L.S כתב: ↑25 פברואר 2025, 09:50
הוא כבד ומגושם.
לא ראיתי ממנו איזה קרוסים יוצאי דופן
לא יודע מה ראיתם ממנו בזמן ששיחק שאתם כ"כ מעדיפים אותו.
אני חושב שוייר עדיף עליו
נניח שאתה צודק, כמה צאנסים הוא קיבל כדי להוכיח את עצמו?
למה לא לשחק איתו לפחות 2-3 משחקים נגד קבוצות חלשות בליגה (עפולה, אום אל פאחם וכו) כדי לתת לו צאנס להוכיח את עצמו?
אני מזכיר שזה שחקן ששיחק בביתר בליגת העל ובנבחרת הצעירה
אין לי מושג, אני לא נמצא באימונים.
אולי בעיית הכשירות שלו בחלק גדול מהעונה שמה לו מקלות בגלגלים, אולי ברדה לא מחזיק ממנו.
מה שבטוח, אחרי הרבה שנים יש לנו מאמן שאפשר לסמוך עליו, אני בוחר לתת לו קרדיט אם הוא חושב שהוא מקבל מוייר יותר.
משטרת ישראל מבקשת עזרת הציבור באיתור הנעדר העונה לשם רועי הרמן, בן ה-24, תושב העיר תל אביב. הנ"ל נראה לאחרונה חורך את אגף ימין נגד קביליו יפו בנובמבר דאשתקד.
להלן תיאורו:
גובה 1.90 מ׳,
שיער מחומצן,
מבנה גוף טוב למגן ימני סופה.
כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש לפנות למוקד 100 של משטרת ישראל או לתחנת משטרת לב תל אביב.
לא יודע על מה אתם מדברים
נגר גדול, כל נגיעה שלו בכדור מעיף את הכדור קילומטר קדימה ומנסה להגיע אליו ,לרוב נכשל.
חוץ מסגירות חמודות מול שחקנים חלשים בליגה הלאומית לא ראיתי כלום.
לא שווה הרכב העונה ובטח לא בליגת העל, לחשוב עליו מול טאוומסי
לא בגלל החצי בישול ולא בגלל השער, לא ברור למה הוא לא היה המגן ימני שלנו העונה. מספיק טכני, מספיק מהיר, הרמות סבבה ופיזית אין על מה לדבר. וואלה יכול לרוץ איתו לעונה הבאה אם יגיע איזה בלם זר אכזר שיכוון את ההגנה.
אחלה הרמן בקיצור.
Tenacious D כתב: ↑12 מאי 2025, 19:46
לא בגלל החצי בישול ולא בגלל השער, לא ברור למה הוא לא היה המגן ימני שלנו העונה. מספיק טכני, מספיק מהיר, הרמות סבבה ופיזית אין על מה לדבר. וואלה יכול לרוץ איתו לעונה הבאה אם יגיע איזה בלם זר אכזר שיכוון את ההגנה.
אחלה הרמן בקיצור.
בחור נחמד מאד, שחקן סביר מינוס.
הרמן כרגע לא ברמה להיות אפילו מחליף בליגת העל. ספק אם בקבוצת צמרת בלאומית.
והמשחק היום מול הקבוצה שבאשכול המשחק נתנו לה שלל כינויים מביכים (וצודקים) לא אומר שום דבר.
לצורך העניין, שימו את הרמן מול פ"ת או רמת גן והוא מוחלף מאד מהר.
למכור/להשאיל. ויפה שעה אחת קודם
הוא לא שיחק כי הוא היה פצוע הרבה ושלא היה פצוע לא התאים למערך הא-סימטרי של ברדה בו הוא השתמש במגן ימין שמתפקד כחצי בלם ולא מרבה לעלות להתקפה.
החוזה שלו נגמר בקיץ ומן הסתם הוא לא ימשיך. אולי אשדוד ירצו מגן בסגנון אם הם ימכרו את רועי לוי.
7even כתב: ↑12 מאי 2025, 22:03
בחור נחמד מאד, שחקן סביר מינוס.
הרמן כרגע לא ברמה להיות אפילו מחליף בליגת העל. ספק אם בקבוצת צמרת בלאומית.
והמשחק היום מול הקבוצה שבאשכול המשחק נתנו לה שלל כינויים מביכים (וצודקים) לא אומר שום דבר.
לצורך העניין, שימו את הרמן מול פ"ת או רמת גן והוא מוחלף מאד מהר.
למכור/להשאיל. ויפה שעה אחת קודם
הוא שיחק טוב בעוד משחקים
אני אמרתי עליו שהוא מהבודדים שברמת ליגת העל, לפני התצוגה מול הרצליה.
לגמרי ראוי לסגל בעונה הבאה.
בגדול יש כמה שחקנים שנכון להיום תג המחיר שלהם זול, לא תופסים מקום של זר. ולטובת סגל רחב עדיף
להשאיר, הרמן הוא אחד מהם. זה לא אומר שלא צריך להביא שחקנים ברמה יותר גבוהה לעמדה שלו.
Red Wolf כתב: ↑25 פברואר 2025, 13:41
רבעיית הגנה של נסאר-מורגן-פיבן-הרמן זאת הגנה ישראלית חזקה פיזית וטובה ברמה של פלייאוף עליון בליגת העל
אני לא מצליח למצוא בשום מקום סטטיסטקיה של בישולים בלאומית, אשמח אם למישהו יש לינק, לדעתי להרמן יש יותר מוויר
על סטטיסטיקה של תיקולים מוצלחים אני אפילו לא מנסה
סומך כתב: ↑13 מאי 2025, 14:30
כל פעם שנסאר עמד מול שחקן כנף דומיננטי מולו, עשו ממנו פורפרה ברמה שזה היה מכמיר לב, אז לא מבין איך קו 4 שהוא המגן נחשב קו של הגנה ברמת פליאוף עליון.
אנשים מבסוטים שהוא מצטרף יפה להתקפה נגד רעננה.
שחקן חסר מושג ודחליל, כל שחקן אגף בליגת על יעשה ממנו שמות.
מגן שמאל הכי חלש שהיה בהפועל כבר הרבה שנים(חוץ מקופרמן),
איפה הוא לעומת גורפינקל ליידנר גרופר או פירסמן.
לשחרר דחוף