עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
מה אתם לוקחים ברצינות את אופיר הביטריסט הזה?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- 7even
- קיבל.ה 2758 לייקים
רואים שאתה חדש פהלא שכחתי כתב: ↑14 מאי 2025, 17:59הפסקה האחרונה חרדה. מה זה אומר יהיו משמעותיים? מזכיר מכבסת מילים של כל הבעלים הקודמיםdino כתב: ↑14 מאי 2025, 17:23 אופיר סער
אדומים בוחנים אפשרויות לחיזוק הסגל בעונה הבאה, כולל את אופציית דיא סבע, אבל לא ממהרים להשקיע סכומי עתק בישראלים בכירים ובליגיונרים
הפועל תל אביב מנהלת בחודש האחרון לא מעט שיחות עם ישראלים בכירים וליגיונרים, אך נכון לשלב זה היא לא ממהרת להשקיע סכומי עתק. בשיחות עם אותם גורמים, אומרים אנשי המועדון לסוכנים: "בגלל השם ספרא אנשים מעלים את הדרישות ב-50% ומכפילים סכומים. יש לנו סבלנות".
בנוגע לדיא סבע, הוא מעניין את האדומים, אך לשחקן שיהיה בקיץ בן 33 יש חוזה במכבי חיפה בו הוא מרוויח 600 אלף יורו לעונה. בנוסף, הוא לא ישוחרר בחינם ובשלב הזה מעדיף לחזור ולשחק בחו"ל.
על אף העובדה כי בקיץ אמורים להצטרף לא מעט שחקנים, במועדון רואים בסתיו טוריאל, רוי קורין, רועי אלקוקין, לירן רוטמן, רן בנימין ויזן נאסר שחקנים משמעותיים.

יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
לא מבין מה הדיבור הזה על בן שהר כשחקן רוטציה בליגת העל? בלאומית הוא בקושי שיחק אז מה יש לו לחפש בליגת העל?
שחררו אותנו מהשטויות האלה כבר.
שחררו אותנו מהשטויות האלה כבר.
עצם זה שכבר שבוע וחצי אין שחקנים שמתקרבים להפועל, ומדברים איתי על בן שהר ורוטמן כשחקנים חשובים, מעלה בי פלאשבקים לניסנוב .
בקצב הזה אני מוכן לתרום כליה כדי שיביאו את ערן זהבי כדי שיהיה כבר חלוץ שיבקיע לנו גולים.
תנו לי דיה סבע, דין דוד, ויטאלי דמאשקן , תנו לי משהו כבר סעממק.
בקצב הזה אני מוכן לתרום כליה כדי שיביאו את ערן זהבי כדי שיהיה כבר חלוץ שיבקיע לנו גולים.
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
נאסר יהיה משמעותי ופיבן לא? כי הוא לא רשם את פיבן. תוריד דופק זה אופיר סער הוא מתקשר לאמא שלו בשביל לקבל מידעלא שכחתי כתב: ↑14 מאי 2025, 17:59הפסקה האחרונה חרדה. מה זה אומר יהיו משמעותיים? מזכיר מכבסת מילים של כל הבעלים הקודמיםdino כתב: ↑14 מאי 2025, 17:23 אופיר סער
אדומים בוחנים אפשרויות לחיזוק הסגל בעונה הבאה, כולל את אופציית דיא סבע, אבל לא ממהרים להשקיע סכומי עתק בישראלים בכירים ובליגיונרים
הפועל תל אביב מנהלת בחודש האחרון לא מעט שיחות עם ישראלים בכירים וליגיונרים, אך נכון לשלב זה היא לא ממהרת להשקיע סכומי עתק. בשיחות עם אותם גורמים, אומרים אנשי המועדון לסוכנים: "בגלל השם ספרא אנשים מעלים את הדרישות ב-50% ומכפילים סכומים. יש לנו סבלנות".
בנוגע לדיא סבע, הוא מעניין את האדומים, אך לשחקן שיהיה בקיץ בן 33 יש חוזה במכבי חיפה בו הוא מרוויח 600 אלף יורו לעונה. בנוסף, הוא לא ישוחרר בחינם ובשלב הזה מעדיף לחזור ולשחק בחו"ל.
