עין זין מכריז על טמטומו המוחלט לעולם
- its-sick
- קיבל.ה 1386 לייקים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- מילפורד
- קיבל.ה 2197 לייקים
מישהו אמר על זה שעכשיו יש הוכחה שפואד פגע כנראה מאוד חזק.
-
- קיבל.ה 979 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 696 לייקים
בלי צחוק רגע, זה ברור לכם שלא נחתו על הירח כן? ואני לא בנאדם כזה קונספירטור.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 979 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 696 לייקים
תחפש באינטרנט זה לא כזה מסובך. וחוץ מזה לא נראה לך מוזר שמאז הנחיתה על הירח לא עשו זאת שוב במשך 50 שנה כי "איבדו את הטכנולוגיה"? והפריים העלוב של ניל אמרסטרונג שהינדסו באיזה מדבר בארהב זה בכלל מביך.
OMG עווופררר
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
מאיפה הגיע "איבדו את הטכנולוגיה"?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 289 לייקים
חייב להודות שזה באמת מוזר שלא נחתו על הירח יותר פעמים.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
מה מוזר בזה?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 289 לייקים
למה לא לעשות את זה יותר? כי אי אפשר או כי אין מה לחפש שם יותר?
- עמית
- קיבל.ה 344 לייקים
ברגע שזה הפסיק להיות תחרות מי יותר גדול בין ארה״ב לברה״מ זה פחות ענייןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 מרץ 2025, 00:41 למה לא לעשות את זה יותר? כי אי אפשר או כי אין מה לחפש שם יותר?
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- מילפורד
- קיבל.ה 2197 לייקים
הנה בשבילכם קונספירציה יותר גדולה.
ברור שאם כבר הצלחנו לנחות שם אז ננחת שם עוד ועוד, בעצם עד היום נוחתים שם כל הזמן, יש שם כבר בסיס צבאי שעוזר באיסוף מודיעין והפעלת מערכת הgps בכדור הארץ.
כמובן שאין לי שום סימוכין לזה והמצאתי הרגע הכל , אבל מה אכפת לי?
באופן כללי , בנושא קונספירציות, כל מי שאי פעם השתתף בפרוייקט שנדרשים יותר מחמישה אנשים לעשות אותו (ובנחיתה על הירח , איך נגיד, היו קצת יותר מחמישה אנשים שהשתתפו) יודע כמה זה בלתי אפשרי לשמור דברים כאלה בסוד לאורך כל כך הרבה זמן.
ברור שאם כבר הצלחנו לנחות שם אז ננחת שם עוד ועוד, בעצם עד היום נוחתים שם כל הזמן, יש שם כבר בסיס צבאי שעוזר באיסוף מודיעין והפעלת מערכת הgps בכדור הארץ.
כמובן שאין לי שום סימוכין לזה והמצאתי הרגע הכל , אבל מה אכפת לי?
באופן כללי , בנושא קונספירציות, כל מי שאי פעם השתתף בפרוייקט שנדרשים יותר מחמישה אנשים לעשות אותו (ובנחיתה על הירח , איך נגיד, היו קצת יותר מחמישה אנשים שהשתתפו) יודע כמה זה בלתי אפשרי לשמור דברים כאלה בסוד לאורך כל כך הרבה זמן.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 96 לייקים
זה לא מדויק שלא היו עוד נחיתות על הירח. אחרי אפולו 11 ביולי 1969 היו עוד 5 נחיתות מאוישות,
האחרונה שבהן בשנת 1972.
האחרונה שבהן בשנת 1972.
רינגו סטאר המלך
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
כי העלות הייתה גדולה מדי יחסית לתועלת הצפויה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 מרץ 2025, 00:41 למה לא לעשות את זה יותר? כי אי אפשר או כי אין מה לחפש שם יותר?
(התועלת העיקרית הייתה לנצח את ברה"מ, וברגע שזה קרה והושגו עוד כמה מטרות משניות מתחום המדע וכו' - זה היה הרבה פחות "משתלם")
וכיוון שגם העלות וגם התועלת הצפויה משתנות עם הזמן, אכן מתכננים להנחית שוב אנשים על הירח די בקרוב.
טיסות לא מאוישות לירח יש לא מעט, כמובן. אפילו ישראל הצליחה לרסק חללית על הירח יחסית לא מזמן.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- מילפורד
- קיבל.ה 2197 לייקים
מה שמזכיר לי שמישהו שהתנדב בפרוייקט בראשית שעבד איתי עשה לנו הרצאה על למה היא התרסקה.
סיפור כל כך ישראלי...
בראשית 2 בעבודה עד כמה שידוע לי.
סיפור כל כך ישראלי...
בראשית 2 בעבודה עד כמה שידוע לי.
