להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 16:54
redrony כתב: 07 מאי 2025, 16:45 זו מהות הביביזם אגב, לא לקחת אחריות ולמצוא כל חור אפשרי בשביל להסיט את הדיון.
אני זורם, עופר ינאי שקרן ממציא על האוהדים. שום דבר לא ישנה א ב ת העובדה שחבורת עבריינים השתלטה על האולטראס או שזו המהות שלהם, אין לי מושג. פעם אחרי פעם פוגעים בקבוצה והדבר הראשון זה להגיד שיש להם זכויות והם נסעו למקומות וממציאים עליהם דברים ואז, לא, רק את הנגיחה ביציע.
זה כמו שתבוא מישהי ותגיד שבני סלע אנס אותה ואני אגיד לה תוכיחי.
אם תבוא סתם מישהי שתגיד שבני סלע אנס אותה, יש סיבה טובה להאמין לה, כי הרי מה לה ולבני סלע.
אבל אם ינאי בא ומספר סיפורים על האולטראס, צריך כברירת מחדל לחשוד, שכן ידוע שינאי והאולטראס בסכסוך. לכן הדוגמא שלך גרועה.

אבל בסדר אני זה הביביזם כן.
אבל זה לא ינאי זה עובדי מועדון
ואוהדים
ואוהדים של קבוצות אחרות
זה ממש לא מקרה של He said she said

וגם אם כן נפגעו עןבדי מועדון והמילואימניק זו המצאה
זה לא חמור דיו?
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

אם פגעו בעובדי מועדון פגיעה פיזית?
ודאי שחמור דיו.

פשוט אני משער שזה לא באמת קרה (כאמור אין לי מספיק פרטים כדי לדעת לכאן או לכאן), או קרה ברמה של קללות ויריקות, רחוק משליחה למיון כמתואר.
למועדון (ינאי) יש אינטרס ברור לנפח כל אירוע קטן שקשור באולטראס לאיזה משהו גרנדיוזי, עם כמה שלא נוח לכם להכיר בזה.
המאבק בין הצדדים הוא דו צדדי וגם ינאי לא ממש חוסך.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
fidel
קיבל.ה  107 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 17:46
fidel כתב: 07 מאי 2025, 17:35
טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 17:21 לא הבנתי את שיטת הויכוח הזו שבה קורה משהו, ואתה כאילו מנסה לכתוב הודעה "צינית" שיעני מספרת את מה שאני חושב.
במקרה הזה, יעני מנסה לרמוז שאני חושב ש"פופי" היא משתפית של ינאי, או משהו בסגנון.
אתה ואחרים פה, אותו טיקט מפגר.
אתה עושה פה את מה שכל כך מגעיל במדינה, מעביר את כל השיח למשהו לכאורה נקודתי, שברור שאתה נגד ינאי, שפה זה מקרה שהאולטראס הורסים לכולנו
נו, ובאותה מידה אני יכול לטעון שאתה מאמין על עיוור לכל טענה שיוצאת מהכיוון של ינאי כי אתה "בעד ינאי". וכנרכה גם נגד האולטראס שלטענתך הורסים לכולם.
אה ולתבל בזה שזה "מה שככ מגעיל במדינה".
אתה קראת לו ביבי ינאי, רק בגלל הנגיחה, וציינת שכולנו טמבלים שאנחנו מאמינים לו ולא לשאקו/אוהדים אחרים שרדפו אחרי הקבוצה לכל מקום. נכון שבשנים האחרונות אני אוהד יותר מתון, אבל כולנו היינו שם בשביל הקבוצה ברגעים מאוד קשים
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

איפה השתמשתי במילה "טמבלים"?
ואני קורא לו ביבי ינאי ממש לא רק בגלל האירוע הזה.

שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה. אני אישית ברגע ששמעתי שהוא בחר בורר, התחייב לקבל כל פסק דין שלו ואז הפר את זה, מבחינתי הוא אדם לא אמין. זה לא משנה כמה כסף הוא ישים.

בנושא "הגדול" שקשור לאמינות שלו, שזה אולם חדש, אני בכלל לא מאמין למילה שלו.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 07 מאי 2025, 18:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

אם אוהדים שהיו מעורבים באלימות רכשו כרטיסים דרך גליל-גלבוע, על הקבוצה שמכרה להם את הכרטיסים לקחת אחריות על מעשה האלימות.