על אף העובדה כי בקיץ אמורים להצטרף לא מעט שחקנים, במועדון רואים בסתיו טוריאל, רוי קורין, רועי אלקוקין, לירן רוטמן, רן בנימין ויזן נאסר שחקנים משמעותיים.
- 7even
- קיבל.ה 2758 לייקים
מה?yoni143 כתב: ↑14 מאי 2025, 19:26 עצם זה שכבר שבוע וחצי אין שחקנים שמתקרבים להפועל, ומדברים איתי על בן שהר ורוטמן כשחקנים חשובים, מעלה בי פלאשבקים לניסנוב .
חוץ מקאנגווה ודור פרץ שמעתי כבר על כל ישראלי בארץ ובחו"ל שמקושר להפועל. פייק או לא פייק.
מדאבור, אנסה, דיארה, סבע, מאיימבו, ליידנר, ועוד ועוד ועוד
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 371 לייקים
תעדכנו אותי אם ספרא גרושניק כמו ניסנוב או שיש אצלנו משהו חדש. בכל מקרה הציפיות שלי ברצפה אחרי כל כך הרבה שנים של אכזבות.
תנו לי את ערן זהבי בחוד כל משחק בהרכב שלנו, לא מעניין לי תביצה שהוא שם נגדנו גולים, זה התפקיד שלו, בואו נראה אתכם מקבלים מיליונים מקבוצה כמו מכבי, ועוד הקבוצה שרצית לחזור אליה בחרה את אלמוג כהן על פנייך ומסרבים .
אם יחתום וישים גול נגד מכבי יעשה גם פיו פיו להם, זה ווינר מטורף, הפועל מלידה. תאמינו לי שאין לו טיפת רגש למכבי הוא נטו קריירה וכסף.
אם יחתום וישים גול נגד מכבי יעשה גם פיו פיו להם, זה ווינר מטורף, הפועל מלידה. תאמינו לי שאין לו טיפת רגש למכבי הוא נטו קריירה וכסף.
-
- קיבל.ה 331 לייקים
אמיתי צריך לאשפז אוהדי הפועל כאלה ^ שברצינות רוצים את זהבי או לחילופין חושבים שיש איזו סיכוי שהוא יחזור.
מה עובר עליכם יא פגומים בשכל.
את הסם הכי גדול
אוהד הפועל רוצה את טובת הפועל, בסוף צריך לשים את הכדור ברשת, ערן זהבי אם יחזור ישים את הכדורים ברשת. כל השאר לא מעניין אותי כפי שכתבתי הוא לא אשם שלא רצינו אותו אז, וזה שעשה נגדנו פיו פיו עשה גם נגד אחרים. לא טינה, ולא שנאה, מי שלובש את החולצה של הפועל ומשחק טוב, אני רוצה שיצליח. כמו ששחר פיבן בא מכביסט ותוך דקה כולם אהבו אותו, כנל גם שון גולדברג בתקופה עם רייכרט.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑14 מאי 2025, 21:12 אמיתי צריך לאשפז אוהדי הפועל כאלה ^ שברצינות רוצים את זהבי או לחילופין חושבים שיש איזו סיכוי שהוא יחזור.
אפרופו כדורyoni143 כתב: ↑14 מאי 2025, 21:16אוהד הפועל רוצה את טובת הפועל, בסוף צריך לשים את הכדור ברשת, ערן זהבי אם יחזור ישים את הכדורים ברשת. כל השאר לא מעניין אותי כפי שכתבתי הוא לא אשם שלא רצינו אותו אז, וזה שעשה נגדנו פיו פיו עשה גם נגד אחרים. לא טינה, ולא שנאה, מי שלובש את החולצה של הפועל ומשחק טוב, אני רוצה שיצליח. כמו ששחר פיבן בא מכביסט ותוך דקה כולם אהבו אותו, כנל גם שון גולדברג בתקופה עם רייכרט.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑14 מאי 2025, 21:12 אמיתי צריך לאשפז אוהדי הפועל כאלה ^ שברצינות רוצים את זהבי או לחילופין חושבים שיש איזו סיכוי שהוא יחזור.
תיזכר איך סימן לנו שהוא רוצה לשים לנו כדור בראש.
