שאר הליגה (ליגה לאומית+על) 24/25
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
המשך נהדר לתוצאות של אתמול ובשישי
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 391 לייקים
היום העד מדינה של המשטרה אמר שיש 6-7 קבוצות מהלאומית שמוכרות משחקים, שזה כמעט כל הקבוצות חוץ מ4 הראשונות. זוכרים שאמרתי שקבוצות מפסידות בכוונה מול כפר שלם פ״ת ורמת גן? המכירות העונה מוגזמות כאילו מישהו מאחורי הקלעים מנסה לפגוע בהפועל.
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
איך שהוא בסוף יסובבו את זה נגדנו
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 448 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
חח.. יותר בכיוון שאנחנו נהננו מהמכירות האלה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 385 לייקים
מסכן.. מה הוא אמור לעשות לשחק בכפר שלם ולהשאר סאחי???
-
- קיבל.ה 140 לייקים
אצלנו יש להכשל (עם זרים) באופן עקבי עם כסף קטן או כביכול גדול. קח את מכבי חיפה, המחלה, בית"ר וב"ש - תבדוק את כל הזרים שהביאו לפה בעשור האחרון ואת העלויות ותשווה אל הביצועים שלנו. לא בדקתי אחד על אחד, אבל אין לי ספק שאנחנו במקום הכי נמוך גם אם לוקחים בחשבון את ההשקעה הכספית ומתקננים את זה.
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
כן אבל אין את הבונוס של שטראובר מסתבך ברשתטכנית לארז כתב: ↑18 פברואר 2025, 17:40השער של טלקיסקי מבחינת הביצוע והסיטואציה לדעתי היה על סף הבלתי אפשרי.
לא מבין איך אפשר לשחרר בעיטה כזו.

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 368 לייקים
קליי מכפר שלם רץ כמו צבי,
אבל נתפס עם ג'וינט חביבי.
חשב שירגע, יהיה לו כיף,
עכשיו הוא מושעה – וזה מבאס!
המאמן צועק: "מה זה הסגנון?!"
"עזוב ת'באנג, תחזור לאימון!"
הקבוצה צוחקת, "אחי, איזה קטע,
במקום לשחק – אתה בעננה!"
אבל נתפס עם ג'וינט חביבי.
חשב שירגע, יהיה לו כיף,
עכשיו הוא מושעה – וזה מבאס!
המאמן צועק: "מה זה הסגנון?!"
"עזוב ת'באנג, תחזור לאימון!"
הקבוצה צוחקת, "אחי, איזה קטע,
במקום לשחק – אתה בעננה!"
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
גם שם נופלים עם זרים, בעיקר במכבי, פשוט יש כסף לישראלים הכי טובים בליגה אז זה מכסה על זה (יחד עם השחיתויות בואר ובבית הדין כמובן).Mendelson כתב: ↑18 פברואר 2025, 18:42אצלנו יש להכשל (עם זרים) באופן עקבי עם כסף קטן או כביכול גדול. קח את מכבי חיפה, המחלה, בית"ר וב"ש - תבדוק את כל הזרים שהביאו לפה בעשור האחרון ואת העלויות ותשווה אל הביצועים שלנו. לא בדקתי אחד על אחד, אבל אין לי ספק שאנחנו במקום הכי נמוך גם אם לוקחים בחשבון את ההשקעה הכספית ומתקננים את זה.
קח כל מיני קובאס, סקריונה, האיסלנדי או שני הברזילאים שחכם קרויף הביא אז. תבדוק כמה כסף שכר הם קיבלו (חלקם גם העברה) ותשווה את זה למה שקיבלו.
בש זה 2 רמות מתחת בכסף, בטח ביטר.
חיפה השנה זרקו לפח איזה 5 מליון יורו על רכש כושל (אכלו תעמולת של סגל בין היתר עם אזולאי).
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 976 לייקים
אם הבעלים של נתניה עוזב בסוף השנה, אשמח שתארזו לי את כרם ג'אבר לשנה הבאה.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
הוא לא יעזוב אל דאגה.
חולה צומי וכותרות.