-
- קיבל.ה 236 לייקים
התחרות לנחיתה על הירח הייתה בתכלס סאב-תחרות של פיתוח טילים בליסטיים בין יבשתיים איכותיים ועם טווח ארוך (ICBM). פשוט טילים לא מוכחשים ע"י הקונספירטורים הסדרתיים כי הם ראו אותם בעיניים כאן בארץ, אחרת הייתם כנראה מכחישים גם אותם.
- רווי
- קיבל.ה 696 לייקים
-
- קיבל.ה 289 לייקים
מעניין. לא ידעתי שמתכננים להנחית בקרוב אנשים על הירח. מקווה שנזכה לראות צילומים איכותיים בצבע לעומת השחור-לבן משנות ה-60 שנראה כמו אולפן. אני מניח שהקונספירציות לגבי נחיתות על הירח ימותו כשזה יפורסם.teknoboy כתב:כי העלות הייתה גדולה מדי יחסית לתועלת הצפויה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑11 מרץ 2025, 00:41 למה לא לעשות את זה יותר? כי אי אפשר או כי אין מה לחפש שם יותר?
(התועלת העיקרית הייתה לנצח את ברה"מ, וברגע שזה קרה והושגו עוד כמה מטרות משניות מתחום המדע וכו' - זה היה הרבה פחות "משתלם")
וכיוון שגם העלות וגם התועלת הצפויה משתנות עם הזמן, אכן מתכננים להנחית שוב אנשים על הירח די בקרוב.
טיסות לא מאוישות לירח יש לא מעט, כמובן. אפילו ישראל הצליחה לרסק חללית על הירח יחסית לא מזמן.
- its-sick
- קיבל.ה 1386 לייקים
אם היה לך ידע מינימלי בפיזיקה והיסטוריה לא היית חושב כזה דבר.
אבל לפחות תהיה מודע שאין לך ידע ואל תצהיר הצרות (זה נכון גם לערס ממכבי).
עובדה ראשונה: האסטרונאוטים התקינו על הירח רפלקטורים (מראות) לכיוון כדור הארץ. מאז ועד היום הרבה מעבדות מפרסמות יום יום את מדידת המרחק של הירח מכדור הארץ בעזרת לייזר.
גם מעבדות ברוסיה ובסין עושות את זה. מישהו חושב שהם עושים את זה מתוך רצון לעזור לקונספירציה של נאסא?
לרוסים היה כל אינטרס לסתור את העובדה הזאת, והם לא עשו את זה.
עובדה שניה: הרוסים (וכמעט כל מי שיכול) עקבו אחרי התשדורות בין יוסטון לאסטרונאוטים, ואיכנו באמצעות טריאנגולציה את מקור השידור. אי אפשר היה לזייף את זה בגלל הדיליי התלוי במרחק, וברור היה שמקור השידור באסטרונאוטים שנמצאים על הירח. שוב, היה לרוסים כל אינטרס להטיל ספק והם לא עשו את זה.
עובדה שלישית: טלסקופ יפני חדשני צילם את אזור הנחיתה על הירח לפני כ-15 שנה ואכן פני השטח (הרים וגבעות) זהים למה שצילמו האסטרונאוטים אז. לאמריקאים לא היה אז איך לדעת מה לזייף.
כל הטענות על זיוף הנחיתה הגיעו מקונספירטורים במערב, ללא שום ניסיון כזה מצד מדינות זרות כמו רוסיה או סין.
זה לבד אומר הכל.
אבל מבחינתי, העובדה הראשונה מספיקה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
תודה על תרומתך לאשכול איציק
שווה להיכנס ללינק בתחילתו?
השד יתברך
שווה להיכנס ללינק בתחילתו?
השד יתברך
- its-sick
- קיבל.ה 1386 לייקים
עלאק תרומתי לאשכול. אני פתחתי אותו. לפחות לא ביקשת ממני תרומת זרע, גם זה משהו.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
וואו החזרת אותי לרגע לימי תרביע אותי
השד יתברך
השד יתברך
- Red Wolf
- קיבל.ה 761 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
הלכתי להסתכל.
לא יאומן שאנשים כל כך מטומטמים מצליחים לחיות בכלל, שלא לדבר על להתפרנס.
אני גם לא מדבר על הקונספירציות הילדותיות למיניהן אלא פשוט על טמטום נטו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 236 לייקים
זו רוח התקופה כאן אחי. העסק כאן אבוד ברמות הכי גבוהות שראיתי
-
- קיבל.ה 1037 לייקים
אותי מעניין אם תמיד היה אחוז מסוים של מטומטמים חסרי מוח ורק בעידן הזה יש לנו גישה לטמטום שלהם או שפשוט הטכנולוגיה מטמטמת את האנושות יותר ויותר
- מילפורד
- קיבל.ה 2197 לייקים
״החזק שורד״ לא היה רק עניין של כוח פיזי, היה נדרש להיות חכם, בעבר , הטיפשים היו מוצאים את מותם מהר.