ינאי מעביר מסר:
אבוקות, חזיזים, התפרעויות וכל מה שעלול לשבש משחק ולהטיל קנסות והורדת נק', הקבוצה המארחת שמכרה להם כרטיסים - היא זו שתישא בתוצאות.
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 18:00 אם פגעו בעובדי מועדון פגיעה פיזית?
ודאי שחמור דיו.

פשוט אני משער שזה לא באמת קרה (כאמור אין לי מספיק פרטים כדי לדעת לכאן או לכאן), או קרה ברמה של קללות ויריקות, רחוק משליחה למיון כמתואר.
למועדון (ינאי) יש אינטרס ברור לנפח כל אירוע קטן שקשור באולטראס לאיזה משהו גרנדיוזי, עם כמה שלא נוח לכם להכיר בזה.
גם אם (וזה כאמור אם, מאמץ הגישה הספקנית שאתה מעלה) ינאי מתסיס/מנפח וכו, איך הגענו למצב שיריקות על עובד מןעדון זה לגיטימי?
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

יריקות? מאוד לא לגיטימי. גם כתבתי את זה פה בהודעה הראשונה שלי.
לא חושב שאצל מישהו המצב הוא שזה לגיטימי לירוק על מישהו.

שוב ניסיון להכניס לי מילים לפה או גישות מסויימות.
fidel
קיבל.ה  107 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 18:17 איפה השתמשתי במילה "טמבלים"?

שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה. אני אישית ברגע ששמעתי שהוא בחר בורר, התחייב לקבל כל פסק דין שלו ואז הפר את זה, מבחינתי הוא אדם לא אמין. זה לא משנה כמה כסף הוא ישים.

כתבת למשתמש אחר עוד אני יצאתי טמבל, לגיטימי, סליחה.
אני מקבל את הדברים שכתבת בציטוט הזה, אבל אני חושב שאתה מחמיץ משהו שגם אני החמצתי בעבר לגבי האולטראס ,אפילו נגד הפועל חיפה לא גיניתי מיד, עכשיו המאבק שלהם מסלים ופוגע בכולנו, בשעה שהם כבר לא מייצגים את הקהילה, וממש נלחמים בה.
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  120 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 17:52
redrony כתב: 07 מאי 2025, 17:37
טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 17:25 אכן הדבר היחיד שהתייחסתי לגביו כשקר זה אירוע הנגיחה במילואימניק.
אח"כ יש פוסט של פופלינגר לגבי אירוע שקרה איתה - הודעת "חהחהחהחה בטח זה כי היא משתפחית של ינאי חחחח איזה שנון אני".

ואם אתה חושב שאירוע הנגיחה אכן קרה, אז שיהיה לך לבריאות. בעיני הוא קשקוש וגם הסברתי למה.
אתה זה שכל מה שיש לו להציע זה הודעות חסרות כל טיעון ענייני.
היו שורה של דיווחים על אירועים. ההתייחסות שלך ושל אנשים כמו פוליטי שהפרסום של המועדון הוא שקרי בגלל שלמועדון יש אינטרס להתנגח באולטראס. אם התייחסת רק לאירוע הנגיחה ולא לעובדה ששני עובדי מועדון הותקפו אז יש עם זה בעיה, לא?
מכיוון שחלק מהפרסום הוא כנראה נכון, ולאור הההיסטוריה של האוהדים האלה גם מול הקהל של הפועל כלומר, הקהילה שלנו, בודאי שאין לי שום סיבה להאמין שמדובר בקשקוש וכל הטענות שהעלית, אין בהם ולו הוכחה אחת או טענה שתסתור את העובדה שזה קרה. הכל גיבוב של משפטים שלא מוכיחים כלום לא לפה ולא לפה.

אם אתה חושב שאני לא ענייני, בסדר, אמרתי לך, לא איתך אני צריך לשכנע
אתה עושה לוגיקה שנוחה לך.
אירוע הנגיחה הוא בעיני המצאה מוחלטת.
לגבי תקיפת אנשי הנהלה מיון וכל זה - אם אני צריך לשער, גם זה משהו בין ניפוח של מה שקרה באמת לבין שקר. קשה לי להאמין שמנהל הכספים אכן קיבל מכות או עבר תקיפה פיזית. לא אתפלא אם זה גם שקר. אבל לגבי זה, אין לי מספיק פרטים כדי לקבוע שזה שקר, פשוט לא אתפלא עם ינאי.

לגבי פופלינגר - כאמור מותר לקלל. אותה, את ינאי, את רמי כהן או את תומר גינת. מגעיל? לא לגיטימי? אולי. זה לא רלוונטי.
תגיד אתה אמיתי?

