אנחנו מדברים בכיף על הפועל, מפנטזים, אבל נראה שחיים בהכחשה.
מה יהיה פה עוד 5-10 שנים?
בהתחשב בדמוגרפיה ובקו הימני קיצוני המתרבה מאוד, שהאופציה להיות מדינה מבודדת זה לא משהו שנלקח בחשבון מטעמים כאלו ואחרים
לאן זה הולך?
לאן זה הולך?
עדיף להישאר בהכחשה ולדבר על הפועל.
-
- קיבל.ה 407 לייקים
המצרים והטורקים הולכים לכבוש את ישראל ולעשות לנו שואה 2.0. צלמו מסך.
-
- קיבל.ה 2564 לייקים
אין מה לדאוגעד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 מאי 2025, 22:33 המצרים והטורקים הולכים לכבוש את ישראל ולעשות לנו שואה 2.0. צלמו מסך.
הם יפחדו כי אנחנו מוכיחים שאנחנו מחמוד אל מוסטקה אל מוסלסל החבר הקשוח בשכונה במזרח התיכון שלנו.
במזרח התיכון מבינים רק כוח!
ואגב, טיפ להורים- הילד מסרב ליגמור את האוכל שבצלחת? תדחפו לו את זה לגרון עם הכף.
לא עשה שיעורים? תמרחו לו פלפל חריף על האצבעות.
רק ככה הם מבינים!
הכלב עשה פיפי בשטיח? תדחפו לו את האף לפיפי רק ככה הוא יבין. אל תהיה מערבי מידי לכלב, כי היא יאכל אותך ביום שהוא ירגיש שאתה חלש.
ישראל מערבית מידי, אנחנו צריכים לחיות כמו בתימן כדי לשרוד בשכונה שלנו.
- Red Wolf
- קיבל.ה 911 לייקים
הדמוגרפיה והקו הימני הקיצוני שמתרבה (לדעתי זה פחות ממה שאתה חושב) פחות מטרידים אותי כרגע
לדעתי אנחנו כפסע מחרם עולמי שפשוט ירסק את המדינה ויהפוך אותנו למדינת עולם שלישי
מי שיוכל יברח מפה, מי שלא פשוט יאכל אותה
חברות התעופה למשל, לא חוזרות לארץ לא בגלל החות׳ים, זאת ההתחלה של החרם
ברגע שטראמפ יעבור להתעסק במשהו אחר, ואנחנו נמשיך להרעיב את עזה וזה לא מעניין אם זה ״מוצדק״ או לא, אי אפשר לקבל דבר כזה בעולם
אירופה פשוט תפסיק להתנהל מול ישראל
אם בבחירות הבאות (אם יהיו כאלה) ביבי יבחר שוב, זה הזמן לעזוב, יש כאלה שיגידו שהזמן לעזוב הוא כבר עכשיו ולא לחכות
לדעתי אנחנו כפסע מחרם עולמי שפשוט ירסק את המדינה ויהפוך אותנו למדינת עולם שלישי
מי שיוכל יברח מפה, מי שלא פשוט יאכל אותה
חברות התעופה למשל, לא חוזרות לארץ לא בגלל החות׳ים, זאת ההתחלה של החרם
ברגע שטראמפ יעבור להתעסק במשהו אחר, ואנחנו נמשיך להרעיב את עזה וזה לא מעניין אם זה ״מוצדק״ או לא, אי אפשר לקבל דבר כזה בעולם
אירופה פשוט תפסיק להתנהל מול ישראל
אם בבחירות הבאות (אם יהיו כאלה) ביבי יבחר שוב, זה הזמן לעזוב, יש כאלה שיגידו שהזמן לעזוב הוא כבר עכשיו ולא לחכות
-
- קיבל.ה 2564 לייקים
נכון שהפיתרון לעזוב נשמע יותר קל במצב שהכיוון פה ברור
אבל הייתי רוצה שרגש המרמור והכניעה, יהפוך למאבק למען אחיזה במה ששייך לנו ודרך החיים שאנחנו שואפים לה.
אבל הייתי רוצה שרגש המרמור והכניעה, יהפוך למאבק למען אחיזה במה ששייך לנו ודרך החיים שאנחנו שואפים לה.
5-10 שנים
מאמין שביבי יתעייף בשלב מסויים
ואז נוכל אולי לקבל קואליציה טיפה יותר רחבה
ופחות במה לקיצוניים שמחזיקים את הממשלה הזו בביצים.
