שאר הליגה (ליגה לאומית+על) 24/25
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
מדהים, אשכרה פעם קודמת בלאומית הינו עם 45 נק' בפער של 11 ממקום שלישי...
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
חיפה עם תירוצי טביב/ניסנוב
הירוקים ניסו בימים האחרונים לצרף את המגן, אחרי שהבינו שהאופציות של מגנים זרים נפלו. כזכור, בחיפה גיששו אצל ליידנר כבר לפני כשבועיים אך העדיפו לבחון אפשרויות של מגנים זרים וכעת, כשניסו להוציא את העניין לפועל, התברר להם שהם איחרו את המועד שכן חלון ההעברות ביוון סגור. ליידנר מושאל לציריך מאולימפיאקוס ועל מנת לעבור לחיפה היה צריך לבצע השאלת משנה, מה שמצריך רישום מחדש בשורות היוונים ורק אז השאלה לחיפה - מהלך לא אפשרי, כאמור.
הירוקים ניסו בימים האחרונים לצרף את המגן, אחרי שהבינו שהאופציות של מגנים זרים נפלו. כזכור, בחיפה גיששו אצל ליידנר כבר לפני כשבועיים אך העדיפו לבחון אפשרויות של מגנים זרים וכעת, כשניסו להוציא את העניין לפועל, התברר להם שהם איחרו את המועד שכן חלון ההעברות ביוון סגור. ליידנר מושאל לציריך מאולימפיאקוס ועל מנת לעבור לחיפה היה צריך לבצע השאלת משנה, מה שמצריך רישום מחדש בשורות היוונים ורק אז השאלה לחיפה - מהלך לא אפשרי, כאמור.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
ליינדנר רוצה הפועלdino כתב: ↑05 פברואר 2025, 18:44 חיפה עם תירוצי טביב/ניסנוב
אני מאמין שאם נעלה הוא יהיה בהפועל בעונה הבאה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
הלוואי, אבל בסוף אם חיפה או מכבי ישימו לו חוזה של 300 אלף דולר וצפונה הוא לא יהיה בהפועל.L.S כתב: ↑05 פברואר 2025, 21:32ליינדנר רוצה הפועלdino כתב: ↑05 פברואר 2025, 18:44 חיפה עם תירוצי טביב/ניסנוב
מה מצבו? כמה שיחק מאז שעזב?L.S כתב: ↑05 פברואר 2025, 21:32ליינדנר רוצה הפועלdino כתב: ↑05 פברואר 2025, 18:44 חיפה עם תירוצי טביב/ניסנוב
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
באוסטריה וינה היה טוב, היה בהרכב ואז נפצעלא שכחתי כתב: ↑05 פברואר 2025, 23:10מה מצבו? כמה שיחק מאז שעזב?L.S כתב: ↑05 פברואר 2025, 21:32ליינדנר רוצה הפועלdino כתב: ↑05 פברואר 2025, 18:44 חיפה עם תירוצי טביב/ניסנוב
בקבוצה הנוכחית נפצע גם ולדעתי כמעט ולא שיחק
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
שחקן שכמעט ולא שיחק כבר שנתיים וחצי (וגם לא צפוי לשחק יותר מידי בחצי שנה הקרובה), וברור שכשהוא יחזור הוא יבקש חוזה של סטאר. מה יש להחזיר אותו?
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
קונספציית הליגיונר
שחקנים פח עשו ערימות של כסף ככה
שחקנים פח עשו ערימות של כסף ככה
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
כי הוא שחקן צעיר שכל עתידו עוד לפניו, כאשר שיחק היה טוב, יש לו כדורגל.oleg neduda כתב: ↑06 פברואר 2025, 10:11 שחקן שכמעט ולא שיחק כבר שנתיים וחצי (וגם לא צפוי לשחק יותר מידי בחצי שנה הקרובה), וברור שכשהוא יחזור הוא יבקש חוזה של סטאר. מה יש להחזיר אותו?
יכול להיות שיצא לאירופה מוקדם מידי והקצב שם גרם לו לפציעה ופחות מסתדר.
