בתיאום מושלם ועצוב מאוד המזג האוויר עם הסיטואציה עכשיו.
היה אומנם ידוע ובאוויר שהם אינם בחיים, עם שמועות שזה מהפצצה של צהל(בעיקר מהדברים של גנץ), אבל עדיין כשזה מול הפרצוף. נוראי.
כל פעם לראות את זה, כשהיא מכסה אותם בשמיכה ואריאל עם המוצץ.
רק חולה נפש פסיכופט ומקולקל במוח יחטוף דבר כזה.
dino כתב: ↑20 פברואר 2025, 11:52
בתיאום מושלם ועצוב מאוד המזג האוויר עם הסיטואציה עכשיו.
היה אומנם ידוע ובאוויר שהם אינם בחיים, עם שמועות שזה מהפצצה של צהל(בעיקר מהדברים של גנץ), אבל עדיין כשזה מול הפרצוף. נוראי.
כל פעם לראות את זה, כשהיא מכסה אותם בשמיכה ואריאל עם המוצץ.
רק חולה נפש פסיכופט ומקולקל במוח יחטוף דבר כזה.
לא רק לחטוף אם, ילדים, תינוקות וזקנים מהבתים שלהם.
גם טקס מחליא עם מוזיקה שמחה, "פסטיבל" שבו הורים של 'בלתי מעורבים' הביאו איתם את ילדיהם.
0 ערך לחיי אדם.
ארז שדה כתב: ↑20 פברואר 2025, 13:35
תמשיך ללכת בדרכו של כהנא
אני הולך בדרכו של ליפשיץ ז"ל
עצוב לי לשמוע את יוכבד ליפשיץ כמו שעצוב לי לשמוע את עדה שגיא שהייתה בשבי החמאס ,חברה טובה של ההורים שלי, שאומרת שהיא לא מאמינה שיכול להיות שלום עם הפלסטינים. השאלה היא מהי האלטרנטיבה ? אם התחושות הקשות האלו יובילו אותנו לכיוון שבו אנחנו כבר נמצאים היום של מלחמה אינסופית של עוד ועוד מתים, מה יהיה הסוף? להתייאש מהאפשרות שיהיה כאן שלום הוא ייאוש מהאפשרות שיכול להיות כאן יותר טוב ואני מאמין שיכול וחייב להיות יותר טוב כדי שלא יהיו עוד ימים כמו היום והדרך היחידה היא לחיות ביחד ולא למות ביחד כמו שקורה עכשיו.
תמשיך ללכת בדרכו של כהנא
עצוב לי לשמוע את יוכבד ליפשיץ כמו שעצוב לי לשמוע את עדה שגיא שהייתה בשבי החמאס ,חברה טובה של ההורים שלי, שאומרת שהיא לא מאמינה שיכול להיות שלום עם הפלסטינים. השאלה היא מהי האלטרנטיבה ? אם התחושות הקשות האלו יובילו אותנו לכיוון שבו אנחנו כבר נמצאים היום של מלחמה אינסופית של עוד ועוד מתים, מה יהיה הסוף? להתייאש מהאפשרות שיהיה כאן שלום הוא ייאוש מהאפשרות שיכול להיות כאן יותר טוב ואני מאמין שיכול וחייב להיות יותר טוב כדי שלא יהיו עוד ימים כמו היום והדרך היחידה היא לחיות ביחד ולא למות ביחד כמו שקורה עכשיו.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
צריך לציין גם את חוסר היכולת של הממשלה הזו לתפקד ולשחרר את החטופים. לגבי ביבס צריך להבין מתי נפגעו, אבל יתכן שקודם כל היה צריך להוציא משם את כל הפגיעים, ילדים ונשים לפני שמתחילים את כל הבלגן וכמובן, אותם עסקאות שלא הבשילו בעבר, שמן הסתם היו מצילים הרבה ממי שמת, כשברור שמהצד שלנו היה בזה ניחוח של אינטרסים פוליטים ולא ביטחוניים נקיים, תוך האשמת החמאס שהוא אינו רוצה שום עיסקה.
שוב, לגבי מי שנפגע ממש בהתחלה זה קצת יותר מורכב, אבל בהמשך היה חוסר רצון כדי לא להגיע להשלכות הפוליטיות שכרוכות בכך.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 20 פברואר 2025, 16:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמשיך ללכת בדרכו של כהנא
הודעה בילתי נתפסת
באמת קצת בלתי נתפס שיעור הכהניסטים פה, אבל כבר התרגלנו. מה שנקרא פינישד.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
רק הודעה ממחלקת העובדות, אנשים שרוצים לגרש אויב נאצי אחרי מלחמה שהנאצים התחילו הם לא נאצים, הם שקולים לאלה שנלחמו בנאצים המקוריים וגירשו את הנאצים המקוריים
D&3 כתב: ↑20 פברואר 2025, 17:15
רק הודעה ממחלקת העובדות, אנשים שרוצים לגרש אויב נאצי אחרי מלחמה שהנאצים התחילו הם לא נאצים, הם שקולים לאלה שנלחמו בנאצים המקוריים וגירשו את הנאצים המקוריים
ד"ש מצ'רצ'יל
אמנם עבר קצת מאז שהייתי בתיכון, אבל למיטב זכרוני בנות הברית לא עשו טרנספר לעם הגרמני אחרי מלחמת העולם השנייה וגם לא ביצעו בו רצח עם.
