עוד שחקן שלא מסוגל להתמודד עם לחץ, כל כדור שהוא קיבל אתמול כשב"ש היו ב-11 שחקנים נגמר בסיבוב שלו במקום ומסירה אחורה במקרה הטוב וסיבוב שלו במקום ואיבוד במקרה הרע.
אפס תועלת להנעת הכדור ואתמול גם בסגירות ובהגנה הוא כשל.
רן בנימין
-
- קיבל.ה 102 לייקים
אם ישראלוב זה שחקן פחות בסגל, רן בנימין זה שחקן פחות על הדשא.
להשאיל בהול לזיו אריה שאולי ייתן לזה צורה.
להשאיל בהול לזיו אריה שאולי ייתן לזה צורה.
-
- קיבל.ה 227 לייקים
הבעיה עם רן גם כשיש משחקים שאין בהם לחץ הוא לא טוב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
כן אבל אני דיברתי על לחץ פיזי (press) לא מנטלי, ברור שהוא גם לא מסוגל להתמודד עם לחץ מנטלי.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
למה כולם מציעים להשאיל אותו?
הוא שחקן מפתח עונה שלמה בליגה הלאומית, אחרי 3 עונות בבוגרים
לאן תשאילו אותו? ללאומית שוב? ומה ייצא מזה?
למכור כל עוד אפשר להרוויח עליו כמה שקלים
הוא שחקן מפתח עונה שלמה בליגה הלאומית, אחרי 3 עונות בבוגרים
לאן תשאילו אותו? ללאומית שוב? ומה ייצא מזה?
למכור כל עוד אפשר להרוויח עליו כמה שקלים
מהפחד שכמו במקרה רמזי ספורי, עוד איכשהו ייצא ממנו שחקן ולא נקצור את הפירות.
אני באופן אישי כמובן מסכים איתך וחושב שלא ייצא ממנו כלום אבל לך תדע.. כל עוד לא בסגל שלי אני מוכן לקבל הכל
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
רן כמו אלקוקין מצטרף טןב להתקפה רץ הרבה ועושה עבודה טובה 80% מהזמן. הבעיה היא חוסר הריכוז.
לא סתם שניהם הם אלו שמגיעים לעיקר מצבי ההבקעה שלנו, כבר ראינו שאת היכולת לשים את הכדור בשער יש להם. עכשיו הם רק צריכים את הכיוונון הקטן שיגרום להם להיות עיקביים במהלך המשחק.
כנ"ל לגבי העבודה בחלק האחורי, הם לא פעם מלווים את הכדור. מפספסים אותו ברשלנות. נסיון זמן משחק וכו' והם בהחלט יכולים סופר לגיטימיים לליגת העל. בדיוק כמו שגורדנה ואליאס הם כאלו היום.
לא סתם שניהם הם אלו שמגיעים לעיקר מצבי ההבקעה שלנו, כבר ראינו שאת היכולת לשים את הכדור בשער יש להם. עכשיו הם רק צריכים את הכיוונון הקטן שיגרום להם להיות עיקביים במהלך המשחק.
כנ"ל לגבי העבודה בחלק האחורי, הם לא פעם מלווים את הכדור. מפספסים אותו ברשלנות. נסיון זמן משחק וכו' והם בהחלט יכולים סופר לגיטימיים לליגת העל. בדיוק כמו שגורדנה ואליאס הם כאלו היום.
-
- קיבל.ה 341 לייקים
הכושר שלו נהדר אבל אני חושב מבחינה סטטיסטית הוא מאבד הכי הרבה כדורים בקבוצה והוא מחמיצן כרוני.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
על זה בדיוק אני מדבר...
רן רגיל להיות הכי טוב על המגרש, כי ככזה הוא היב בגילאי הנוער. הכל הלך לו "קל". השחקנים מול רצו פחות היו רחוקים יותר מהכדור. היה לו עוד חצי שניה לכוון. זה משפיע. יכולת לתת את הפס הנכון ולהבקיע קיימת אצלו הוא רק צריך להתרגל לקצב המשחק של הבוגרים.
