ונרקומן כתב: ↑06 יוני 2025, 16:31
מחתימים ל3 שנים את מחמיד ואז מציעים 1.5 מיליון יורו על שחקן אחר. אני מבולבל לגמרי כבר
כעקרון צריך לסגל איזה 12-14 שחקנים חדשים העונה.
לא בהכרח ששחקני ההרכב ושיקני הרוטציה יגיעו בסדר ההיררכיה שלהם... יכול להיות שיחתמו עכשיו 2 שחקני רוטציה ואז שחקן בכיר פתאום
ונרקומן כתב: ↑06 יוני 2025, 16:31
מחתימים ל3 שנים את מחמיד ואז מציעים 1.5 מיליון יורו על שחקן אחר. אני מבולבל לגמרי כבר
הפועל תביא בקיץ הקרוב בערך 10-12 שחקנים לדעתי.
ברצינות, אתה באמת חושב שכל מי שיגיע לכאן יהיה שחקן טופ ליגת העל ששילמנו עליו מליון יורו ויקבל 500 יורו שכר עונתי?
לירון האדום כתב: ↑06 יוני 2025, 17:11
דסה לא יקרה תשכחו מזה
פונק ברח מישראל, לא יחזור
בשמאל יש גם רוטמן, דיארה ורוטמן לשם זה סביר.
רוטמן
רוטמן צריך להיות המחליף של המחליף וזה רק בהנחה שמסרבים לשחרר אותו בכל תוקף (מה שאני הייתי עושה בתום העונה ביחד כמובן עם התכשיט ג'וקו שעדיין לא שוחרר).
שחקן עלוב ואנשים מדברים עליו כאילו הוא שחקן לגיטימי, זה מטורף.
דסה לא יקרה תשכחו מזה
רוטמן
רוטמן צריך להיות המחליף של המחליף וזה רק בהנחה שמסרבים לשחרר אותו בכל תוקף (מה שאני הייתי עושה בתום העונה ביחד כמובן עם התכשיט ג'וקו שעדיין לא שוחרר).
אם משחקים במנגר אז אחלה.
אבל אם להיות מציאותיים זה ברור שרוטמן מתוכנן להיות המחליף באגף.
בוסקילה כן מתאים להיות המחליף של דיארה לדוגמה?
אם בונים קבוצה חפצת חיים (וכדורגל) ברור לגמרי שדיארה ובוסקילה צריכים לבוא שניהם כהחתמות בלתי תלויות, מה גם שדיארה יכול לשחק גם כ-10 ולבוסקילה יש עוד מה להוכיח.
לגבי קשר אחורי גבוה וחזק, ללכת לבונדסליגה השניה בגרמניה להביא משם איזה גרמני 1.9 בן 20 , מכל קבוצה , לתת להם מיליון יורו ולסיים עם זה. שלא יביאו לי עוד איזה צ'וקו מוקו מליגה צרפתית שניה כמו רומאן רוקי וכל מיני חארטות.
ASAFABADI כתב: ↑06 יוני 2025, 18:36
מיותר מיליון וחצי על דיארה
אם יש כזה הרבה כסף במקום להביא את דיארה ב1.5 קחו את זה תמצאו 3 שחקנים חופשיים ותנו להם משכורת חצי מיליון
מסכים
אבל כנראה שחושבים שעוד שנה שנתיים יכול להימכר בכפול
לא אמרו שדיארה בדרך לטרבוזנספור? כל יומיים יש ספין חדש עליו קשה לעקוב
דיארה פוטנציאל מעולה אבל לא הכי בשל צריך להבין את זה לגביו ולא לצפות למספרים מטורפים מההתחלה
דסה לא יקרה תשכחו מזה
רוטמן
אם משחקים במנגר אז אחלה.
בוסקילה מתאים כי יש לו כדורגל ברגליים, הוא יודע לעבור שחקן בדריבל.
רוטמן זה חתיכת נגר שלא ברור מי החליט במהלך הקריירה שלו שיש לו איזו תכונה שמתאימה לאגף.
יכול להיות בגג סותם חורים בקישור א-לה טל חן (רק בקישור ולא בהגנה) מקצה הספסל ושם זה נגמר.
עידןס כתב: ↑06 יוני 2025, 19:38
אני דווקא כן הייתי מביא את לאיוס בטוח שהשנה הזאת איפסה אותו, כחילוף בעיניי הוא יכול להיות מעולה
פשוט מכבי לא ישחררו אותו בחיים ולא הייתי שם עליו שקל
זה שחקן בלי כבוד. עושה פרצופים שמחליפים אותו, אם שחקן לא מוסר לו באיזה התקפה בהתקפה , הוא לא ימסור לו חצי שנה . זה שהוא רצה לעזןב בקיץ שלפני העונה האחרונה, ואח שלו שלכלך. עזוב רעל לחדר הלבשה, ולא תרם גם מקצועית.
yoni143 כתב: ↑06 יוני 2025, 18:07
לגבי קשר אחורי גבוה וחזק, ללכת לבונדסליגה השניה בגרמניה להביא משם איזה גרמני 1.9 בן 20 , מכל קבוצה , לתת להם מיליון יורו ולסיים עם זה. שלא יביאו לי עוד איזה צ'וקו מוקו מליגה צרפתית שניה כמו רומאן רוקי וכל מיני חארטות.
