רבע גמר מול גלבוע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

הלך המומנטום כתב: 04 מאי 2025, 11:59
גביזון כתב: 04 מאי 2025, 11:52
redead כתב: 04 מאי 2025, 11:41

++

אפשר היה לשרוק בוז ו/או להתעסק בזה לכמה דקות
לבוא יום אחרי ולהמשיך להתעסק בשטויות האלה, קצת מוגזם
חביבי, על הסרטון הבאמת סבבה של הבחורה ששרה לבחור באוטו שירים של הפועל זיינו תשכל גם פה וגם בקבוצות הפייסבוק השונות כמה ימים, אז על הסרטון הזה יפתחו תאוריות שמערבות גם את פנינה רוזנבלום וקרמיט.
מי ייתן והסרטונים האלה ימשכו להיות הבעיות שלנו כקבוצת כדורסל.
ברמת הפרופורציות בוודאי, אבל ברמת ניסיון החיבור לקהילה יש יותר מידי מקרים שבהם נראה שההנהלה החדשה מנותקת לחלוטין.
בניגוד לתוצאות משחקים, שזה העניין העיקרי, פעולות של מחלקת המדיה, שירים כמו שהוצגו אתמול, החלטת שמקבלת ההנהלה זה דבר שאפשר לתכנן מראש ולא צריך ליפול לבור הזה פעם אחרי פעם אחרי פעם.
בזה אתה צודק 100 אחוז, מי אחראי על קשרי אוהדים? אמסלם? קדימה שיתחיל לעבוד.
והדבר העיקרי הוא בפרופרציות, כבר עכשיו יש תגובות של "עברנו את שאול נעבור גם את עופר" בגלל הסרטון.
מצד שני אלה אותם אוהדים כל הזמן.
רק הפועל
קיבל.ה  2500 לייקים

לא יודע אני מעדיף סרטונים לא מוצלחים כאלה אבל קבוצה שזוכה ביורוקאפ מאשר קבוצה "מרגשת ומחוברת לקהילה " שלא עוברת את השלב הראשון בפליאוף ...
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1456 לייקים

הנקודה היא שזה לא צריך להיות או או.
יש פה את עופר, שאיתו באמת אפשר ללכת רחוק מהבחינה המקצועית, למחוזות שרק יכולנו לחלום עליהם.
לא צריך להתפשר על דברים אחרים ולגמד אותם רק כי אנחנו מצליחים מקצועית, אלא לדעת לבקר את העניין ולצפות שאחרי ביקורת דברים ישתנו. אני ממש לא אשמח לדעת שעופר ינאי אומר לעצמו: אנחנו מצליחים מקצועית, אז אפשר ליפול בכל נושא אחר והכל טוב, זה מתגמד לעומת ההצלחה.
רק הפועל
קיבל.ה  2500 לייקים

רואים גם שהקטע על אייזנברג היה בציניות , לא צריך להפוך כל זבוב לפיל , בהחלט מאמין שעניין המדיה ישתפר בהמשך גם
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  125 לייקים

הסרטון בהחלט לא מוצלח אין ספק.
אבל מרגיש לי שכל אי הצלחה כזו או אחרת מהודהדת בחוסר פרופורציה מוחלטת.

בסופו של יום מדובר בסרטון גרוע, אבל הוא כולה סרטון. מדברים על כאילו כל המועדון עומד על זה. כן זה מצריך שיפור מסיים אבל יש אנשים חדשים וזה מביא איתו איזשהו טווח טעות, זה המצב.

השמחה לאיד מקרב האוהדים שלנו (בייחוד אלו שלא מגיעים למשחקי הבית) מטרידה במיוחד.
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  125 לייקים

תאכלס, אם כל "האוהדים" האלו היו נשארים לתמוך במועדון ולא מפקירים את הקבוצה אז היינו במקום אחר.

אבל זה כבר קרב אבוד.
רק הפועל
קיבל.ה  2500 לייקים

porthos כתב: 04 מאי 2025, 15:53 תאכלס, אם כל "האוהדים" האלו היו נשארים לתמוך במועדון ולא מפקירים את הקבוצה אז היינו במקום אחר.

