עופר ינאי
מעופר לעופר: תודה על הכל וממתין כבר לעונות הבאות ואני די משוכנע שאם ההשקעה שלך תימשך, אז גם ניקח ב-5 השנים הקרובות גם בארץ תארים, כולל אליפות.
- הפועל
- קיבל.ה 1773 לייקים
- יצירת קשר:
@Oferyy , מאחר שאתה קורא פה, קצת חומר קריאה בשבילך. כדי למנוע את התסריט הקבוע כבר של השתוללות עם מחירי מנויים לא ריאליים שמבקשים "תרומה מהקהילה" ומשחיל להם גם הלוואה בדמות מנוי יורוליג שקיים רק בפנטזיה , רק בשביל לסגת אחרי שבוע עם הנחות שוב ושוב.
שים לב למחירים למנוי שנה הבאה של ירושלים.
שלא כוללים כמובן את המנוי התיאורטי לאירופה, וכן כוללים עוד איז 100 לכרטיס לסדרת הגמר עכשיו.

שים לב למחירים למנוי שנה הבאה של ירושלים.
שלא כוללים כמובן את המנוי התיאורטי לאירופה, וכן כוללים עוד איז 100 לכרטיס לסדרת הגמר עכשיו.

נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
איך זה מחירים נמוכים בדיוק? אם תיקח את ממוצע המחירים של 'רגיל' ליציעים רגילים(להוציא כמובן מנויי כסף וזהב וכאלה), זה יוצא בין 80 ל - 90 שקל למשחק. מדובר בסה"כ ב 15 משחקים שכלולים במנוי,כן?
כאשר רוב רובם של המשחקים הם עם אולם 60-70 אחוז ריק ומול יריבות שגם כרטיס ב-50 שקל לא יסחוף קהל רב.
זה מחירים לא זולים בכלל בכלל, וגבוהים יותר מהמחירים של ירושלים בשנה שעברה באופן משמעותי.
כאשר רוב רובם של המשחקים הם עם אולם 60-70 אחוז ריק ומול יריבות שגם כרטיס ב-50 שקל לא יסחוף קהל רב.
זה מחירים לא זולים בכלל בכלל, וגבוהים יותר מהמחירים של ירושלים בשנה שעברה באופן משמעותי.
- מילפורד
- קיבל.ה 2492 לייקים
ומתחבא פה טריק שמי שטס למשחק באירופה, מקבל כרטיס.
האם יגידו להם אחרי זה שזה ״הפיצוי״ למשחקים האירופה?
האם יגידו להם אחרי זה שזה ״הפיצוי״ למשחקים האירופה?
- הפועל
- קיבל.ה 1773 לייקים
- יצירת קשר:
אולי לא שמת לב, אבל לא אמרתי שזה מחירים נמוכים ו/או לא גבוהים יותר ביחס לשנה שעברהBerger כתב: ↑05 יוני 2025, 12:49 איך זה מחירים נמוכים בדיוק? אם תיקח את ממוצע המחירים של 'רגיל' ליציעים רגילים(להוציא כמובן מנויי כסף וזהב וכאלה), זה יוצא בין 80 ל - 90 שקל למשחק. מדובר בסה"כ ב 15 משחקים שכלולים במנוי,כן?
- הפועל
- קיבל.ה 1773 לייקים
- יצירת קשר:
אולי לא הבנתי נכון, אבל זה לא טריק, זה הטבה. המחירים לא כוללים מנוי לאירופה בכלל. יש הנחה בילט אין שהמשחקים באירופה יהיו בחו"ל.
פשוט כתבו שמנוי שנוסע לחו"ל למשחק בבולגריה לצורך הענין לא יגבו ממנו כסף על הכרטיס שם (כמו שעשו אצלנו)
-
- קיבל.ה 160 לייקים
מי שטס השנה למשחקי הבית בסמוקוב, שילם על כרטיס?
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
אז מה תכלית ההודעה ולכתוב 'שים לב למחירים'? כי המחירים בפועל רחוקים מלהיות זולים וגם מהווים התייקרות משמעותית לעומת העונה שעברה.הפועל כתב: ↑05 יוני 2025, 13:10אולי לא שמת לב, אבל לא אמרתי שזה מחירים נמוכים ו/או לא גבוהים יותר ביחס לשנה שעברהBerger כתב: ↑05 יוני 2025, 12:49 איך זה מחירים נמוכים בדיוק? אם תיקח את ממוצע המחירים של 'רגיל' ליציעים רגילים(להוציא כמובן מנויי כסף וזהב וכאלה), זה יוצא בין 80 ל - 90 שקל למשחק. מדובר בסה"כ ב 15 משחקים שכלולים במנוי,כן?
אותם מחירים להפועל סל למשחקי ליגה בלבד וייצלבו את עופר ויגידו בצדק שזה סדר גודל של מחירי דרייב אין עם אירופה.
-
- קיבל.ה 360 לייקים
המחירים האלה לא נוראיים ממש, לא צריך להגזים. גם בלומפילד לא מלא ועדיין אנשים קונים מנויים וגם ברגל רוב היריבות זה פח אשפה. זו בכל זאת קבוצה מושקעת ברמת תקציב, מה אנשים רוצים שיעלה 50 שח למשחק?
