור שיהיה חלוץ ואחד בשמאל (דיארה לדוג') נשארנו עם מקום ל 3 זרים שחסר גם מגן ימני.
אם נצליח להביא את נחמיאס, אז הוא יכול לשחק בימין גם ואז אפשר להביא את 3 הזרים לתפקידים בקישור.
גורדנה/יוספי/בנימין - אחד מהם יהיה בהרכב לצד 3 הזרים.
זה קאדר רחב וטוב.

דרך אגב, מה עם קארצב? הוא משחק שם בסין? ריאלי להביא אותו?
בספק רב שיגיע נחמיאס, אולי יביאו את קנדיל ויוותרו על מגן ימני זר.
בסופו של דבר הניתוח שרשמתי לא מנותק מהמציאות - אם ה-8 שלנו יהיה נניח גורדנה וה-10 יוספי זה מתכון להתקפה תקועה שתיפול ותקום על הזר שיביאו לשמאל והיכולת של טוריאל.
אני חושב שיוספי מספיק טוב כדי לשחק ב10, יחד עם גיבוי זר ורן בנימין - זה בסדר גמור.
למרות שאני מסכים שהסטטיסטיקה הלא משהו שלו בקריירה עד כה מלבד העונה וחצי הטובות שנתן די מדאיגה.. ראיתי אותו בהפועל חיפה וגם בבאר שבע לא מעט ולדעתי הוא באמת שחקן מצוין, בטח עדיף על חדידה שהועלה פה כאלטרנטיבה
אני יותר מודאג למשל מעמדות המגן ימני, חלוץ וקשר האחורי, שאנחנו ערומים שם לגמרי, ואני לא רואה מספיק אופציות ריאליות שם.
אני אישית לא זכרתי כל כך את הביצועים שלו בליגה
אז הנה סרטון ביצועים קצר למי שרוצה:

לירון האדום
קיבל.ה  2378 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 11 יוני 2025, 16:11 אופתע מאוד אם יוספי יגיע, אבל הלוואי.
למה שלא יגיע?
הוא בקושי משחק בקבוצה שלו.
גילו
קיבל.ה  33 לייקים

לירון האדום כתב: 11 יוני 2025, 16:20
למה שלא יגיע?
הוא בקושי משחק בקבוצה שלו.
מניח שהוא מעוניין לקבל שכר.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  500 לייקים

גלעד קצב על

עומרי אלטמן:
"יש כמה קבוצות שרוצות אותו, הוא לא יישאר בהפועל תל אביב ונראה מה האופציה הכי טובה בשבילו. הייתה לו חצי עונה טובה במכבי בני ריינה, והוא כנראה לא יישאר בהפועל ת"א. יש הרבה עניינים כספיים שצריך לפתור. יהיו לו הצעות מליגת העל ונצטרך להחליט".

לירן רוטמן:
"הוא יישאר בהפועל ת"א בעונה הבאה".

גוני נאור:
"להפועל תל אביב היתה אופציה עליו במקום 2 מיליון שקל, אוהבים אותו מאוד שם, אבל הם לא מוכנים לשלם את הסכום הזה כרגע".

וגם:
רועי גורדנה:
"לא קיבלנו שום הודעה, אני חושב שברגע שרן קוז'וך ורועי יחזרו לארץ הם ידברו ויחליטו מה הם רוצים לעשות. אם הייתי מאמן הייתי לוקח אותו לכל קבוצה".
אנטוניו ספר:
"לא ימשיך בהפועל באר שבע, שרוצה למכור אותו. אין לו ביקוש בארץ בעסקת העברה. בהשאלה אני מניח שהיתה יותר מהצעה אחת. ב"ש רוצה למכור אותו בסכום של 350-400 אלף יורו".
דולב חזיזה:
"ימשיך כרגיל בעונה הבאה".
נערך לאחרונה על ידי Sin Queso ב 11 יוני 2025, 16:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
טכנית לארז
קיבל.ה  2115 לייקים

הבעיה שזה "דיווח" של עדי רובינשטיין. בוא נגיד שלא נראה לי שיש לו 40% פגיעה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
dino
קיבל.ה  2579 לייקים

זאת לא תהיה הפעם הראשונה וגם לא ה20 שעדי רובינשטיין מסכם לנו עם שחקן ואף אחד לא יודע מזה
בן לוז
קיבל.ה  220 לייקים

בכיף פותח עם יוספי בעמדה מספר 10
שחקן של מספרים
מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  371 לייקים

