ערוץ הספורט

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

ארז שדה כתב: 07 אפריל 2025, 11:07 מאיפה מגיעה השנאה שלו להפועל? הוא אוהד של הפועל רמת גן לא קהל ששונא אותנו במיוחד.
שאלתי גם את השאלה הזו פה לפני זמן מה נאמר לי שזה קשור להסתדרות. וואלה לא יודע, עבר כל כך הרבה זמן וזה כבר לא רלוונטי ומצד שני קבוצות כמו ביתר ומכבי שמייצגות אלמנטים כמו גזענות ופופוליזם שבכל הקשר אחר הוא מאבד את זה לא בפה שלו. כמובן השניה שציינתי שחירבה פה ענף שלם במשך עשרות שנים כמעט מקום המדינה לא מפריעה לו. עבריינים שמעורבבים בקבוצות כאלו ואחרות, נפוטיזם במכבי פתח תקווה, בעלים שמאיימים על שחקנים זרים שלהם, הכל מתגמד לעומת הפועל.
הצורה הרעילה והמזלזלת שהוא מתייחס להפועל בשידור כל פעם שעולה השם שלה היא ביזיון ולא יכולה לעבור מסך. שילך קיבינימט
רדיוס לבית"ר!
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

אני באמת חושב שאתם מכורים לעונש. קצת כמו שאני נכנס לטוויטר כל הזמן בשביל לבדוק את הפוסטים של אבישי מתיה ויינון מגל. זה כיף להתעצבן סך הכל.
אז ערוץ הספורט לדוגמא זה משהו שהיה לי את השכל לא להכנס אליו בשנים האחרונות כי הרמה שם באמת כל כך נמוכה (חוץ מכמה דברים ספציפיים). ברוך השם בשנה הבאה ניפטר גם מרז זהבי ופרימו ואז אם אבחר לא ללכת למשחקים הרלוונטים אצטרך לשמוע את עמיחי שפיגלר כמה פעמים. בסדר, בחירה שלי.

לשבת ולהקשיב לקופמן שאת כל הקריירה שלו בנה על צרחות זלזול ושנאה זה באמת מזוכיזם
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

הבעיה היא שאין אלטרנטיבה לערוץ שמסקר ספורט בצורה יומית כמוהם. מעבר לזה שמה לעשות, זה ערוץ שגדלנו עליו, ליגת העל, צ'מפיונס ליג, נבא, הוא מושרש חזק בתודעה כערוץ המרכזי
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

Hapolo כתב: 07 אפריל 2025, 12:02 הבעיה היא שאין אלטרנטיבה לערוץ שמסקר ספורט בצורה יומית כמוהם. מעבר לזה שמה לעשות, זה ערוץ שגדלנו עליו, ליגת העל, צ'מפיונס ליג, נבא, הוא מושרש חזק בתודעה כערוץ המרכזי
למזלי יש את הפורום
כל המידע על הפועל מגיע לפה, אני לא נכנס לא לספורט5 ולא לone אבל אם אין ברירה נכנס לone

הערוץ בטלויזיה כבר לא רלוונטי
מלבד ליגת האלופות הוא לא משדר כלום אולי את המשחק המרכזי, כשבדרך כלל אם זה משחק שמעניין אותי זה הפועל ואני במגרש
(ברור לי שהרוב כן רואים את המשחק המרכזי)

הבעיה האמיתית היא שכל שאר הערוצים הם בתשלום ולכן עוד רואים אותם
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

Hapolo כתב: 07 אפריל 2025, 12:02 הבעיה היא שאין אלטרנטיבה לערוץ שמסקר ספורט בצורה יומית כמוהם. מעבר לזה שמה לעשות, זה ערוץ שגדלנו עליו, ליגת העל, צ'מפיונס ליג, נבא, הוא מושרש חזק בתודעה כערוץ המרכזי
את מה הוא מסקר יומית? את מי זה מעניין?
יש לך היום אתרי אינטרנט, פודקאסטים מפה ועד להודעה חדשה. אני בערוץ הספורט רואה NBA, קצת כדורסל ישראלי (שזה דסק טוב יחסית בטלויזיה, באתר הם מכביסטיים לגמרי) ובעל כורחי ליגה לאומית
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

