רדנקו כתב: ↑29 אפריל 2025, 01:02
הוקיץ' כתב:הוא יכול בקלות לשחק גם 3 ולפעמים אפילו 2.
אני בספק אם נוכל להביא פורוורד ברמתו.
הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שלוש שקולע בפחות משלושים אחוז מהשלוש. יש לנו כבר אחד כזה.
אם מסתכלים על ריבאונדים מול דקות משחק הוא כבר לא כל כך בצמרת.
אני מת עליו כשחקן, אבל בקבוצה שיש לה שני גבוהים כמו מוטלי וברונו שלא ממש שומרים ופיזיים, לדעתי צריך שחקן שיכול לשחק חמש וארבע שהוא גבוה ופיזי ועם קליעה מבחוץ.
צ'ימה לא כזה בשום צורה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
לגבי הקליעה, נכון, הוא מגיע מעונת קליעה פחות טובה ביורוליג, אבל: 1. בליגה הספרדית הוא קולע בלמעלה מ-40 אחוז בכל אחת משתי העונות האחרונות. 2. בעונה הקודמת ביורוליג הוא קלע ב-35 אחוז, ובכלל, שיפר מאוד את הקליעה בשנים האחרונות. הוא גם קולע מכדרור בניגוד למישהו כמו תומר לדוגמה.
באופן כללי אני מבין מה אתה אומר, אבל אני פשוט לא חושב שיש לנו פריבילגיה לוותר על שחקן כזה. 3 או 4, מדובר בפורוורד בטופ של המפעל ואני לא רואה שם אחר ברמתו שאנחנו יכולים להביא. המציאות היא שברמות שאנחנו מכוונים אליהן היום כבר אין מאגר אינסופי של שחקנים מתאימים לרמה, בטח לא כאלה עם ניסיון יורוליג משמעותי.
הוא גם שחקן כל כך ורסטילי שתורם בכל כך הרבה תחומים שונים שפשוט מדובר בנכס. הוא יכול לשחק ולשמור על כמה עמדות, הוא אתלט אדיר, ריבאונדר טוב, מוביל כדור, קולע, פצצת אנרגיה. קצת מזכיר את הורד רק יותר נמוך ועם כדרור יותר טוב.