הפועל כתב:הייתי מוסיף אולי גם את לינטון טאונס, שזכור מעט, אבל עשה סיבוב של כמה שנים, ונתן עונה של 17 נק' למשחק בריאל מדריד שנה לפני שהגיע להפועל בגיל 28.
כבר כמעט 40 שנה ״השיר״ שלו מלווה אותי
לינטון טאונס,לינטון טאונס
אני זוכר את דיוויד הנדרסון נכנס לאוטוביאנקי שקיבל מהפועל
בז'רנו כתב: ↑04 יוני 2025, 13:15
שחקן טוב.
רך מידי לדעתי.
בסכומים שהוא עומד לקבל אפשר להביא מישהו לא פחות טוב והרבה יותר פיזי.
הסכומים בהפועל ינאי תל אביב הם לא קנה מידה לכלום.
ברור מבחינת מוטלי ושאר השחקנים מדובר על בין 50%-200% יותר ממה שהם יכולים להרוויח במקום אחר / שווי השוק שלהם .
אבל גם ברור שעופר משלם את המחירים המופקעים האלה במודע. לאף אחד לא ברור מה בדיוק המטרה ולמה הוא עושה את זה (אבל זה מהכיס שלו, ככה שזאת זכותו ).
* לדוגמא מוטלי משלש ויותר את השכר שהוא יכל לקבל מחוץ להפועל תל אביב
מצד שני מוטלי הביא אותנו ליורוליג שזה המטרה שינאי הציב בפניו וזה שווה לעופר את המחיר המופקע
שחקן טוב.
רך מידי לדעתי.
הסכומים בהפועל ינאי תל אביב הם לא קנה מידה לכלום.
ברור מבחינת מוטלי ושאר השחקנים מדובר על בין 50%-200% יותר ממה שהם יכולים להרוויח במקום אחר / שווי השוק שלהם .
אבל גם ברור שעופר משלם את המחירים המופקעים האלה במודע. לאף אחד לא ברור מה בדיוק המטרה ולמה הוא עושה את זה (אבל זה מהכיס שלו, ככה שזאת זכותו ).
* לדוגמא מוטלי משלש ויותר את השכר שהוא יכל לקבל מחוץ להפועל תל אביב
מצד שני מוטלי הביא אותנו ליורוליג שזה המטרה שינאי הציב בפניו וזה שווה לעופר את המחיר המופקע
משלש?!?
סורקין מקבל שם מעל מיליון דולר
והם הכי קמצנים שיש
גביזון כתב:הבעיה עם מוטלי זה לא שהוא לא טוב, להיפך. זה שכל מי ששומר עליו לא יכול עליו והוא פשוט לא קיבל ומקבל כדורים, לעמוד מחוץ לקשת ה3 ולכדרר סתם לא נחשב.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אני לא מבין את זה. הרי הטיקט של מוטלי זה לקבל כדור בצבע ולעשות סל. מה הסיבה שלא נותנים לו כדורים? גם סיכוי גדול לנקודות וגם לעבירות. לא מצליח להבין.
גביזון כתב:הבעיה עם מוטלי זה לא שהוא לא טוב, להיפך. זה שכל מי ששומר עליו לא יכול עליו והוא פשוט לא קיבל ומקבל כדורים, לעמוד מחוץ לקשת ה3 ולכדרר סתם לא נחשב.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אני לא מבין את זה. הרי הטיקט של מוטלי זה לקבל כדור בצבע ולעשות סל. מה הסיבה שלא נותנים לו כדורים? גם סיכוי גדול לנקודות וגם לעבירות. לא מצליח להבין.
מוטלי צריך לקבל כדור כל התקפה, בטח בישראל.
זה כ"כ מעצבן החוסר שימוש בו בסיום...
סבבה, הבנו...בלייקני אדיר כשהולך לו והוא ניצח את ולנסיה. תן הוראה לשחרר ממנו את הכדור י'דימיטריס!
שחקן טוב.
רך מידי לדעתי.
כמו מי?
בסכומים שלו?
נגיד פאפאיאניס ממונקו
או בולומבוי מבלגרד.
אתה רציני?
פפיאניס יותר קשוח ממוטלי?
בולומבוי זה אותו שחקן כמו אוטורו בגדול. רק יותר מבוגר ופחות יעיל.
אף אחד מהם לא שחקן פוסטאפ כמו מוטלי שזה דבר נדיר יחסית ביורוליג.
לא צריך לתת לו שקל העלאה
מסתבר שהוא יצר לו פה שם ולא רק בתחום הכדורסל.
"תנאים" כמו שיש בתל אביב אין בשום מקום באירופה, אחרי הישראליות לשחק בטורקיה זה שבר משבר ודכאון גם יחד.
בקצב הזה הוא צריך לנהל איתנו מו"מ שנרשה לא להשאר להתפנק פה
ההוא מפעם כתב: ↑06 יוני 2025, 13:30
לא צריך לתת לו שקל העלאה
מסתבר שהוא יצר לו פה שם ולא רק בתחום הכדורסל.
"תנאים" כמו שיש בתל אביב אין בשום מקום באירופה, אחרי הישראליות לשחק בטורקיה זה שבר משבר ודכאון גם יחד.
בקצב הזה הוא צריך לנהל איתנו מו"מ שנרשה לא להשאר להתפנק פה
את ההעלאה נותנים עקב יכולת על המגרש.
כל עוד הוא לא עושה משהו לא חוקי שיחיה איך שבא לו, לא ענייני.
וכן, ת"א וישראל מקום מאד אטרקטיבי לזרים, כנראה גם בזמן מלחמה ברקע.