גדל בהפועל, אוהב את הפועל, מגן שמאלי זה מצרך נדיר בארץ, אין שום סיבה שלא להחזיר אותו עונה הבאה
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
אני רוצה להאמין שבעידן ספרא הסכומים שציינת לא יהיו מכשול בדרך ללהחתים שחקנים כאלה.רדפוקס כתב: ↑05 פברואר 2025, 22:57הלוואי, אבל בסוף אם חיפה או מכבי ישימו לו חוזה של 300 אלף דולר וצפונה הוא לא יהיה בהפועל.L.S כתב: ↑05 פברואר 2025, 21:32ליינדנר רוצה הפועלdino כתב: ↑05 פברואר 2025, 18:44 חיפה עם תירוצי טביב/ניסנוב
אבל מה שכן, אם וכאשר נעלה, ויזאן נאסר ימשיך בכושר הנוכחי שלו, לא הייתי ממהר להשכיב סכום כזה דווקא על ליידנר שמאז שעזב אותנו לא עשה כלום חוץ מלהיפצע.
הייתי שמח שיחזור ולדעתי הוא גם פוטנציאל להיות ווינגר שמאלי טוב לצד יזאן, אבל לא הייתי מתאבד עליו בסכום מופרז בגלל הסנטימנט. כמעט תמיד שעשינו את זה לאורך ההיסטוריה זה נגמר בכישלון.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
הוא בן 23 אוטוטו ופעם אחרונה שהיה טוב (וגם אז היה מאוד לא יציב) היה בן 20.לירון האדום כתב: ↑06 פברואר 2025, 12:13כי הוא שחקן צעיר שכל עתידו עוד לפניו, כאשר שיחק היה טוב, יש לו כדורגל.oleg neduda כתב: ↑06 פברואר 2025, 10:11 שחקן שכמעט ולא שיחק כבר שנתיים וחצי (וגם לא צפוי לשחק יותר מידי בחצי שנה הקרובה), וברור שכשהוא יחזור הוא יבקש חוזה של סטאר. מה יש להחזיר אותו?
יכול להיות שיצא לאירופה מוקדם מידי והקצב שם גרם לו לפציעה ופחות מסתדר.
גדל בהפועל, אוהב את הפועל, מגן שמאלי זה מצרך נדיר בארץ, אין שום סיבה שלא להחזיר אותו עונה הבאה
אני אוהב אותו, אבל זה שחקן שהסבירות שלו להתפתח טוב זהה לסבירות שהוא כבר לא יתרומם. ניסיון העבר מראה ששחקנים כאלה חוזרים לפה עם חוזים מנופחים מאוד. לא שאני אתנגד שהוא יחזור, אבל ממש לא הייתי רוצה שחזרה שלו תהיה על חשבון תקציב לשחקנים אחרים
ולגבי ה"גדל בהפועל ואוהב את הפועל" - נו באמת. הוא גדל בהפועל ואוהב את הפועל בדיוק כמו דוידה, למקין, רז שלמה, ערן זהבי ועוד רבים וטובים שהיום משתינים על הפועל בקשת
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
ישראלוב קרא את ההודעה שלך ונפצע כשהפלאפון נפל לו על הרגל.זיטו כתב:איבוד נקודות מפואר של שתי שנואות.
אלונה יכולה לפרסם עוד סמיילי קורץ
השיקן הכי פציע בתולדות הפועל תל אביב, והיה לנו את שלום תקווה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
אישית עוד כשהיה סביב ליידנר כל ההייפ לפני שלוש שנים (?), לא הבנתי מה ההתלהבות. מה שיש לו זה יכולת לצאת מהר קדימה עם הכדור ברגליים. הוא היה יוצר חורים נוראיים בהגנה, כלומר לא ידע לקרוא את המשחק כדי לדעת לנוע נכון על הקו. לא זכור לי כמוסר/מגביה כדורים מחונן. לדעתי יאזן נסאר טוב ממנו או לכל הפחות ברמתו. אני בספק שהתקדם מאוד בשנותיו בחו״ל, בהן מיעט לשחק. בטוח לא הייתי מחתים אותו על חוזה נפוח. מה שכן, אין לי באמת מושג כמה התקדם והשתפר ואם יחליטו להחתים אותו אולי זה יעיד על כך שהוא מימש את הפוטנציאל. כלומר הצלחתי להגיד כלום ב-12 שורות ולבזבז לכם זמן. You’re Welcome!!!
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
לוידע כמה חיפה הציעו לטוריאל(זה גם לא היתה רק החלטה שלו לדעתי), אבל בהפועל הוא מרוויח לפי פרסומים 150 אלף יורו לא כולל מענקים, והחוזה ישודרג מדי עונה בכ-20%.רדפוקס כתב: ↑05 פברואר 2025, 22:57הלוואי, אבל בסוף אם חיפה או מכבי ישימו לו חוזה של 300 אלף דולר וצפונה הוא לא יהיה בהפועל.L.S כתב: ↑05 פברואר 2025, 21:32ליינדנר רוצה הפועלdino כתב: ↑05 פברואר 2025, 18:44 חיפה עם תירוצי טביב/ניסנוב
לא חושב שזה משהו שמרתיע קבוצות צמרת בליגת העל, גם לא פי 2 מזה.
