תודה רבה!
לצערי ראיתי את זה, אבל מצד שני גם שלחנו הודעה להפועל בוואטסאפ ושם אמרו שאין מעבר

היו 100 במשחק הראשון כנראה יהיה אותו דבר
אני לא מאמין ברבע אחוז שנעבור אותם. ברצינות, כלום, ואני שמח בטירווףףףף על הנצחון היום, זה חשוב מאד מאד להמשך העונה ולעונה הבאהאייבר דה-בונלס כתב:איך אני אוהב אתכם, אין לי קול, אוויר או נוזלים להזיע עוד
רק אגיד דבר אחד. השמחה מאוד מובנת, החגיגות ברורות אבל(!) - שום דבר עוד לא נגמר. שום דבר. כלום. יש לנו עוד פאקינג משחק.
השחקנים היו צריכים להבין שזה הדבר הכי משמעותי ולא להסתנוור מניצחון פה
בואו לקזינו
אז זאת בעיה מאוד גדולה חבר. מנטליות זה שם המשחקגביזון כתב: ↑28 מרץ 2025, 23:18אני לא מאמין ברבע אחוז שנעבור אותם. ברצינות, כלום, ואני שמח בטירווףףףף על הנצחון היום, זה חשוב מאד מאד להמשך העונה ולעונה הבאהאייבר דה-בונלס כתב:איך אני אוהב אתכם, אין לי קול, אוויר או נוזלים להזיע עוד
רק אגיד דבר אחד. השמחה מאוד מובנת, החגיגות ברורות אבל(!) - שום דבר עוד לא נגמר. שום דבר. כלום. יש לנו עוד פאקינג משחק.
בואו לקזינו
Sent from my 22101320G using Tapatalk
בבית של הפייבוריטית משחק אחד לא?רווי כתב:סתם שאלה ככה בתאוריה התאורטית: אם בגמר תפגשנה קבוצה מישראל וקבוצה מתורכיה אז איפה משחקים??
לא קשור למנטלית, יש להם 2 חמישיות לך אחת.אייבר דה-בונלס כתב:אז זאת בעיה מאוד גדולה חבר. מנטליות זה שם המשחקגביזון כתב: ↑28 מרץ 2025, 23:18אני לא מאמין ברבע אחוז שנעבור אותם. ברצינות, כלום, ואני שמח בטירווףףףף על הנצחון היום, זה חשוב מאד מאד להמשך העונה ולעונה הבאהאייבר דה-בונלס כתב:איך אני אוהב אתכם, אין לי קול, אוויר או נוזלים להזיע עוד
בואו לקזינו
עד שלא נשנה את הדי.אנ.איי של הקבוצה הזאת לא נצליח להגיע למקומות
ב8 רבעים היית עדיף עליהם ב6.5. משחק הבא אתה מקבל את ג'ו בנוסף. אתה הבנת היום שהשד לא נורא ואם נהיה באלפיים אחוז ריכוז שלנו אפשר לעשות דברים מאוד יפים העונה
שום דבר לא שווה היום אם לא נביא את זה ברביעי.