-
- קיבל.ה 160 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2492 לייקים
זה לא באמת הזיה , כי אמרו מראש שעל כל משחק שלא ישוחק בארץ נקבל זיכוי על משחקי אירופה בשנה הבאה.
כלומר מי שטס לסמוקוב , קנה כרטיס , ומה שהוא שילם על המשחק שהוא היה בו במנוי עובר לעונה הבאה.
כלומר מי שטס לסמוקוב , קנה כרטיס , ומה שהוא שילם על המשחק שהוא היה בו במנוי עובר לעונה הבאה.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 365 לייקים
להלן הלוואה
ואם לא יעשה מנוי בשנה הבאה?
נערך לאחרונה על ידי רועי גווארה ב 05 יוני 2025, 14:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
מה זאת אומרת ?
בשורה התחתונה שילמתי על כרטיס למשחק בית בסמוקוב ואני לא מקבל על זה החזר
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1773 לייקים
- יצירת קשר:
שישים לב למה מבקשים במקבילה מאד דומה לשלנו. כי אני צופה שהמחירים שעופר מכוון אליהםם אצלנו יהיו גבוהים בהרבה מזה, ושוב תחת דרישות של "תרומה מהקהילה" + מנוי יורוליג ושאר הדברים שכבר שמענו השנה, והסתיימו בתחושה חמוצה לכל המעורביםBerger כתב: ↑05 יוני 2025, 13:35אז מה תכלית ההודעה ולכתוב 'שים לב למחירים'? כי המחירים בפועל רחוקים מלהיות זולים וגם מהווים התייקרות משמעותית לעומת העונה שעברה.הפועל כתב: ↑05 יוני 2025, 13:10אולי לא שמת לב, אבל לא אמרתי שזה מחירים נמוכים ו/או לא גבוהים יותר ביחס לשנה שעברהBerger כתב: ↑05 יוני 2025, 12:49 איך זה מחירים נמוכים בדיוק? אם תיקח את ממוצע המחירים של 'רגיל' ליציעים רגילים(להוציא כמובן מנויי כסף וזהב וכאלה), זה יוצא בין 80 ל - 90 שקל למשחק. מדובר בסה"כ ב 15 משחקים שכלולים במנוי,כן?
אותם מחירים להפועל סל למשחקי ליגה בלבד וייצלבו את עופר ויגידו בצדק שזה סדר גודל של מחירי דרייב אין עם אירופה.
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
המחירים שירושלים מפרסמים רק לליגה זה המחירים שהיו אצלנו השנה למנוי משולב עם אירופה.הפועל כתב: ↑05 יוני 2025, 14:55שישים לב למה מבקשים במקבילה מאד דומה לשלנו. כי אני צופה שהמחירים שעופר מכוון אליהםם אצלנו יהיו גבוהים בהרבה מזה, ושוב תחת דרישות של "תרומה מהקהילה" + מנוי יורוליג ושאר הדברים שכבר שמענו השנה, והסתיימו בתחושה חמוצה לכל המעורבים
אם עופר ייתן את המחירים האלה למנוי שהוא רק ליגה, יקטרו על העלאת מחירים גדולה ויצלבו אותו
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
אין מה למכור מנוי יורוליג אם אין יורוליג. ירושלים מוכרים מנויי ליגה בלבד כרגע ממה שהבנתי, זה מחיר הוגן לדעתך?הפועל כתב: ↑05 יוני 2025, 14:55שישים לב למה מבקשים במקבילה מאד דומה לשלנו. כי אני צופה שהמחירים שעופר מכוון אליהםם אצלנו יהיו גבוהים בהרבה מזה, ושוב תחת דרישות של "תרומה מהקהילה" + מנוי יורוליג ושאר הדברים שכבר שמענו השנה, והסתיימו בתחושה חמוצה לכל המעורבים
-
- קיבל.ה 858 לייקים
1. בימים של רמי והעמותה ניתן היה לבקש ולקבל מהקהל ויתור על כסף כתרומה למועדון. היום המועדון בבעלות מיליארדר עם שותף מולטי מיליונר. המועדון מעמיד תקציבים של מאה מיליון שקל וצפונה. הוא לא צריך שום תרומה מאף אחד מהקהילה.הפועל כתב:שישים לב למה מבקשים במקבילה מאד דומה לשלנו. כי אני צופה שהמחירים שעופר מכוון אליהםם אצלנו יהיו גבוהים בהרבה מזה, ושוב תחת דרישות של "תרומה מהקהילה" + מנוי יורוליג ושאר הדברים שכבר שמענו השנה, והסתיימו בתחושה חמוצה לכל המעורבים
2. בניגוד לעונת 23/4 שנמכר מנוי לאירופה טרם פרוץ המלחמה, היום ברור שלפחות בהתחלה אין יורוליג בישראל. אז על מה ולמה למכור מנוי תיאורטי? כשיחזרו המשחקים לישראל - תציעו מנויי יורוליג למכירה.