אבל זה כבר קרב אבוד.
אנחנו כבר במקום אחר בזכות אותם האוהדים , במקום להיות בדרך למשחק בחצי נגד איזו קבוצה גנרית אנחנו נהיה כנראה נגד ירושלים ובלי יתרון ביתיות אם נגיע לגמר , העניין הזה יכול לשנות עונה ולא לטובה
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  125 לייקים

רק הפועל כתב: 04 מאי 2025, 16:02
porthos כתב: 04 מאי 2025, 15:53 תאכלס, אם כל "האוהדים" האלו היו נשארים לתמוך במועדון ולא מפקירים את הקבוצה אז היינו במקום אחר.

אבל זה כבר קרב אבוד.
אנחנו כבר במקום אחר בזכות אותם האוהדים , במקום להיות בדרך למשחק בחצי נגד איזו קבוצה גנרית אנחנו נהיה כנראה נגד ירושלים ובלי יתרון ביתיות אם נגיע לגמר , העניין הזה יכול לשנות עונה ולא לטובה
צריך למצוא להם כינוי חדש. אוהדים הם לא.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1456 לייקים

אני מהאנשים שתומכים בעופר מהיום הראשון, מי שרוצה לחפש הודעות מהעבר מוזמן לחפש.
כמו שאני בעדו, הוא וההתנהלות תחתיו לא חסינים לביקורת, כשיש דברים פחות טובים הם צריכים להיאמר.
אני חושב שהבעיה היא לא הסרטון הזה ספציפית אלא שיותר מידי פעמים נופלים בסיפור של ההתנהלות מול הקהילה.
ייעשה נכון עופר אם יקח מישהו מהקהילה שינהל את העניינים האלה עבורו, ואם יש מישהו כזה היום אז כנראה שהוא צריך להתחלף לקראת העונה הבאה
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  125 לייקים

הלך המומנטום כתב: 05 מאי 2025, 08:51 אני מהאנשים שתומכים בעופר מהיום הראשון, מי שרוצה לחפש הודעות מהעבר מוזמן לחפש.
כמו שאני בעדו, הוא וההתנהלות תחתיו לא חסינים לביקורת, כשיש דברים פחות טובים הם צריכים להיאמר.
אני חושב שהבעיה היא לא הסרטון הזה ספציפית אלא שיותר מידי פעמים נופלים בסיפור של ההתנהלות מול הקהילה.
ייעשה נכון עופר אם יקח מישהו מהקהילה שינהל את העניינים האלה עבורו, ואם יש מישהו כזה היום אז כנראה שהוא צריך להתחלף לקראת העונה הבאה
היה שם מישהו מהקהילה ומסיבותיו הוא לא שם. לדעתי אם היה יכול להביא מישהו מהקהילה היה כבר עושה זאת. נכנסו המון אנשים חדשים למועדון ( גם כתוצאה מעזיבה אידיואולוגית) וזה מביא איתו טעויות שאנשים עושים.

צריך גם לקחת דברים בפרופורציה, חלקים מה"אוהדים" מאוד נוחים להביע שאט נפש מכל דבר הכי קטן שיש ולהוציאו מכל פרופורציה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2423 לייקים

יש עדיין כמה אנשים מה״קהילה״ במערכת , ההבדל אולי משנים עברו שההנהלה הבכירה היא לא ״מהקהילה״ אבל מכל יום שעובר הם לומדים עוד קצת ומתחברים עוד קצת.
לקח לי כמה ימים לגבש את עמדתי לסרטון הזה, ולאמירה המאוד נכונה פה שהבעיה היא לא הסרטון עצמו אלא הניתוק הרגשי מקהילת אוהדי הפועל.
בשורה התחתונה, מבחינתי זה יורד לאותה נקודה בסיסית שהקהל/קהילה/עמותה של אוהדי הפועל תל אביב צריכים להסתגל אחרי 17 שנים שיש לקבוצה בעלים פרטי שמנהל את העניינים.
יש דברים שמפריעים לי, כמו הסרטון הזה, ואני יכול להתחבר לחששות שיש לאנשים מהעתיד, אבל נכון לרגע כתיבת שורות אלו, במבחן התוצאה, אני כאוהד הפועל תל אביב מאוד מרוצה מהבעלים.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2760 לייקים

הייתי במשחק, נשארתי במחצית לראות את הסרטון ואח"כ יצאתי החוצה להפסקת מחצית (לא חלילה לעשן).
הדעות בין כל אלו שראו את הסרטון ומכירים את הנפשות בו נעו בין הערכה לסרטון לצחוק על האירניה של כמה דמויות בו.

