הטיות ומכירות משחקים בכדורגל הישראלי

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

מטורף מה שנאמר במסיבת העתונאים של ההתאחדות לכדורגל, מדברים על כך שלמעלה ממחצית הקבוצות בליגה א' צפון מעורבות במכירות משחקים באופן קבוע. בעלי קבוצות סוגרים תוצאות משחק תוך כדי המשחק עצמו בשיחות ביניהם, והכל בתיווך וניהול של העולם התחתון בישראל.

לדעתי, אין סיכוי שזה לא זלג וזולג גם לליגות הגבוהות יותר, לכל הפחות הליגה שלנו, שיש בה לעיתים תוצאות מופלאות ושערים שלא יאומנו בעליבותם (לא הפתיע אותי שבדיוק במקביל פרסמו איזו כתבה עם אבי נמני על מצב השוערים בישראל וזה שהם הסיבה לשערים המגוחכים). הרבה מהקבוצות בליגה שלנו עברו גם בליגה א', עם אותם בעלים ולעיתים אותם שחקנים, וסביר שהיו נגועים בכל השפע הזה. ואני חושב שהבעיה היא עוד הרבה יותר עמוקה וקשה מזו שתיארו במסיבת העיתונאים.
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

מחמוד עבאס האקס המיתולוגי שלנו בין המושעים.
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

Niro כתב: 17 פברואר 2025, 12:37 מחמוד עבאס האקס המיתולוגי שלנו בין המושעים.
חתם אצלנו בתקופת אלי טביב, לא?

השם הכי מפתיע ברשימה זה אחמד סבע, שכולם מכירים. וגם טל איילה, שגם התחיל את הדרך שלו בהפועל תל אביב לפני שנים, ובשנה שעברה שיחק בהפועל אום אל-פאחם.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

כל עוד לא מדובר על ליגה עם קשר לטוטו לוטו ווינר אין להתאחדות שום בעיה להציף את החרא

ליגה לאומית יש מכירות אחושרמוטה, הם לא יגעו בזה בחיים כי במיידי ייעצר התקצוב של הלוטו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

מה עם האיש שמטה את כל ענף הכדורגל בישראל כבר כמה שנים?
הכי קל ללכת לליגה א'.

וכן ברור שזה גם בלאומית לכל הפחות.
לדעתי גם בליגת העל יש מכירות מצד שחקנים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

איכשהו כמעט כולם ערבים או משחקים בקבוצות ערביות...
מעניין.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

כן כי בליגה הלאומית אין מכירות של יהודים נניח.
נניח ההוא מעפולה עם האדום. ודאי.
כל הכבוד להתאחדות.
J-R
קיבל.ה  41 לייקים

טל איילה היה אחלה כשרון..בחור מפוספס
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

לירון האדום כתב: 17 פברואר 2025, 13:02 איכשהו כמעט כולם ערבים או משחקים בקבוצות ערביות...
מעניין.
"רק״ 7 יהודים ברשימה מתוך 40

עכשיו השאלה היא אחרת, מה קורה בליגה א דרום? בדקו אותה בכלל? או שמראש הלכו לליגות ולקבוצות של הערבים?
לא חושב שזה משהו ששמור רק לקבוצות הערביות בליגות האלה, הכל מושחת וזה לא סוד בכלל
כולל הליגה הלאומית
בן לוז
קיבל.ה  170 לייקים

ויצמן יער לכל המשחקים של כפר שלם דחוף!
KingZivos
קיבל.ה  63 לייקים

טכנית לארז כתב: 17 פברואר 2025, 13:10 כן כי בליגה הלאומית אין מכירות של יהודים נניח.
כל הכבוד להתאחדות.
הוא סך הכל אמר עובדה, לא צריך לכעוס.. בליגה שיש חצי קבוצות ערביות חצי קבוצות יהודיות כל מי שנתפס זה מקבוצה ערבית .
שיתפסו מקבוצות יהודיות , במיוחד בלאומית, אנחנו עוד יותר נשמח .
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