נמאס לנו ממך ומשכמותך. תשחררו את הפועל!
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

טכנית לארז כתב:אם פגעו בעובדי מועדון פגיעה פיזית?
ודאי שחמור דיו.

מה האינטרס ואיך בדיית כל הארוע משרתת אותו?

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

fidel כתב: 07 מאי 2025, 18:34

אני מקבל את הדברים שכתבת בציטוט הזה, אבל אני חושב שאתה מחמיץ משהו שגם אני החמצתי בעבר לגבי האולטראס ,אפילו נגד הפועל חיפה לא גיניתי מיד, עכשיו המאבק שלהם מסלים ופוגע בכולנו, בשעה שהם כבר לא מייצגים את הקהילה, וממש נלחמים בה.
זה שהם לא קונצנזוס ושחלקם אלימים ראינו שנה שעברה עם הפועל חיפה בבית או במקרים אחרים, לגבי "מאבק מסלים" זה בהנחה שהסיפורים האלב נכונים, אני כאמור בספק.
ואם הם לא נכונים, אז מי שמחריף פה את המאבק זה ינאי שמנפח/משקר.
Adam
קיבל.ה  42 לייקים

מחאה טובה נגד הסלמת האירועים תהיה להגיע למשחקי הבית של הקבוצה.
Hapoel_manga
קיבל.ה  321 לייקים

אגב אף אחד לא מדבר גם על ההזייה הזאת
שהקבוצה מנצחת, שחקנים הולכים לחגוג עם האוהדים
והאוהדים כנגד שרים להם
״לא באים ליד אליהו״

איכס
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 18:47
fidel כתב: 07 מאי 2025, 18:34

זה שהם לא קונצנזוס ושחלקם אלימים ראינו שנה שעברה עם הפועל חיפה בבית או במקרים אחרים, לגבי "מאבק מסלים" זה בהנחה שהסיפורים האלב נכונים, אני כאמור בספק.
ואם הם לא נכונים, אז מי שמחריף פה את המאבק זה ינאי שמנפח/משקר.
תמשיך לספר לעצמך סיפורים זה עובד לך פיקס. כל כך הרבה מקרים רק מהשנה שקרו איתם מול העיניים של כולנו אבל אתה כמו ביביסט טוב עושה לנו אבל מה עם הפילוג ובג״ץ והיועמשית. מוכן שלא יהיה שיפוץ כדי שחברי האידאה שלך לא יחזרו לעולם ליציע
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 18:47 ואם הם לא נכונים, אז מי שמחריף פה את המאבק זה ינאי שמנפח/משקר.
אתה מנסה למכור לנו פה איזה אגדה ששני אנשים מגישים תלונה במשטרה ואחד מהם הולך להיבדק במיון רק כדי לבסס שקר של ינאי בלי שיש לך שום שבב של הוכחה לזה (על סמך הדברים שאתה בעצמך כתבת) ומי שמנפח/משקר זה ינאי?
שמע, זה שיא חדש…
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

ואתה מוכר לנו אג'נדה שאדם שכבר הוכיח שהוא לא איזה שיא האמינות הוא דובר אמת תמיד.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Hapoel_manga כתב: 07 מאי 2025, 18:51 אגב אף אחד לא מדבר גם על ההזייה הזאת
שהקבוצה מנצחת, שחקנים הולכים לחגוג עם האוהדים
והאוהדים כנגד שרים להם
״לא באים ליד אליהו״

איכס
מועדון מת , אין פה עתיד למשהו טוב בגללם באמת כמה שזה כואב, לקחת אליפות העונה ואז לך תדע מה יהיה אם יהיה וכמה אפשר להמשיך ככה במתכונת הנוכחית , לעזאזל(וגם אם כן איזה כיף יש בזה בדיוק שיש פה חוליגנים שהורסים כל חלקה טובה )
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 07 מאי 2025, 19:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 17:52
redrony כתב: 07 מאי 2025, 17:37
טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 17:25 אכן הדבר היחיד שהתייחסתי לגביו כשקר זה אירוע הנגיחה במילואימניק.
אח"כ יש פוסט של פופלינגר לגבי אירוע שקרה איתה - הודעת "חהחהחהחה בטח זה כי היא משתפחית של ינאי חחחח איזה שנון אני".

