אהלן,
האמת , יש לי שאלה יחסית ספציפית, וכשחיפשתי אשכול לשאול אותה , לא מצאתי אחד כזה (כמעט שמתי את זה באשכול אילון מאסק אבל החלטתי שזה לא מתאים שם), אז החלטתי לפתוח פה אשכול גנרי בנושא שאלות ותשובות על שימוש במנגנוני AI כאלה ואחרים.
ועכשיו לשאלה , אני רוצה כלי AI (בשאיפה חינמי) שיכין לי מצגת לבר מצווה של הבן שלי , יש לי ספריית תמונות ב google photos מוכנה לצורך הדבר.
שלחתי את ChatGPT-4o למשימה , על פניו הוא מספר לי סיפורים שהוא על זה , אבל זה לוקח נצח ואני מקבל את התחושה שהוא מסבן אותי ולא עושה כלום (כבר מלא זמן מחכה שישלך לי לינק ל google slides שבו אוכל לעקוב online אחרי העבודה שלו אבל זה לא מגיע).
למישהו יש המלצה טובה בנושא?
עליית המכונות (או אשכול AI)
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
תמיד אתה יכול לשאול את הצ׳ט שייתן לך את הכלים החינמים שעושים את זה (לרוב צריך להרשם קודם)
למה אתה צריך כלי AI בשביל זה? מה בדיוק אתה רוצה לעשות?
בדרך כלל הכלים למצגות כולל מלל ועיצוב שהכלי מכין מבלי שתצטרך לעבוד קשה
פה נשמע שזה רק מצגת תמונות שאפילו גוגל יכולים לעשות לך את זה
אבל תתחיל ב https://www.canva.com
נשמע שזה מה שאתה מחפש יותר
למה אתה צריך כלי AI בשביל זה? מה בדיוק אתה רוצה לעשות?
בדרך כלל הכלים למצגות כולל מלל ועיצוב שהכלי מכין מבלי שתצטרך לעבוד קשה
פה נשמע שזה רק מצגת תמונות שאפילו גוגל יכולים לעשות לך את זה
אבל תתחיל ב https://www.canva.com
נשמע שזה מה שאתה מחפש יותר
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
קנבה ידע למיין את התמונות לפי גיל/נושא ולהוסיף פה ושם איזה טקסט/ציטוט מפורסם?
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
הדור של היום כזה עצלן
תשקיע קצת בילד
קצת טאצ' אישי
תשקיע קצת בילד
קצת טאצ' אישי
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
או שאולי, אני מעדיף להשקיע את המאמץ באזורים אחרים של הבר מצווה ולא לבזבז שעות על המצגת?
אבל אל תפריע לעצמך להיות שיפוטי, כי זה ברור שזה מה שחיפשתי פה…
אבל אל תפריע לעצמך להיות שיפוטי, כי זה ברור שזה מה שחיפשתי פה…
אני עובד הרבה עם מצגות ולא נתקלתי בכלי AI שמספק תוצר ברמה גבוהה, בטח שלא חינמי ובטח שלא אחד שתומך בעברית. אבל אולי לא חיפשתי מספיק.
בכל מקרה, אם אתה מוכן להקדיש לזה קצת זמן בכל זאת, יש את Genially שמספקים Templates לפי נושאים שעליהם אתה פשוט מכניס את התוכן. זו פלטפורמה מאוד אינטואטיבית, לוקח חמש דקות להבין את הקטע ואז אתה רץ עם זה. והגרסה החינמית שלהם היא מעל ומעבר.
בכל מקרה, אם אתה מוכן להקדיש לזה קצת זמן בכל זאת, יש את Genially שמספקים Templates לפי נושאים שעליהם אתה פשוט מכניס את התוכן. זו פלטפורמה מאוד אינטואטיבית, לוקח חמש דקות להבין את הקטע ואז אתה רץ עם זה. והגרסה החינמית שלהם היא מעל ומעבר.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
הכותרת רמאות והאכזבה גדולה
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
לא בא לי שהאשכול שם יעסוק בכמה האשכול שלך לא קשור לנושא. אשמח אם תמחק שם את ההודעה ותענה פה.מילפורד כתב: ↑20 אפריל 2025, 00:42 למרות שנותיי הרבות בחברה שמייצרת צ׳יפים לAI , אני לא ממש יכול לענות לך על השאלות האלה, אני פשוט איש של הפן הפיזקאלי של הצ׳יפים ומה שהם עושים ״לא מעניין״ אותי ואני בטח לא מבין גדול בזה.
מה שמעניין אותי, זה מה היה רע באשכול שפתחתי כדי לשאול את השאלה הזאת שם שנזקקת לפתוח עוד אשכול?
(אני מבין שהשאלה שאני שאלתי נראית נחותה מבחינתך , אבל זה לא אומר שלא יכלת לשאול שם שאלה ברמה יותר גבוהה…)
אני רוצה לדבר שם על ההבדלים האיכותיים בין מודלים, על תכנות בעזרתם ועל התקנה לוקלית במחשב.
האשכול שלך מנותק מהנושאים האלה
באמת נראה שאין קהל לנושא שלי, אני כנראה אמחק אותו וזהו אם תמחק את ההודעה שלך.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
לא מרגיש לי שיש צורך לפעולות דרסטיות כמו מחיקה בהינתן שאנחנו בוולטון, גם אין לי בעיה שיהיה אשכול אחד יותר רציני וטכני ואחד שהוא יותר קליל.
הכוונה שלי בפתיחת האשכול היתה שיהיה אשכול לכל דבר שהוא AI , שזה אכן הגדרה מאוד מאוד רחבה (כמו שציינתי הדבר הכי קרוב שהיה קיים ששקלתי להשתמש בו הוא אשכול אלון מאסק אז חשבתי שיהיה טעם בלפתוח אחד כזה).
אכן, התגובות , בשני האשכולות מאכזבים ומרמזים שלא בפורום שדים נמצא תשובות בנושאי AI (פשוטים ומורכבים ככל שיהיו).
הכוונה שלי בפתיחת האשכול היתה שיהיה אשכול לכל דבר שהוא AI , שזה אכן הגדרה מאוד מאוד רחבה (כמו שציינתי הדבר הכי קרוב שהיה קיים ששקלתי להשתמש בו הוא אשכול אלון מאסק אז חשבתי שיהיה טעם בלפתוח אחד כזה).
אכן, התגובות , בשני האשכולות מאכזבים ומרמזים שלא בפורום שדים נמצא תשובות בנושאי AI (פשוטים ומורכבים ככל שיהיו).
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
עוד לא ראיתי כלי שלא יגרום לי לשבת לתקן לפחות חצי מהמצגות(בהנחה ואני צריך למשהו ספציפי) ,אבל שמעתי הרבה מלצות על Gamma
https://gamma.app/
להבנתי אפשר גם פשוט להעלות PDF או סיכום מ-ChatGPT – והמערכת כבר תעשה ממנו מצגת מרשימה. @מילפורד
https://gamma.app/
להבנתי אפשר גם פשוט להעלות PDF או סיכום מ-ChatGPT – והמערכת כבר תעשה ממנו מצגת מרשימה. @מילפורד
יחד, רק יחד!