לירון האדום כתב: 17 פברואר 2025, 13:02 איכשהו כמעט כולם ערבים או משחקים בקבוצות ערביות...
מעניין.
הבעיה איתך היא שבמקום שהנתונים האלה יעוררו אותך לחשוב על גורמים וסיבות, אתה מסתפק בהם כסוג של מסקנה ("זה בגלל שהם ערבים").
(כל זה בהנחה שנקבל את הקביעה שזה קורה יותר אצל ערבים. זה לא מובן מאליו שצריך, כמו שכבר נכתב מעליי)

אגב, זה נכון לא רק לך ולא רק למכירת משחקים, אלא גם לרוב הישראלים ולפשיעה בחברה הערבית באופן כללי.
במקום לשאול איך הגענו לאן שהגענו ומה הגורמים שאפשר שאפשר לשנות כדי לשנות את המצב הזה, מסתפקים בהבדל הסטטיסטי הזה ומניחים שהסיבה היא ש"ככה זה ערבים".

נ"ב: לירון, אתה אישית יכול לחסוך את כל הנאום של "אני לא נכנס איתך לדיון כי כולם יודעים שאתה סמולני ואני לא" או מה שלא יהיה התירוץ הילדותי שלך היום ופשוט לא להגיב, אבל אם מישהו רוצה להגיב בצורה עניינית (כולל אותך, למרות שאני יודע שאין סיכוי) זה כמובן רצוי
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

KingZivos כתב: 17 פברואר 2025, 13:47
טכנית לארז כתב: 17 פברואר 2025, 13:10 כן כי בליגה הלאומית אין מכירות של יהודים נניח.
כל הכבוד להתאחדות.
הוא סך הכל אמר עובדה, לא צריך לכעוס.. בליגה שיש חצי קבוצות ערביות חצי קבוצות יהודיות כל מי שנתפס זה מקבוצה ערבית .
שיתפסו מקבוצות יהודיות , במיוחד בלאומית, אנחנו עוד יותר נשמח .
נראה שלא חיפשו אז לא תפסו.
לראיה הדוגמא שנתתי.
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

אני מניח שזה קשור בעיקר לעובדה שהשחקן שגוייס להפליל אחרים היה שחקן ערבי מצעירי אום אל פאחם. מן הסתם היה לו יותר קל להביא עדויות שקשורות לאנשים שיש לו אינטראקציה איתם.
זאת גם הסיבה שכל החשודים מגיעים מליגה א צפון.
לא חושב שלמישהו יש אשליה שהתופעה הזאת לא קיימת באותם היקפים גם בליגה א דרום ובלאומית.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

זוארץ
בא תבדוק את הליגה הלאומית
(והנה כתבתי: לכאורה).
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

פיפ"א עלולה להעניש את ההתאחדות על פאשלת כפר קאסם ובאורח פלא יום למחרת, זוארץ לוחם הצדק מפוצץ פרשה ידועה וכואבת.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

ברגע שהסיפור פה הוא על ארגוני פשיעה שמנהלים את מכירות המשחקים, זה ברור שקבוצות ערביות (ושחקנים ערבים) יהיו רוב מוחלט של המעורבים, זה נגזרת של מצב הפשיעה המאורגנת באופן כללי בחברה הערבית.
משפחת פשע מכפר כנא שרוצה לעשות כסף מהימורים תעשה את זה דרך הקבוצה המקומית, שלא לדבר על השחיתות שיש במועצות המקומיות הערביות שככל הנראה הביאה כבר למצב שהיו"רים של חלק מהקבוצות האלה מעורבבים עמוק עם אותן משפחות פשע.