ואם אתה חושב שאירוע הנגיחה אכן קרה, אז שיהיה לך לבריאות. בעיני הוא קשקוש וגם הסברתי למה.
אתה זה שכל מה שיש לו להציע זה הודעות חסרות כל טיעון ענייני.
היו שורה של דיווחים על אירועים. ההתייחסות שלך ושל אנשים כמו פוליטי שהפרסום של המועדון הוא שקרי בגלל שלמועדון יש אינטרס להתנגח באולטראס. אם התייחסת רק לאירוע הנגיחה ולא לעובדה ששני עובדי מועדון הותקפו אז יש עם זה בעיה, לא?
מכיוון שחלק מהפרסום הוא כנראה נכון, ולאור הההיסטוריה של האוהדים האלה גם מול הקהל של הפועל כלומר, הקהילה שלנו, בודאי שאין לי שום סיבה להאמין שמדובר בקשקוש וכל הטענות שהעלית, אין בהם ולו הוכחה אחת או טענה שתסתור את העובדה שזה קרה. הכל גיבוב של משפטים שלא מוכיחים כלום לא לפה ולא לפה.

אם אתה חושב שאני לא ענייני, בסדר, אמרתי לך, לא איתך אני צריך לשכנע
אתה עושה לוגיקה שנוחה לך.
אירוע הנגיחה הוא בעיני המצאה מוחלטת.
לגבי תקיפת אנשי הנהלה מיון וכל זה - אם אני צריך לשער, גם זה משהו בין ניפוח של מה שקרה באמת לבין שקר. קשה לי להאמין שמנהל הכספים אכן קיבל מכות או עבר תקיפה פיזית. לא אתפלא אם זה גם שקר. אבל לגבי זה, אין לי מספיק פרטים כדי לקבוע שזה שקר, פשוט לא אתפלא עם ינאי.

לגבי פופלינגר - כאמור מותר לקלל. אותה, את ינאי, את רמי כהן או את תומר גינת. מגעיל? לא לגיטימי? אולי. זה לא רלוונטי.
פופלינגר טוענת שאיימו עליה ועל המשפחה שלה.
זה גם במסגרת הלגיטימי?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

בלי להיכנס אפילו למה שהיה או לא היה אתמול, אני רק מנסה להבין אם ארגון האולטראס, שהתחיל את המחאה שלו כשחלק כלשהו(לא הרוב כמובן) עוד איכשהו זורם איתו...שם לב שהוא איבד את כל הקהל לחלוטין?
אכפת לו בכלל שהוא לגמרי איבד את הקהל? מזיז לו?

רוצה לומר....אני מגיע למשחקים בכדורסל ובכדורגל...אפילו לנוער לפעמים כדי שהילד יקבל קצת תרבות בגילאים שלו. שומע אנשים, מדבר עם אנשים, מקשיב לאנשים....זה כבר ברמת הסלידה.
אנשים שבתחילת המחאה הזו היו במצב של 'אני רוצה הפועל טובה אבל יש בזה משהו... עברו ל 'שיעזבו אותנו כבר'. לא שיפסיקו. שיעזבו.

וסתם עוד דוגמא - במשחק נגד בני יהודה היה בוז מחריש אזניים בשניה שהמילה עופר ינאי נאמרה בשיר שלהם. לא חושב שזה הגיע ל 'ינאי' אפילו. ב 'עופר' הבוז כבר הרעיד את האצטדיון והם מיד עשו התאמה ושתקו.

זה כבר קצת עבר למחזוזות הצומי לא?
יחד, רק יחד! :heart:
giladbec
קיבל.ה  7 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 12:04 אשכרה ביביזם.
אוהדים של שנים שהלכו עם הפועל לכל חור גם כשזה היה לא ממש אטרקטיבי, עכשיו הם אויבי הפועל הגדולים - רק כי הם נגד ביבי ינאי ומעזים לפקפק בסיפורים שהוא מוציא בחשבון טוויטר כלשהו שהוקם לפני 3 חודשים.
ולעומת זאת כל מיני חבר'ה אחרים שלבטח "השקיעו" בהפועל הרבה פחות מהם - אלה אוהבי הפועל הפטריוטים הגדולים.
אויבי הפועל הגדולים לא בטוח או שרגע.... בגללם (נכון שהם הלכו לכל חור כשלא היה אטרקטיבי) הורידו לנו נקודה , קיבלנו המון קנסות, אנשי מועדון ואוהדים אחרים (גם אם לא היו בכל חור )מאוימים ומותקפים על בסיס קבוע

נראה לי שאוהבי הפועל גדולים הם לא

אז מה אם מישהו היה ביותר משחקים ממני? זה נותן לו את הזכות להחליט מה יהיה במועדון? נותן לו את הזכות לאיים/להרביץ? נותן לו את הזכות להסתיר את מצלמות הטלוויזיה עם דגל?