ברור אחי, שניה אותו אחד אורז תיק בא למדינה במלחמה רק כדי לשחק בליגת העל בקבוצה שעלתה ליגה.
דקה הם באים יחד עם סבע דין דוד ודסה
רדפוקס כתב: ↑06 יוני 2025, 17:57
רוטמן
אם משחקים במנגר אז אחלה.
רוטמן זה חתיכת נגר שלא ברור מי החליט במהלך הקריירה שלו שיש לו איזו תכונה שמתאימה לאגף.
יכול להיות בגג סותם חורים בקישור א-לה טל חן (רק בקישור ולא בהגנה) מקצה הספסל ושם זה נגמר.
דסה לא יקרה תשכחו מזה
רוטמן
באמת מדאיג אותי שעוד לא קיבלנו הודעת פרידה מג'וקו. גם כזר שישי אין לו מקום.
אם משחקים במנגר אז אחלה.
דסה לא יקרה תשכחו מזה
רוטמן
באמת מדאיג אותי שעוד לא קיבלנו הודעת פרידה מג'וקו. גם כזר שישי אין לו מקום.
אחרי נגרים רכרוכיים בקישור האחורי רק מה שעולה לי לראש קנצפולסקי , רומארטו, אייבינדר, רייכרט .
מעדיף את ג'וקו. ראיתי ממנו חילוצים טובים, כושר גופני טוב , בעיטות חזקות, קצת יותר ביטחון הוא יהיה טוב .
רדפוקס כתב: ↑06 יוני 2025, 19:20
אני חושב שאתה מגזים לחומרה עם רוטמן.
נתראה פה בעוד פחות משנה ונראה.
אני לא חושב שרוטמן שחקן שצריך להיות בהרכב, אבל אני חושב שהוא סביר כדי להיות מחליף ולגבי בוסקילה שחקן צעיר עם פוטנציאל צריך להיות בהפועל
yoni143 כתב: ↑06 יוני 2025, 22:33
אחרי נגרים רכרוכיים בקישור האחורי רק מה שעולה לי לראש קנצפולסקי , רומארטו, אייבינדר, רייכרט .
מעדיף את ג'וקו. ראיתי ממנו חילוצים טובים, כושר גופני טוב , בעיטות חזקות, קצת יותר ביטחון הוא יהיה טוב .
דווקא בגלל אותם נגרים לא אעדיף את ג'וקו
זו עמדה שצריך בה שחקן איכותי בטח ובטח אם מדובר בזר,אני לא יודע מה ראית מהקשר האימתני הזה שאני פיספסתי אבל גם את המעט שציינת הוא עשה בליגה הלאומית,בחצי נגד באר שבע היה ניתן לראות את פערי הרמות ואת איבודי הכדור שהובילו לשער.
צריך להשאיל איתו ויפה שעה אחת קודם.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
ממה שראית ראיתי בפעמים בודדות בעיטות חזקות
וזה לצד איטיות מחרידה לדרישות התפקיד, גמלוניות של אסי דומב, חוסר אגרסיביות וחוסר יכולת לקחת מעט שליטה על הכדור ולהחזיק בו.
הוא לא שחקן לליגת העל בטח לא לדרישות שלנו ובטח בתפקיד כה משמעותי. תביא לי מועמד אחר.
במועדון מרוצים עד כה מבניית הסגל והשחקנים שצורפו: "הקבוצה נבנית בצלמו של אליניב ברדה, ברור שיש עוד עבודה. אך יצורפו שחקנים שמתאימים לשיטת המשחק ול-DNA של הפועל ת"א
המועדון אמנם לא מימש את האופציה לרכוש את איתמר שבירו ממכבי נתניה, אך מועמדותו עדיין נבחנת באם לא יצטרכו לשלם דמי העברה. עשויות להיות התפתחויות בגזרה זאת.
רומארטו לא היה כזה נגר, אין ספק שלקח לו הרבה זמן להתאקלם בקבוצה טבל לקראת הסוף היה טוב.
אם היו משאירים אותו בעונה לאחר מכן, בטוח לא היינו יורדים ליגה.
רומארטו לקח לו קצת זמן להיכנס לעניינים
לדעתי השאיר אותנו ליגה ביכולת שלו בסוף
היה נהדר.
איך קוראים לחלוץ הזה שהיה כמה משחקים וברח
מארצות הברית נראה לי
וגם יהודי נראה לי
לפני שנתיים שלוש משהו כזה
אלון1 כתב: ↑07 יוני 2025, 10:36
רומארטו לקח לו קצת זמן להיכנס לעניינים
לדעתי השאיר אותנו ליגה ביכולת שלו בסוף
היה נהדר.
איך קוראים לחלוץ הזה שהיה כמה משחקים וברח