https://sports.walla.co.il/item/3750495
"גורמים בהפועל תל אביב סיפרו במהלך סוף השבוע כי קיים מתח גדול במערכת סביב נושא מכירת הכרטיסים למשחק הזה. כזכור, מאז המעבר להיכל מנורה רק פעמיים התקרבו האדומים לתפוסה מלאה, במשחק הכניסה נגד הפועל ירושלים ובדרבי אותו אירחו, אך בשניהם האולם לא היה מלא. בסדרה נגד גלבוע/גליל, ממוצע הקהל עמד על קצת יותר מ-5,000, כשבמשחקי הליגה האחרים, להוציא את שני המשחקים הגדולים, הוא עמד על כ-4,500. הנתונים הללו כוללים כרטיסים לא מעטים שמחולקים במחלקות הנוער.
על פי גורמים במועדון, הסיטואציה הזאת יוצרת לחץ לקראת תחילת מכירת המנויים לעונה הבאה, הליך שאמור להתחיל בעתיד הקרוב. מחירי המנויים צפויים להיות גבוהים באופן משמעותי מהמנוי של העונה שעברה, לאור העובדה שתהיה כמות משחקים על הנייר גבוהה יותר, ולאור הרצון ליצור הכנסות, ובהפועל בונים מראש על מכירה של רוב האולם למנויים אם לא כולו. יש לציין כי בהפועל עשו שינוי קל לטובת האוהדים במנויי הפלייאוף שלהם, כשהם מתחייבים על החזרת 30 אחוזים מערך המנוי לטובת רכישת מנוי לעונה הבאה, אם הקבוצה לא תעפיל לגמר הפלייאוף."
ברור לי שעל יותר משחקים משלמים יותר, ברור לי שעל משחקים מול ריאל ופאו משלמים יותר מעל משחקים מול נס ציונה ועפולה. אם את סדרת הגמר מכרו לנו כמחירי "יורוליג" ב60 יורו (240 ש"ח) אז נס ציונה לא צריך לעלות יותר מ40 שקל. מילת המפתח היא משחקים על הנייר ואני אזכיר גם למועדון שהם חייבים לנו כסף על אירופה השנה. מקווה מאוד שההנהלה הגאונה שלנו לא מתכוונת למכור לנו עוד פעם מנוי אירופה כשאין אישור רשמי למשחקים בארץ. אם מחירי המנויים יהיו יותר מ3500 למקומות של מה שהיה יציע 2 בדרייב אין למחדש לפני "ההנחה" על הכסף שהם חייבים לנו אז זאת רמת ניתוק מחרידה. על מוצר טוב משלמים יותר אין ספק אבל יש נקודת איזון שמעבר אליה הם יפסידו כסף והם לגמרי בדרך לשם.