יאללה מספיק להתחנף, צריך להוציא את כל ארגז הכלים האפשרי ולהיפטר מכל תופעה אלימה או אחת שפוגעת במועדון ובמאמצים הספורטיביים של הקבוצה
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

7even כתב: 07 מאי 2025, 19:29 בלי להיכנס אפילו למה שהיה או לא היה אתמול, אני רק מנסה להבין אם ארגון האולטראס, שהתחיל את המחאה שלו כשחלק כלשהו(לא הרוב כמובן) עוד איכשהו זורם איתו...שם לב שהוא איבד את כל הקהל לחלוטין?

רוצה לומר....אני מגיע למשחקים בכדורסל ובכדורגל...אפילו לנוער לפעמים כדי שהילד יקבל קצת תרבות בגילאים שלו. שומע אנשים, מדבר עם אנשים, מקשיב לאנשים....זה כבר ברמת הסלידה.
אנשים שבתחילת המחאה הזו היו במצב של 'אני רוצה הפועל טובה אבל יש בזה משהו... עברו ל 'שיעזבו אותנו כבר'. לא שיפסיקו. שיעזבו.

וסתם עוד דוגמא - במשחק נגד בני יהודה היה בוז מחריש אזניים בשניה שהמילה עופר ינאי נאמרה בשיר שלהם. לא חושב שזה הגיע ל 'ינאי' אפילו. ב 'עופר' הבוז כבר הרעיד את האצטדיון והם מיד עשו התאמה ושתקו.

נו? לפי הלוגיקה הזאת ההסלמה הזאת היתה צפויה מראש
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

Red_man כתב: 07 מאי 2025, 19:32
7even כתב: 07 מאי 2025, 19:29 בלי להיכנס אפילו למה שהיה או לא היה אתמול, אני רק מנסה להבין אם ארגון האולטראס, שהתחיל את המחאה שלו כשחלק כלשהו(לא הרוב כמובן) עוד איכשהו זורם איתו...שם לב שהוא איבד את כל הקהל לחלוטין?

נו? לפי הלוגיקה הזאת ההסלמה הזאת היתה צפויה מראש
לטעמי היא החלה מזמן.
אלימות היא לא רק להרביץ מכות הרי.
יחד, רק יחד! :heart:
אורי
קיבל.ה  114 לייקים

סומך כתב: 07 מאי 2025, 15:15

לא יודע, אולי סמנכ"ל הכספים משקר גם.
ממצב טכנית?
הפוסט לא זמין
מה היה כתוב?
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

למה אין הודעות גינויי לעזאזל ? הם לא מתנערים מאחריות , כולם שם כולל כולם אשמים אם ככה , ארגון בזויי
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

עזבו רגע מה אני חושב על המשפט הזה (גרוע מאוד). אחרי מה שהיה אתמול ואחרי שכל להקת המעודדות בעלת האידאה הבינה שאין דרך לצאת מהברוך קפץ התיעוד הזה משיחה עם עופר. תראו ציפור ועכשיו נדבר עליה כי מה זה כתבת שטוענת שהוטרדה מינית? ועובדי מועדון שהלכו לבי״ח ולהגיש תלונה?
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

רק הפועל כתב: 07 מאי 2025, 19:49 למה אין הודעות גינויי לעזאזל ? הם לא מתנערים מאחריות , כולם שם כולל כולם אשמים אם ככה , ארגון בזויי
הם כבר הודיעו שהמועדון משקר.
איזו הודעת גינוי אתה רוצה בדיוק?
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Red_man כתב: 07 מאי 2025, 19:53
עזבו רגע מה אני חושב על המשפט הזה (גרוע מאוד). אחרי מה שהיה אתמול ואחרי שכל להקת המעודדות בעלת האידאה הבינה שאין דרך לצאת מהברוך קפץ התיעוד הזה משיחה עם עופר. תראו ציפור ועכשיו נדבר עליה כי מה זה כתבת שטוענת שהוטרדה מינית? ועובדי מועדון שהלכו לבי״ח ולהגיש תלונה?
אם אני הוא (בעלים ללא אינטרס או אהדה לקבוצה מלידה כי הוא לא גדל בבית אדום או משהו ) אני מחרב את הקבוצה הזו עד היסוד במקומו אחריי מה שהוא עובר פה מ"אוהדי הקבוצה " הנהדרים שלנו , צריך להגיד תודה על מה שהוא עושה כי זה הרבה יותר ממעל ומעבר , פאקינג תואר אירופאי אחריי עשורים בלי כלום (אני לא זכיתי לראות בחיים שלי תואר של קבוצת הכדורסל עד ערב פסח השנה ) שיגיד מה שבאלו באמת
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 19:18 ואתה מוכר לנו אג'נדה שאדם שכבר הוכיח שהוא לא איזה שיא האמינות הוא דובר אמת תמיד.
מת לדעת איפה בכל הסיפור הזה ראית אותי בכלל מתייחס למשהו שנאמר/נעשה על ידי עופר עצמו?
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

