לגמרי. גם היום הוא שחקן שלא מסוגל לחדור לסל וחי בעיקר משלשות חופשיות או זריקות עונשין.ranjef כתב:לא קונה את זה. אנגולה לא שחקן שיכול או צריך להפחיד את הפועל
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
לגמרי. גם היום הוא שחקן שלא מסוגל לחדור לסל וחי בעיקר משלשות חופשיות או זריקות עונשין.ranjef כתב:לא קונה את זה. אנגולה לא שחקן שיכול או צריך להפחיד את הפועל
לא, הוא לא.
במה בדיוק בלייקני פחות טוב ממנו? בלייקני יותר טוב ממנו בהכל, בהגנה שניהם חלשים..
בלייקני קיבל מספיק הזדמנויות והוכיח שהוא סתם מעיף כדורים,בלי קשר למשחק. לפעמים הולך,לרוב לא. שחקן הרבה פחות חכם מפוסטרlior777 כתב:במה בדיוק בלייקני פחות טוב ממנו? בלייקני יותר טוב ממנו בהכל, בהגנה שניהם חלשים..
הוא אכן לא נופל ממנפורד.
די נו, הוא קיבל כל כך הרבה הזדמנויות אתמול והחטיא שלשות פנויות לגמרי ולייאפים שהוא חייב לסיים. וזה לא כאילו הוא נותן משהו בהגנה. יום סביר שלו ואנחנו מנצחים בקלות.ranjef כתב: ↑11 פברואר 2025, 12:15הוא אכן לא נופל ממנפורד.
המילכוד עם ים הוא שהוא לוקח את המשחק, עושה דברים גדולים, אבל כל השאר מתבטלים בזמן הזה. דגש על פוסטר ומוטלי.
בדיוק הפוך מרגלנד שמכניס אחרים למשחק. הבעיה עם רגלנד היתה אתמול שהוא החזיק בכדור יותר מדי במחצית השנייה ובהארכה. במחצית הראשונה הוא הזיז את הכדור טוב יותר ולכן שיחקנו טוב יותר
מסכים. אבל זה לא שמנפורד לא השתנק שנה שעברה במשחקי מאני טיים. ההיפך - מאז ההשעיה הוא לא חזר לעצמו.הוקיץ' כתב: ↑11 פברואר 2025, 13:27די נו, הוא קיבל כל כך הרבה הזדמנויות אתמול והחטיא שלשות פנויות לגמרי ולייאפים שהוא חייב לסיים. וזה לא כאילו הוא נותן משהו בהגנה. יום סביר שלו ואנחנו מנצחים בקלות.ranjef כתב: ↑11 פברואר 2025, 12:15הוא אכן לא נופל ממנפורד.avivx2 כתב:
יש לו- תבדוק את ההיילטים שלו שנה שעברה לקח אליפות לבד. בכל מקרה, לטעמי הוא לא נופל ממנפורד.
המילכוד עם ים הוא שהוא לוקח את המשחק, עושה דברים גדולים, אבל כל השאר מתבטלים בזמן הזה. דגש על פוסטר ומוטלי.
בדיוק הפוך מרגלנד שמכניס אחרים למשחק. הבעיה עם רגלנד היתה אתמול שהוא החזיק בכדור יותר מדי במחצית השנייה ובהארכה. במחצית הראשונה הוא הזיז את הכדור טוב יותר ולכן שיחקנו טוב יותר
אכזבה עצומה.
מנפורד אכן התקשה מאוד מאז שחזר מהפציעה, אבל דווקא בחצי גמר הפלייאוף ובגמר היו לו כמה הופעות אדירות. הבעיה הייתה שהוא די היה לבד במערכה. בכל אופן, הלוואי שנקבל מפוסטר משהו שמזכיר את הופעות הקלאץ' של מנפורד בשנתיים האחרונות.ranjef כתב: ↑11 פברואר 2025, 16:04מסכים. אבל זה לא שמנפורד לא השתנק שנה שעברה במשחקי מאני טיים. ההיפך - מאז ההשעיה הוא לא חזר לעצמו.הוקיץ' כתב: ↑11 פברואר 2025, 13:27די נו, הוא קיבל כל כך הרבה הזדמנויות אתמול והחטיא שלשות פנויות לגמרי ולייאפים שהוא חייב לסיים. וזה לא כאילו הוא נותן משהו בהגנה. יום סביר שלו ואנחנו מנצחים בקלות.ranjef כתב: ↑11 פברואר 2025, 12:15 הוא אכן לא נופל ממנפורד.
אכזבה עצומה.
ועדיין בבחירה בין פוסטר לבלייקני אני לוקח את פוסטר. אם בלייקני צריך להירשם במקום איש - זה דיון אחר.
שמע זה אחד הקשקושים הגדולים שלך. והיו לא מעט כאלה.
כן שמן ואיטי. מה לעשות יש לו מבנה גוף גדול לשחקן בעמדה 2 שמקשה עליו לקחת שחקנים לסל בכדרור.. זה שהוא יכול זה נחמד בפועל אנחנו כמעט ולא רואים אותו עושה את זה. לא בליגה ולא ביורוקאפ. ולגבי הקשוקשים שלי אתה מוזמן לתת לי צילומי מסך שלהם פה, בינתיים צדקתי כמעט בכל מה שכתבתי פה. ואם אתה כבר מדבר על קשקושים בוא אתן אחד שלך " וינרייט יהיה אחד הבאנקרים פה" כן אחלה באנקר קיבלנו.רדנקו כתב: ↑12 פברואר 2025, 15:01שמע זה אחד הקשקושים הגדולים שלך. והיו לא מעט כאלה.
שמן ואיטי?