Red Wolf כתב: 07 אפריל 2025, 12:26
למזלי יש את הפורום
כל המידע על הפועל מגיע לפה, אני לא נכנס לא לספורט5 ולא לone אבל אם אין ברירה נכנס לone

הערוץ בטלויזיה כבר לא רלוונטי
מלבד ליגת האלופות הוא לא משדר כלום אולי את המשחק המרכזי, כשבדרך כלל אם זה משחק שמעניין אותי זה הפועל ואני במגרש
(ברור לי שהרוב כן רואים את המשחק המרכזי)

הבעיה האמיתית היא שכל שאר הערוצים הם בתשלום ולכן עוד רואים אותם
הערוצים בתשלום זה הדבר הכי טוב שקרה לספורט בארץ, חבל שאנשים לא מבינים את זה.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

redrony כתב: 07 אפריל 2025, 12:33
יש לך היום אתרי אינטרנט, פודקאסטים מפה ועד להודעה חדשה. אני בערוץ הספורט רואה NBA, קצת כדורסל ישראלי (שזה דסק טוב יחסית בטלויזיה, באתר הם מכביסטיים לגמרי) ובעל כורחי ליגה לאומית
התכוונתי בעיקר לחדשות הספורט ויציע העיתונות. אפילו שזה ברקע ובדכ אני לא מתעמק ונמצאים שם ליצנים בפאנל זה עדיין הערוץ היחיד שמספק משהו שגרתי בשעות האלה של סוף היום
רדיוס לבית"ר!
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

Hapolo כתב: 07 אפריל 2025, 14:45
redrony כתב: 07 אפריל 2025, 12:33
התכוונתי בעיקר לחדשות הספורט ויציע העיתונות. אפילו שזה ברקע ובדכ אני לא מתעמק ונמצאים שם ליצנים בפאנל זה עדיין הערוץ היחיד שמספק משהו שגרתי בשעות האלה של סוף היום
שמירי נבו הצדקנית פותחת את הפה עולה לי האוכל.
לא רוצה לתאר לך מה קורה לי במעיים עם שגיא כהן
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

ארז שדה כתב:
Nati כתב: 07 אפריל 2025, 10:57 נראה לי שהמשפחה של הקוף צריכה לדאוג.
ככל שהפועל יותר ויותר מצליחה,ככה זה עולה לו בבריאות.
מאיפה מגיעה השנאה שלו להפועל? הוא אוהד של הפועל רמת גן לא קהל ששונא אותנו במיוחד.
יש לו תסביך מפאי/הסתדרות בקטע מפגר. הוא חייב טיפול.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

סומך כתב: 06 אפריל 2025, 19:22 כי בערוץ הספורט החליטו לתת עדיפות לרז זהבים וכל מיני אהבלים ע"ח אנשים אינטליגנטים ורהוטים.
מידי פעם כשהפועל (רגל או סל) עושה משהו יפה אני חוטא בצפייה ביציע העיתונות.
לשמוע כל מיני אלי אוחנה ורז זהבי מנסים להסביר את הסיבה להצלחה של הפועל כדורסל ולתת ״פרשנות מקצועית״ בנושא זה מביך כמעט באותה מידה כמו ההחלטה שלי לצפות באשפה הגולמית הזאת.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

הלך המומנטום כתב:
סומך כתב: 06 אפריל 2025, 19:22 כי בערוץ הספורט החליטו לתת עדיפות לרז זהבים וכל מיני אהבלים ע"ח אנשים אינטליגנטים ורהוטים.
לשמוע כל מיני אלי אוחנה ורז זהבי מנסים להסביר את הסיבה להצלחה של הפועל כדורסל ולתת ״פרשנות מקצועית״ בנושא זה מביך כמעט באותה מידה כמו ההחלטה שלי לצפות באשפה הגולמית הזאת.
אוחנה בכלל לא טיפש.
הבעיה איתו שהוא גזען
מבולבל
קיבל.ה  24 לייקים

לא נכון בעליל
תסתכל על המסרים שהם מחזקים בשנים האחרונות:
״חיים את המשחק״
״משדרים דרמה״

המשפט הראשון: הצדקה לכל האולפנים הפתוחים על רקע היעדר זכויות שידור
המשפט השני: המיקרו ולא המאקרו, המשחק הספציפי במסגרת המסוימת ולא כלל המסגרת

ערוץ הספורט בדרך לסוף שלו, חושב שזה מובן לכולם.
הפודיום לקח לו את ״לחיות את המשחק״ על שלל הפודקסטים שלו
ואילו האדלסונים / ינאי של העולם יקחו לו את הכדורסל בשנים הקרובות
ואז למעט ליגת האלופות- לא יהיה שם כלום, תרתי משמע.

