אין סיכוי אלא אם כן קאנגווה או ונטורה עוזבים
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 2364 לייקים
עניינית אענה לך אתה רואה מה קורה בשוק, כל הקבוצות מחתימות שחקנים, ואתם מתעסקים בלחפש סיבות למה לא להחתים שחקן כזה או אחר, על הזין שיונתן כהן שיחק במכבי, כמה פעמים הם לקחו לנו אקסים? שוינפלד, דוידה, בן חיים, אניימה, זהבי, ורמוט, יחזקאל , גם לנו מותר.לירון האדום כתב: ↑04 יוני 2025, 15:10אתה נשמע יותר ויותר כמו אוהד של קבוצה אחרת...
אתה בטוח שאתה אוהד הפועל?
תן לי את מילסון ויונתן כהן , ואתה מתמודד בצמרת יפה מאד .
גם אתמול כתבתי, ואני חוזר ואומר מידיעה.
עובדים כל הזמן, יש משאים ומתנים וחלקם קדחתניים. די נאיבי לחשוב שלא. יש רצון עז לבנות קבוצה חזקה ומוכנים להשקיע סכומים יפים מאוד. זה לא פשוט להתחרות על הישראלים מול קבוצות שעשו עונות טובות וישחקו באירופה.
המפתח שלנו הוא לזהות טאלנטים, וכאלו ששאר הליגה עוד לא מתנפלת באטרף.
הכי חשוב, סבלנות ואמונה.
עובדים כל הזמן, יש משאים ומתנים וחלקם קדחתניים. די נאיבי לחשוב שלא. יש רצון עז לבנות קבוצה חזקה ומוכנים להשקיע סכומים יפים מאוד. זה לא פשוט להתחרות על הישראלים מול קבוצות שעשו עונות טובות וישחקו באירופה.
הכי חשוב, סבלנות ואמונה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4878 לייקים
-
- קיבל.ה 307 לייקים
איך מילסון שנמכר ב5 מיליון יורו רלוונטי? איך?yoni143 כתב: ↑04 יוני 2025, 15:18עניינית אענה לך אתה רואה מה קורה בשוק, כל הקבוצות מחתימות שחקנים, ואתם מתעסקים בלחפש סיבות למה לא להחתים שחקן כזה או אחר, על הזין שיונתן כהן שיחק במכבי, כמה פעמים הם לקחו לנו אקסים? שוינפלד, דוידה, בן חיים, אניימה, זהבי, ורמוט, יחזקאל , גם לנו מותר.לירון האדום כתב: ↑04 יוני 2025, 15:10אתה נשמע יותר ויותר כמו אוהד של קבוצה אחרת...
-
- קיבל.ה 2564 לייקים
או בקיצור לגבי השוק הישראליtalb55 כתב: ↑04 יוני 2025, 15:28 גם אתמול כתבתי, ואני חוזר ואומר מידיעה.
הכי חשוב, סבלנות ואמונה.
כל מה שנתניה והפועל חיפה מחפשות
-
- קיבל.ה 190 לייקים
אחי רק התחיל יוני. תנשום.yoni143 כתב: ↑04 יוני 2025, 15:18עניינית אענה לך אתה רואה מה קורה בשוק, כל הקבוצות מחתימות שחקנים, ואתם מתעסקים בלחפש סיבות למה לא להחתים שחקן כזה או אחר, על הזין שיונתן כהן שיחק במכבי, כמה פעמים הם לקחו לנו אקסים? שוינפלד, דוידה, בן חיים, אניימה, זהבי, ורמוט, יחזקאל , גם לנו מותר.לירון האדום כתב: ↑04 יוני 2025, 15:10אתה נשמע יותר ויותר כמו אוהד של קבוצה אחרת...
איזה שחקנים קבוצות מחתימות עכשיו?
איתמר נוי ורועי לוי?
ההיצע הישראלי דל בטירוף והבזיון שהיה עם איך שמכבי ובאר שבע שדדו אותנו לא יקרה לכיוון ההפוך הפעם לצערנו.