זה אח של חבר הועד המנהל לשעבר?
בר קולמוסא
קיבל.ה  695 לייקים

זה אפילו לא משפט גרוע. עופר חתום חד משמעית על הגביע הזה, מה השאלה בכלל. בלי עופר היינו מתקרבים לשם?
בלי קשר, אם זו רמת ההשמצות כנראה שהמחסנית באמת ריקה.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

אורי כתב: 07 מאי 2025, 19:43
סומך כתב: 07 מאי 2025, 15:15

לא יודע, אולי סמנכ"ל הכספים משקר גם.
ממצב טכנית?
הפוסט לא זמין
מה היה כתוב?
בהמשך לאירוע האלימות החמור והבלתי מתקבל על הדעת, שאירע אמש, הגישו היום (רביעי) שני חברי הנהלת המועדון שהותקפו תלונה במשטרה, במרחב איילון, בגין תקיפה.
בנוסף, סמנכ"ל הכספים של המועדון, שהיה בין הנפגעים באירוע, פנה היום לבדיקות ולקבלת טיפול רפואי בבית החולים איכילוב, בעקבות כאבים עזים מהם הוא סובל.
מדובר באירוע חמור ביותר, ואנו לא נעבור עליו לסדר היום. אנו שבים ומדגישים כי נמשיך לפעול בנחישות, ובכל הכלים המשפטיים והמשמעתיים העומדים לרשותנו, על מנת למגר תופעות פסולות מסוג זה ולוודא שמקרים דומים לא יישנו.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  759 לייקים

למה הכל מטומטם למה
OMG עווופררר
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

Niro כתב: 07 מאי 2025, 20:05
זה אח של חבר הועד המנהל לשעבר?
אין לי מושג.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

כי בני אדם...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

המפלצת אכלה ואכלה, גדלה וגדלה והיום כבר אי אפשר לעצור אותה.
יש להם יותר עקרונות מכל ארגון אולטראס אחר בארץ, פי 1000 מאלה שאחריהם בדירוג.
הם מתנהגים באלימות (לאו דווקא המקרה אתמול, אלא באופן כללי) כלפי כל מה שלא בא להם בטוב לעין.
והבעיה היא שיש להם גב מכל מיני אנשים לא פראיירים כמו פוליטי שמנרמלים על התנהגות מחרידה בטענה לחופש הביטוי.

לצערי אני לא רואה איך אוהד / אוהדים מן השורה לוקחים על עצמם את המלחמה באותם אנשים, זה להיכנס לתוך חרא שאין לך מושג אם ואיך תצא מזה.

מרגיש שזה חסר תקווה לחלוטין.
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

הלך המומנטום כתב: 07 מאי 2025, 22:38 המפלצת אכלה ואכלה, גדלה וגדלה והיום כבר אי אפשר לעצור אותה.
הם מתנהגים באלימות (לאו דווקא המקרה אתמול, אלא באופן כללי) כלפי כל מה שלא בא להם בטוב לעין.
והבעיה היא שיש להם גב מכל מיני אנשים לא פראיירים כמו פוליטי שמנרמלים על התנהגות מחרידה בטענה לחופש הביטוי.

לצערי אני לא רואה איך אוהד / אוהדים מן השורה לוקחים על עצמם את המלחמה באותם אנשים, זה להיכנס לתוך חרא שאין לך מושג אם ואיך תצא מזה.

