מחזור 21 | הפועל VS כפר שלם, יום שישי ב-15:00
- Red Wolf
- קיבל.ה 704 לייקים
צנציפח טוען שתובע ההתאחדות רוצה להרחיק את חטואל ל2 משחקים בעקבות התגרות וקללות לעבר מאמן כפר שלם וזה על פי צילומי הטלויזיה
WTF??
על מה הרחקה ועוד ל2 משחקים?? על התגרות?? על קללות?? משהו שקורה כמעט כל משחק בכל ליגה בכל העולם?
לא רק שבוע שעבר יונתן כהן אחד התגרה ב30 אלף איש ולא הורחק לשום מקום?
WTF??
על מה הרחקה ועוד ל2 משחקים?? על התגרות?? על קללות?? משהו שקורה כמעט כל משחק בכל ליגה בכל העולם?
-
- קיבל.ה 883 לייקים
הפועל נתנו למאמן המכביסט המסריח של כפר שלם ולמנהל שלהם לירות בכל כלי תקשורת אפשרי ולעשות סיפור מהשטות הזו, בלי להגיבRed Wolf כתב: ↑03 פברואר 2025, 15:07 צנציפח טוען שתובע ההתאחדות רוצה להרחיק את חטואל ל2 משחקים בעקבות התגרות וקללות לעבר מאמן כפר שלם וזה על פי צילומי הטלויזיה
WTF??
ובלי לדבר על שחקן שלהם שעשה בדיוק את אותו הדבר. שותקים מאז יום שישי, התנהלות מטופשת וזו התוצאה.
יאללה הביתה!!!
- הפוסט קיבל לייק אחדאדום ותיק
- כרובית
- קיבל.ה 919 לייקים
לא מצליחה להבין למה הפועל שותקים בעניין השיפוט
ולמה לא מגישים תלונת נגד השחקן של כפש שהבקיע גול וקילל את האמא של הספסל של הפועל
איזה דפוקים בחיי
ולמה לא מגישים תלונת נגד השחקן של כפש שהבקיע גול וקילל את האמא של הספסל של הפועל
איזה דפוקים בחיי
- הפוסט קיבל לייק אחדNiro
-
- קיבל.ה 891 לייקים
חצי ליגה נפתחת לנו על הצורה ואנחנו שוב פעם עם הפוזה של הג'נטלמנים שלא משתפים פעולה עם החרא הזה?
למה אין לנו איזה ערס אחד לפחות במערכת שיעשה גם קצת רעש כשצריך.
מה זה ההתנהלות הזאת
למה אין לנו איזה ערס אחד לפחות במערכת שיעשה גם קצת רעש כשצריך.
מה זה ההתנהלות הזאת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- כרובית
- קיבל.ה 919 לייקים
-
- קיבל.ה 891 לייקים
עוד צוין בדו”ח לגבי חטואל: “לאחר סיום המשחק ועם יציאתי את האצטדיון התבקשתי על ידי אנשי כפר שלם לציין בדו”ח שלאחר הבקעת השער של חטואל, הוא קילל את מאמן כפר שלם נועם שוהם וקרא לו ‘שר****’. הפנייה נעשתה אליי לאחר שיחת הסיכום עם צוות השיפוט”.
זה אשכרה תופס החרא הזה? ביציאה מהאיצטדיון בקשו ממנו להוסיף את זה ועל זה מעמידים אותו לדין?
זה אשכרה תופס החרא הזה? ביציאה מהאיצטדיון בקשו ממנו להוסיף את זה ועל זה מעמידים אותו לדין?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 977 לייקים
ליגה לאומית זה הפועל נגד העולםL.S כתב: ↑03 פברואר 2025, 16:42 עוד צוין בדו”ח לגבי חטואל: “לאחר סיום המשחק ועם יציאתי את האצטדיון התבקשתי על ידי אנשי כפר שלם לציין בדו”ח שלאחר הבקעת השער של חטואל, הוא קילל את מאמן כפר שלם נועם שוהם וקרא לו ‘שר****’. הפנייה נעשתה אליי לאחר שיחת הסיכום עם צוות השיפוט”.
אגב צעדון ש*כן* נתפס בשידור מקלל את הספסל ומתפרע כמו עבריין? שום דבר
- רדפוקס
- קיבל.ה 4555 לייקים
הגיע הזמן להתחיל לשחק מלוכלך גם.L.S כתב: ↑03 פברואר 2025, 16:42 עוד צוין בדו”ח לגבי חטואל: “לאחר סיום המשחק ועם יציאתי את האצטדיון התבקשתי על ידי אנשי כפר שלם לציין בדו”ח שלאחר הבקעת השער של חטואל, הוא קילל את מאמן כפר שלם נועם שוהם וקרא לו ‘שר****’. הפנייה נעשתה אליי לאחר שיחת הסיכום עם צוות השיפוט”.
כפר שלם, רמת גן, פתח תקווה - הכל כשר, פניות רשמיות לכל השחקנים המובילים כמובן במקביל לפניות לקבוצות עצמן.
עד סוף החלון לעשות להן סלט מטבוחה בחדר ההלבשה.
-
- קיבל.ה 678 לייקים
קבוצה של ערסים חסרי בושה.