חולה צומי וכותרות.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
סליחה על הטרחנות, אבל צ׳יבוטה ישראלי.תא מרבוטא כתב:וגם להביא זרים מוכחים מישראל לא תמיד עבד לנוMendelson כתב: ↑17 פברואר 2025, 22:27 אני חושב שאם מסתכלים על העשרים שנים האחרונות, גם בשנים יפות שלנו עם תקציב גדול, יחסית לקבוצות אחרות אנחנו חלשים מאוד בבחירת הזרים. ורוב הזרים הטובים שאני זוכר מהשני עשורים האחרונים הגיעו מקבוצות אחרות בארץ.
ואם יש משהו שאנחנו צריכים לקחת איתנו מהשנה הארורה בליגה המסריחה הזאת זה שחקנים כמו קליי/קלה, סונגה ו/או ריבולייה. לא הצלחנו להביא אותם בינואר, צריך להביא אותם באוגוסט.
אנסומבו היה מאד מבטיח בביתר ובהפועל חיפה , וגם מאוויס ציבוטה נראה סביר בקבוצות אחרות לפנינו.
הכי טוב שאני זוכר שהיה קודם בקבוצה ישראלית אחרת וגם אצלנו היה דה סילבה, וגם פנסטיל בקדנציה הראשונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
פישונטתא מרבוטא כתב: ↑18 פברואר 2025, 06:12וגם להביא זרים מוכחים מישראל לא תמיד עבד לנוMendelson כתב: ↑17 פברואר 2025, 22:27 אני חושב שאם מסתכלים על העשרים שנים האחרונות, גם בשנים יפות שלנו עם תקציב גדול, יחסית לקבוצות אחרות אנחנו חלשים מאוד בבחירת הזרים. ורוב הזרים הטובים שאני זוכר מהשני עשורים האחרונים הגיעו מקבוצות אחרות בארץ.
ואם יש משהו שאנחנו צריכים לקחת איתנו מהשנה הארורה בליגה המסריחה הזאת זה שחקנים כמו קליי/קלה, סונגה ו/או ריבולייה. לא הצלחנו להביא אותם בינואר, צריך להביא אותם באוגוסט.
אנסומבו היה מאד מבטיח בביתר ובהפועל חיפה , וגם מאוויס ציבוטה נראה סביר בקבוצות אחרות לפנינו.
הכי טוב שאני זוכר שהיה קודם בקבוצה ישראלית אחרת וגם אצלנו היה דה סילבה, וגם פנסטיל בקדנציה הראשונה.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
מנפלאות הכדורגל הישראלי- שחקן לוקח ״דקסמול״ ויוצא חיובי לקנאביס
-
- קיבל.ה 140 לייקים
זרים כושלים בצד, מישהו מוכן להביא את נאתכו שנה הבאה כדי לסיים את הקריירה בהפועל כמו שמגיע לדמות כמוהו? איכשהו עדיין מככב בסרביה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אולי אצה צודק וסגל יישאר. א,ל המצב שלו לא פשוט
אוהדים באם אפיו הבייתה מקללים אותו במגרש ומחוץ למגרש.
בשנים האחרונוצ עוד ניצל את הצרות של הפועל ובימרכדי לעשות פלייאוף עךיון
שנה הבאה צפןי לו נם מא,ק קשה מול הפועל למה הוא צריך את זה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
קשה לשמוח על קליי
באותה מידה מחר יפלו על שחקן שלנו (כמו בכדורסל) קשה לי להאמין שאף אחד אצלנו לא מתעסק בזה
זה החוק אז גם לא עצוב עליו מדיי או על כל מי שיפול בזה, אבל החוק הזה חייב להשתנות ולהתעסק בסמים אמיתיים, שבאמת משפרים ביצועים.
באותה מידה מחר יפלו על שחקן שלנו (כמו בכדורסל) קשה לי להאמין שאף אחד אצלנו לא מתעסק בזה
זה החוק אז גם לא עצוב עליו מדיי או על כל מי שיפול בזה, אבל החוק הזה חייב להשתנות ולהתעסק בסמים אמיתיים, שבאמת משפרים ביצועים.