לא שמעתי או ראיתי שאט נפש, לא ראיתי סלידה קיצונית משום דבר...בעיקר צחוקים על כמה מהדמויות או אהבה לרובן הגדול (תרדקיל, בארי, שטיינהאוור ועוד...)

מי שבוחר לעשות ממנו עניין, זה מי שיבחר לעשות עניין גם אם יתברר שעופר לחץ יד ברחוב לגור שלף תוך כדי שיחה על פרק בשובר שורות.
יחד, רק יחד! :heart:
Nati
קיבל.ה  1801 לייקים

יש לינק לסרטון?
Adom_Adom
קיבל.ה  284 לייקים

7even כתב: 05 מאי 2025, 09:48 הייתי במשחק, נשארתי במחצית לראות את הסרטון ואח"כ יצאתי החוצה להפסקת מחצית (לא חלילה לעשן).
הדעות בין כל אלו שראו את הסרטון ומכירים את הנפשות בו נעו בין הערכה לסרטון לצחוק על האירניה של כמה דמויות בו.

לא שמעתי או ראיתי שאט נפש, לא ראיתי סלידה קיצונית משום דבר...בעיקר צחוקים על כמה מהדמויות או אהבה לרובן הגדול (תרדקיל, בארי, שטיינהאוור ועוד...)

מי שבוחר לעשות ממנו עניין, זה מי שיבחר לעשות עניין גם אם יתברר שעופר לחץ יד ברחוב לגור שלף תוך כדי שיחה על פרק בשובר שורות.
יש מי שרוצה לעשות רעש ומחפשים כל דבר וזה עוד אוהדים שלנו....
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  250 לייקים

יום שישי צהריים, משפחות, פלייאוף, אפשרות קלילה למלא את האולם ב30 ש"ח כרטיס - מה שגם ישאיר את קופת המועדון פחות או יותר באותו מצב של עכשיו, אם לא יותר טוב (כי יקנו הרבה יותר כרטיסים, לא נראה לי שצריך להיות גאון שאבא עם 3 ילדים לא שש לקנות כרטיס ב100 ש"ח לעליון).
גם כרטיסי נוער בשביל מה צריך בכלל? ילדים ב100 לעליון. מתכון להצלחה.
אז בטח, למה שיחזרו בהם אחרי ה"מבצע" המטומטם והכושל בהיסטוריה: הרולטה שנקראת "מנוי פלייאוף".
יאללה בהצלחה, ראש בקיר עד סוף העונה, למה למלא את האולם?
הרי אמרנו שזה משתלם לקנות מנוי פלייאוף ומי שלא ייאלץ לקנות במחיר גבוה.
למה להפיק לקחים מזה שכל העונה חצי אולם ריק עם המחירים האלה?
גם אם נגיע לירושלים בחצי/לדרבי בגמר תתעקשו להקשות על התהליך ותמכרו ב200 לכרטיס. לא אתפלא אם גם אז לא בטוח שימלאו את האולם, או בקושי.
תכף יהיו פה תגובות על כמה זה לגיטימי לקחת מחירים כאלה למשחקי פלייאוף ודרבי בגמר שווה גם 300 שקל.
יכלו בקלות ליצור תמונה של אולם מלא.
אח צחי רייכטנשטיין...
למה אין בקבוצה הזאת מישהו אחד שמבין משהו בספורט?
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
אורי
קיבל.ה  118 לייקים