הטריק של לחייב באלפי שקלים בשביל מנוי למפעל שאינו משוחק בישראל רק כדי בסוף העונה לתת זיכוי של 200₪ לרכישת חולצה בחנות המקוונת - לא מקובל ולא ראוי.
3. ואם אין יורוליג - המחירים של המנויים אצלנו לא צריכים להיות גבוהים משל ירושלים.
-
- קיבל.ה 160 לייקים
הייתי מנוי אירופה השנה. שנה הבאה אני לא מתכוון לעשות מנוי כלל. מה אני מקבל על הנכס הדיגיטלי שהחזקתי בו?
- מילפורד
- קיבל.ה 2492 לייקים
לא יודע, תפנה להפועל בווטסאפ ותבקש תשובות.
מישהו יודע אייך עופר ינאי יכול לשלם סכומים כאלה , כמה הוא מוערך בפורבס/כלכליסט/דירוג עשירי ישראל ? החברב שלו אמנם רווחית אבל לזרוק 100 מיליון שקל בשנה רק על כדורסל? אייך?
-
- קיבל.ה 2599 לייקים
זה פשוט כנראה רוב אלא שמעריכים את ההון שיש לינאי פשוט חסרי מושג ....
-
- קיבל.ה 238 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1773 לייקים
- יצירת קשר:
לי זכורים מחירים שונים לחלוטין ליד אליהו, ועוד אחרי ש30% מהמשחקים כבר עברובני12 כתב: ↑05 יוני 2025, 15:05המחירים שירושלים מפרסמים רק לליגה זה המחירים שהיו אצלנו השנה למנוי משולב עם אירופה.
אם עופר ייתן את המחירים האלה למנוי שהוא רק ליגה, יקטרו על העלאת מחירים גדולה ויצלבו אותו
-
- קיבל.ה 2599 לייקים
-
- קיבל.ה 2599 לייקים
אני לא אומר שהוא גולדהאר או משהו אבל כנראה שיש לו יותר ממה שנהוג לחשוב
-
- קיבל.ה 1507 לייקים
גם אם אין לו יותר ממה שחושבים, 100 מיליון שקל (שלא כולם באים ממנו) זה אחוזים בודדים מההון שלו, עם הכנסות החברה שלו והריבית שהוא יכול לקבל על הכסף שלו, הוא יעמוד בזה.
מה גם שהוא העלה שווי מטורף של האחזקות שלו בקבוצה.
בקיצור - בניגוד לאלו שזרקו את האבוקה שבגללה פגשנו את ירושלים, טיפש הוא לא.
מה גם שהוא העלה שווי מטורף של האחזקות שלו בקבוצה.
בקיצור - בניגוד לאלו שזרקו את האבוקה שבגללה פגשנו את ירושלים, טיפש הוא לא.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
- iamgabormarton
- קיבל.ה 51 לייקים
מת עליו
אבל זה מאוד מצחיק לדבר על ערכים ללא תארים בערוץ הבית של החלאות
אני בטוח שהם ישמחו לתת לו פינה קבועה להגיד את זה שוב ושוב
-
- קיבל.ה 528 לייקים
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 988 לייקים
אף אחד אצלנו לא ויתר על הישראלים. כבר מתחיל להימאס לי מהמילה ערכים
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 392 לייקים
כולנו עם ערכים
עד שצריך לבחור ביניהם לבין אינטרסים
עד שצריך לבחור ביניהם לבין אינטרסים
-
- קיבל.ה 1128 לייקים
יפה
אומר דברים לא נכונים בביטחון מלא
עדיין אוהב אותו
- 7even
- קיבל.ה 2862 לייקים
ערכים = אלימות.
איזה כיף שויתרנו על הערכים. תמיד שנאתי את זה.
איזה כיף שויתרנו על הערכים. תמיד שנאתי את זה.
יחד, רק יחד! 

הספיק לי הערכים ב50 שנה האחרונות, אשמח להחליף את הערכים בתארים, אנחנו קבוצת ספורט לא חוג ערכים או סדנת טיפול זוגי.
-
- קיבל.ה 2599 לייקים
אני חושב שקצת מתבלבלים פה , ערכים באופן כללי זה חשוב כמובן (והיה לנו העונה בקבוצה הכל לצורך העניין , ישראלים דומיננטים בשילוב עם הזרים ) פשוט מה שהאולטראס מדברים עליו זה שטויות בשם השנאה שלהם לעופר , אין פה שום פגיעה בערכים חוץ מפגיעה באגו שלהם אוליי
-
- קיבל.ה 1128 לייקים
אין פה שום ערכים נגד תארים וזו גניבת דעת להציג את זה ככה
כשאין לך על מה להתרעם אתה לוקח את זה ל״ערכים״
כשאין לך על מה להתרעם אתה לוקח את זה ל״ערכים״
-
- קיבל.ה 1507 לייקים
לא רק שלא ויתרו, חצי נבחרת ישראל אצלנו.יהלום14אדום כתב:אף אחד אצלנו לא ויתר על הישראלים. כבר מתחיל להימאס לי מהמילה ערכים
ומי שלא - גם אותו עופר ניסה להביא.
סיסמאות זה יפה לקמפיינים של בחירות.