והנה, נשאר.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
השוואה מטומטמת - שחקן תחת חוזה בהפועל מול שחקן שבמקרה הטוב יהיה חופשי ובמקרה הרע אולימפיאקוס תדרוש עליו גם סכום העברה.
ואני אפילו לא נוגע בנקודה שטוריאל שואף לצאת לחו"ל והסיכוי שהוא יעשה את זה דרך הרכב בהפועל ת"א טוב יותר מהסיכוי שהוא יעשה את זה מהספסל בחיפה וליידנר כנראה סיים את הגיחה.
ליידנר שחקן מעולה שגם אם לא שידרג את עצמו אני לוקח אותו בקלות ישירות להרכב אם הוא יהיה ברמה שהוא עזב אותנו.
אני מת על יאזן אבל אין מה להשוות בינהם.
אני מת על יאזן אבל אין מה להשוות בינהם.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
זו המילה הכי טובה שמצאת?רדפוקס כתב: ↑06 פברואר 2025, 15:34השוואה מטומטמת - שחקן תחת חוזה בהפועל מול שחקן שבמקרה הטוב יהיה חופשי ובמקרה הרע אולימפיאקוס תדרוש עליו גם סכום העברה.
ואני אפילו לא נוגע בנקודה שטוריאל שואף לצאת לחו"ל והסיכוי שהוא יעשה את זה דרך הרכב בהפועל ת"א טוב יותר מהסיכוי שהוא יעשה את זה מהספסל בחיפה וליידנר כנראה סיים את הגיחה.
בכל מקרה, הסיכוי לצאת לחו"ל מחיפה כרגע גבוה בערך פי 30 מהסיכוי להפועל.
ומה זה חו"ל? גם ליגה שניה בפולין זה חו"ל.
יחד, רק יחד! 

לא הבנתי מאיפה ליואב כץ יש כסף פתאום לשלם 80K לשחקן וקודם להתקמצן על גיא מלמד, מניח שהוא ביקש פחות.
-
- קיבל.ה 140 לייקים
סעמק עם רעננה שנתנו שווין בדקה 49. מעניין כמה שילמו על זה.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
-
- קיבל.ה 140 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
מבחינת משחקים בין הראשונות:
אנחנו שיחקנו מול כול
ר"ג ישחקו מול פ"ת
כ"ש ישחקו מול פ"ת
ופ"ת ישחקו מול שתיהן
אנחנו שיחקנו מול כול
ר"ג ישחקו מול פ"ת
כ"ש ישחקו מול פ"ת
ופ"ת ישחקו מול שתיהן
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1409 לייקים

זה המוצר שמשלמים עליו כסף.
אחוזי החזקת כדור בליגת העל היא 122%
חדרה הביאו חלוץ צרפתי חדש, סנגרה, נראה אחלה שחקן. פיזי, טוב עם הכדור, מהיר ויכול לייצר מצבים מכלום. שווה לשים עין ולעקוב.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
ביתר מועדת ובניצחון של בש, הפער שלה מהמקום ה-1 יגדל ל-9 נק'
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
כנראה שאתה צודקoleg neduda כתב: ↑08 פברואר 2025, 19:47הוא חתם שם בקיץ בכלל ועצם העובדה שאתה חושב שהוא רק הגיע מעידה שכנראה אין שום טעם לשים עליו עין

-
- קיבל.ה 1050 לייקים
2:0 לפ"ת דקה 18, מקווה שלפחות לא תהיה תבוסה גם הפרש שערים חשוב.
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
אם באמת פת וכפש מנצחות זה יוצר צמרת פסיכית ולא סבירה שפת עם 52 נקודות וכל השאר עם 50.
OMG עווופררר
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
ה-2 שיעלו יקבעו נטו במפגשים הישירים בין הקבוצות, לא נראה כאילו מישהי בדרך לאיבוד משמעותי של נקודות
-
- קיבל.ה 214 לייקים
לא הבנתי מאיפה הבאת את זה שהוא רוצה הפועל ? הוא כל הזמן טחן כמה הוא רוצה חו"ל ורק חו"ל.L.S כתב: ↑05 פברואר 2025, 21:32ליינדנר רוצה הפועלdino כתב: ↑05 פברואר 2025, 18:44 חיפה עם תירוצי טביב/ניסנוב
אם הוא חוזר לארץ יותר סביר שהוא ירצה קבוצה שמשחקת באירופה ( מכבי, חיפה, בית"ר) , שגם תיתן לו מקום בהרכב ( חיפה, בית"ר ) וגם תשלם משכורת יפה ( חיפה )
בכל מקרה זה שחקן שחייבים לבדוק בזכוכית מגדלת של שען חרש , עם כל הפגיעות שהיו לו
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 214 לייקים
בית"ר לא בסרט של האליפות, לדעתי גם חיפה לא.