גם אני מכור לוולקאם ואני מחפש את המנה הבאה בפינות הרחוב אבל דחיל רבאק, תן לעבוד.
אולי זה דל״פ, אבל לדעתי יש לנו את ריכוז השחקנים הישראלים הכי מעניינים בישראל עם התקרה הכי גבוהה. וכבר היום הבסיס הישראלי שלנו טוב מאוד.
אם על איתמר נוי, ורועי לוי משלמים X - על ישראלוב, בנימין, קורין, אלקוקין ושלא נדבר על טוריאל אנחנו יכולים לקבל X2 וזה לא רק מספר אלא באמת גם ביכולת.
אם על איתמר נוי, ורועי לוי משלמים X - על ישראלוב, בנימין, קורין, אלקוקין ושלא נדבר על טוריאל אנחנו יכולים לקבל X2 וזה לא רק מספר אלא באמת גם ביכולת.
-
- קיבל.ה 1134 לייקים
הפועל תביא גם ישראלים טובים. כאלה שהפועל חיפה ונתניה לא יכולות לעמוד בשכר שלהם.dino כתב: ↑04 יוני 2025, 15:36או בקיצור לגבי השוק הישראליtalb55 כתב: ↑04 יוני 2025, 15:28 גם אתמול כתבתי, ואני חוזר ואומר מידיעה.
הכי חשוב, סבלנות ואמונה.
כל מה שנתניה והפועל חיפה מחפשות
תנשמו כבר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4878 לייקים
בנימין שחקן חלש בעיניי, הייתי שמח אם היינו מצליחים למכור אותו. שחקן של נתונים מהחזיית GPS ופחות של כדורגל.
ישראלוב יותר פצוע מבריא, בעבר היה לו פוטנציאל להיות בלם ליגת העל טוב, כרגע זה לוט בערפל.
קורין שחקן מאוד חביב אבל בוא יש לו תקרה מאוד ברורה בגלל מימדי הגוף, בעיית פציעות וחוסר יציבות. אחלה שחקן לספסל.
אלקוקין חמוד מאוד והראה הרבה ניצוצות, אם זה מתאים לליגת העל כרגע? לא בטוח בכלל.
טוריאל הוא היחיד מכל אלה שהוא כרגע שחקן הרכב טוב בליגת העל (מקווה שנגלה שהוא אפילו טוב מאוד העונה).
-
- קיבל.ה 2364 לייקים
תהיה ריאלי.yoni143 כתב: ↑04 יוני 2025, 15:18עניינית אענה לך אתה רואה מה קורה בשוק, כל הקבוצות מחתימות שחקנים, ואתם מתעסקים בלחפש סיבות למה לא להחתים שחקן כזה או אחר, על הזין שיונתן כהן שיחק במכבי, כמה פעמים הם לקחו לנו אקסים? שוינפלד, דוידה, בן חיים, אניימה, זהבי, ורמוט, יחזקאל , גם לנו מותר.לירון האדום כתב: ↑04 יוני 2025, 15:10אתה נשמע יותר ויותר כמו אוהד של קבוצה אחרת...
לזרוק סתם שמות של כוכבים זה לא חוכמה.
זה לא כדורסל פה
- Sin Queso
- קיבל.ה 486 לייקים
לאור הפאניקה פה וההרגשה שנגמרו השמות זורק כמה שמות שלא עלו
כרם זועבי
איאנו פארדה
עופרי ארד
כרם ג'אבר
גיא חדידה
עדן שמיר
גיא דזנט
אוהד אלמגור
פיראס אבו עקל (כמחליף)
לא נכנסו אלא אם כן מואיז יבקש מתנה על זה שמצא את האפיקומן:
ניב יהושוע
אבו פאני
דסה
כרם זועבי
איאנו פארדה
עופרי ארד
כרם ג'אבר
גיא חדידה
עדן שמיר
גיא דזנט
אוהד אלמגור
פיראס אבו עקל (כמחליף)
לא נכנסו אלא אם כן מואיז יבקש מתנה על זה שמצא את האפיקומן:
ניב יהושוע
אבו פאני
דסה
-
- קיבל.ה 103 לייקים
לא מצליח להבין את ההודעות האלה. בוא נניח מצב היפותטי וג'קי ואברמוב/ברקת עושים עסקאות שלא קשורות לכדורגל ולכן סוגרים ביניהם עסקאות שכן קשורות לכדורגל, לכאורה. וככה, למשל, הם יסגרו את עסקת אנדזי לב"ש, לדוגמה.
