ניב יהושוע מרוויח בפ"ת גרושים ומניח שאם לא תגיע הצעה חסרת פרופורציות עליו הוא יישאר עוד שנה לפחות בפ"ת.
האריס גם עלי עשה אחלה רושם
לא מדוייק, אזוגי עזב אותנו שנה שעברה באמצע העונה לפ"ת ואפילו כבש נגדנו גול לדעתי.לירון האדום כתב: ↑10 מאי 2025, 22:27 ביי ביי נועם שוהם, מגיע לו לזבל הזה.
דרך אגב, אזוגי וסלם משלימים 2 ירידות ב 2 עונות רצוף
אין לי שום בעיה עם הטענה הזו וברור לי שלא כל שחקן בסגל יהיה בטופ של הטופ...
לבנות קבוצה שיש לה 20+ שחקנים שראויים להרכב בקיץ אחד אחרי עליה מליגה לאומית זה על גבול הבלתי אפשרי.7even כתב: ↑11 מאי 2025, 13:17אין לי שום בעיה עם הטענה הזו וברור לי שלא כל שחקן בסגל יהיה בטופ של הטופ...
הנקודה שלי מאד פשוטה - בואו נתמקד בשחקנים טובים ובכירים....לכל השאר שנועדו להשלמות יהיה מתי ואיך להביא.
הרי אנחנו יודעים איך זה נגמר בסוף.
אתה מביא איזה לירון חזן ומור בוסקילה שעוד לא עשו שום דבר משמעותי בליגה בכירה(בלי לזלזל חלילה)...
מוצא ת'צמך פותח איתם בדרבי הראשון, חוטף אח"כ 5 בב"ש ועד שהקבוצה מתאפסת על עצמה אתה מקום 9.
מיצינו את הדברים האלה.
מי שרוצה לחזור לסבב ב' של תבוסות בכל משחק מול טופ 4 בישראל, יסתפק בזה.
מי שמאס בזה, רוצה לראות שמות טובים לפני שהולכים למישהו שאולי יהיה שווה משהו עוד איזה 3 שנים.
כן, זה בסדר להביא שחקנים כאלו של 'אולי הוא יהיה שווה משו יום אחד...'
כן, אשמח אם זה יהיה כמחליף רביעי מול אשדוד בבית..
מיציתי.
אור לוזון צריכה תיקים של פראדה וג׳וצי, יותר חשוב ממכבי פתטכנית לארז כתב: ↑11 מאי 2025, 16:07 מועדון ישראלי מכניס יותר מ-10 מליון יורו ממכירות שחקנים במשך כמה שנים (סולמון, עבדה, בריבו, טוקלומטי ואולי עכוד ששכחתי), ויורד 3 פעמים ליגה ב-5 עונות בליגה העליונה.
איזה כיף ללוזון שאין לו מי שיבוא לו הביתה וישאל איפה הכסף (לא שזה לא ברור איפה הוא).
הם יכולים להיות ביתר טוברוק 2. אין שום צורך בקבוצה בןגרת בגישה הזוטכנית לארז כתב: ↑11 מאי 2025, 16:07 מועדון ישראלי מכניס יותר מ-10 מליון יורו ממכירות שחקנים במשך כמה שנים (סולמון, עבדה, בריבו, טוקלומטי ואולי עכוד ששכחתי), ויורד 3 פעמים ליגה ב-5 עונות בליגה העליונה.
איזה כיף ללוזון שאין לו מי שיבוא לו הביתה וישאל איפה הכסף (לא שזה לא ברור איפה הוא).
אני מעולם לא החזקתי במיוחד מארד בר. קשר מאוד אתלטי אבל גם נגר של החיים. אני כן חשבתי שבקישור הסופר כבד ואיטי שהיה לנו בעונה שעברה הוא יכל לעזור.לירון האדום כתב: ↑11 מאי 2025, 15:38שנה שעברה זה היה ארד בר עם הפוטנציאל להיות אחד הקשרים הטובים בארץ, מאז התייבש בשוויץ, חזר למכבי פ"ת
והתייבש גם שם...
אבל יותר קל למכור את הטאלנים אחרי עונה בליגת העל, לטוברוק אין קבוצת בוגריםתא מרבוטא כתב: ↑11 מאי 2025, 16:28הם יכולים להיות ביתר טוברוק 2. אין שום צורך בקבוצה בןגרת בגישה הזוטכנית לארז כתב: ↑11 מאי 2025, 16:07 מועדון ישראלי מכניס יותר מ-10 מליון יורו ממכירות שחקנים במשך כמה שנים (סולמון, עבדה, בריבו, טוקלומטי ואולי עכוד ששכחתי), ויורד 3 פעמים ליגה ב-5 עונות בליגה העליונה.
מזמין אותך להודעה שלי משבוע שעבר. רשמתי בדיוק את זה.L.S כתב: ↑11 מאי 2025, 13:48לבנות קבוצה שיש לה 20+ שחקנים שראויים להרכב בקיץ אחד אחרי עליה מליגה לאומית זה על גבול הבלתי אפשרי.7even כתב: ↑11 מאי 2025, 13:17אין לי שום בעיה עם הטענה הזו וברור לי שלא כל שחקן בסגל יהיה בטופ של הטופ...
הנקודה שלי מאד פשוטה - בואו נתמקד בשחקנים טובים ובכירים....לכל השאר שנועדו להשלמות יהיה מתי ואיך להביא.
הרי אנחנו יודעים איך זה נגמר בסוף.
אתה מביא איזה לירון חזן ומור בוסקילה שעוד לא עשו שום דבר משמעותי בליגה בכירה(בלי לזלזל חלילה)...
מוצא ת'צמך פותח איתם בדרבי הראשון, חוטף אח"כ 5 בב"ש ועד שהקבוצה מתאפסת על עצמה אתה מקום 9.
מיצינו את הדברים האלה.
מי שרוצה לחזור לסבב ב' של תבוסות בכל משחק מול טופ 4 בישראל, יסתפק בזה.
מי שמאס בזה, רוצה לראות שמות טובים לפני שהולכים למישהו שאולי יהיה שווה משהו עוד איזה 3 שנים.
כן, זה בסדר להביא שחקנים כאלו של 'אולי הוא יהיה שווה משו יום אחד...'
כן, אשמח אם זה יהיה כמחליף רביעי מול אשדוד בבית..
מיציתי.
הסיכוי שדבר כזה יכשל גבוה בהרבה מהסיכוי להצליח.
כתבו פה לפני, מי שחושב שתהיה בעונה הבאה קבוצה שתתחרה על ההם או חיפה או בש על תארים חי בסרט וצפוי למפח נפש קשה מאוד.
הפועל נכנסת לתהליך שלראשונה נראה בריא ונכון.
יש מנכל טוב. יש שדרה ניהולית ומקצועית טוב. כל אלו עוד יטעו גם בדרך ויצטרכו לתקן בהמשך.
זה יקח לדעתי לפחות 2-3 חלונות העברות עד שיהיה פה סגל שנוכל להסתכל עליו ולהגיד שהגענו לנחלה.
ארד בר היה אחרי עונה מצוינת בלאומית שהוא נתן בה מספרים מאוד יפים, אבל הוא היה בקיץ שעבר בן 24, ניב יהושוע בן 20 זה לא אותה רמה של פרוספקט בכלל.לירון האדום כתב: ↑11 מאי 2025, 15:38שנה שעברה זה היה ארד בר עם הפוטנציאל להיות אחד הקשרים הטובים בארץ, מאז התייבש בשוויץ, חזר למכבי פ"ת
והתייבש גם שם...