אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

7even כתב: 18 מרץ 2025, 12:40 מרגיש שאנחנו ממחזרים הודעות כל שנה, אבל בסוף המינוס נקודה הזו יהיה ההבדל בין ביתיות לאי ביתיות.
ובואו נודה על האמת...מכבי, עם היכל מלא, גם היא תופיע עם הרכב של אליצור גבעתיים תהיה פייבוריטית ועם שופטים שפוחדים לשרוק נגדה.
הביתיות הזו קריטית כי היא מסמסה לנו כבר לפחות 3 משחקי סדרת גמר מכריעים וצמודים.
המינוס נקודה הזה הוא ההבדל בדיוק כמו שהמינוס נקודה בגלל ההפסד לבאר שבע הוא ההבדל וכמו שהמינוס נקודה בגלל ההפסד לירושלים (שהמשמעות שלו היא כמו מינוס שתיים בגלל ההפרש של ההפסד) וכמו שהמינוס נקודה בהפסד בדרבי (שגם המשמעות שלו היא כמו מינוס שתיים בגלל ההפרש בהפסד) הוא ההבדל בין ביתיות לאי ביתיות.
בסופו של דבר, אם היינו מנצחים את באר שבע ואת ירושלים בבית כמו שהיינו חייבים לעשות, הנקודה הזו היתה חסרת משמעות.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

לא מדוייק , במהלך עונה אי אפשר לנצח הכל , יהיו נפילות.
אנחנו התחלנו את העונה עם נפילה אחת בכיס, בסיכום השנה , נדע כמה הנקודה הזאת משמעותית, כרגע היא מאוד.
רק הפועל
קיבל.ה  2433 לייקים

רדנקו כתב: 18 מרץ 2025, 13:06
7even כתב: 18 מרץ 2025, 12:40 מרגיש שאנחנו ממחזרים הודעות כל שנה, אבל בסוף המינוס נקודה הזו יהיה ההבדל בין ביתיות לאי ביתיות.
ובואו נודה על האמת...מכבי, עם היכל מלא, גם היא תופיע עם הרכב של אליצור גבעתיים תהיה פייבוריטית ועם שופטים שפוחדים לשרוק נגדה.
המינוס נקודה הזה הוא ההבדל בדיוק כמו שהמינוס נקודה בגלל ההפסד לבאר שבע הוא ההבדל וכמו שהמינוס נקודה בגלל ההפסד לירושלים (שהמשמעות שלו היא כמו מינוס שתיים בגלל ההפרש של ההפסד) וכמו שהמינוס נקודה בהפסד בדרבי (שגם המשמעות שלו היא כמו מינוס שתיים בגלל ההפרש בהפסד) הוא ההבדל בין ביתיות לאי ביתיות.
בסופו של דבר, אם היינו מנצחים את באר שבע ואת ירושלים בבית כמו שהיינו חייבים לעשות, הנקודה הזו היתה חסרת משמעות.
גם אם היינו מנצחים את כל ה21 משחקים עד עכשיו זה היה חסר משמעות אבל ממתי זה נורמלי להיות במאזנים כאלה בכלל ? כשאתה הפועל הכל תמיד הכי קשה , אפשר לראות את עונת האליפות האחרונה בכדורגל שהייתה לנו אוליי את אחת הקבוצות הטובות אי פעם ועדיין לקחנו אליפות בקיזוז על הפרש שערים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

המינוס נקודה הזה הוא ההבדל בדיוק כמו שהמינוס נקודה בגלל ההפסד לבאר שבע הוא ההבדל וכמו שהמינוס נקודה בגלל ההפסד לירושלים (שהמשמעות שלו הוא כמו מינוס שתיים בגלל ההפרש של ההפסד) וכמו שהמינוס נקודה בהפסד בדרבי (שגם המשמעות שלו הוא כמו מינוס שתיים בגלל ההפרש בהפסד) הוא ההבדל בין ביתיות לאי ביתיות.
ידידי, הנקודה הזו היא לא הפסד. בהפסד אתה מקבל נקודה.
הנקודה שהורדה היא כמו 2 הפסדים. יש שיאמרו אפילו 3.
והיא לא קרתה בגלל ששחקנים בהפועל שיחקו לא טוב.

מקווה שהנקודה(גם הנקודה הזו) ברורה.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

7even כתב: 18 מרץ 2025, 13:10
המינוס נקודה הזה הוא ההבדל בדיוק כמו שהמינוס נקודה בגלל ההפסד לבאר שבע הוא ההבדל וכמו שהמינוס נקודה בגלל ההפסד לירושלים (שהמשמעות שלו הוא כמו מינוס שתיים בגלל ההפרש של ההפסד) וכמו שהמינוס נקודה בהפסד בדרבי (שגם המשמעות שלו הוא כמו מינוס שתיים בגלל ההפרש בהפסד) הוא ההבדל בין ביתיות לאי ביתיות.