בלייקני עדיף עליו במשחק האחד משמונה שבו שהכדורים נכנסים לו. וגם זה רק בהתקפה.
פוסטר שומר בשלוש רמות מעליו אלא שהוא לא 1.95 ויש לו בעיה לשמור שחקנים כאלה. מה לעשות.
הוא לא שחקן אחד על אחד אבל הוא בהחלט יכול לקחת שחקנים לסל וכבר הראה את זה.
lior777 כתב: ↑12 פברואר 2025, 15:21בינתיים צדקתי כמעט בכל מה שכתבתי פה.רדנקו כתב: ↑12 פברואר 2025, 15:01שמע זה אחד הקשקושים הגדולים שלך. והיו לא מעט כאלה.
שמן ואיטי?
בלייקני עדיף עליו במשחק האחד משמונה שבו שהכדורים נכנסים לו. וגם זה רק בהתקפה.
פוסטר שומר בשלוש רמות מעליו אלא שהוא לא 1.95 ויש לו בעיה לשמור שחקנים כאלה. מה לעשות.
הוא לא שחקן אחד על אחד אבל הוא בהחלט יכול לקחת שחקנים לסל וכבר הראה את זה.
פחחחח זהו זה כל מה שיש לך יא פאתט? אולי תחפש עוד 3 עונות אחורה תמצא משהו יותר מעניין.. הדבר היחידי שאני לוקח בחזרה זה אניס שבאמת הפתיע לטובה בסדרת הגמר. . הנה קח גם תמצית מהשטויות שלך..רדנקו כתב: ↑12 פברואר 2025, 16:31 עברתי כדי לראות את כמות הקשקושים שלך בתולדות הפורום![]()
טוקוטו חייב להרשם ולא הורד.
איך משווים את הורד למקריי שחקן האנביאיי.
אחר כך מקריי שורש הבעיה.
וטוקוטו אנטי כדורסל שבא להקיא ממנו.
אונואקו יהיה מעולה אם יהיה לידו 4 הגנתי במקום הורד.
וויטי אחלה החתמה ואלכסנדר יכול לשחק 4 לידו.
איזה אפס האלכסנדר הזה.. גארד ארוך אעלק סנטר. מתגעגע לאונאוקו
אחרי ההחתמה של אניס - יצא לי לראות סרטונים שלו מהעונה... לא רואים שהפציעות משפיעות עליו.. הכניסות שלו לסל זה משהו שלא ראינו הרבה זמן בארץ, צעד ראשון מאוד מהיר.. לקח השנה גביע באיטליה מול מילאנו עם משחק מצויין בגמר. הקליעה שלו חלשה, אבל אם הייתה לו קליעה טובה היה שחקן רוטציה בנביאי. באמת שאפו להנהלה.
אחרי הגמר סל - מי עוד מתלהב מאניס? בחינם לא משאיר אותו עונה הבאה.. שחקן נטול קליעה, ברגע שהוא משחק מול שחקנים ברמה כמו של מכבי אין לו גם את החדירה לסל ואז הוא לא שווה כלום
הייתי ממשיך כי זה באמת היה משעשע, אבל אני צריך גם לעבוד.
אתה הרי משנה את דעתך עשר פעמים בעונה. אבל להתקשקש אתך זה באמת בזבוז זמן.lior777 כתב:פחחחח זהו זה כל מה שיש לך יא פאתט? אולי תחפש עוד 3 עונות אחורה תמצא משהו יותר מעניין.. הדבר היחידי שאני לוקח בחזרה זה אניס שבאמת הפתיע לטובה בסדרת הגמר. . הנה קח גם תמצית מהשטויות שלך..רדנקו כתב: ↑12 פברואר 2025, 16:31 עברתי כדי לראות את כמות הקשקושים שלך בתולדות הפורום![]()
טוקוטו חייב להרשם ולא הורד.
איך משווים את הורד למקריי שחקן האנביאיי.
אחר כך מקריי שורש הבעיה.
וטוקוטו אנטי כדורסל שבא להקיא ממנו.
אונואקו יהיה מעולה אם יהיה לידו 4 הגנתי במקום הורד.
וויטי אחלה החתמה ואלכסנדר יכול לשחק 4 לידו.
איזה אפס האלכסנדר הזה.. גארד ארוך אעלק סנטר. מתגעגע לאונאוקו
אחרי ההחתמה של אניס - יצא לי לראות סרטונים שלו מהעונה... לא רואים שהפציעות משפיעות עליו.. הכניסות שלו לסל זה משהו שלא ראינו הרבה זמן בארץ, צעד ראשון מאוד מהיר.. לקח השנה גביע באיטליה מול מילאנו עם משחק מצויין בגמר. הקליעה שלו חלשה, אבל אם הייתה לו קליעה טובה היה שחקן רוטציה בנביאי. באמת שאפו להנהלה.
אחרי הגמר סל - מי עוד מתלהב מאניס? בחינם לא משאיר אותו עונה הבאה.. שחקן נטול קליעה, ברגע שהוא משחק מול שחקנים ברמה כמו של מכבי אין לו גם את החדירה לסל ואז הוא לא שווה כלום
הייתי ממשיך כי זה באמת היה משעשע, אבל אני צריך גם לעבוד.
ים מדר קורס תחת לחץ משחק אחרי משחק אחרי משחק
וינריט הבאנקר שלנו העונה
כנראה שים לא שחקן שמצדיק את השכר שלו
יש לנו צוות סקאוט מעולה
ויינרייט השחקן הכי חשוב בקבוצה.
פאו זו הקבוצה הכי טיפשה בתבל.. (אלופת אירופה כן..)
והשיא זה שאתה קורא לשחקן שלנו "מחבל"..