לא אמרת קודם שזה מעבר לעופר? שכל בעל הון זה הימור ועדיף רק האוהדים? לא גןסינסקי, לא עופר לא כלום... רק העמותה והאןהדים?Red roy כתב: ↑13 מרץ 2025, 06:07אם ינאי יעזוב זה לא בגלל האולטראס , את האולטרטס מבחינתו הוא כבר ניצח .תא מרבוטא כתב: ↑13 מרץ 2025, 06:03סבבה אני מסכים
רק שהקהל לבד לא מחזיק מועדון הישגי (עע מה קרה אחרי גוסינסקי) וחלק בולט מהקהל אצלנו משתין בקשת על היתר.
אם אתה מסתפק בגליל עליון עם יותר צופים- זכותך. אגב אם החוליגנים בקהל ימשיכו ככה, ועופר יעזוב , הימור שלי שנהיה כמו גליל עם אותו מספר צופים. ולהחתים את אנגולה שחצי פורום צלב ייראה כמו חלום רטוב.
הוא יעזוב בגלל שהציפיות שלו לא בכיוון ובגלל שהוא קריזיונר ואימפולסיבי
ודרך אגב , אם הוא יעזוב ויאשים את האולטראס , הוא לעולם ייזכר כאיש שהחריב את הפועל סל .
ובגלל שהוא כזה נרקסיסט אני מאמין שזה מה שהוא יעשה.
מעולם , אבל מעולם , בתקופות הקשות ביותר או הטובות ביותר , לא היה בעלים שאשכרה הצליח להרוס את הקהילה שהיא מה שהחזיק את הפועל סל והאמת גם הפועל רגל כמוהו .
ובתור בן אדם שחולם על תואר בסל מאז ומעולם , זה לא שווה לי את זה .
ובלי קשר , בית להפועל הוא לא יבנה , אולי הוא יבנה היכל כנסים והופעות ל 20 אלף איש שבין היתר גם הפועל תשחק בו .
אוקי
אז נהיה כמו הפועל י-ם רגל ,נשאף גג לפלייאוף עליון, נפנטז על גביע משנות ה70 ונחגוג דרבי כאילו זה אליפות.
רק תבהיר שזה הטופ שאתה מפנטז אליו.
והרס הקהילה התחיל עוד לפני עופר. היריקות,הקללות, האיומים מהחוליגנים בקהל התחילו הרבה הרבה קודם. אתה טוען שינאי מאשים בקרע את האולטרס? אתה עושה אותו דבר כלפיו. מה עם חשבון נפש בקהל שלנו?