תתאפסו על החיים שלכם בבקשה
-
- קיבל.ה 1800 לייקים
זהבי כבר היה חתום אצל מכבי לפני ״שדיבר״ עם הפועל.yoni143 כתב:תנו לי את ערן זהבי בחוד כל משחק בהרכב שלנו, לא מעניין לי תביצה שהוא שם נגדנו גולים, זה התפקיד שלו, בואו נראה אתכם מקבלים מיליונים מקבוצה כמו מכבי, ועוד הקבוצה שרצית לחזור אליה בחרה את אלמוג כהן על פנייך ומסרבים .
את אלמוג כהן הביאו הרבה אחרי שדיברו עם זהבי.והביאו אותו אחרי שחצי קבוצה סבלה ממתיחה/ פציעה בשריר האחורי.
-
- קיבל.ה 348 לייקים
בתיה עושה עבודה טובה באתרים השונים.
צריך להיפרד ביפה אין לבן שהר היום שום מקום בליגת על.
צריך להיפרד ביפה אין לבן שהר היום שום מקום בליגת על.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
אני מקווה לחיות לפחות יום אחד יותר מזהבי רק בשביל לפתוח שמפניה כשהוא מתפגר. איזה מזוכיסטים יש אצלנו זה לא ייאמן.
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
מה זה בוט ערני?yoni143 כתב: ↑14 מאי 2025, 20:52 תנו לי את ערן זהבי בחוד כל משחק בהרכב שלנו, לא מעניין לי תביצה שהוא שם נגדנו גולים, זה התפקיד שלו, בואו נראה אתכם מקבלים מיליונים מקבוצה כמו מכבי, ועוד הקבוצה שרצית לחזור אליה בחרה את אלמוג כהן על פנייך ומסרבים .
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אני אגיד לכם תכלס, שערן שיחק נגדנו שנאתי אותו בדם, אבל מקנאה , כי זה שחקן הכי טוב בארץ ומשחק אצל היריבה, אבל עכשיו שעזב אותם, אני רוצה את הגולר הזה אצלנו, עזבו רגש בצד, תנו לנו גולים, תנו לי להיות בצמרת.
אחרת נקבל שוב שחקנים בינוניים, וחסרי אופי.
אחרת נקבל שוב שחקנים בינוניים, וחסרי אופי.
-
- קיבל.ה 1110 לייקים
אתה לא הפועל
לא יודע אם אתה בכלל מתיימר להיות אוהד הפועל או שאתה בכלל מסתנן
די עם הלא אוהד הפועל, אני לא אוהד אולטראס בגלל זה אתה כותב את זה.
אני רוצה תשחקנים הכי טובים בארץ בהפועל. לי נשבר מאחמד אעבדים, ואמידו באלדה, וליאור לוי , נשבר כבר .
ערן זהבי הביא לי את האליפות האחרונה, ועכשיו הוא יחזיר אותי למקום באירופה לפחות. אני בעד הצלחת הפועל לא לאגו של האולטראס.
אני רוצה תשחקנים הכי טובים בארץ בהפועל. לי נשבר מאחמד אעבדים, ואמידו באלדה, וליאור לוי , נשבר כבר .
ערן זהבי הביא לי את האליפות האחרונה, ועכשיו הוא יחזיר אותי למקום באירופה לפחות. אני בעד הצלחת הפועל לא לאגו של האולטראס.
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
מרגיש לי שהמועדון מציף אותנו ואת הרשתות בשאלהמערן זהבי כן או לא כדי לראות מה דעת הקהל בנושא.
אולי אני סתם אוכל סרט
אולי אני סתם אוכל סרט
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
לא רק שזה בכלל לא על הפרק מבחינת המועדון, זה גם פשוט מביך אותך אם אתה באמת אוהד הפועל. הבנו אותך, שחרר, זה לא עומד לקרות.
-
- קיבל.ה 165 לייקים
בלאדברדר, זה אתה?yoni143 כתב: ↑14 מאי 2025, 22:18 די עם הלא אוהד הפועל, אני לא אוהד אולטראס בגלל זה אתה כותב את זה.