איזה כיף
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

Nati כתב: 08 אפריל 2025, 08:06
הלך המומנטום כתב:
אוחנה בכלל לא טיפש.
הבעיה איתו שהוא גזען
א. אמרו לי שהוא גם אינטליגנט.
ב. עם כל הכבוד לאלי אוחנה, לשמוע אותו חווה דעה מקצועית על כדורסל זה פחות או יותר ברמה של לשאול ילד בן שמונה. נותן תיאורים כלליים. ותמיד איכשהו דעתו היא בעד מכבי / נגד הפועל.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

אוחנה זה בן אדם שלפני אחד הפלייאוף בנבא אמר "לדעתי סן אנטוניו תזכה"
ואמרו לו "וואלה? למה? איך?"
ענה "מה הם לא יכולים לזכות? יכולים!"
זה הרבה לפני שהסביר בנחרצות למה רודרי זכה בנעל הזהב כי זכה במונדיאל יחד עם מסי, חברו הטוב לנבחרת.
הוא רק משחק אותה אינטילגנט, הוא קוף כמו כל הבית"רים.
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

הקשר של כל היצורים שהזכרתם לספורט הוא כמו שאני מדען בנאסא.
מעבר לכך, מי שמקשיב ליצורים האלו אז מגיע לו.
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  69 לייקים

ערוץ הספורט לא רלוונטי, וגם התכניות והפרשנים שבו לא. הכל פשוט הכל רדוד כ"כ...קופמן זה פח אשפה מזוקק.

לגבי הפועל כדורסל, מי שרוצה לא לשוטט באתר רקנאטי יש את וואלה.
אמנם אתר בלתי קריא בעליל מבחינת שלל הפרסומות שבו, אבל תמיד להיכנס לעמוד, להריץ Ctrl+A ולתת לגפט לזקק רק את הטקסט של הכתבה.
בלי קשר - להאוזמן יש טקסטים לא רעים בכלל על הפועל. גם כשהוא נכנס בהם זה לא משנאה תהומית.
אדום-לבן. :heart:
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

הלך המומנטום כתב:
הלך המומנטום כתב: מידי פעם כשהפועל (רגל או סל) עושה משהו יפה אני חוטא בצפייה ביציע העיתונות.
אוחנה בכלל לא טיפש.
הבעיה איתו שהוא גזען
ב. עם כל הכבוד לאלי אוחנה, לשמוע אותו חווה דעה מקצועית על כדורסל זה פחות או יותר ברמה של לשאול ילד בן שמונה. נותן תיאורים כלליים. ותמיד איכשהו דעתו היא בעד מכבי / נגד הפועל.
כתבתי לא טיפש
לא כתבתי שהוא אינטליגנט
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

Nati כתב: 08 אפריל 2025, 13:02
הלך המומנטום כתב:
אוחנה בכלל לא טיפש.
הבעיה איתו שהוא גזען
כתבתי לא טיפש
לא כתבתי שהוא אינטליגנט
רפרנס לאיילת שקד
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le-694540/
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

השידור הישיר ב כאן 11 בערוץ פתוח, זה מכה בביצים עבורם. בדיוק בערב של רבע גמר הצמפיונס.
מהלך גדול של בעל הזיכיון לשידור בישראל היום!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

כל כך לא מגיע לערוץ הזה שהגביע יגיע ליציע שלהם.
ביחוד כשהמנחה זה הזבל מחדרה,ויש שם את המכביסט החדש,והירושלמי/שונא הפועל
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

אפשר להבין למה הנבלה מחדרה נגעה בגביע שלנו?
לשלוח לחיטוי
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

אלי אוחנה עם שקית הקאה כל האייטם
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

השם אלי אוחנה חוזר פה הרבה בהקשרים כאלה. אני לא חושב שהוא שונא הפועל כמו שעושים ממנו והוא בטח הרבה יותר אוהד ביתר משונא אותנו.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

