תא מרבוטא כתב: ↑13 מרץ 2025, 06:03
Red roy כתב: ↑13 מרץ 2025, 05:59
תא מרבוטא כתב: ↑13 מרץ 2025, 05:56
הטענה שלך לאורך השרשור היא שחובה להסתמך על אוהדים שרופים ולא על בעל הון אקראי.
אז סגול לא היה אקראי אלא בא ממשפחה אדומה, וניסנוב באו גם ממשפחה אדומה , וחיים רמון וקבוצת הרוכשים, וגם שאול אייזנברג זיהה עצמו כאוהד הפועל. יוצא מזה שהטיעון על בעלים אדום לא ממש עובד.
לבנות על אוהדים שרופים בלבד אגב זה להבטיח שנהיה משהו בסגנון גליל עליון / מכבי ראשלצ בליגה. אולי עם קצת יותר הכנסות ואיזה תואר מזדמן בהנתן מזל והגרלה טובה (אגב, אפילו את זה לא השגנו, בזמן שירושלים עם בעלים עשיר לקחה 2 אליפויות ואז 4 גביעים). ולגבי השרופים ,כמו שראינו - חלקם שרופים רק על עצמם וכל השאר מבחינתם מטרד (עע סיפור התופים ברבע גמר אתמול)
בעלים הם בעלים , אדומים או לא .
אני טוען שאנחנו הקהל זה המועדון , לא ינאי , טביב , ניסנוב , שאול וכו .
בסוף רק אנחנו נשארים
סבבה אני מסכים
רק שהקהל לבד לא מחזיק מועדון הישגי (עע מה קרה אחרי גוסינסקי) וחלק בולט מהקהל אצלנו משתין בקשת על היתר.
אם אתה מסתפק בגליל עליון עם יותר צופים- זכותך. אגב אם החוליגנים בקהל ימשיכו ככה, ועופר יעזוב , הימור שלי שנהיה כמו גליל עם אותו מספר צופים. ולהחתים את אנגולה שחצי פורום צלב ייראה כמו חלום רטוב.
אם ינאי יעזוב זה לא בגלל האולטראס , את האולטרטס מבחינתו הוא כבר ניצח .
הוא יעזוב בגלל שהציפיות שלו לא בכיוון ובגלל שהוא קריזיונר ואימפולסיבי
ודרך אגב , אם הוא יעזוב ויאשים את האולטראס , הוא לעולם ייזכר כאיש שהחריב את הפועל סל .
ובגלל שהוא כזה נרקסיסט אני מאמין שזה מה שהוא יעשה.
מעולם , אבל מעולם , בתקופות הקשות ביותר או הטובות ביותר , לא היה בעלים שאשכרה הצליח להרוס את הקהילה שהיא מה שהחזיק את הפועל סל והאמת גם הפועל רגל כמוהו .
ובתור בן אדם שחולם על תואר בסל מאז ומעולם , זה לא שווה לי את זה .
ובלי קשר , בית להפועל הוא לא יבנה , אולי הוא יבנה היכל כנסים והופעות ל 20 אלף איש שבין היתר גם הפועל תשחק בו .