Scofield כתב: 05 מאי 2025, 11:52 יום שישי צהריים, משפחות, פלייאוף, אפשרות קלילה למלא את האולם ב30 ש"ח כרטיס - מה שגם ישאיר את קופת המועדון פחות או יותר באותו מצב של עכשיו, אם לא יותר טוב (כי יקנו הרבה יותר כרטיסים, לא נראה לי שצריך להיות גאון שאבא עם 3 ילדים לא שש לקנות כרטיס ב100 ש"ח לעליון).
אז בטח, למה שיחזרו בהם אחרי ה"מבצע" המטומטם והכושל בהיסטוריה: הרולטה שנקראת "מנוי פלייאוף".
גם אם נגיע לירושלים בחצי/לדרבי בגמר תתעקשו להקשות על התהליך ותמכרו ב200 לכרטיס. לא אתפלא אם גם אז לא בטוח שימלאו את האולם, או בקושי.
תכף יהיו פה תגובות על כמה זה לגיטימי לקחת מחירים כאלה למשחקי פלייאוף ודרבי בגמר שווה גם 300 שקל.
אח צחי רייכטנשטיין...
שמע זה פשוט מרתיח אותי העניין הזה של המחירים.
חבורה של מפגרים שלא מפסיקים להחטיא ולקבל החלטות רעות.
יורם
קיבל.ה  174 לייקים

Nati כתב: 05 מאי 2025, 10:05 יש לינק לסרטון?
Nati
קיבל.ה  1801 לייקים

יורם כתב:
Nati כתב: 05 מאי 2025, 10:05 יש לינק לסרטון?
תמונהתמונה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2423 לייקים

היתה הגרלה לכרטיסים למחר?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2423 לייקים

עכשיו הגיע מייל שנשלחו הודעות…
Jonatan192
קיבל.ה  29 לייקים

מילפורד כתב: 05 מאי 2025, 13:13 עכשיו הגיע מייל שנשלחו הודעות…
היה גם מייל אתמול על ההרשמה להגרלה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2423 לייקים

ידוע, השאלה היתה אם נשלחו הודעות לזוכים.
פנאטי בלב
קיבל.ה  48 לייקים

לא מפתיע כלל, אבל יש מקום לציין שאין שינוי בסגל של הפועל למשחק השני. לי זה היה ברור כבר מהאופן הבוטח בו איטודיס התייחס לקו האחורי אחרי המשחק הראשון.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1456 לייקים

אורי כתב: 05 מאי 2025, 12:01
Scofield כתב: 05 מאי 2025, 11:52 יום שישי צהריים, משפחות, פלייאוף, אפשרות קלילה למלא את האולם ב30 ש"ח כרטיס - מה שגם ישאיר את קופת המועדון פחות או יותר באותו מצב של עכשיו, אם לא יותר טוב (כי יקנו הרבה יותר כרטיסים, לא נראה לי שצריך להיות גאון שאבא עם 3 ילדים לא שש לקנות כרטיס ב100 ש"ח לעליון).
אח צחי רייכטנשטיין...
מרגיש שזה קצת כמו משחקי מחשב של פעם, שאתה קובע מחיר למשהו והוא מודיע לך כמה יקנו ואז אתה בוחר את המחיר שממנו ייצא לך רווח מקסימלי, היה את זה ברולר קוסטר טייקון אם אני זוכר נכון.
הפועל השנה מתנהלת בדיוק ככה, מניחים שב-100 שקלים הרווח יהיה מקסימלי, אז למה למלא את האולם או לתת לאוהדים תחושה שרוצים אותם אם אפשר להכניס עוד 10,000 שקלים בסוף לקופת המועדון?
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  250 לייקים

