גם אני חושב כמוך, רק שאנחנו האוהדים נדע בערך מה התקציב רק בסוף הקיץ.Red_man כתב:אני מאמין שאם ספרא ופרימור רציניים ואני מקבל את הרושם שהם כאלה, אז הם כבר התחילו לדבר ולהתכונן לקראת העונה הבאה ויודעים מה התקציב המתוכנן.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑20 אפריל 2025, 20:43אה גילי ורמוט אמר? גם צנציפר אמר, אז זה בטוח נכון.Asafasraf כתב: גילי ורמוט אמר כבר באחד הפודקאסטים שספרא הולך לפתוח את הכיס בעונה הבאה (מאמין שהתקציב יהיה סביב ה-55-60 מיליון)
Sent from my iPhone using Tapatalk
אף אחד לא באמת יודע. נדע רק תוך כדי הפגרה.
אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 328 לייקים
מגנים, ספרא...מגנים.
תן לנו 2 תותחים ותבנה סביבם בהתאם.
תן לנו 2 תותחים ותבנה סביבם בהתאם.
אדום-לבן. 

-
- קיבל.ה 1178 לייקים
מזל שהוא רואה מהיציע שיש פה קהל שרוצה וצמא לקבוצה נורמלית ואת הפוטנציאל של הקהל. עכשיו שיבין שהוא צריך לפתוח את הארנק
-
- קיבל.ה 328 לייקים
מצד אחד אנחנו אומרים טוב שהוא רואה את זה ומקבל פרופורציות, מצד שני זה יכול ללכת לכיוון של ״עזבו אותי, זה גדול עליי״. מקווה מאוד שלא.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
מה גדול עליי? הוא אמור לעלות על ברקת ביכולות הכלכליות שלו. מה התקציב של ב״ש?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑22 אפריל 2025, 21:36 מצד אחד אנחנו אומרים טוב שהוא רואה את זה ומקבל פרופורציות, מצד שני זה יכול ללכת לכיוון של ״עזבו אותי, זה גדול עליי״. מקווה מאוד שלא.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
למה שמישהו בקליבר שלו (לכאורה) יגיד "זה גדול עליי"? הוא צריך להגיד "אני רוצה להגיע לרמה הזאת"עד המ!!ת הפועל כתב: ↑22 אפריל 2025, 21:36 מצד אחד אנחנו אומרים טוב שהוא רואה את זה ומקבל פרופורציות, מצד שני זה יכול ללכת לכיוון של ״עזבו אותי, זה גדול עליי״. מקווה מאוד שלא.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
מבחינת הון של המשפחה, הוא אוכל את גולדהאר, שחר ואלונה ביחד. השאלה היא כמה כסף יש לו ספציפית (לא לכל המשפחה) וכמה הוא מתכוון להשקיע על הפועל.Red_man כתב:מה גדול עליי? הוא אמור לעלות על ברקת ביכולות הכלכליות שלו. מה התקציב של ב״ש?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑22 אפריל 2025, 21:36 מצד אחד אנחנו אומרים טוב שהוא רואה את זה ומקבל פרופורציות, מצד שני זה יכול ללכת לכיוון של ״עזבו אותי, זה גדול עליי״. מקווה מאוד שלא.
אם נהיה באזור ה-50 מיליון שקל (תקציב), כנראה שנהיה בפלייאוף העליון באופן קבוע, אבל לא במקומות 1-3.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
לא יודע למה, אני לא מכיר אותו. ולא נראה לי שמישהו מכיר אותו ויודע מה התכניות שלו להפועל. הכל ספקולציות.אדום כתב:למה שמישהו בקליבר שלו (לכאורה) יגיד "זה גדול עליי"? הוא צריך להגיד "אני רוצה להגיע לרמה הזאת"עד המ!!ת הפועל כתב: ↑22 אפריל 2025, 21:36 מצד אחד אנחנו אומרים טוב שהוא רואה את זה ומקבל פרופורציות, מצד שני זה יכול ללכת לכיוון של ״עזבו אותי, זה גדול עליי״. מקווה מאוד שלא.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
דיברתי עליו ספציפית, מסכן הוא ממש לא ויש לו כסף ולא מעט. מה התקציב של ב״ש? 60 מיליון? זה לא אמור להיות בשמייםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑22 אפריל 2025, 21:48מבחינת הון של המשפחה, הוא אוכל את גולדהאר, שחר ואלונה ביחד. השאלה היא כמה כסף יש לו ספציפית (לא לכל המשפחה) וכמה הוא מתכוון להשקיע על הפועל.Red_man כתב:מה גדול עליי? הוא אמור לעלות על ברקת ביכולות הכלכליות שלו. מה התקציב של ב״ש?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑22 אפריל 2025, 21:36 מצד אחד אנחנו אומרים טוב שהוא רואה את זה ומקבל פרופורציות, מצד שני זה יכול ללכת לכיוון של ״עזבו אותי, זה גדול עליי״. מקווה מאוד שלא.