כאשר יש בהרכב 5 שחקנים כאלו וכל טעות הופכת ישר לשער של היריב אתה מאבד את הביטחון ביכולת שלך לבצע דברים, ואז במקום 80% פעולות טובות אתה יורד ל 65%... אתה סופג יותר וזה גלגל שמאכיל את עצמו. כאשר הוא ישחק עם שחקנים טובים יותר לא רק שנשלם פחות על טעויות ואז הביטחון יפגע פחות, אלא שהפעולות החיוביות ישאו פירות רבים יותר והביטחון יעלה.
סניור / ישראלוב / ארצ'ל / גליקליך / אל ים / בנימין ועוד שחקנים שבטוח שכחתי לא סיימו מקום 3 בעולם מבלי לדעת כדורגל...
-
- קיבל.ה 341 לייקים
אין ספק שבקבוצה טובה יותר קל להיכנס לעניינים ויותר קל לצבור ביטחון, יכול להיות שלצד שחקנים טובים הוא באמת יראה טוב יותר.El dudernio כתב: ↑23 אפריל 2025, 17:43על זה בדיוק אני מדבר...
רן רגיל להיות הכי טוב על המגרש, כי ככזה הוא היב בגילאי הנוער. הכל הלך לו "קל". השחקנים מול רצו פחות היו רחוקים יותר מהכדור. היה לו עוד חצי שניה לכוון. זה משפיע. יכולת לתת את הפס הנכון ולהבקיע קיימת אצלו הוא רק צריך להתרגל לקצב המשחק של הבוגרים.
כאשר יש בהרכב 5 שחקנים כאלו וכל טעות הופכת ישר לשער של היריב אתה מאבד את הביטחון ביכולת שלך לבצע דברים, ואז במקום 80% פעולות טובות אתה יורד ל 65%... אתה סופג יותר וזה גלגל שמאכיל את עצמו. כאשר הוא ישחק עם שחקנים טובים יותר לא רק שנשלם פחות על טעויות ואז הביטחון יפגע פחות, אלא שהפעולות החיוביות ישאו פירות רבים יותר והביטחון יעלה.
סניור / ישראלוב / ארצ'ל / גליקליך / אל ים / בנימין ועוד שחקנים שבטוח שכחתי לא סיימו מקום 3 בעולם מבלי לדעת כדורגל...
אבל כל עניין האיבודים והחוסר ריכוז שלו וההחמצות זה משהו שהוא חייב לעבוד עליו.
לגבי השמות שרשמת בסוף אני חושב שחוץ מבנימין ואולי גליקליך שהעונה שיחק קצת אין שם שום דבר אולי בישראלוב אבל שיחליט אם הוא פצוע או משחק.
-
- קיבל.ה 515 לייקים
חייב השאלה בליגת העל.
בכלל לא בטוח שהוא יתפתח למה שחושבים. חובת ההוכחה עליו.
בכלל לא בטוח שהוא יתפתח למה שחושבים. חובת ההוכחה עליו.
לגיטימיים לליגת העל בהרכב? לדעתי ממש ממש לא.El dudernio כתב: ↑23 אפריל 2025, 17:02 רן כמו אלקוקין מצטרף טןב להתקפה רץ הרבה ועושה עבודה טובה 80% מהזמן. הבעיה היא חוסר הריכוז.
מה גם שבנימין כבר 3 עונות שחקן הרכב והיה גם בליגת העל ואני לא מצליח לזהות מגמת שיפור.
ה80% מהזמן הזה שציינת זה פשוט לא מספיק טוב. שחקן כדורגל נמדד הרבה פעמים בפעולות ה״קטנות״ האלה שמשנות משחק ובנימין כושל בזה כמעט כל פעם.