אם מישהו פה בטעות רוצה להסביר את העובדה האמפירית שמרבית המעורבים שפורסמו הם ערבים מומלץ לנסות לעשות את זה דרך מצב הפשיעה בחברה הערבית באופן כללי
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

הפרשה הזאת טובה לנו, כי עכשיו גם הלאומית במוקד. אין בכלל שאלה שיש גם שם מכירות, וגם אין שאלה שבמשחקים של הפועל אין אפשרות למכור משחקים בגלל הרייטינג הגבוה. אנחנו בין הקבוצות היחידות שנדפקות מזה.
עכשיו כשכל העיניים על הנושא הזה, אני מקווה שהפושעים שמוכרים יחשבו עשר פעמים לפני שיעשו משהו לא כשר
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

oleg neduda כתב: 17 פברואר 2025, 14:11 הפרשה הזאת טובה לנו, כי עכשיו גם הלאומית במוקד. אין בכלל שאלה שיש גם שם מכירות, וגם אין שאלה שבמשחקים של הפועל אין אפשרות למכור משחקים בגלל הרייטינג הגבוה. אנחנו בין הקבוצות היחידות שנדפקות מזה.
עכשיו כשכל העיניים על הנושא הזה, אני מקווה שהפושעים שמוכרים יחשבו עשר פעמים לפני שיעשו משהו לא כשר
:rofl:
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

L.S כתב: 17 פברואר 2025, 14:12
oleg neduda כתב: 17 פברואר 2025, 14:11 הפרשה הזאת טובה לנו, כי עכשיו גם הלאומית במוקד. אין בכלל שאלה שיש גם שם מכירות, וגם אין שאלה שבמשחקים של הפועל אין אפשרות למכור משחקים בגלל הרייטינג הגבוה. אנחנו בין הקבוצות היחידות שנדפקות מזה.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

אתה באמת חושב שלי ולך זה ברור שיש מכירות בליגה הלאומית אבל מי שעובד במערכת לא יודע?

או יודעים אבל יש אינטרס ברור שלא להכנס לזה?

מה נראה לך סביר יותר?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

איזה על המוקד נו.
סתם הצגות של "שינו" הטמבל הזה לעשות קצת רעש כאילו הוא לא נותן לכדורגל להיות מוטה.
בפועל גם הוא יודע שהלאומית מכורה בהמון משחקים, והוא זה שמעסיק כסגנו את היועץ המשפטי של מכבי ת"א והכל בסדר והכל תקין כמובן.

הכל הצגות כרגיל.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

נראה לי שאתם מתבלבלים או לא מבינים. אני ממש לא חושב שמי שיירתעו עכשיו זה משפחות פשע. אבל אני בטוח במאה אחוז שיש שחקנים שיחשבו פעמיים לפני שהם מקבלים מעטפה של 5,000 שקל או שמים בט על משחק של עצמם. בטח במחזורים הקרובים.

אולי אתם צעירים מידי, אבל כבר היו אירועים דומים בעבר, וגם אז דמויות שונות הורידו פרופיל לתקופה מסויימת.

מצידי שבשנה הבאה יחזרו למכור כל משחק שם (בהנחה שנעלה)
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

L.S כתב: 17 פברואר 2025, 14:14 אתה באמת חושב שלי ולך זה ברור שיש מכירות בליגה הלאומית אבל מי שעובד במערכת לא יודע?

מה נראה לך סביר יותר?
יש גם עסקאות סמים כל יום כמעט בכל שעה, וגם קזינואים בלתי חוקיים ב3/4 מהפריפריה. וגם שם לא תופסים במשך שנים את המעורבים. גם פה יש אינטרס לא להיכנס לזה? איזה שטויות
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

מה עם הקלטות הואר מהדרבי האחרון שהיה בינואר שעבר?
שינו נלחם בהטיות.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

oleg neduda כתב: 17 פברואר 2025, 14:21 נראה לי שאתם מתבלבלים או לא מבינים. אני ממש לא חושב שמי שיירתעו עכשיו זה משפחות פשע. אבל אני בטוח במאה אחוז שיש שחקנים שיחשבו פעמיים לפני שהם מקבלים מעטפה של 5,000 שקל או שמים בט על משחק של עצמם. בטח במחזורים הקרובים.