בימינו, הם פשוט שורדים יותר ומקבלים הזדמנות להפיץ את הטמטום.
בימינו, הם פשוט שורדים יותר ומקבלים הזדמנות להפיץ את הטמטום.
- its-sick
- קיבל.ה 1386 לייקים
אכן אחוז המטומטמים תמיד היה גבוה מאד, אבל לא היתה סיבה שתיחשף אליהם.
לא היה להם קול. גם טמטומם היה מוגבל בהיקפו- הם לא נחשפו למטומטמים אחרים, ולכן לא ייחסו לעצמם חכמה.
הם פשוט חיו את חייהם.
המצב כרגע הוא שיש חיבור בין כל מטומטמי העולם, סוג של קהילה.
הם נחשפים ליותר רעיונות של מטומטמים, הם מקבלים חיזוק שהם בעצם החכמים האמיתיים, והם לכן מקדישים לזה יותר זמן.
אין ספק שהייצור של רעיונות דביליים מאד עלה בעשורים האחרונים, ולא נראה שיש דרך לעצור את הגידול.
אם כבר, בחיבור עם ai נקבל כזה הגבר של הטמטום שיהיה קשה להבדיל בין אמת לשקר
AI יכול לגרום לכל דבר להשמע הגיוני...
لا إله
لا إله
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
הAIים למיניהם הם חברים מכובדים מאוד בקהילת הטמטום, בדיוק בזכות היכולת שלהם לטעון את הדברים הכי מטומטמים ומוטעים שאפשר לדמיין בשיא הביטחון העצמי, ממש כמו מטומטמים אמיתיים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- מילפורד
- קיבל.ה 2197 לייקים
הAI הוא שיקוף של מי/מה שאימן אותו.
אם נותנים לו לקרוא גם דברים שמטומטמים כותבים, הוא ישקף גם אותם.
אלה אם מישהו ידאג לסווג לו מה מטומטמם ומה לא, אבל זה לא PC בימינו.
הייתי אומר שאולי אפשר לקוות שממשל טראמפ החדש ימתן את תופעת הPC , אבל אז טראמפ בעצמו הפיץ סרטון AI של התוכניות שלו לעזה כדי לעודד את הטמטום.
הייתי אומר שאולי אפשר לקוות שממשל טראמפ החדש ימתן את תופעת הPC , אבל אז טראמפ בעצמו הפיץ סרטון AI של התוכניות שלו לעזה כדי לעודד את הטמטום.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
במקרה בת זוגי עובדת בחברה שמלטשת AIים, כלומר הם מאמנים את הAIים שכבר עברו את האימון הראשוני על דקויות כמו לא לכתוב דברים מטומטמים, לא להמציא המצאות, לא לכתוב דברים שהם לא PC וכו' וכו', אז דווקא ידוע לי שיש מאמץ לצמצם את התופעות האלה.מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 10:51 הAI הוא שיקוף של מי/מה שאימן אותו.
המקור שלהן הוא לא רק העובדה שמאמנים את הAI גם על כתיבה של מטומטמים (נראה לי שדווקא מנסים לאמן אותם על מקורות יותר איכותיים ולא על פוסטים בטוויטר וכאלה. לדוגמה מטא מואשמת בגניבת זכויות יוצרים\הורדת טורנטים של בערך כל הספרות העולמית לטובת אימון הAI שלה, כמעט כל כתב עת מדעי כבר מכר את כל התוכן שלו אי פעם לטובת אימון AI, וכו' וכו') אלא גם (בעיקר?) הרצון שלו "לרצות" את המשתמש ולספק בכל מחיר תגובה שנראית טוב. הוא הרי לא באמת יודע משהו על העולם, ככה שאין לו בעיה לתת תשובה לא נכונה כשהוא לא יודע את התשובה הנכונה, והוא תמיד ישאף לכתוב את התשובה שלו ככה שתיראה כמו שתשובות נכונות נראות באופן כללי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- מילפורד
- קיבל.ה 2197 לייקים
יש היום הרבה AI, באיכותיים יותר, צריך להיות כפתור/הגדרה שתדרוש ממנו למצוא מקורות מהימנים למה שהוא כותב.
ניתן לראות בבירור את ההבדל בין התשובות שהוא נותן כתלות בהגדרה הזאת.
הבעיה היא שברירת המחדל שלו היא בדרך כלל בלי ההגדרה הזאת ורוב האנשים לאו דוקא יודעים שהיא קיימת.