הרציונל ברור לי לגמרי. אני לא מתווכח איתך על זה.
הנקודה היא לא כמו שניים או שלושה הפסדים. היא בדיוק כמו הפסד אחד מיותר.
אני פשוט אומר שלולא הפסדים לא מחויבי המציאות וחוסר ההבנה של החשיבות של ההפרש בהפסדים (טעות גדולה של איטודיס), הנקודה החסרה הזו לא היתה מכריעה את גורל הביתיות.
להבדיל מהנקודה החסרה הזו (שההפחתה שלה לא בשליטתנו) התוצאות כן היו בשליטתנו.
די בכך שהיינו מנצחים את באר שבע כמו שהיינו חייבים לעשות ולא מוותרים על המשחקים מול מכבי וירושלים בלי לקחת בחשבון את החשיבות של ההפרש כשנגיע לסוף העונה, אז היינו יכולים לסיים את העונה במקום הראשון למרות הפחתת הנקודה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

עכשיו אתה לא מדייק.
יש לנו כרגע 38 נקודות על 18 נצחונות ושלושה הפסדים.

18 נצחונות ו3 הפסדים = 39 נקודות (ברגיל , בלי הורדה).
17 נצחונות ו4 הפסדים = 38 נקודות (ברגיל)

כלומר , הורדת הנקודה שוות ערך בדיוק להפסד אחד (משחק אחד שהיה ניצחון הופך להפסד).
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

מילפורד כתב: 18 מרץ 2025, 13:36 עכשיו אתה לא מדייק.

כלומר , הורדת הנקודה שוות ערך בדיוק להפסד אחד (משחק אחד שהיה ניצחון הופך להפסד).
זה מה שכתבתי.
אלא אם אתה מתייחס להודעה שאני ציטטתי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

רדנקו כתב: 18 מרץ 2025, 13:30
7even כתב: 18 מרץ 2025, 13:10

הרציונל ברור לי לגמרי. אני לא מתווכח איתך על זה.
הנקודה היא לא כמו שניים או שלושה הפסדים. היא בדיוק כמו הפסד אחד מיותר.
אני פשוט אומר שלולא הפסדים לא מחויבי המציאות וחוסר ההבנה של החשיבות של ההפרש בהפסדים (טעות גדולה של איטודיס), הנקודה החסרה הזו לא היתה מכריעה את גורל הביתיות.
להבדיל מהנקודה החסרה הזו (שההפחתה שלה לא בשליטתנו) התוצאות כן היו בשליטתנו.
די בכך שהיינו מנצחים את באר שבע כמו שהיינו חייבים לעשות ולא מוותרים על המשחקים מול מכבי וירושלים בלי לקחת בחשבון את החשיבות של ההפרש כשנגיע לסוף העונה, אז היינו יכולים לסיים את העונה במקום הראשון למרות הפחתת הנקודה.
הפסדים קורים ויקרו.
ברור שגם אם היינו מנצחים הכל היינו ראשונים.

עובדתית ניצחת והפסדת כמוהם
אבל לא בגלל שניצחת ולא בגלל שהפסדת אתה מתחתיהם.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

רדנקו כתב: 18 מרץ 2025, 13:52
מילפורד כתב: 18 מרץ 2025, 13:36 עכשיו אתה לא מדייק.

זה מה שכתבתי.
אלא אם אתה מתייחס להודעה שאני ציטטתי.
כן , כתבתי את זה אליו שאיכשהו ניסה להגיד שהורדת נקודה שוות ערך ל2 ואפילו 3 הפסדים.
רק הפועל
קיבל.ה  2433 לייקים

נראה שהחלאות רוצים להביא סנטר במקום ריברו
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

רק הפועל כתב: 18 מרץ 2025, 15:47 נראה שהחלאות רוצים להביא סנטר במקום ריברו
ברור שהם רוצים להביא סנטר, הם רק לא רוצים להוציא על זה כסף
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

לפי מנהיים הם גם רוצים את קאדין קרינגטון בעונה הבאה וכבר יצרו איתו קשר. יש לשחקן חוזה בירושלים לעונה הבאה? סעיף יציאה ליורוליג כולל מכבי כמו רנדולף?!
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

ההוא מפעם כתב:
רק הפועל כתב: 18 מרץ 2025, 15:47 נראה שהחלאות רוצים להביא סנטר במקום ריברו
ברור שהם רוצים להביא סנטר, הם רק לא רוצים להוציא על זה כסף
ולכן אני לא מתרגש מהפרסום שהם מכוונים לסילבה מהרצליה
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