בן 26 עם עונה אחת טובה בקריירה בקבוצה בלי לחץ
בן לוז
קיבל.ה  220 לייקים

מריו פצ'אלקה כתב: 11 יוני 2025, 17:06 בן 26 עם עונה אחת טובה בקריירה בקבוצה בלי לחץ
בנתיים אתה עם רן בנימין שם
אם יש תכנון להנחית זר עם שכר 300 אלף יורו צפונה לעונה בכיף, אם לא אז אני בטוב עם יוספי
amorphis
קיבל.ה  85 לייקים

שלושת כללי הזהב שפוסלים שחקן או איש מקצוע להיות טוב מספיק להיות חלק מהפועל לפי האוהדים
1. היה חלק מהפועל בעבר
2.נמצא בהפועל תל אביב בהווה
3.מועמד להיות בהפועל תל אביב בעתיד

חוץ מאלו כל השאר הם לגמריי לגיטימיים
תבדקו אותי ותראו שזה תמיד נכון
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2903 לייקים

בן לוז כתב: 11 יוני 2025, 17:34
מריו פצ'אלקה כתב: 11 יוני 2025, 17:06 בן 26 עם עונה אחת טובה בקריירה בקבוצה בלי לחץ
אם יש תכנון להנחית זר עם שכר 300 אלף יורו צפונה לעונה בכיף, אם לא אז אני בטוב עם יוספי
האמת שאנחנו גם לא עם רן בנימין. פשוט כי בהרכב שמתאים לליגת העל, רן בנימין חייב לפתוח על הספסל. זה יעשה לו רק טוב.
הגיע הזמן להפסיק עם מעבדת הניסויים הזו על גב שחקני הנוער שחוץ מטראומות על תבוסות בשלל מגרשי ליגת על לא עשתה הרבה בשנים האחרונות.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1187 לייקים

עדי רובינשטיין זה כמו שעון שוויצרי רק הפוך- הוא המדד למה שלא יקרה בוודאות
חרטטן על
H.T.A
קיבל.ה  9 לייקים

7even כתב:
האמת שאנחנו גם לא עם רן בנימין. פשוט כי בהרכב שמתאים לליגת העל, רן בנימין חייב לפתוח על הספסל. זה יעשה לו רק טוב.
הגיע הזמן להפסיק עם מעבדת הניסויים הזו על גב שחקני הנוער שחוץ מטראומות על תבוסות בשלל מגרשי ליגת על לא עשתה הרבה בשנים האחרונות.
אחלה רן בנימין, האנדררייטד הכי גדול בפורום הזה. אנשים פה שמים אותו על הספסל/בהשאלה כאילו יש כאן ים קשרים בני 20 עם היכולות הפיזיות שלו. בגף עליה מתמיד והכי חשוב שומר על עצמו ולא פצוע כמו 90% מהשחקנים פה (טפו טפו).
עם יש זר פסיכי לעמדה קונה אותו לספסל.חי בשלום אם הוא מולחם להרכב כל העונה, מרגיש לי שהוא יכול להתפוצץ עם יותר איכות לידו

Sent from my iPhone using Tapatalk
InFlames
קיבל.ה  405 לייקים

H.T.A כתב: 11 יוני 2025, 18:29
7even כתב:

אחלה רן בנימין, האנדררייטד הכי גדול בפורום הזה. אנשים פה שמים אותו על הספסל/בהשאלה כאילו יש כאן ים קשרים בני 20 עם היכולות הפיזיות שלו. בגף עליה מתמיד והכי חשוב שומר על עצמו ולא פצוע כמו 90% מהשחקנים פה (טפו טפו).
עם יש זר פסיכי לעמדה קונה אותו לספסל.חי בשלום אם הוא מולחם להרכב כל העונה, מרגיש לי שהוא יכול להתפוצץ עם יותר איכות לידו

לא פותח באף קבוצה בליגת העל
dino
קיבל.ה  2579 לייקים

אפשר לתבוע את רובינשטיין וצנציפר?
האחד על סיכומים שלא קרו והשני על הגזמות כמו התקציב והצעה של 1.5 מיליון על דיארה?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2903 לייקים

7even כתב:

זה שרן בנימין אנרייטד בפורום לא אומר שהוא לא *חייב* להיות שחקן ספסל בליגת העל. על הספסל לא אומר שאתה שחקן לא טוב.
ושוב - זה יעשה לו, לקבוצה, ולקהל רק טוב. חבל שאתה לא רואה את זה.
Nati
קיבל.ה  1896 לייקים

amorphis כתב:שלושת כללי הזהב שפוסלים שחקן או איש מקצוע להיות טוב מספיק להיות חלק מהפועל לפי האוהדים
1. היה חלק מהפועל בעבר
2.נמצא בהפועל תל אביב בהווה
3.מועמד להיות בהפועל תל אביב בעתיד

חוץ מאלו כל השאר הם לגמריי לגיטימיים
תבדקו אותי ותראו שזה תמיד נכון
הדשא של השכן
H.T.A
קיבל.ה  9 לייקים

7even כתב:
7even כתב: האמת שאנחנו גם לא עם רן בנימין. פשוט כי בהרכב שמתאים לליגת העל, רן בנימין חייב לפתוח על הספסל. זה יעשה לו רק טוב.