פוליטי זה לא פרייאר? אם הכושל הזה שאם הוא לא אוכל מכות של החיים משוטרים אנחנו לא שומעים עליו עד היום הוא המלבין שלהם אז הם יגמרו את הסיפור אחרי האירוע הזה די מהר. מדובר בילד חסר חיים שהתאהב בלהיות אנטי להכל. הודעות משרד הבריאות של עזה הוא מקבל בלי לבדוק פעמיים ומפיץ חופשי אבל כשאישה שהוא לא אוהב כותבת שהיא הוטרדה הוא פתאום דורש הוכחות. בן אדם הזוי. על שאקו המלבין השני שלא נדבר. עובדה הם ניסו מאתמול לצרוח לא קרה ואין הוכחות ומה עם השיפוץ? למה עליו לא מדברים? אז עכשיו ממשיכים תראו מה עופר כתב באינסטגרם בשיחה פרטית עם משתמש אחר. ממתי זה? מה הקונטקסט? מה זה משנה? המדינה זה אני אומרים לך!
הפרחים לרמי ולאחים ניסנוב שרכבו על הנמר הזה שעכשיו אוכל את כולנו. גם בכדורגל אין עתיד למועדון הזה
אגב איפה רוי? בוא תסביר קצת כמה שהם לא תמימים אני מתגעגע למה טכנית לא ברמה הוא חייב אותך.
ofer23
קיבל.ה  67 לייקים

הלך המומנטום כתב: 07 מאי 2025, 22:38 המפלצת אכלה ואכלה, גדלה וגדלה והיום כבר אי אפשר לעצור אותה.

לדעתי התקווה היחידה היא אם המועדון ימשיך בהגשת תביעות לבתי משפט ותלונות למשטרה. אולי אם יצטברו לאותם עבריינים תיקים פליליים אז בסוף הם יבלו מאחורי סורג ובריח.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

Red_man כתב: 07 מאי 2025, 23:04

פוליטי זה לא פרייאר? אם הכושל הזה שאם הוא לא אוכל מכות של החיים משוטרים אנחנו לא שומעים עליו עד היום הוא המלבין שלהם אז הם יגמרו את הסיפור אחרי האירוע הזה די מהר. מדובר בילד חסר חיים שהתאהב בלהיות אנטי להכל. הודעות משרד הבריאות של עזה הוא מקבל בלי לבדוק פעמיים ומפיץ חופשי אבל כשאישה שהוא לא אוהב כותבת שהיא הוטרדה הוא פתאום דורש הוכחות. בן אדם הזוי. על שאקו המלבין השני שלא נדבר. עובדה הם ניסו מאתמול לצרוח לא קרה ואין הוכחות ומה עם השיפוץ? למה עליו לא מדברים? אז עכשיו ממשיכים תראו מה עופר כתב באינסטגרם בשיחה פרטית עם משתמש אחר. ממתי זה? מה הקונטקסט? מה זה משנה? המדינה זה אני אומרים לך!
הפרחים לרמי ולאחים ניסנוב שרכבו על הנמר הזה שעכשיו אוכל את כולנו. גם בכדורגל אין עתיד למועדון הזה
אגב איפה רוי? בוא תסביר קצת כמה שהם לא תמימים אני מתגעגע למה טכנית לא ברמה הוא חייב אותך.
שני הלא פראיירים האלה, אחד נבחר לוועד המנהל, השני ממש כמעט.
בסוף אחד מהם החזיק בהגה והשני כמעט.
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

הלך המומנטום כתב: 07 מאי 2025, 23:45
Red_man כתב: 07 מאי 2025, 23:04

שני הלא פראיירים האלה, אחד נבחר לוועד המנהל, השני ממש כמעט.
בסוף אחד מהם החזיק בהגה והשני כמעט.
1. פוליטי החזיק בהגה דרך הפועל שלי כי הוא רכב על גלי האהדה שצבר אחרי התקרית. היום אם נשארו בעמותה חברים במספרים רציניים שהם לא קשורים לאולטראס אני לא רואה סיטואציה שהוא מתקרב לאיזורי הבחירה.
2. שאקו כזה לא פרייאר שברגע שנהיה קשה ולחוץ מחק את הטוויטר בגלל הלחץ שהופעל עליו ועל שאר חברי הועד המנהל. כל פעם שמזכירים לו שהוא ממשיך דרכו של שאול הוא מתחרפן וישר פונה לדרך המוכרת לו ביותר איומים. גם הוא לא יתקרב לאיזורי בחירה אם נשארו בעמותה אנשים שלא קשורים לאולטראס.
3. לא זוכר איפה אבל אחד המשתמשים רשם את שמותיהם של חברי הועד המנהל לאורך השנים ואת נסיונם. רואים את הירידה החדה בניסיון שאותם אנשים מביאים לאורך השנים. מלבד רמי כולם השתנו והדרדרה הרמה עד שהגענו כפי שאוהבים לכנות את זה פה לשליח וולט. זה על רמי שלא רק שלא שלא הצליח לגדל דור המשך אלא השאיר את עצמו מוקף בחסרי יכולת ויסמנים.
4. ברגע האמת הקהל הרחב הפעיל לחץ אדיר שגרם להם להתפטר אחד אחרי השני תוך שעות.
5. העמותה מתה הלכה למעשה. עד כמה שידוע לי הרבה חברים נטשו בגלל העימותים ובכללי החברים לא הבינו למה להישאר חברי עמותה בכלל.
Gur
קיבל.ה  132 לייקים