פאק זהבי, מה קורה לכם הבנאדם נבלה ולא מגיע לו את החולצה האדומה,
ומבחינה מקצועית הוא סבא גמור ואין סיבה לתת לו בית אבות שגם משלם די כבר
שיפרוש וילך להסתבך בהימורים
ומבחינה מקצועית הוא סבא גמור ואין סיבה לתת לו בית אבות שגם משלם די כבר
שיפרוש וילך להסתבך בהימורים
-
- קיבל.ה 20 לייקים
לא מאמין שיש אוהדים שרוצים חזרה את ערן, אפשר בבקשה להוסיף פיצ'ר של דיסלייק לתגובות?
-
- קיבל.ה 677 לייקים
כל פיו פיו שהאפס הזה עשה לי תנועות עם הידיים ליציע איחלתי שנגיע ליום שמכבי זורקת אותו לאלף עזאזל כשייגמרו לו הגולים.
והנה הגענו ליום הזה. פרישה נעימה, חתיכת חרא. אתה מייצג את כל מה שרע באנשים, את כל מי שעסוק בלהתחנף לחזק כדי לזכות באהדה על חשבון אחרים. לא סובל אותו ולא את הקבוצה שלו.
והנה הגענו ליום הזה. פרישה נעימה, חתיכת חרא. אתה מייצג את כל מה שרע באנשים, את כל מי שעסוק בלהתחנף לחזק כדי לזכות באהדה על חשבון אחרים. לא סובל אותו ולא את הקבוצה שלו.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 134 לייקים
להביא את ערן זהבי רק כדי שיעשה פיו פיו למכבי
- 7even
- קיבל.ה 2758 לייקים
נו באמת, הסיכוי שהוא לא סגור בבית"ר אפסי עד לא קיים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 9 לייקים
פיצ׳ר של דיסלייק? הרחקה מהפורום לכל החייםהנה הם באים כתב: ↑15 מאי 2025, 01:03 לא מאמין שיש אוהדים שרוצים חזרה את ערן, אפשר בבקשה להוסיף פיצ'ר של דיסלייק לתגובות?
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
בידיעה על אשדוד בוואלה ספורט, על התעניינות ביטר ברועי לוי, נכתב בסוף שאנחנו מתעניינים באדיר לוי. עוד שם שמצטרף למאגר החרטבונה.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
-
- קיבל.ה 151 לייקים
שחקן כנף, בן 23.
3 שערים ו3 בישולים . פתח ב19 משחקים, ב8 נכנס כמחליף.
היה מלך שערי קבוצת הנוער של אשדוד בעונת האליפות 21/22.
3 שערים ו3 בישולים . פתח ב19 משחקים, ב8 נכנס כמחליף.
היה מלך שערי קבוצת הנוער של אשדוד בעונת האליפות 21/22.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
ישראלים לא מעניינים
תראו לי את הזרים
תראו לי את הזרים
הלך עוד שם שרצינו, איצמר נוי, בחר בנבלות.
מה קורה אדון בוקסנבוים ופרימור לא טובים במשא ומתן הא?
מה קורה אדון בוקסנבוים ופרימור לא טובים במשא ומתן הא?
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
אני לא חושב שזהבי יחזור, אבל כן היתי שמח אם זה היה קורה.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑14 מאי 2025, 21:12 אמיתי צריך לאשפז אוהדי הפועל כאלה ^ שברצינות רוצים את זהבי או לחילופין חושבים שיש איזו סיכוי שהוא יחזור.
היחיד מכל הבוגדים שאני יכול לסלוח לו, מבחינתי זה הבן שחזר בתשובה, עשה דווקא, ניתק קשרים עם המשפחה שלו,
בכל הזדמנות שהיה יכול, היה עושה דווקא ולהכאיב למשפחה שלו ועכשיו הוא חוזר חזרה בשאלה לחיק המשפחה שלו שסלחה לו על הכל.
בסוף צריך לחזור הביתה, למקום בו הכל התחיל.