הבעיה היא שברירת המחדל שלו היא בדרך כלל בלי ההגדרה הזאת ורוב האנשים לאו דוקא יודעים שהיא קיימת.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
אנקדוטה משעשעת: כשהai התחילו להיות דבר וכשהתברר שהם לא פעם הוזים דברים, התחלתי לבקש במפורש מקורות וסימוכין. אז בהתחלה היה קורה לא פעם שהייתי מקבל רשימת מקורות, אבל הם היו מומצאים.מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 12:43 יש היום הרבה AI, באיכותיים יותר, צריך להיות כפתור/הגדרה שתדרוש ממנו למצוא מקורות מהימנים למה שהוא כותב.
(כל זה היה יחסית פעם, בזמן האחרון לא יצא לי לראות דברים כאלה גם כשעוד הייתי מנסה להכשיל את הai בכוונה)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1545 לייקים
יש כבר כמה פסקי דין של העליון בארץ על זה שעורכי הדין הגישו להם פסקי דין מומצאים שנוצרו ב-aiteknoboy כתב: ↑15 מרץ 2025, 14:01אנקדוטה משעשעת: כשהai התחילו להיות דבר וכשהתברר שהם לא פעם הוזים דברים, התחלתי לבקש במפורש מקורות וסימוכין. אז בהתחלה היה קורה לא פעם שהייתי מקבל רשימת מקורות, אבל הם היו מומצאים.מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 12:43 יש היום הרבה AI, באיכותיים יותר, צריך להיות כפתור/הגדרה שתדרוש ממנו למצוא מקורות מהימנים למה שהוא כותב.
(כל זה היה יחסית פעם, בזמן האחרון לא יצא לי לראות דברים כאלה גם כשעוד הייתי מנסה להכשיל את הai בכוונה)
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
ראיתי איפשהו שהתפרסם בכתב עת מדעי מאמר שנכתב* על ידי AI, והחוקרים פשוט עשו קופי-פייסט כולל להקדמה שהAI מוסיף ("בטח שאני יכול לשכתב את הטקסט כדי שייראה כמו מאמר מדעי" או משהו כזה).בני12 כתב: ↑15 מרץ 2025, 15:13יש כבר כמה פסקי דין של העליון בארץ על זה שעורכי הדין הגישו להם פסקי דין מומצאים שנוצרו ב-aiteknoboy כתב: ↑15 מרץ 2025, 14:01אנקדוטה משעשעת: כשהai התחילו להיות דבר וכשהתברר שהם לא פעם הוזים דברים, התחלתי לבקש במפורש מקורות וסימוכין. אז בהתחלה היה קורה לא פעם שהייתי מקבל רשימת מקורות, אבל הם היו מומצאים.מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 12:43 יש היום הרבה AI, באיכותיים יותר, צריך להיות כפתור/הגדרה שתדרוש ממנו למצוא מקורות מהימנים למה שהוא כותב.
*המחקר היה אמיתי לגמרי, אבל הטקסט שוכתב על ידי AI (נדמה לי שהחוקרים היו מארץ לא דוברת אנגלית)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
מעניין איציק,תודה על הידע.
מה שאותי מסקרן זה איך לעזאזל הם שיגרו את עצמם מהירח בחזרה.אקרא על זה בהזדמנות.
מה שאותי מסקרן זה איך לעזאזל הם שיגרו את עצמם מהירח בחזרה.אקרא על זה בהזדמנות.
- מילפורד
- קיבל.ה 2197 לייקים
יש גם לא מעט חומרים שאפשר לצפות בהם שמתארים את האירוע , אתה מוזמן לראות.
בקצרה , רק נציין שבגלל ההבדלים המשמעותיים בכוח הכבוד בין כדור הארץ והירח , השיגור מהירח הרבה הרבה יותר קל בהשוואה לשיגור מכדור הארץ.
כלומר , אם השתכנעת שהם הצליחו לשגר את עצמם מכדור הארץ ולנחות בהצלחה על הירח , החלק של השיגור חזרה הוא (יחסית) הפשוט.
אם כבר , אחר השיגור מהירח , ההתחברות חזרה של רכב הנחיתה עם החללית שהמשיכה להסתובב בחלל , זה שוב חלק יחסית מסובך.
בקצרה , רק נציין שבגלל ההבדלים המשמעותיים בכוח הכבוד בין כדור הארץ והירח , השיגור מהירח הרבה הרבה יותר קל בהשוואה לשיגור מכדור הארץ.
כלומר , אם השתכנעת שהם הצליחו לשגר את עצמם מכדור הארץ ולנחות בהצלחה על הירח , החלק של השיגור חזרה הוא (יחסית) הפשוט.
אם כבר , אחר השיגור מהירח , ההתחברות חזרה של רכב הנחיתה עם החללית שהמשיכה להסתובב בחלל , זה שוב חלק יחסית מסובך.