הלך המומנטום כתב: 06 מאי 2025, 00:33
אורי כתב: 05 מאי 2025, 12:01
אח צחי רייכטנשטיין...
מרגיש שזה קצת כמו משחקי מחשב של פעם, שאתה קובע מחיר למשהו והוא מודיע לך כמה יקנו ואז אתה בוחר את המחיר שממנו ייצא לך רווח מקסימלי, היה את זה ברולר קוסטר טייקון אם אני זוכר נכון.
הפועל השנה מתנהלת בדיוק ככה, מניחים שב-100 שקלים הרווח יהיה מקסימלי, אז למה למלא את האולם או לתת לאוהדים תחושה שרוצים אותם אם אפשר להכניס עוד 10,000 שקלים בסוף לקופת המועדון?
אני אפילו לא בטוח כמה זה רווח מקסימלי. אם תכנס למפה בלאן, בכל משחק בין אם זה ליגה או פלייאוף - באותם יציעים עליונים יש בערך את אותה כמות של כרטיסים פנויים תמיד.
הם לא פרסמו שום מידע על כמה מנויי פלייאוף נמכרו אבל יש לי תחושה שלא הרבה בכלל.
גם אם ה100 שקל האלה נותנים להם רווח גדול במעט מאשר למכור במחירים שהכדורגל כשרוצים למלא את בלומפילד (30 שקל, 3 ב100 וכו), כמה זה כבר משמעותי.
מרגיש כמו סתם טמטום/ניתוק/אמרנו שיותר משתלם לקנות מנוי אז נלך ראש בקיר כל העונה.
הם כלכך מנסים ליצור תמונה של יד אליהו מלא וכמה הם מאפשרים לכל אוהד הפועל להגיע, ובסוף דופקים בעצמם את התהליך.
זה פשוט צועק.
שימשיכו לנרמל כרטיסים ב150-200 שקל לקהל הרחב לדרבי. בטח זה עוד יעלה גם.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
nirgo
קיבל.ה  373 לייקים

יש ביקורת על הסרטון ובצדק
אבל יש משקל כבד מאוד לפוזיציה: הארס כלפי עופר מצד אי-אלו אוהדים, גורם להם לראות בכל אשר יעשה - רע.
רק הפועל
קיבל.ה  2500 לייקים

המשחק לא נראה טוב בלי מדר
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1486 לייקים

אני לא מופתע שאין אשכול,
מי המטורף האכזר שקובע משחק לשעה כזאת?!

זה גן ילדים או סדרת פלייאוף?!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
וינסנט
קיבל.ה  396 לייקים

שימשיכו עם האין הגנה הזה נראה אם ניקח אליפות ומה יהיה ביורוליג
רק הפועל
קיבל.ה  2500 לייקים

מה הקשר למה שיהיה ביורוליג ?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

אין לי חשמל עד 22:00 לפחות, תעדכנו

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Niro
קיבל.ה  999 לייקים

תומר היום כבד מהרגיל ואיש משחק אפילו יותר טיפש מבדרך כלל
רק הפועל
קיבל.ה  2500 לייקים

גביזון כתב: 06 מאי 2025, 18:54 אין לי חשמל עד 22:00 לפחות, תעדכנו

עדיף ככה אם מה שהולך במשחק הזה עד עכשיו
ארז שדה
קיבל.ה  1062 לייקים

פתיחה חלומית של גלבוע
זוועתית שלנו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2760 לייקים

אתה בצנעא או משו?
יחד, רק יחד! :heart:
וינסנט
קיבל.ה  396 לייקים

רק הפועל כתב: 06 מאי 2025, 18:53 מה הקשר למה שיהיה ביורוליג ?
שבלי הגנה טובה יעשו לך מה שעשו למכבי העונה, זה הקשר
Adom_Adom
קיבל.ה  284 לייקים

להתעורררר
רק הפועל
קיבל.ה  2500 לייקים

וינסנט כתב: 06 מאי 2025, 18:56
רק הפועל כתב: 06 מאי 2025, 18:53 מה הקשר למה שיהיה ביורוליג ?
שבלי הגנה טובה יעשו לך מה שעשו למכבי העונה, זה הקשר
אחלה שם יהיה לך לפחות עוד 3 שחקנים זרים נוספים
ארז שדה
קיבל.ה  1062 לייקים

16:6 לגלבוע אחרי 5 דקות
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1349 לייקים

זה כבר משחק שלישי ברציפות שאנחנו בקצב של לחטוף מאה נקודות, ומקבוצות מוגבלות מאוד.
הגנה לא טובה בלשון המעטה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
שליחת תגובה