-
- קיבל.ה 140 לייקים
יש ממש מדריך של אופ"א על אנטי-Doping, אז כנראה שלוקחים את זה ברצינות. לפי מה שכתוב שם אפשר לקבל השעיה של עד 4 שנים על עבירה ראשונה, זה מטורף.
https://editorial.uefa.com/resources/02 ... layers.pdf
-
- קיבל.ה 156 לייקים
שיקבל חודש הרחקה, במקום 750 אלף שישלמו עליו 250 ושיחתימו אותו אצלנו לשנה הבאה.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
אין לו שחקן שהוא יכול למכור בסוף העונה ולגלגל את הכסף לתקציב של העונה הבאה.ההוא מפעם כתב:אולי אצה צודק וסגל יישאר. א,ל המצב שלו לא פשוט
אוהדים באם אפיו הבייתה מקללים אותו במגרש ומחוץ למגרש.
בשנים האחרונוצ עוד ניצל את הצרות של הפועל ובימרכדי לעשות פלייאוף עךיון
שנה הבאה צפןי לו נם מא,ק קשה מול הפועל למה הוא צריך את זה
ממה שזכור לי גם לא הסתכסך עם שחקנים על אי כיבוד חוזה. ההיפך מהשכונה שהיתה אצלנו באותם שנים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 976 לייקים
מחמם את הלב לראות את האחווה בין משטרת ישראל לבית"ר ירושלים.
מפכ"ל המשטרה הודיע כי סכנין לא תוכל לארח בעכו את משחק הגביע, וסכנין תיאלץ להעביר את המשחק לסמי עופר.
מפכ"ל המשטרה הודיע כי סכנין לא תוכל לארח בעכו את משחק הגביע, וסכנין תיאלץ להעביר את המשחק לסמי עופר.
- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
קראתי את המכתב שלו, פשוט להשתין מהמקפצה.
בלי שום הסבר בלי שום דבר, אשכרה דוחף סעיפים כאילו יש להם משמעות והאדיוט הזה אמור להיות המפקד הכי טוב וחכם בארגון הביזיוני הזה.
שנה הבאה הפועל כפ"ס הופכת להיות קבוצת בת של מכבי חיפה.
יש לציין שכפ"ס הם לא בדיוק מועדון קטן ביחס לליגה הישראלית, דווקא יש להם אוהדים. לכן אני מופתע.
אבל גם אני רוצה, מי יכולה להיות קבוצת בת שלנו ?
יש לציין שכפ"ס הם לא בדיוק מועדון קטן ביחס לליגה הישראלית, דווקא יש להם אוהדים. לכן אני מופתע.
אבל גם אני רוצה, מי יכולה להיות קבוצת בת שלנו ?
-
- קיבל.ה 574 לייקים
יש להם כבר קבוצה בת, עפולה. כמה קבוצות מילואים הם צריכים?
וקבוצה בת שלנו? שאלה טובה- אם ננכס את רמת גן אלינו זה ישפר סיכויינו לעלות? או שבסוף אם חלילה הם יעלו במקומנו, הם יהפכו אותנו לקבוצת בת?
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 21 פברואר 2025, 07:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 574 לייקים
בשולי
זה אמנם משפר את הסיכוי של ביתר לעלות שלב אבל כלכלית זה אינטרס של סכנין.
כמו שכל מיני קבוצות קטנות שרוצות לעשות קופה פתאם מפרסמות אזהרות בטיחות לפני משחקים מול קבוצות גדולות, ומבקשות איצטדיון אחר.
ספורטיבי זה לא. אבל לא הייתי שולל שבעלי סכנין לא ממש נאבקים בזה.
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
מכבי וחיפה ועפולה מפסיקות את השתפ לכן הם הולכים על כפס. ודרך אגב פתחו שם קבוצת אוהדים, קטמון סטייל בשם "כפר סבא 1928" וכל הקהל מגיע למשחקים שלהם ולא למשחקים של כפס שבלאומית.