אהה וגו' לא חוזר.אייבר דה-בונלס כתב:אז זאת בעיה מאוד גדולה חבר. מנטליות זה שם המשחקגביזון כתב: ↑28 מרץ 2025, 23:18אני לא מאמין ברבע אחוז שנעבור אותם. ברצינות, כלום, ואני שמח בטירווףףףף על הנצחון היום, זה חשוב מאד מאד להמשך העונה ולעונה הבאהאייבר דה-בונלס כתב:איך אני אוהב אתכם, אין לי קול, אוויר או נוזלים להזיע עוד
בואו לקזינו
ב8 רבעים היית עדיף עליהם ב6.5. משחק הבא אתה מקבל את ג'ו בנוסף. אתה הבנת היום שהשד לא נורא ואם נהיה באלפיים אחוז ריכוז שלנו אפשר לעשות דברים מאוד יפים העונה
תרחיבגביזון כתב: ↑28 מרץ 2025, 23:32אהה וגו' לא חוזר.אייבר דה-בונלס כתב:אז זאת בעיה מאוד גדולה חבר. מנטליות זה שם המשחק
עובר ניתוח בגב בשבוע הבאאייבר דה-בונלס כתב: ↑28 מרץ 2025, 23:34תרחיבגביזון כתב: ↑28 מרץ 2025, 23:32אהה וגו' לא חוזר.אייבר דה-בונלס כתב:
אז זאת בעיה מאוד גדולה חבר. מנטליות זה שם המשחק
Sent from my 22101320G using Tapatalk![]()
אז למה הוא נוסע עם הקבוצה לולנסיה?בני12 כתב:עובר ניתוח בגב בשבוע הבא
לפי פופלינגר הפועל מנסה להכשיר את רגלנד ליום רביעי, אולי הניתוח ביום חמישי? גם זה בשבוע הבא
נראה שאפשר להתחיל במכות חשמל ולהתקדם משם
הזמנתי טיסה של ארקיע שנוחתת במדריד ב12:10 ומתכוון משם ליסוע ברכבת (יש אחת ב14:30 שמגיע לולנסיה ב16:30).
לנוASAFABADI כתב:שאלה תיאורטית מאוד, במידה ואיכשהוקורה הנס ואנחנו עולים לגמר, אם גראן קנאריה עולים למי יש ביתיות?
מצד שני אם נזרום בתיאוריות, אז דווקא אם נקבל את יתרון הביתיות אז יהיה משחק אחד בחוץ ו2 משחקים במגרש נייטרלי, ואם לא נקבל את יתרון הביתיות אז יהיו 3 משחקים במגרש נייטרלי ככה שזה עדיף לנו.
ותמיד יש השאלהSegev כתב:מצד שני אם נזרום בתיאוריות, אז דווקא אם נקבל את יתרון הביתיות אז יהיה משחק אחד בחוץ ו2 משחקים במגרש נייטרלי, ואם לא נקבל את יתרון הביתיות אז יהיו 3 משחקים במגרש נייטרלי ככה שזה עדיף לנו.
(כן אני יודע שבסמוקוב יהיה תכלס יתרון ביתיות, אבל זו סתם אנקדוטה מגניבה)
כשאתם בוחרים את ההעדפה שלכם קחו בחשבון את התאריך של המשחק השניNati כתב: ↑01 אפריל 2025, 00:53ותמיד יש השאלהSegev כתב:מצד שני אם נזרום בתיאוריות, אז דווקא אם נקבל את יתרון הביתיות אז יהיה משחק אחד בחוץ ו2 משחקים במגרש נייטרלי, ואם לא נקבל את יתרון הביתיות אז יהיו 3 משחקים במגרש נייטרלי ככה שזה עדיף לנו.
מה עדיף,לשחק את המשחק השני מול הקהל שלך בבית אחרי שנצחת את הראשון,או משחק חוץ אחרי שנצחת?
סתם דוגמא
תארו לכם שבדרבי גמר אנחנו מנצחים את הראשון.לא הייתם מעדיפים את השני לנצח בבית ולחגוג עם כל האוהדים?
עכשיו אפשר לדבר על התאריךבני12 כתב:כשאתם בוחרים את ההעדפה שלכם קחו בחשבון את התאריך של המשחק השניNati כתב: ↑01 אפריל 2025, 00:53ותמיד יש השאלהSegev כתב: מצד שני אם נזרום בתיאוריות, אז דווקא אם נקבל את יתרון הביתיות אז יהיה משחק אחד בחוץ ו2 משחקים במגרש נייטרלי, ואם לא נקבל את יתרון הביתיות אז יהיו 3 משחקים במגרש נייטרלי ככה שזה עדיף לנו.
מה עדיף,לשחק את המשחק השני מול הקהל שלך בבית אחרי שנצחת את הראשון,או משחק חוץ אחרי שנצחת?
סתם דוגמא
תארו לכם שבדרבי גמר אנחנו מנצחים את הראשון.לא הייתם מעדיפים את השני לנצח בבית ולחגוג עם כל האוהדים?