עזוב רגע שאני לא מבין למה שב"ש יביאו את אנדזי כשיש את ונטורה. אבל בוא נצא מנקודת הנחה שאין הצעות מחו"ל, המועדונים סגרו ביניהם את ההעברה, וברקת מציעה לאנדזי 200K לעונה. תבוא הפועל ותציע 300, ולג'קי את אותו סכום שכביכול ב"ש מציעה. אתה חושב שברקת וג'קי יכריחו אנדזי לעבור לב"ש או להישאר באשדוד? תציע למועדון סכום כסף מסוים, ואז לשחקן יותר מהאחרים. הוא המפתח. תציע יותר, ירצו לבוא אליך. חלקם לא, כי אנחנו לא משחקים באירופה. אבל יש לך עוד דברים להציע (דקות משחק) ומעבר לזה - שוב, כסף. תציע יותר, לרוב תצליח. שאל את ינאי.
- בז'רנו
- קיבל.ה 732 לייקים
כמובן שזה לא קורה בישראל, הרי אנשים כמו ג'קי ואברמוב צריכים להדליק משואה , אבל אם הייתי רוצה להיות קצת קונספירטיבי, הייתי חושב שזו דרך נחמדה להבין כספיםarik89 כתב: ↑04 יוני 2025, 17:42לא מצליח להבין את ההודעות האלה. בוא נניח מצב היפותטי וג'קי ואברמוב/ברקת עושים עסקאות שלא קשורות לכדורגל ולכן סוגרים ביניהם עסקאות שכן קשורות לכדורגל, לכאורה. וככה, למשל, הם יסגרו את עסקת אנדזי לב"ש, לדוגמה.
עזוב רגע שאני לא מבין למה שב"ש יביאו את אנדזי כשיש את ונטורה. אבל בוא נצא מנקודת הנחה שאין הצעות מחו"ל, המועדונים סגרו ביניהם את ההעברה, וברקת מציעה לאנדזי 200K לעונה. תבוא הפועל ותציע 300, ולג'קי את אותו סכום שכביכול ב"ש מציעה. אתה חושב שברקת וג'קי יכריחו אנדזי לעבור לב"ש או להישאר באשדוד? תציע למועדון סכום כסף מסוים, ואז לשחקן יותר מהאחרים. הוא המפתח. תציע יותר, ירצו לבוא אליך. חלקם לא, כי אנחנו לא משחקים באירופה. אבל יש לך עוד דברים להציע (דקות משחק) ומעבר לזה - שוב, כסף. תציע יותר, לרוב תצליח. שאל את ינאי.
-
- קיבל.ה 103 לייקים
היו הרבה דיבורים על זה, היו גם דיבורים על הלוזונים וטביב בזמנו. לא יודע מה נכון ומה לא. אבל הם לא מחליפים סחורות אלא שחקני כדורגל. תציע לשחקן כדורגל יותר, הוא ירצה לבוא אליך, והם לא יכריחו אותו לעבור ליעד המיועד, כי הם לא יכוליםבז'רנו כתב: ↑04 יוני 2025, 17:51כמובן שזה לא קורה בישראל, הרי אנשים כמו ג'קי ואברמוב צריכים להדליק משואה , אבל אם הייתי רוצה להיות קצת קונספירטיבי, הייתי חושב שזו דרך נחמדה להבין כספיםarik89 כתב: ↑04 יוני 2025, 17:42לא מצליח להבין את ההודעות האלה. בוא נניח מצב היפותטי וג'קי ואברמוב/ברקת עושים עסקאות שלא קשורות לכדורגל ולכן סוגרים ביניהם עסקאות שכן קשורות לכדורגל, לכאורה. וככה, למשל, הם יסגרו את עסקת אנדזי לב"ש, לדוגמה.