בנוגע אלינו אם נעלה אז נראה לי קלאסי להתחבר עם קביליו יפו.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 574 לייקים
האמת נכון , ויש ותיקים שלהם שאנחנו הקבוצה השניה עבורם. למרות שזה יהיה מוזר שקבוצת הבת שלנו תהיה מכביTenacious D כתב: ↑21 פברואר 2025, 08:12מכבי וחיפה ועפולה מפסיקות את השתפ לכן הם הולכים על כפס. ודרך אגב פתחו שם קבוצת אוהדים, קטמון סטייל בשם "כפר סבא 1928" וכל הקהל מגיע למשחקים שלהם ולא למשחקים של כפס שבלאומית.
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
צודק אבל נסבל.תא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2025, 08:47האמת נכון , ויש ותיקים שלהם שאנחנו הקבוצה השניה עבורם. למרות שזה יהיה מוזר שקבוצת הבת שלנו תהיה מכביTenacious D כתב: ↑21 פברואר 2025, 08:12מכבי וחיפה ועפולה מפסיקות את השתפ לכן הם הולכים על כפס. ודרך אגב פתחו שם קבוצת אוהדים, קטמון סטייל בשם "כפר סבא 1928" וכל הקהל מגיע למשחקים שלהם ולא למשחקים של כפס שבלאומית.
אפשר תמיד ללכת על איזה הפועל הרצליה או הפועל מרמורק בשביל הסמל.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
תא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2025, 08:47האמת נכון , ויש ותיקים שלהם שאנחנו הקבוצה השניה עבורם. למרות שזה יהיה מוזר שקבוצת הבת שלנו תהיה מכביTenacious D כתב: ↑21 פברואר 2025, 08:12מכבי וחיפה ועפולה מפסיקות את השתפ לכן הם הולכים על כפס. ודרך אגב פתחו שם קבוצת אוהדים, קטמון סטייל בשם "כפר סבא 1928" וכל הקהל מגיע למשחקים שלהם ולא למשחקים של כפס שבלאומית.

-
- קיבל.ה 574 לייקים
הפועל מרמורק יהיה גם בונוס כי זה לבאס את האוהד הכי מפורסם שלהם, ושונא הפועל הידוע אייל גולןTenacious D כתב: ↑21 פברואר 2025, 08:49צודק אבל נסבל.תא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2025, 08:47האמת נכון , ויש ותיקים שלהם שאנחנו הקבוצה השניה עבורם. למרות שזה יהיה מוזר שקבוצת הבת שלנו תהיה מכביTenacious D כתב: ↑21 פברואר 2025, 08:12
מכבי וחיפה ועפולה מפסיקות את השתפ לכן הם הולכים על כפס. ודרך אגב פתחו שם קבוצת אוהדים, קטמון סטייל בשם "כפר סבא 1928" וכל הקהל מגיע למשחקים שלהם ולא למשחקים של כפס שבלאומית.
אפשר תמיד ללכת על איזה הפועל הרצליה או הפועל מרמורק בשביל הסמל.

-
- קיבל.ה 1775 לייקים
איכסTenacious D כתב:מכבי וחיפה ועפולה מפסיקות את השתפ לכן הם הולכים על כפס. ודרך אגב פתחו שם קבוצת אוהדים, קטמון סטייל בשם "כפר סבא 1928" וכל הקהל מגיע למשחקים שלהם ולא למשחקים של כפס שבלאומית.
חס וחלילה
קבוצה שנואה ברמות
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
מסתבר שלפי התקנון במקרה כזה אפשר למכור כרטיסים רק לפי התפוסה של המגרש שנפסל.תא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2025, 07:53בשולי
כמו שכל מיני קבוצות קטנות שרוצות לעשות קופה פתאם מפרסמות אזהרות בטיחות לפני משחקים מול קבוצות גדולות, ומבקשות איצטדיון אחר.
ככה שכלכלית סכנין לא תרוויח מזה.
-
- קיבל.ה 574 לייקים
וואלהלירון האדום כתב: ↑21 פברואר 2025, 11:19מסתבר שלפי התקנון במקרה כזה אפשר למכור כרטיסים רק לפי התפוסה של המגרש שנפסל.תא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2025, 07:53בשולי
ככה שכלכלית סכנין לא תרוויח מזה.
אז זה נטו משטרה של ביתר