הביאו את היום
- 7even
- קיבל.ה 2758 לייקים
אתה יודע, זה לא שהוא היה בטיול בדרום אמריקה ולא חזר הביתה למרות הפצרות המשפחה.לירון האדום כתב: ↑15 מאי 2025, 09:33אני לא חושב שזהבי יחזור, אבל כן היתי שמח אם זה היה קורה.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑14 מאי 2025, 21:12 אמיתי צריך לאשפז אוהדי הפועל כאלה ^ שברצינות רוצים את זהבי או לחילופין חושבים שיש איזו סיכוי שהוא יחזור.
היחיד מכל הבוגדים שאני יכול לסלוח לו, מבחינתי זה הבן שחזר בתשובה, עשה דווקא, ניתק קשרים עם המשפחה שלו,
בכל הזדמנות שהיה יכול, היה עושה דווקא ולהכאיב למשפחה שלו ועכשיו הוא חוזר חזרה בשאלה לחיק המשפחה שלו שסלחה לו על הכל.
הביאו את היום
הוא בגד במשפחה. ואז בגד שוב ואז שוב ואז שוב ומעולם לא התנצל אפילו בטעות. כאילו הוא נהנה לבגוד.
נ.ב - הוא סגור בבית"ר, ת'יכול להיות רגוע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 151 לייקים
אם תצליחו להתעלם במשך כמה דקות רצופות מכל טרול שטוען שהוא רוצה את זהבי זה ייעלם
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
כמו שכתבתי, אני לא חושב שהוא יחזור להפועל.7even כתב: ↑15 מאי 2025, 09:35אתה יודע, זה לא שהוא היה בטיול בדרום אמריקה ולא חזר הביתה למרות הפצרות המשפחה.לירון האדום כתב: ↑15 מאי 2025, 09:33אני לא חושב שזהבי יחזור, אבל כן היתי שמח אם זה היה קורה.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑14 מאי 2025, 21:12 אמיתי צריך לאשפז אוהדי הפועל כאלה ^ שברצינות רוצים את זהבי או לחילופין חושבים שיש איזו סיכוי שהוא יחזור.
הביאו את היום
הוא בגד במשפחה. ואז בגד שוב ואז שוב ואז שוב ומעולם לא התנצל אפילו בטעות. כאילו הוא נהנה לבגוד.
החזרה שלו תהיה מלווה בסליחה ומחילה ובהחזרת הפועל לקדמת הבמה איפה שהיא היתה אז...
אחרי שהוא יחזיר את הפועל לקדמת הבמה הוא יוכל לפרוש בידיעה שהחזיר את הבית שלו למקום הנכון.
לגבי דרום אמריקה - אני לא מכיר הרבה משפחות שכועסות על הבן שלא חוזר הביתה מטיול, דווקא יש יותר מקרים של ריבים משפחתיים
ושלא נמצאים בקשר שיש חזרה בתשובה/שאלה (אבל עזוב, אנחנו סתם פה דנים בדיונים דמיונים)
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
מאוד מתוק ורומנטי הסיפור הזה שבנית לעצמך בראש. באמת.לירון האדום כתב: ↑15 מאי 2025, 10:08כמו שכתבתי, אני לא חושב שהוא יחזור להפועל.7even כתב: ↑15 מאי 2025, 09:35אתה יודע, זה לא שהוא היה בטיול בדרום אמריקה ולא חזר הביתה למרות הפצרות המשפחה.לירון האדום כתב: ↑15 מאי 2025, 09:33
אני לא חושב שזהבי יחזור, אבל כן היתי שמח אם זה היה קורה.
הביאו את היום
החזרה שלו תהיה מלווה בסליחה ומחילה ובהחזרת הפועל לקדמת הבמה איפה שהיא היתה אז...
אחרי שהוא יחזיר את הפועל לקדמת הבמה הוא יוכל לפרוש בידיעה שהחזיר את הבית שלו למקום הנכון.
לגבי דרום אמריקה - אני לא מכיר הרבה משפחות שכועסות על הבן שלא חוזר הביתה מטיול, דווקא יש יותר מקרים של ריבים משפחתיים
ושלא נמצאים בקשר שיש חזרה בתשובה/שאלה (אבל עזוב, אנחנו סתם פה דנים בדיונים דמיונים)
הןא יחרבן לך על הראש תוך כדי שתקריא את סיפור האהבה הזה שלך. זו האמת. עכשיו תחזןר למציאות כי זה כבר לא לעניין
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.