אולי אתם צעירים מידי, אבל כבר היו אירועים דומים בעבר, וגם אז דמויות שונות הורידו פרופיל לתקופה מסויימת.

מצידי שבשנה הבאה יחזרו למכור כל משחק שם (בהנחה שנעלה)
״אם לא תקח את הכסף ותמכור את המשחק אנחנו שוברים לך את הרגל מחר״
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

teknoboy כתב: 17 פברואר 2025, 13:48
מעניין.
הבעיה איתך היא שבמקום שהנתונים האלה יעוררו אותך לחשוב על גורמים וסיבות, אתה מסתפק בהם כסוג של מסקנה ("זה בגלל שהם ערבים").
(כל זה בהנחה שנקבל את הקביעה שזה קורה יותר אצל ערבים. זה לא מובן מאליו שצריך, כמו שכבר נכתב מעליי)

אגב, זה נכון לא רק לך ולא רק למכירת משחקים, אלא גם לרוב הישראלים ולפשיעה בחברה הערבית באופן כללי.
במקום לשאול איך הגענו לאן שהגענו ומה הגורמים שאפשר שאפשר לשנות כדי לשנות את המצב הזה, מסתפקים בהבדל הסטטיסטי הזה ומניחים שהסיבה היא ש"ככה זה ערבים".

נ"ב: לירון, אתה אישית יכול לחסוך את כל הנאום של "אני לא נכנס איתך לדיון כי כולם יודעים שאתה סמולני ואני לא" או מה שלא יהיה התירוץ הילדותי שלך היום ופשוט לא להגיב, אבל אם מישהו רוצה להגיב בצורה עניינית (כולל אותך, למרות שאני יודע שאין סיכוי) זה כמובן רצוי
אני רק אציין שאתה כהרגלך קודש טועה.
הסיבות מדוע החברה הערבית היא אלימה הן מגוונות מאד, החל מבידול, ממשלה, תקציבים, חינוך, מסורת ועוד.
אבל פה אנחנו בפורום כדורגל (לא וולטון), מדברים פה על כדורגל.
בכדורגל בינתיים אנחנו רואים שבליגה הלאומית במשחקים מולנו, היו 2 קהלים שהתנהלו באופן פסול מאד ושני הקהלים היו של קבוצות ערביות.
אנחנו גם רואים שפרשה של מכירת משחקים, מרבית מהחשודים הם ערבים או משחקים בקבוצה ערבית.
אלו נתונים ועובדות.
מדוע זה קורה, מדוע אותו שחקן היטה משחק, האם איימו עליו? הוא היה בחובות? האם הוא הרוויח מכך?
אני לא יודע... צריך לחקור את זה.

דרך אגב, תגיד, שכותבים ערבים זה ישר קופץ אצלך?
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

oleg neduda כתב: 17 פברואר 2025, 14:22
L.S כתב: 17 פברואר 2025, 14:14 אתה באמת חושב שלי ולך זה ברור שיש מכירות בליגה הלאומית אבל מי שעובד במערכת לא יודע?

מה נראה לך סביר יותר?
יש גם עסקאות סמים כל יום כמעט בכל שעה, וגם קזינואים בלתי חוקיים ב3/4 מהפריפריה. וגם שם לא תופסים במשך שנים את המעורבים. גם פה יש אינטרס לא להיכנס לזה? איזה שטויות
אם הדוגמאות שנתת היו מתוקצבות ע"י גוף הימורים חוקי (לוטו ווינר) אז כן, גם שם היה אינטרס לא להכנס לזה.