Charlie כתב: 18 מרץ 2025, 18:08 לפי מנהיים הם גם רוצים את קאדין קרינגטון בעונה הבאה וכבר יצרו איתו קשר. יש לשחקן חוזה בירושלים לעונה הבאה? סעיף יציאה ליורוליג כולל מכבי כמו רנדולף?!
הוא כישראלי זה חתיכת שובר שוויון, קלאסי שיגיע אליהם.
שישלחו זר פרחים לבית הלחמי על האזרוח המוזר הזה.
Xavi
קיבל.ה  1080 לייקים

קרינגטון זה נטו צ'יט לשחק עם 6 זרים בליגה
לא שהוא לא שחקן טוב אבל בואו.. כולם יודעים למה הם הולכים עליו
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

הולך להיות שחקן שקיבל אזרחות כדי לחזק את הנבחרת ומהעונה הבאה הולך לא לשחק בנבחרת כי זה ייפול על היורוליג ו/או הוא צריך מנוחה.
אם זה קורה זאת פשוט פארטייה.
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

אם רוצים עליונות בליגה אנחנו חייבים את הישראלים הכי טובים. אם את הכסף שינאי שפך על בברלי הוא היה שם על סורקין בתחילת העונה, אז הכל היה נראה אחרת מולם והיינו פייבוריטים ברורים נגדם. לכן אני מאוד מקווה שינאי יתן לקרינגטון הצעה שאי אפשר לסרב לה, גם כי מקצועית הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים על המשבצת של בר/ מחליף ראשון מהספסל, וגם כדי שלא ישחק במכבי.
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

Niro כתב: 18 מרץ 2025, 18:16
Charlie כתב: 18 מרץ 2025, 18:08 לפי מנהיים הם גם רוצים את קאדין קרינגטון בעונה הבאה וכבר יצרו איתו קשר. יש לשחקן חוזה בירושלים לעונה הבאה? סעיף יציאה ליורוליג כולל מכבי כמו רנדולף?!
הוא כישראלי זה חתיכת שובר שוויון, קלאסי שיגיע אליהם.
שישלחו זר פרחים לבית הלחמי על האזרוח המוזר הזה.
מצד אחד מתן אדלסון שאומנם מקפיד להתנהג בשפיות והבטיח להעלות את ההשקעה בהדרגה אבל עדיין אדלסון
מצד שני קמצנדטה פדרמן וחבורתו, איכשהו אני לא מודאג
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

מצד שלישי לשחק ביורוליג (ראה ערך הורד).

Sent from my iPhone using Tapatalk
shaharot
קיבל.ה  554 לייקים

lior777 כתב: 18 מרץ 2025, 19:44 אם רוצים עליונות בליגה אנחנו חייבים את הישראלים הכי טובים. אם את הכסף שינאי שפך על בברלי הוא היה שם על סורקין בתחילת העונה, אז הכל היה נראה אחרת מולם והיינו פייבוריטים ברורים נגדם. לכן אני מאוד מקווה שינאי יתן לקרינגטון הצעה שאי אפשר לסרב לה, גם כי מקצועית הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים על המשבצת של בר/ מחליף ראשון מהספסל, וגם כדי שלא ישחק במכבי.
ינאי הציע לסורקין 1.4 מיליון יורו לעונה!!
לבסוף האריך חוזה במכבי תמורת 850 אלף דולר
(החוזה הקודם עמד על 375 אלף דולר)

סביר להניח שאם היינו ביורוליג הוא היה רץ אלינו
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

באופן עקבי הם גם מציעים בתוך העונה. בטח יגבירו את השיחות אם יהיו בסדרה מולם...
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

lior777 כתב: 18 מרץ 2025, 19:44 אם רוצים עליונות בליגה אנחנו חייבים את הישראלים הכי טובים. אם את הכסף שינאי שפך על בברלי הוא היה שם על סורקין בתחילת העונה, אז הכל היה נראה אחרת מולם והיינו פייבוריטים ברורים נגדם. לכן אני מאוד מקווה שינאי יתן לקרינגטון הצעה שאי אפשר לסרב לה, גם כי מקצועית הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים על המשבצת של בר/ מחליף ראשון מהספסל, וגם כדי שלא ישחק במכבי.
ים מדר.
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

אוהד כורסא כתב:באופן עקבי הם גם מציעים בתוך העונה. בטח יגבירו את השיחות אם יהיו בסדרה מולם...
מה? מה פתאום!?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

אני חושב שאפשר לסמוך על ינאי שיעשה כל מה שאפשר כדי להביא את קרינגטון אלינו אם זה אפשרי.
הוא כבר הבין שהישראלים שוברי השוויון חייבים להיות אצלנו.
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

לי דווקא מרגיש שיצא קצת האוויר לעשות מאמץ מצד עופר .
מי שחוטף קללות מהאוהדים שלו , מי שלא מגיע למשחקים
במשחק בית לתמוך במועדון , למה מגיע לו מאמץ?
בני12
קיבל.ה  1619 לייקים