מאמין שביבי יתעייף בשלב מסויים
ואז נוכל אולי לקבל קואליציה טיפה יותר רחבה
ופחות במה לקיצוניים שמחזיקים את הממשלה הזו בביצים.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 2564 לייקים
השאלה מה אתה עושה עם קואליציה כזו כדי לטפל בבעיה של העתיד
כי אם תהיה קואליציה כזו בלי לטפל יסודי, אז מהר מאוד זה יחזור לאיפה שהיה
אני לא רוצה להבליח אליפות, אני רוצה להיות בטופ 20-30 שנה.
כי אם תהיה קואליציה כזו בלי לטפל יסודי, אז מהר מאוד זה יחזור לאיפה שהיה
אני לא רוצה להבליח אליפות, אני רוצה להיות בטופ 20-30 שנה.
לא חושב שאפשר לברוח מזה אנחנו ממש רואים בעיניים את השינוי.
השוויון בגושים בבחירות האחרונות? זה לא היה מקרי.
זה בדיוק הרגע שבו הדמוגרפיה מתחילה לעבור מסטטוס קוו חילוני-ליברלי לרוב ימני-שמרני.
עד עכשיו זה היה מאבק צמוד, תיקו על מנדט לפה או לפה. אבל זה בדיוק שלב המעבר.
בעוד 10, 20, 30 שנה – הכוח הפוליטי, התרבותי והדתי ייטה חזק יותר ימינה.
כי הקבוצות שמאמינות בכיוון הזה פשוט הופכות לרוב.
מה שאנחנו חווים עכשיו זו בדיוק נקודת המפנה.
כמובן שיש מה לעשות:
שינוי שיטת הבחירות
חיזוק מוסדות דמוקרטיים
קידום דיאלוג בין מגזרים חברתיים
חינוך לערכים של סובלנות ודמוקרטיה
קידום מנהיגות מתונה ומאחדת
למרבה הצער, קשה להאמין שקואליציית ימין, גם רחבה ככל שתהיה,תהיה לה אינטרס אמיתי לקדם את השינויים האלה.
אלא יותר בכיוון שאנחנו רואים היום
חקיקה דתית גוברת ומערכת המשפט תמשיך להיחלש בכדי להעביר יותר כוח לידי הפוליטיקאים.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 532 לייקים
זה הולך לפח
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 2564 לייקים
פרקטית ישראל ויהודה לא ילך טוב, אה? בלתי סביר.
נו צ׳אנסה. אין מה לעשות, צריך להלחם על החלקה שלנו.
רוצים להסתכל על זה יותר רחוק? אני לא בטוח שרחוק היום שיתחילו להגביל ילודה במקומות מסויימים. יש אוכל ומים מספיק לכולם בעוד 50-100 שנה?
נו צ׳אנסה. אין מה לעשות, צריך להלחם על החלקה שלנו.
רוצים להסתכל על זה יותר רחוק? אני לא בטוח שרחוק היום שיתחילו להגביל ילודה במקומות מסויימים. יש אוכל ומים מספיק לכולם בעוד 50-100 שנה?
- 7even
- קיבל.ה 2863 לייקים
שאלה ואני לא נכנס פה לימין ושמאל כי יש קיצונים בשני הצדדים כמובן.
מי שקורא לי (ולך ולכולנו בעצם) 'רוצחי תינוקות לשם תחביב'...נחשב קיצוני בעיניך?
עזוב רגע את הצד השני. זה לא דיון מי יותר טוב.
האם אדם כזה נחשב קיצוני בעיניך? רק מנסה להבין את הלך הרוח.
אני לא רוצח תינוקות לשם תחביב. אני מניח שגם אתה לא, ובוודאות של 100% גם לא שאר חברי הפורום.
נ.ב - היום מת הילד של צאלה גז שנרצחה בדרכה לחדר הלידה רק לפני שבוע פלוס, ע"י מחבל שבסבירות גבוהה רוצח תינוקות כתחביב וגר רבע שעה נסיעה בלי בפקקים מכפר סבא.
האם אדם שמשווה אותי למחבל כזה ראוי בעיניך שיהיה איש ציבור?
אם לא, יש על מה לדבר ואפשר בהחלט להתקדם
אם כן, לדעתי זה אבוד. ולא בגלל הסיבות שהועלו באשכול הזה.
יחד, רק יחד! 

כאחד ששירת במילואים מעל ל9 חודשים7even כתב: ↑29 מאי 2025, 17:18שאלה ואני לא נכנס פה לימין ושמאל כי יש קיצונים בשני הצדדים כמובן.