זה או ב"ש או מכבי, למרות שעוד לא ראינו את השחקנים החדשים של ב"ש נראה לי שיש להם עדיפות די גדולה על מכבי.
למכבי סגל מאוד רחב אבל השוער שלהם זה ועדת חקירה והמאמן שלהם זה הדבר הכי הזוי שראיתי על הקווים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 370 לייקים
גם עפולה (נגד פ״ת) וגם עכו (נגד כפר שלם) עם אדום מהדקות הראשונות, יש יותר מקרי מזה?
-
- קיבל.ה 106 לייקים
הליגה מכורה.בר לב אדום כתב: ↑10 פברואר 2025, 19:50 גם עפולה (נגד פ״ת) וגם עכו (נגד כפר שלם) עם אדום מהדקות הראשונות, יש יותר מקרי מזה?
המצב עגום - אנחנו נצטרך לנצח מעכשיו עד הסוף כדי לעלות. וכל קבוצה תבוא להתאבד נגדנו ואז להסתלבט מול כל השאר. לאף קבוצה אין באמת על מה לשחק כי גם היורדות כבר נקבעו. על השופטים בכלל אין מה לדבר.
רק לנצח עד הסוף יעלה אותנו
-
- קיבל.ה 391 לייקים
אם למישהו היה ספק אם הליגה הזאת מכורה שיראה את האדום שהשחקן של עפולה קיבל מול פ״ת, דקה אחרי זה הם גם חטפו את ה3. כפר שלם מובילים 2-0 על עכו בכזאת קלות. אנחנו לא נעלה ליגה ככה הם ינצחו עד הסוף בקלות.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
זה פשוט נועם שוהם, הוא מאמן מצוין.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
אין מצב שהשחקן של עפולה לא שם בט על הרחקה של עצמו
עשה ישראל כהן
עשה ישראל כהן
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
הוא אוהד הפועל. מגיע למשחקים של הפועל כשהוא בארץ. ופנה להפועל מיוזמתו.ההוא מפעם כתב: ↑10 פברואר 2025, 19:44לא הבנתי מאיפה הבאת את זה שהוא רוצה הפועל ? הוא כל הזמן טחן כמה הוא רוצה חו"ל ורק חו"ל.L.S כתב: ↑05 פברואר 2025, 21:32ליינדנר רוצה הפועלdino כתב: ↑05 פברואר 2025, 18:44 חיפה עם תירוצי טביב/ניסנוב
אם הוא חוזר לארץ יותר סביר שהוא ירצה קבוצה שמשחקת באירופה ( מכבי, חיפה, בית"ר) , שגם תיתן לו מקום בהרכב ( חיפה, בית"ר ) וגם תשלם משכורת יפה ( חיפה )
בכל מקרה זה שחקן שחייבים לבדוק בזכוכית מגדלת של שען חרש , עם כל הפגיעות שהיו לו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 219 לייקים
אפשר להריח את הסירחון של הליגה הזו מקילומטרים.
ליגה מושחתת, מסואבת, מופקרת ורקובה.
כפר שלם עולה ל 1:0 כבר בדקה 9 לא עוברות 4 דקות והופ כרטיס אדום לעכו.
פ"ת עולה ל 1:0 כבר בדקה 13 לא עוברות 5 דקות והופ כבר 2:0 מפנדל לטובתם.
השחקנים שלנו חייבים להבין ולהפנים שזה הם נגד כולם כולל השופטים המסריחים ולא להוריד את הרגל מהגז אפילו לא לשניה אחת.
ליגה מושחתת, מסואבת, מופקרת ורקובה.
כפר שלם עולה ל 1:0 כבר בדקה 9 לא עוברות 4 דקות והופ כרטיס אדום לעכו.
פ"ת עולה ל 1:0 כבר בדקה 13 לא עוברות 5 דקות והופ כבר 2:0 מפנדל לטובתם.
השחקנים שלנו חייבים להבין ולהפנים שזה הם נגד כולם כולל השופטים המסריחים ולא להוריד את הרגל מהגז אפילו לא לשניה אחת.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
חח הפועל פ"ת מקבלת אפילו יותר פנדלים ממכבי העונה. יפה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה