רדפוקס כתב: ↑08 יוני 2025, 11:58
L.S כתב: ↑08 יוני 2025, 10:27
dino כתב: ↑08 יוני 2025, 10:12
מצד שני היו לו גם כמה פגיעות ראשוניות לפני השאר
את הידיעות הוא לא ממציא משנאת הפועל. כתבתי כבר שאם כבר הבעיה היא שהוא יותר נוטה לצד הפסימי בכתיבה שלו.
בסך הכל הוא כותב לגביו מה שכבר ידוע
שהוא ישאר רק אם לא ימצאו מחליפים. לא משהו שלא ידענו כבר.
מרבית הסיכויים שימצאו מחליפים ככה שזה כמו שאני אומר- הוא פולניה טרחנית אבל לא ממציא
ג'וקו לא ישר תרפה
נחכה ונראה - בינתיים כל ״המקורבים למקורבים״ שצצו פה בפורום ומבטיחים לנו השקעה אדירה ועידן חדש בהפועל הם בגדר דיבורים.
עד כה החתימו שחקנים חופשיים וזולים בלבד חוץ ממאייומבו שקיבל שכר קצת מנופח ועדיין לא שכר שעוד לא ראינו בהפועל של השנים האחרונות.
לגבי ג׳וקו, צריך לשחרר אותו גם אם נשאר עם 5 זרים כי הוא פשוט שחקן כדורגל לא טוב שלא צריך לשחק בהפועל תל אביב.
עם זאת אני צפיתי מראש את כותרות בסגנון כמו: ״ג׳וקו מרשים באימונים ובקבוצה שוקלים לתת לו הזדמנות נוספת לאור הקושי במציאת זרים שאינם רוצים להגיע לשחק בישראל בעת מלחמה״ - כי זה מה שקורה שלא מודיעים לשחקן כזה בתום העונה שהוא צריך להתחיל לחפש קבוצה חדשה.
אני לא מקורב ולא נעליים
סתם נרקומן של הפועל שמחפש דברים מתחת לשטיח ומשתדל לאמת את מה שאומרים לי
אני מניח שאתה מדבר בין השאר על דברים שאמרתי.
אז כמו שאמרתי שיש כוונה להשקעה גדולה, גם אמרתי שלהביא לפה את כל מי שאנחנו רוצים ומוכנים לשלם לא נצליח ב100% כבר בקיץ הקרוב וצריך לתת למערכת שנבנתה סבלנות. כי יש כוונה ויש אמצעים.
אני מאמין שאתה עוד תופתע לטובה ברמת השחקנים שעוד יגיעו. יש עוד הרבה למה לחכות (לדעתי)
לגבי ג'וקו - זה שאנחנו לא שומעים לא אומר שלא קורים דברים, עובדים ועובדים קשה ובשקט בהפועל.
אולי באמת כדאי להוריד פרופיל ולתת לזמן לעשות את שלו.
אני מאמין שתהיה קבוצה חזקה השנה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.