אם נהיה באזור ה-50 מיליון שקל (תקציב), כנראה שנהיה בפלייאוף העליון באופן קבוע, אבל לא במקומות 1-3.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
ברור שהוא לא מסכן, ועדיין לא יודע כמה כסף יש לו וכמה הוא ישים על הפועל.Red_man כתב:דיברתי עליו ספציפית, מסכן הוא ממש לא ויש לו כסף ולא מעט. מה התקציב של ב״ש? 60 מיליון? זה לא אמור להיות בשמייםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑22 אפריל 2025, 21:48מבחינת הון של המשפחה, הוא אוכל את גולדהאר, שחר ואלונה ביחד. השאלה היא כמה כסף יש לו ספציפית (לא לכל המשפחה) וכמה הוא מתכוון להשקיע על הפועל.Red_man כתב: מה גדול עליי? הוא אמור לעלות על ברקת ביכולות הכלכליות שלו. מה התקציב של ב״ש?
אם אני לא טועה, התקציב של ב״ש באזור ה-80 מיליון שקל. גם אם ספרא ישתגע וישים בעונה הבאה תקציב של 100 מיליון שקל, זה עדיין לבנות קבוצה כמעט מאפס לעומת ב״ש עם סגל שמפוצץ בשחקנים טובים. יש פער אדיר לסגור במשך כמה שנים.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
בוא נתחיל משנה שנתיים ראשונות תקציב של איזור ה60 מיליון ישראלים וזרים נורמליים ונתקדם משםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑22 אפריל 2025, 21:53ברור שהוא לא מסכן, ועדיין לא יודע כמה כסף יש לו וכמה הוא ישים על הפועל.Red_man כתב:דיברתי עליו ספציפית, מסכן הוא ממש לא ויש לו כסף ולא מעט. מה התקציב של ב״ש? 60 מיליון? זה לא אמור להיות בשמייםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑22 אפריל 2025, 21:48
מבחינת הון של המשפחה, הוא אוכל את גולדהאר, שחר ואלונה ביחד. השאלה היא כמה כסף יש לו ספציפית (לא לכל המשפחה) וכמה הוא מתכוון להשקיע על הפועל.
אם אני לא טועה, התקציב של ב״ש באזור ה-80 מיליון שקל. גם אם ספרא ישתגע וישים בעונה הבאה תקציב של 100 מיליון שקל, זה עדיין לבנות קבוצה כמעט מאפס לעומת ב״ש עם סגל שמפוצץ בשחקנים טובים. יש פער אדיר לסגור במשך כמה שנים.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
זו גם התקווה שלי. להשקיע ולהתחזק בכל חלון העברות עד שנגיע לרמות האלה.Red_man כתב:בוא נתחיל משנה שנתיים ראשונות תקציב של איזור ה60 מיליון ישראלים וזרים נורמליים ונתקדם משםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑22 אפריל 2025, 21:53ברור שהוא לא מסכן, ועדיין לא יודע כמה כסף יש לו וכמה הוא ישים על הפועל.Red_man כתב: דיברתי עליו ספציפית, מסכן הוא ממש לא ויש לו כסף ולא מעט. מה התקציב של ב״ש? 60 מיליון? זה לא אמור להיות בשמיים
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
טוב מאוד שהיה שם.
פחות טוב למואיז המתוק.
צלקת
פחות טוב למואיז המתוק.
צלקת
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
אם באמת ישקיע סכומים גדולים אז אפשר לסגור את הפערים האלה דיי מהר , ראינו בכדורסל שעופר ינאי בקושי 3 שנים פה וכבר בעונה הראשונה שלו כמעט זכינו באליפות , בסוף הרוב זה כסף והשאלה הגדולה היא כמה הוא מתכוון להשקיעעד המ!!ת הפועל כתב: ↑22 אפריל 2025, 21:53ברור שהוא לא מסכן, ועדיין לא יודע כמה כסף יש לו וכמה הוא ישים על הפועל.Red_man כתב:דיברתי עליו ספציפית, מסכן הוא ממש לא ויש לו כסף ולא מעט. מה התקציב של ב״ש? 60 מיליון? זה לא אמור להיות בשמייםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑22 אפריל 2025, 21:48
מבחינת הון של המשפחה, הוא אוכל את גולדהאר, שחר ואלונה ביחד. השאלה היא כמה כסף יש לו ספציפית (לא לכל המשפחה) וכמה הוא מתכוון להשקיע על הפועל.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
מחכה להבין מה המטרות לעונה הבאה
הקבוצה צריכה שינוי רציני ובשביל זה בקיץ הראשון צריך להשקיע לא מעט, גם בסכומי העברה
הקבוצה צריכה שינוי רציני ובשביל זה בקיץ הראשון צריך להשקיע לא מעט, גם בסכומי העברה
-
- קיבל.ה 341 לייקים
אני מאוד מקווה שאתמול הוא הבין איזה מועדון אנחנו.
יש לנו קהל מדהים ויש פה פוטנציאל מטורף אבל אני מקווה שעונה הבאה יפתחו את הכיס ויביאו לפה זרים איכותיים ולפחות שני ישראלים ברמה, אחרת אנחנו נמשיך לתת לילדים לשחק ולהילחם נגד ההישרדות ובעיקר יש פה שחקנים שלא מתאימים לליגת על.
יש לנו קהל מדהים ויש פה פוטנציאל מטורף אבל אני מקווה שעונה הבאה יפתחו את הכיס ויביאו לפה זרים איכותיים ולפחות שני ישראלים ברמה, אחרת אנחנו נמשיך לתת לילדים לשחק ולהילחם נגד ההישרדות ובעיקר יש פה שחקנים שלא מתאימים לליגת על.