עופר עושה טעויות — הרבה. עופר גם משקר לפעמים, מתחכם, מתחמק. אבל — וזה אבל גדול — עופר גם הביא יורוקאפ. עופר משלם בזמן.
ובהתחלה, עופר גם הלך עם הקהל. עם הגוש, עם האולטראס. קל לשכוח את זה.
ואז הגיע כל עניין ה"לא יקרה".
וזה אולי נראה מבחוץ כמו מלחמת אגו — אבל האמת? זה עניין עקרוני.

בואו ניישר קו רגע:
הדבר היחיד שמעניין את האולטראס זה שיהיה להם כיף כשהם באים למשחק. לא ערכים, לא תארים, לא משכורות בזמן, לא הקהל הרחב — רק כיף.
זה כל הסיפור. שהשירים יתפסו, שהטירוף יגיע, שיהיה רגש. וואלה? באמת יותר כיף בדרייב אין מאשר ביד אליהו. וזה לגיטימי, באמת.
רק חבל שהם לא מצליחים להיות כנים עם עצמם.

הם אוהבים למכור סיפורים על "הפועל האמיתית", על ה-DNA, על "מועדון ערכים". אבל הם לא מועדון ערכים — הם מועדון אדרנלין.
וברגע שעופר ינאי לא רוקד לפי החליל שלהם — פתאום הוא "מוחק את הזהות של המועדון". כן, ברור. מוחק את הזהות — ומשאיר את הפועל עם גב כלכלי, עם זכייה ביורוקאפ, עם תקציב עתק,
ועם שחקנים שלא בורחים באמצע העונה כי לא קיבלו משכורת.

ואז מגיע הרגע הכי מזויף מכולם:
הם חוגגים זכייה ביורוקאפ תוך כדי שהם שרים נגד הבן אדם שבזכותו זה קרה. הפועל שלהם היא לא קבוצה — היא סצנה.
וכמו כל סצנה, מה שחשוב זה רק שירגישו בעניינים.
וזה אחלה.
אבל שיפסיקו לבלבל את המוח על ערכים.

"ספורט לאלפים, לא לאלופים"- על זה הפועל נוסדה.
אז אם אתה מונע מהאלפים להיות חלק — איפה בדיוק הערך שכולם מדברים עליו?

הם לא מגיני המורשת. הם נרקומנים של אווירה.
וברגע שמישהו משנה להם את המנה — מתחיל הקריז. (קרי: מעבר מהדרייב אין)
חתכו להם את החומר — והם מתגרדים. זה כבר לא משנה אם זכייה הושגה, אם יש תקציב של יורוליג, אם הכול סוף-סוף מתנהל כמו מועדון רציני —
הם רוצים רק דבר אחד: שיחזירו להם את המנה.

והכי אבסורדי?
הם באמת היו מעדיפים לרדת לליגה ארצית, לשחק מול אליצור שומרון באולם עם תקרה דולפת —
רק כדי לחזור להרגיש את מה שהם מכנים "הפועל האמיתית".
שהכול יהיה קטן, בשליטה, בטירוף שלהם. שירגיש כמו פעם — רק בלי הישגים, בלי מקצועיות, בלי שקט.
כי הצלחה, מבחינתם, זו בגידה. ברגע שיש תארים — הם כבר לא הסיפור.
וזה הדבר שהם הכי לא יודעים איך לבלוע.

וכן, גם אני צבוע.
אני כותב את כל זה בזמן שאני כבר שבוע בלופ של האלבום החדש של לאה קטמין, וכשאני מגיע למשחקים — אני הכי אוהב לשבת עם הגוש.
עם השירים, עם האנרגיה, עם הדופק. אבל בין צביעות להדחקה יש הבדל.ואני בוחר להגיד את זה בכל זאת.
ועם כל הביקורת — הלוואי ונמצא דרך לגשר.
כי האמת? כיף איתם.
הם הלב הפועם של הקהל הזה, חלק עצום ממנו, ויש להם הרבה יותר זכויות ממני.
אבל השאלה היא לא מי עשה יותר או מי צעק חזק יותר —
אלא האם זה מצדיק את מה שהם דורשים, ואת איך שהם מתנהגים.
כי הוויכוח פה הוא לא אישי — הוא עקרוני.
שליחת תגובה