-
- קיבל.ה 210 לייקים
יש דל"פ ויש דעה שהיא פשוט לא נכונהtalb55 כתב: ↑04 יוני 2025, 15:50 אולי זה דל״פ, אבל לדעתי יש לנו את ריכוז השחקנים הישראלים הכי מעניינים בישראל עם התקרה הכי גבוהה. וכבר היום הבסיס הישראלי שלנו טוב מאוד.
אני מת על ישראלוב אבל איך אפשר לדבר על תקרה במקרה שלו? כנ"ל קורין
בנימין ואלקוקין... אתה מאוד מקדים את המאוחר
שיוכיחו את עצמם ואז נדבר על תקרה שמקרה
אוי ואבוי אם ברדה בונה על מה שאתה רושם פה, שהצעירים ישתלבו כחלק מקבוצה חזקה אחרת זה יגמר כמו בעונות המונדיאליטו
לדעתי הלהט פה לא כזה מוגזם הוא טבעי לגמרי.
אחרי עשור+ של חוסר רלוונטיות וקיץ אחר קיץ של תסכול נוצר רעב.
גם אני מתגעגע להפועל שרלוונטית בצמרת,
אבל עדיין עם כל הקושי לשמוע את המילה הזו זה תהליך.
עד שנחזור למקום הטבעי לנו ונייצר מעמד מחודש למועדון ורלוונטיות מול שאר הגדולות בשוק העברות מעבר לתקציב זה המון פוליטיקה בין הקבוצות וקשרים שנוצרו שהפועל לא הייתה בכלל באיזור וחשיפה אירופית.
מה שכן אני חושב שברדה את פרימור זה הדבר הכי טוב שיכלנו לקבל בכדי להחזיר אותנו למעמד המתבקש יש לברדה מעמד טוב וחיובי בקרב השחקנים ופרימור כן חזק בביצה של הסוכנים והפוליטיקות.
השקט סביב המועדון מעולה לנו ומראה שעובדים נכון וכמו שלא קיבלתם וולקאם כמה ימים תוכלו לקבל פתאום רצף החתמות.
מקווה שכמו שאמרו כאן נצליח לפגוע בזרים זה מרכיב קריטי וחא מובן מאליו בליגת פח האשפה שלנו שעטופה עכשיו במלחמות וישראל לא בדיוק יעד אטרקטיבי בתקופה האחרונה.
אחרי עשור+ של חוסר רלוונטיות וקיץ אחר קיץ של תסכול נוצר רעב.
גם אני מתגעגע להפועל שרלוונטית בצמרת,
אבל עדיין עם כל הקושי לשמוע את המילה הזו זה תהליך.
עד שנחזור למקום הטבעי לנו ונייצר מעמד מחודש למועדון ורלוונטיות מול שאר הגדולות בשוק העברות מעבר לתקציב זה המון פוליטיקה בין הקבוצות וקשרים שנוצרו שהפועל לא הייתה בכלל באיזור וחשיפה אירופית.
מה שכן אני חושב שברדה את פרימור זה הדבר הכי טוב שיכלנו לקבל בכדי להחזיר אותנו למעמד המתבקש יש לברדה מעמד טוב וחיובי בקרב השחקנים ופרימור כן חזק בביצה של הסוכנים והפוליטיקות.
השקט סביב המועדון מעולה לנו ומראה שעובדים נכון וכמו שלא קיבלתם וולקאם כמה ימים תוכלו לקבל פתאום רצף החתמות.
מקווה שכמו שאמרו כאן נצליח לפגוע בזרים זה מרכיב קריטי וחא מובן מאליו בליגת פח האשפה שלנו שעטופה עכשיו במלחמות וישראל לא בדיוק יעד אטרקטיבי בתקופה האחרונה.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 2564 לייקים
-
- קיבל.ה 103 לייקים
איזה סירחון.. למה לא ווילסון האריס?