אני לא רוצח תינוקות לשם תחביב. אני מניח שגם אתה לא, ובוודאות של 100% גם לא שאר חברי הפורום.
נ.ב - היום מת הילד של צאלה גז שנרצחה בדרכה לחדר הלידה רק לפני שבוע פלוס, ע"י מחבל שבסבירות גבוהה רוצח תינוקות כתחביב וגר רבע שעה נסיעה בלי בפקקים מכפר סבא.
מה7, אני בהחלט לא נותן יד לאמירה כזו ולא מעודד שום עמדות קיצוניות מ2 צדדי המפה הפוליטית.
- 7even
- קיבל.ה 2863 לייקים
משמח מאד לשמוע. בלי גרם של ציניות.פוגודין כתב: ↑29 מאי 2025, 18:14כאחד ששירת במילואים מעל ל9 חודשים7even כתב: ↑29 מאי 2025, 17:18שאלה ואני לא נכנס פה לימין ושמאל כי יש קיצונים בשני הצדדים כמובן.
מה7, אני בהחלט לא נותן יד לאמירה כזו ולא מעודד שום עמדות קיצוניות מ2 צדדי המפה הפוליטית.
אני רק שואל אם אדם שזה הלך הרוח שלו, שאנחנו עם של רוצחי תינוקות, ראוי שישמש בתפקיד ציבורי?
לטעמי לא.
אגב גמני שירתתי במילואים ואפילו הייתי ביחידת לוחמה קרבית.
(יש עוד אנשים שלא ראוי שישמשו בתפקידים ציבוריים...פשוט השתיקה של רבים בפוליטיקה הישראלית נוכח האמירה הזו, רועמת מאד ומראה בעיקר עליהם)
יחד, רק יחד! 

- teknoboy
- קיבל.ה 1855 לייקים
אבל הוא לא אמר ש"אנחנו עם של רוצחי תינוקות", אלא ש"מדינה שפויה לא רוצחת תינוקות".
אני רק שואל האם ראוי שאדם שהלך הרוח שלו הוא שמדינה שפויה כן רוצחת תינוקת ישמש בתפקיד ציבורי.
בשביל ההקשר, אם נתנתק לרגע מוויכוחים על מילים וניסוחים, אתם מודעים לזה שהמדינה הרגה בעזה בשנה וחצי האחרונות יותר ילדים מאשר ישראלים (בכל הגילים ביחד) שנהרגו בכל פיגועי הטרור הפלסטיניים ביחד מאז קום המדינה, נכון?
אני רק שואל האם ראוי שאדם שהלך הרוח שלו הוא שמדינה שפויה כן רוצחת תינוקת ישמש בתפקיד ציבורי.
בשביל ההקשר, אם נתנתק לרגע מוויכוחים על מילים וניסוחים, אתם מודעים לזה שהמדינה הרגה בעזה בשנה וחצי האחרונות יותר ילדים מאשר ישראלים (בכל הגילים ביחד) שנהרגו בכל פיגועי הטרור הפלסטיניים ביחד מאז קום המדינה, נכון?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- מילפורד
- קיבל.ה 2492 לייקים
פיספסת בבערך 180 מעלות את מה שהוא ניסה (ואולי התנסח לא הכי טוב עם המילה תחביב) להגיד.
האמת, שמי ששייך לאמירה שלו את המשמעות שאתה הבנת ממנה, זה אלו שהאמירה הזאת כוונה אליהם ובמקום להתייחס לביקורת עניינית ניסו (ודי הצליחו) להסיט את האש חזרה.
- 7even
- קיבל.ה 2863 לייקים
אין לי מושג מי אמר מה ואפילו לא הסתכלתי.
מה אתה הבנת מהאמירה?
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2492 לייקים
האמירה הזאת כוונה לאנשים תאבי מלחמה והרג שנמצאים כיום בחדרי קבלת ההחלטות שלנו.
אין לי כוח להביא שוב את הציטוטים שהבאתי לאנשים בפייסבוק ובקבוצות ווטסאפ משלל גורמים בממשלה שמצדיקים את התגובה של גולן שמזהירה מתאוות ההרג הזאת.
אבל יש כל כך הרבה כאלה בשנה וחצי האחרונות.
אין לי כוח להביא שוב את הציטוטים שהבאתי לאנשים בפייסבוק ובקבוצות ווטסאפ משלל גורמים בממשלה שמצדיקים את התגובה של גולן שמזהירה מתאוות ההרג הזאת.
אבל יש כל כך הרבה כאלה בשנה וחצי האחרונות.