למה טראמפ לא מציע לתושבי ישראל הגירה מרצון?
אשמח לקבל כסף, דרכון ותשתית לחיים במקום אחר.
אין שביב של תקווה במדינה הזו.
המיליארדים שהולכים לטרור נזרקים לפח ולא מנוצלים.
ד"ש מצ'רצ'יל
אמנם עבר קצת מאז שהייתי בתיכון, אבל למיטב זכרוני בנות הברית לא עשו טרנספר לעם הגרמני אחרי מלחמת העולם השנייה וגם לא ביצעו בו רצח עם.
הם כן ביצעו את הטרנספר הגדול בהיסטוריה בגרמנים, ועם עשו במהלך המלחמה דברים בשני סדרי גודל יותר גרועים מהפייק רצח עם בעזתים, ובסדר גודל יותר גרוע לאחריה.
ד"ש מצ'רצ'יל
הם כן ביצעו את הטרנספר הגדול בהיסטוריה בגרמנים, ועם עשו במהלך המלחמה דברים בשני סדרי גודל יותר גרועים מהפייק רצח עם בעזתים, ובסדר גודל יותר גרוע לאחריה.
אז מה שאתה אומר זה שכל עוד ביצעו בך פשע נורא, יש לך זכות לבצע טיהור אתני בעצמך. יש לך זכות לרצוח תינוקות כמו כפיר ואריאל ביבס כנקמה.
הזכות הזו גם לא מוגבלת עד כמה שאני מבין. כלומר, גם אם רצחת פי 10 ממה שרצחו אצלך, מותר לך להמשיך לרצוח, לגרש, ובגדול לעשות ככל העולה על ראשך.
D&3 כתב: ↑20 פברואר 2025, 17:41
ואחת מהמסקנות שלהם, ושל כל העולם בעצם, הייתה שצריך להסדיר מה מותר ומה אסור בלחימה בדיוק בגלל שבלי הסדרה קורים דברים כאלה וכולם בטוחים שהם צודקים ושמה שהם עושים מוצדק.
אפילו לא צריך לדעת היסטוריה בשביל להבין את זה, מספיק לקרוא עיתון, כי פורסם בהרחבה שכשביבי ניסה לשלוף את הקלף הילדותי הזה של "גם אתם עשיתם" ביידן הסביר לו כמו לילד קטן שמטעויות לומדים, לא משתמשים בהן כתירוץ בהמשך.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
אז מה שאתה אומר זה שכל עוד ביצעו בך פשע נורא, יש לך זכות לבצע טיהור אתני בעצמך. יש לך זכות לרצוח תינוקות כמו כפיר ואריאל ביבס כנקמה.
הזכות הזו גם לא מוגבלת עד כמה שאני מבין. כלומר, גם אם רצחת פי 10 ממה שרצחו אצלך, מותר לך להמשיך לרצוח, לגרש, ובגדול לעשות ככל העולה על ראשך.
לא אמרתי שיש לך את הזכות, אמרתי שאם אתה עושה את זה אתה לא שקול לנאצים שלהם אתה עושה את זה.
D&3 כתב: ↑20 פברואר 2025, 17:41
ואחת מהמסקנות שלהם, ושל כל העולם בעצם, הייתה שצריך להסדיר מה מותר ומה אסור בלחימה בדיוק בגלל שבלי הסדרה קורים דברים כאלה וכולם בטוחים שהם צודקים ושמה שהם עושים מוצדק.
אפילו לא צריך לדעת היסטוריה בשביל להבין את זה, מספיק לקרוא עיתון, כי פורסם בהרחבה שכשביבי ניסה לשלוף את הקלף הילדותי הזה של "גם אתם עשיתם" ביידן הסביר לו כמו לילד קטן שמטעויות לומדים, לא משתמשים בהן כתירוץ בהמשך.
גם אם תחזור על השטות הזו מיליון פעם זה לא ישנה את העובדה שואיכשהו העולם עדיין יודע להבדיל בין היטלר לצ'רצ'יל, אפילו ששניהם עשו את מה שהם עשו לפני ההסדרה, מדהים.
אז ככה זה עובד? רק למי שסבל פשע נורא מותר לבצע רצח עם?
לא נותר לי אלא להגיד את אותו משפט נדוש - מי שלא התפקח אחרי השואה באוקטובר כנראה לא יתפקח לעולם. יום אחרי שהאחרון חוזר אסור שיהיה מקום כזה עזה יותר.
ה-7.10 קרה אחרי למעלה מ-20 שנות שלטון ימין, תחת ממשלת הימין הכי קיצונית שהייתה פה אי פעם, והמסקנה שלך היא שהשמאל צריך להתפכח ולהכות על חטא.
פשוט מדהים.
הייתי אומר שממשלת השמאל האחרונה שהייתה בישראל הייתה של לוי אשכול,
אבל לא נכנס לזה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?