בשניה שההתאחדות תודיע שיש נגיעה של מכירות ועברינות בלאומית כל הכספים שהם מקבלים מוקפאים.
עזוב את הבלגן והפדיחה מול פיפא וכאלה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

הולכים להקפאה של הליגה הלאומית?
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

מעניין.
ישראל כהן בדרבי של חיפה ערבי מפורסם
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

תא מרבוטא כתב: 17 פברואר 2025, 14:52
מעניין.
תבדוק מה יצא איתו בסוף (אתן לך רמז: כלום ושום דבר, לא הוגש כתב אישום ולא כלום).
ודיברתי על הפרשה הזאת...
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

לירון האדום כתב: 17 פברואר 2025, 14:56
תא מרבוטא כתב: 17 פברואר 2025, 14:52
מעניין.
תבדוק מה יצא איתו בסוף (אתן לך רמז: כלום ושום דבר, לא הוגש כתב אישום ולא כלום).
ודיברתי על הפרשה הזאת...
שזה כשלעצמו הזיה ולדעתי כי מכבי חיפה לקחו בגלל זה אליפות.

ובעיקרון בלי קשר לארגוני פשע שסוחטים שחקנים, יש כתובת עקבית להינדוס ליגת העל. והוא משום מה נחשב ליקיר אתרי הספורט. רמז הקבוצה שלו לא תיקח כנראה אליפות , למרות שהןא הביא מאמן שהצליח בה
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

L.S כתב: 17 פברואר 2025, 14:42

מה נראה לך סביר יותר?
אם הדוגמאות שנתת היו מתוקצבות ע"י גוף הימורים חוקי (לוטו ווינר) אז כן, גם שם היה אינטרס לא להכנס לזה.

בשניה שההתאחדות תודיע שיש נגיעה של מכירות ועברינות בלאומית כל הכספים שהם מקבלים מוקפאים.
מה הקשר לטוטו ולווינר? האירוע של מכירות משחקים בכלל לא קשור להימורים בטוטו ובווינר, אלא להימורים הבלתי חוקיים (בטים) שמופעלים על ידי עבריינים. נתתי את הדוגמא לקזינו לא חוקי כי אותם הימורים הם חלק מהקזינואים האלה, ואת הדוגמא לסמים כי רוב הארגונים האלה הם גם אלו שמפעילים את הסחר בסמים פה בישראל. מה הקשר לטוטו ולווינר?
העיקר שמת לי סמיילי מלגלג.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

אם החקירה תמצא חשודים בלאומית בנוסף להסתבכות של כפר קאסם, יש להניח שיעצרו את הליגה.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 17 פברואר 2025, 15:07 אם החקירה תמצא חשודים בלאומית בנוסף להסתבכות של כפר קאסם, יש להניח שיעצרו את הליגה.
למה שיעצרו את הליגה? מצאו כבר חשודים בליגת העל בעבר ולא עצרו אותה.
את ליגה א' צפון רוצים לעצור כי חצי ליגה חשודה, וכנראה שגם חלק גדול מהחצי השני לא תמים.
מה גם שליגה א' זו לא ליגה מקצוענית והרבה יותר קל לעצור אותה, להבדיל מהליגה הלאומית.
לא רואה שום סרט שיעצרו את הליגה הלאומית.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

הם לא יגעו בלאומית.
חכמים על ערבים בליגה א'.
היה להם שבוע שעבר מול העיניים שחקן שמכר וצרצרים.
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

זה לא מפתיע שזה מתחיל בליגה א' צפון ושרוב המעורבים הם ערבים, כי 11 מתוך 17 קבוצות ב- א' צפון הן ערביות. בליגה א' דרום יש רק קבוצה ערבית אחת מתוך 16. והפשע המאורגן בחברה הערבית הוא משוגע, במיוחד בצפון הארץ (לדעתי המפכ"ל העביר את הלשכה שלו לאחרונה לצפון הארץ, כגימיק, אבל בדיוק בגלל זה). ולצערנו אף אחד לא רוצה לטפל בזה - ההנהגה הפוליטית של ערביי ישראל לא ממש מתעניינת בערביי ישראל, וההנהגה בממשלת ישראל מעדיפה שלא לגעת בזה מסיבותיה שלה (וסובלים מזה לא רק ערביי ישראל, כמובן). זו תופעה נוראית, אבל אי אפשר להתכחש אליה או לטאטא את זה בגלל שזה לא פוליטיקלי קורקט להגיד שהפשע המאורגן בחברה הערבית הוא בעיה גדולה שיצאה משליטה.