רווי כתב:השם אלי אוחנה חוזר פה הרבה בהקשרים כאלה. אני לא חושב שהוא שונא הפועל כמו שעושים ממנו והוא בטח הרבה יותר אוהד ביתר משונא אותנו.
הוא אחושרמוטה שונא הפועל.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

גזען מניאק
שונא הפועל בדם
לא ישכח לפני 30 שנה בערך עשה תנועה של קוף לאיזה שחקן שחום
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

יש הבדל בין שונא הפועל לגזען. בכל מקרה לפי אנשים שאני מכיר לא מתשמע שיש לו משהו נגד הפועל אבל זה סתם דיון מטומטם. פאק ערוך הספורט ופאק ביטר.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

הוא ״צריך״ לפרגן לארגון שהוא לא סובל במקצוע שהוא לא מבין בו בתכנית שכל פאנליסט מחויב להביע דעה על כל נאד.
שיתפוצץ
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

מיהרו לרכוש זכויות שידור מלאות ליורוליג עד 2031 לפני שעופר מספיק לעשות משהו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

מילפורד כתב:מיהרו לרכוש זכויות שידור מלאות ליורוליג עד 2031 לפני שעופר מספיק לעשות משהו.
כוס אמא שלהם אבא שלהם וסבתא שלהם

Sent from my 22101320G using Tapatalk

אורי
קיבל.ה  110 לייקים

״את שידורי המשחקים של מכבי תל אביב ביורוליג ימשיכו להוביל השדר הוותיק ניב רסקין, לצד צמד הפרשנים של ערוץ הספורט, עפר שלח ואגדת הכדורסל ואלוף היורוליג לשעבר, גור שלף.״

איזה דיכאון
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

רסקיו פול טיים בקשת, אין מצב שהוא עושה גם את המחלה וגם אותנו. מניח שנקבל צמד אחר.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

יורוליג טיוי עם vpn איט איז
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

אורי כתב: 17 אפריל 2025, 11:25 ״את שידורי המשחקים של מכבי תל אביב ביורוליג ימשיכו להוביל השדר הוותיק ניב רסקין, לצד צמד הפרשנים של ערוץ הספורט, עפר שלח ואגדת הכדורסל ואלוף היורוליג לשעבר, גור שלף.״

איזה דיכאון
אשכרה רק מכבי ביורוליג
או שזה אומר שמיסטר מאני שוט ובוםםםםםם לא ישדר אותנו?
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

אורי כתב: 17 אפריל 2025, 11:25 ״את שידורי המשחקים של מכבי תל אביב ביורוליג ימשיכו להוביל השדר הוותיק ניב רסקין, לצד צמד הפרשנים של ערוץ הספורט, עפר שלח ואגדת הכדורסל ואלוף היורוליג לשעבר, גור שלף.״

איזה דיכאון
למה דיכאון? שהצמד מעודדות העלוב הזה ישדר אותם ואותנו ישדר צוות אחר.
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

אם לא בא להם עלינו, מוזמנים כמובן למכור את הזכויות שלנו הלאה
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  69 לייקים

הערוץ הזה הפך לדבר כ"כ שנוא...
אם האולפן של ישראל היום לא היה ברמה של יובל המבולבל, הם בקלות היו שידור הספורט הטוב בישראל כי הצוות במגרש פשוט נהדר.
אדום-לבן. :heart:
אורי
קיבל.ה  110 לייקים

Niro כתב: 17 אפריל 2025, 11:48

איזה דיכאון
למה דיכאון? שהצמד מעודדות העלוב הזה ישדר אותם ואותנו ישדר צוות אחר.
אתה אופטימי לצערי
במקסימום נקבל מדי פעם את הלפרין עם שלח/שלף
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

השאלה אם ישלחו גם את הצוות שלנו לחול או רק את של מכבי.
סמל אישי של משתמש
Daniel
קיבל.ה  139 לייקים

מאוד מקווה שיהיה לנו צוות שידור אחר.
Maor
קיבל.ה  100 לייקים

סומך על עופר שיידע איך להוציא מהם את הזכיות על המשחקים של הפועל, אם תהיה אלטרנטיבה טובה יותר.
שליחת תגובה