זה שרן בנימין אנרייטד בפורום לא אומר שהוא לא *חייב* להיות שחקן ספסל בליגת העל. על הספסל לא אומר שאתה שחקן לא טוב.
ושוב - זה יעשה לו, לקבוצה, ולקהל רק טוב. חבל שאתה לא רואה את זה.
רואה. זה למה רשמתי שאם בא זר אכזר אני חי בשלום עם ר״ב בספסל.
אני גם רואה שהוא אחלה שחקן בית , צעיר, שיש לו מה לתרום להרכב. אני רואה שיש לנו ים חורים בהרכב שצריכים איכות של שחקן זרים עם הגבלת תקציב וזרים, וש70-90 דק׳ פר משחק יפתחו אותו הרבה יותר טוב ומהר מ0-30 דק׳. תוסיף לזה שפלוריאן וירץ כנראה חותר בליברפול אז הוא כנראה לא יגיע.

נראה לי יותר מהגיוני להרכב. בוא, זה לא שאמרתי לך שים לי את אל ים ב6 וחרא על העונה

Red_man
קיבל.ה  1377 לייקים

Sin Queso כתב: 11 יוני 2025, 16:45 גלעד קצב על

עומרי אלטמן:
"יש כמה קבוצות שרוצות אותו, הוא לא יישאר בהפועל תל אביב ונראה מה האופציה הכי טובה בשבילו. הייתה לו חצי עונה טובה במכבי בני ריינה, והוא כנראה לא יישאר בהפועל ת"א. יש הרבה עניינים כספיים שצריך לפתור. יהיו לו הצעות מליגת העל ונצטרך להחליט".

לירן רוטמן:
"הוא יישאר בהפועל ת"א בעונה הבאה".

גוני נאור:
"להפועל תל אביב היתה אופציה עליו במקום 2 מיליון שקל, אוהבים אותו מאוד שם, אבל הם לא מוכנים לשלם את הסכום הזה כרגע".

וגם:
רועי גורדנה:
"לא קיבלנו שום הודעה, אני חושב שברגע שרן קוז'וך ורועי יחזרו לארץ הם ידברו ויחליטו מה הם רוצים לעשות. אם הייתי מאמן הייתי לוקח אותו לכל קבוצה".
אנטוניו ספר:
"לא ימשיך בהפועל באר שבע, שרוצה למכור אותו. אין לו ביקוש בארץ בעסקת העברה. בהשאלה אני מניח שהיתה יותר מהצעה אחת. ב"ש רוצה למכור אותו בסכום של 350-400 אלף יורו".
דולב חזיזה:
"ימשיך כרגיל בעונה הבאה".
תביא לי את ספר בהשאלה עם אופציה ואת גורדנה ואני מרוצה.
dino
קיבל.ה  2579 לייקים

באמת תקופה יבשה
רק הפועל
קיבל.ה  2606 לייקים

מה עם הילדים המרגשים עם האין סוף אופי שגדלו אצל הרמאים? לא כדאי להביא איזה איילון אלמוג או משהו בסגנון ?
yoni143
קיבל.ה  94 לייקים

רק הפועל כתב: 11 יוני 2025, 20:49 מה עם הילדים המרגשים עם האין סוף אופי שגדלו אצל הרמאים? לא כדאי להביא איזה איילון אלמוג או משהו בסגנון ?
מתן חוזז, טיילון אלמוג ויונתן כהן , רק על אחד מהם הייתי משכיב ארגז מהתקציב. אבל בהפועל תמיד מחכים ליולי אוגוסט להביא איזה אמידו באלדה או מייקל אולהה
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  44 לייקים

חבל שאנשים לא מבינים מי הבעלים, ומי העוסקים במלאכה
בנתיים עסוקים בלהזכיר פה שמות של שחקנים שיכולים אולי לחלק מים באימונים לקבוצה עם כזה תקציב
שליחת תגובה