אין לי ספק שהנגישות שיש למשפחות פשע לקבוצות בליגה א' היא לא שונה לחלק מקבוצות בליגה לאומית, במיוחד אלו שמגיעות מהמגזר, ומתוכן אולי במיוחד לזו שמגיעה מצפון הארץ ובמקרה (או שלא במקרה) גם נועלת את הטבלה של ליגה לאומית. ואני גם בטוח שלאותן משפחות פשע מאורגן, שיש קשרים "חבריים" או משפחתיים ללא מעט שחקנים בליגה לאומית, יש גם מספיק השפעה בחלק מהמקרים כדי לערב אותם בתופעה. והאינטרס לגבי הקבוצות בליגה לאומית אולי גדול יותר מקבוצות בליגה א' צפון בגלל הנוכחות של המשחקים האלו בהימורים חוקיים בישראל, ובמיוחד ווינר שבו אפשר להמר על משחק בודד בלי שום בעיה.

למשל היום בווינר יש את הפועל עכו נגד אום אל-פאחם, היחס לטובת עכו הוא 1.5, אפשר להמר על המשחק הזה כסינגל. הסכום המקסימלי להימור סינגל הוא 11,000, ז"א שאם מישהו יודע שעכו תנצח הוא יכול למלא כמה וכמה טפסים כאלו (אפשר לעשות את זה גם בשם הסבא והסבתא, הדודים, הנשים וכו'), וכל טופס כזה שיזכה ירוויח 16,500, שזה 5500 ש"ח של רווח פטור ממס שאפשר לקבל אותו בצ'ק. אם רוצים לעשות את זה פשוט יותר אפשר למלא הרבה טפסים בערך נמוך יותר, עד 500 ש"ח זכיה התחנות מחויבות לשלם במזומן, ולדעתי עד ל- 3500 ש"ח מותר להן (אבל לא חייבות) לשלם במזומן. אפשר לעשות הכל אונליין, בלי שום צורך בלצאת אפילו מהמיטה. זה מטורף בעיני, וברור שאיפה שיש פרצה יהיה גם גנב.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

ששינו זוארץ יתחיל בלהעסיק סגן שאינו נמצא בניגוד עניינים, למשל.
או שיפעל לחשיפת הקלטות הואר מהדרבי האחרון שלנו.
הצדיק הגדול.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

oleg neduda כתב: 17 פברואר 2025, 15:00
L.S כתב: 17 פברואר 2025, 14:42

מה הקשר לטוטו ולווינר? האירוע של מכירות משחקים בכלל לא קשור להימורים בטוטו ובווינר, אלא להימורים הבלתי חוקיים (בטים) שמופעלים על ידי עבריינים. נתתי את הדוגמא לקזינו לא חוקי כי אותם הימורים הם חלק מהקזינואים האלה, ואת הדוגמא לסמים כי רוב הארגונים האלה הם גם אלו שמפעילים את הסחר בסמים פה בישראל. מה הקשר לטוטו ולווינר?
העיקר שמת לי סמיילי מלגלג.
תגיד, אתה באמת לא מבין מה הקשר בין גוף של הימורים חוקיים שמתקצב את הליגה הזאת שלא יהיו הימורים לא חוקיים על ליגות שהוא מתקצב?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

"איילה ואלקסלסי לא חשודים בהטיית משחקים"
שליחת תגובה