Red Wolf כתב: ↑26 פברואר 2025, 16:15
בני12 כתב: ↑26 פברואר 2025, 16:01
רק הפועל בלב כתב: ↑26 פברואר 2025, 15:27
זאת בדיוק הסיבה שלא היה צריך לעבור לפני שיש תוכנית עם לוחות זמנים. מה קיבלנו? גוש מעודד שבוחר להקרין את הדרבי במקום להגיע וקהל שקט ומפוצל.
אני באמת לא מבין מה היה לו כל כך הכרחי להתעקש להעביר הכול השנה. והתירוץ של הכסף זה שטויות א' כי אף אחד לא ביקש ממנו להחתים שחקנים במיליונים (בטח לא בברלי בכ10 מליון שקל) וב' כי כשהוא רוצה הוא ממשיך לפזר כספים בלי חשבון... אין אצלו בעיה כזאת.
ככל שהזמן עובר אני מבין עד כמה טעיתי ועד כמה ה'מתנגדים' ('אידאולוגים'+ אולטראס) צדקו בכל מה שקשור להתנהלות של עופר. מבאס
8000 מנויים זאת סיבה מצוינת לעבור
זה כאילו עובר מתחת לראדר
מדברים על הכל מחוץ מזה
אפילו המתנגדים למעבר שהם חלק מה8000 לא יכולים להחליט על השאר וגם אם נוריד נגיד 1000 מתנגדים שלא יעשו מנוי בגלל זה (ולדעתי זה הרבה פחות מ 1000) אנחנו מדברים עדיין על פי 2 מהדרייב אין
ואם כל זאת, עופר עושה טעויות וצריך להתחיל לעבוד על לתקן, חלק באשמתו וחלק לא
הכול נעשה באופן מאוד מניפולטיבי ורבים מרוכשי המנויים החדשים לא חשבו שזאת תהיה התוצאה.
אני משוכנע שאם אין שינוי מהותי בהתנהלות (ובשקיפות) גם נראה את זה בפועל בעונה הבאה ולא נעבור את ה6K מנויים.
זה כפול מהדרייב-אין וזה עדיין משמעותי, מסכים, אבל האם זה שווה את ההרס והפילוג בדרך? האם זה מעניק לשחקנים אווירה ביתית יותר במשחקי הבית? בכללי תורם לאווירה סביב המועדון? אני חושב שלא, זכותך לחשוב אחרת.
לעומת זאת, איפוק של חצי שנה(!!!!!!!!!) ומעבר בשנה הבאה, במקביל לעליית דחפורים על הקרקע, הייתה גורמת לתמונה להיראות אחרת ואני משוכנע שהייתה מביאה משמעותית יותר אוהדים.
אני בטוח שאם הדברים היו מתנהלים אחרת ולא תוך מלחמה עם חלקים גדולים מהמועדון (ואני ממש לא מדבר רק על האולטראס, רבים מחבריי לא מגיעים/ מגיעים ומתנגדים), ממוצע האוהדים לאורך שנות המעבר היה גבוהה בהרבה, ככה שגם אם מסתכלים על עניין הרחבת הקהילה והגדלת ההכנסות- היה דבר אחד נכון לעשות (ועופר בחר לא לעשות אותו)