תעיף ליציע כתב: 19 מרץ 2025, 11:12 לי דווקא מרגיש שיצא קצת האוויר לעשות מאמץ מצד עופר .
ה-500 איש הללו הם לא המועדון.
למה לא להתאמץ בשביל ה-8000 שעשו מנוי ליד אליהו ?
בשביל אלו שכן מגיעים למשחקי הבית (והחוץ) ?
רק הפועל
קיבל.ה  2433 לייקים

מתן אדלסון כזה חנון וילד כאפות אפילו לבקש כסף מאמא הוא לא מסוגל עם כל ההון שיש להם קלאסי שקרינגטון ילך לחלאות
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

אבסורד המאבק הזה על קרינגטון. גארד נחמד שמנהל הבנק שלו צריך לשלוח זר פרחים לאריאל בית הלחמי על האזרוח המוזר הזה.
רק הפועל
קיבל.ה  2433 לייקים

אגב למה החלאות עם 2 משחקים פחות מאיתנו בשלב הזה ? ממשיכים להתחשב בהם למרות שאירופה כבר לא רלוונטית בכלל פשוט בדיחה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

תעיף ליציע כתב: 19 מרץ 2025, 11:12 לי דווקא מרגיש שיצא קצת האוויר לעשות מאמץ מצד עופר .
הפוך אם כבר.
רק הפועל
קיבל.ה  2433 לייקים

מי שמקלל ולא מגיע למשחקים מתוך אידאולוגיה מטומטמת כמובן שלא מגיע לו אבל הרוב כן תומך
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

רק הפועל כתב: 19 מרץ 2025, 12:23 אגב למה החלאות עם 2 משחקים פחות מאיתנו בשלב הזה ? ממשיכים להתחשב בהם למרות שאירופה כבר לא רלוונטית בכלל פשוט בדיחה
ואם אירופה לא רלוונטית זה אומר שהם לא צריכים לטוס ולשחק שם, תאכלס יש להם עונה סדירה של 17 משחקים ושלנו 10
פשוט אנחנו ממשיכים ( לפחות 1+2 משחקים ) ואני לא יודע לאיזה שינויים זה יגרור. זה שהם קבורים בתחתית השנה ולא ממשיכים לשלבים הבאים זה לא בדיוק מצב שצריך לבכות עליו
shaharot
קיבל.ה  554 לייקים

רק הפועל כתב: 19 מרץ 2025, 12:23 אגב למה החלאות עם 2 משחקים פחות מאיתנו בשלב הזה ? ממשיכים להתחשב בהם למרות שאירופה כבר לא רלוונטית בכלל פשוט בדיחה
אני חושב שהקדמנו משחק אחד או 2 בגלל החצי גמר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

להבנתי הוקדמו לנו שני משחקים (כולל זה של היום) כדי לפנות את השבועות של חצי הגמר והגמר ביורוקאפ.
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

הזונות אומרים שהורד וריברו לא יחזרו בקרוב, וגם רנדולף לא ישחק מול בולוניה בגלל פציעה.. ואני אומר, מתי כבר נשמע על פציעה גומרת עונה של סורקין ואז באמת אפשר לחגוג.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

בגדול מכל המשחקים שיש להם בקרוב, המשחק היחיד שריברו והורד קריטיים בו זה נגד ירושלים.
את השאר בישראל הם לא יפסידו, וביורוליג נגמר הסיפור, אז מה יש להם למהר?

האמת שאפילו בסיבוב הראשון בפלייאוף בישראל (וכנראה השני אם הם מסיימים ראשונים) שניהם לא קריטיים להם.

שורה תחתונה: אם זה יגיע לסדרה נגד הפועל הם ישחקו. הסר דאגה.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  350 לייקים

lior777 כתב:הזונות אומרים שהורד וריברו לא יחזרו בקרוב, וגם רנדולף לא ישחק מול בולוניה בגלל פציעה.. ואני אומר, מתי כבר נשמע על פציעה גומרת עונה של סורקין ואז באמת אפשר לחגוג.
הם יכולים להגיד מה שהם רוצים. אם ניפגש בחצי הגמר או בגמר, הם יהיו כשירים וייתנו את משחקי חייהם.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

מאחל להם להביא גבוה וששנייה אחרי יוקובאיטיס וקלארק יעברו לקביים.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

יוקובאיטיס הפך להיות השנוא עליי בקבוצה השנואה הזאת.
כל שחקן שמגיע לשם מקבל את המנטליות המטונפת שלהם
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

זה פשוט הזיה איך לאורך השנים כל שחקן בינוני שמגיע לשם פתאום הופך להיות כוכב וכשהוא עוזב אותם חוזר להיות בינוני.. מועדון מכושף.
שליחת תגובה