- Sin Queso
- קיבל.ה 486 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4878 לייקים
-
- קיבל.ה 2564 לייקים
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
לא שיחק אצלנו פעם?
היה עליו דיבור שהוא פוטנציאל פעם ומה שקרה עם הפוטנציאל זה שהשנה הוא היה חלוץ מחליף במכבי פ״ת.
מה הקטע? מה אני מפספס
רכש מוזר מאוד
היה עליו דיבור שהוא פוטנציאל פעם ומה שקרה עם הפוטנציאל זה שהשנה הוא היה חלוץ מחליף במכבי פ״ת.
מה הקטע? מה אני מפספס
רכש מוזר מאוד
-
- קיבל.ה 307 לייקים
רק דרך הטרנספרמרקט אתה קובע איכות של השחקן? תמיד הברזילאים שווים יותר
מה גם הוא כנף ימין העמדה האחרונה שצריכה שחקן זר
-
- קיבל.ה 2364 לייקים
שיחק אצלנו (בעונת הירידה?), היה דיבור עליו כחלוץ הבא.אוגוסטוס היל כתב: ↑04 יוני 2025, 18:55 לא שיחק אצלנו פעם?
מה הקטע? מה אני מפספס
רכש מוזר מאוד
היה גם מחליף במכבי פ"ת בחלק מהזמן.
לא מבין מה מוצאים בו, חלוץ שני חלש כמו שבירו
- Sin Queso
- קיבל.ה 486 לייקים
הפכתי את הטוויטר פעמיים הלוך חזור לא מצאתי שום קשר בטח שלא דיבור בהקשר של הפועל.
עריכה:
טוב מצאתי נשמע לי בדיחה בין חברים למכורי הוואלקום. מזכיר את המשתמש שהבטיח פה שקאיודה חותם.
נערך לאחרונה על ידי Sin Queso ב 04 יוני 2025, 19:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא יקרה, לא מחפשים אף אחד על המשבצת של טוריאל.
רגע רגע, לא עפתי. לדעתי אם ניקח את הישראלים של קבוצות הליגה ונמקם איפשהו את הישראלים שלנו, אנחנו לא נופלים מרובן.ספרא טבא כתב: ↑04 יוני 2025, 17:59יש דל"פ ויש דעה שהיא פשוט לא נכונהtalb55 כתב: ↑04 יוני 2025, 15:50 אולי זה דל״פ, אבל לדעתי יש לנו את ריכוז השחקנים הישראלים הכי מעניינים בישראל עם התקרה הכי גבוהה. וכבר היום הבסיס הישראלי שלנו טוב מאוד.
אני מת על ישראלוב אבל איך אפשר לדבר על תקרה במקרה שלו? כנ"ל קורין
בנימין ואלקוקין... אתה מאוד מקדים את המאוחר
שיוכיחו את עצמם ואז נדבר על תקרה שמקרה
אוי ואבוי אם ברדה בונה על מה שאתה רושם פה, שהצעירים ישתלבו כחלק מקבוצה חזקה אחרת זה יגמר כמו בעונות המונדיאליטו
ברור שזה לא מספיק, רחוק מזה, אבל זה בסיס טוב שעם חיזוק ישראלי מינימלי יוכל עוד יותר להוכיח את עצמו.
יחד עם זאת, חשוב לומר שהשוק הישראלי הקיץ פשוט לא טוב. כרגע אין אף ישראלי איכותי במיוחד (חוץ מכנעאן) שנמצא על המדף, גם לא כאלה שיעברו או עברו למכבי או לבאר שבע.
החתמה מבישה, אפילו בתור חלוץ מחליף לא מביא אותו, עדיף שלא יעשו בכלל וולקאם
- רדפוקס
- קיבל.ה 4878 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 486 לייקים
-
- קיבל.ה 103 לייקים
עדיף כבר להשאיר את שבירו, כבר בתוך המערכת מחובר לקהל פוטנציאל להשתפר, למה צריך להביא כזה אחד? מה יש בו?