עוד שנה שהם יחזרו למקום הטבעי שלהם, קבוצה שמכבסת את הבגדים באסלה כדי לחסוך במים, לא להשאיל אליהם שום שחקן.
עוד שנה שהם יחזרו למקום הטבעי שלהם, קבוצה שמכבסת את הבגדים באסלה כדי לחסוך במים, לא להשאיל אליהם שום שחקן.
-
- קיבל.ה 789 לייקים
ממתי מעמידים שחקן לדין על קללות שלא כלפי קהל או שופט?
שחקנים מקללים כל הזמן ונתפסים בטלויזיה, מה שונה במקרה הזה?
שחקנים מקללים כל הזמן ונתפסים בטלויזיה, מה שונה במקרה הזה?
-
- קיבל.ה 394 לייקים
-
- קיבל.ה 891 לייקים
קליי בועט כדור לעבר היציע של אוהדים שלנו כשהוא עוד על הדשא ואז מחליק ברצפה.Xavi כתב: ↑03 פברואר 2025, 16:44ליגה לאומית זה הפועל נגד העולםL.S כתב: ↑03 פברואר 2025, 16:42 עוד צוין בדו”ח לגבי חטואל: “לאחר סיום המשחק ועם יציאתי את האצטדיון התבקשתי על ידי אנשי כפר שלם לציין בדו”ח שלאחר הבקעת השער של חטואל, הוא קילל את מאמן כפר שלם נועם שוהם וקרא לו ‘שר****’. הפנייה נעשתה אליי לאחר שיחת הסיכום עם צוות השיפוט”.
אגב צעדון ש*כן* נתפס בשידור מקלל את הספסל ומתפרע כמו עבריין? שום דבר
בעקבות זה זרקו לכיוונו כוסות וקשקושים
מה רשמו בדוח השיפוט?
שהוא בעט את הכדור תוך כדי החלקה, יעני בטעות.
בונא זה לא יאומן.
הכל מצולם
למה אנחנו לא פועלים?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 346 לייקים
גם ממצב שהשיפוט מכור ברמות הזויות ומכוון נגדנו (לא רק השבוע) ושחקן של כפר שלם מקלל אותנו מול המצלמות יוצא שמענישים אותנו וכולם מאשימים אותנו וערוצי הספורט משתפים פעולה איתם בשביל ללכלך עלינו.
המועדון אשם שהוא יושב בשקט ולא יוצא נגד נועם שוהם והשופט המלוכלך שעזר לכפר שלם. חיפה מכבי וביתר והקהלים שלהם כבר היו עושים מזה קרקס של בכיינות. כמה הקהל שלנו אדיש.
המועדון אשם שהוא יושב בשקט ולא יוצא נגד נועם שוהם והשופט המלוכלך שעזר לכפר שלם. חיפה מכבי וביתר והקהלים שלהם כבר היו עושים מזה קרקס של בכיינות. כמה הקהל שלנו אדיש.
- Mr.china
- קיבל.ה 178 לייקים
חייבים לדרוש אחרי זה שהשופט הזה לא יתקרב לרדיוס שלנו, במידה והוא מגיע לבלומפילד להרים לו את הרכב על בלוקיםL.S כתב: ↑03 פברואר 2025, 16:42 עוד צוין בדו”ח לגבי חטואל: “לאחר סיום המשחק ועם יציאתי את האצטדיון התבקשתי על ידי אנשי כפר שלם לציין בדו”ח שלאחר הבקעת השער של חטואל, הוא קילל את מאמן כפר שלם נועם שוהם וקרא לו ‘שר****’. הפנייה נעשתה אליי לאחר שיחת הסיכום עם צוות השיפוט”.
- הפוסט קיבל לייק אחדL.S
- זיטו
- קיבל.ה 280 לייקים
שופט ביזארי.
הדו"ח שלו אגב מפליל קשר קצת מוזר עם כפר שלם.
"הם ביקשו - אז אני מוסיף"
הדו"ח שלו אגב מפליל קשר קצת מוזר עם כפר שלם.
"הם ביקשו - אז אני מוסיף"
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4555 לייקים
צריך להילחם על זה בשיניים בבית הדין, לא מכיר דבר כזה שהשופט מוסיף עדות שמיעה מצד ג' לאחר המשחק ועכשיו זה הפך להיות עובדה שעל פיה מעמידים שחקן לדין.
לטעון שהוא לא היה שם ולא שמע ולא היו דברים מעולם, שיוכיחו שהוא קילל.
- רווי
- קיבל.ה 632 לייקים
מעניין מה יעשו לדור תורגמן על ההתגרות שלו בקופים? כי אולי הוא לא קילל אבל זה פי 100 יותר מתגרה ופי 100 יותר נפיץ ומסוכן.
OMG עווופררר
- Shacham
- קיבל.ה 757 לייקים
-
- קיבל.ה 1111 לייקים
גם השחקן שלהם נתפס בוידאוShacham כתב: ↑03 פברואר 2025, 20:11נתפס בוידאו לדעתי, לא יהיה להם קשה להוכיח.
- Shacham
- קיבל.ה 757 לייקים
סבבה, לא אמרתי לא להתלונן עליו בחזרה (למרות שלא יודע אם עוד אפשר), הגבתי למי שאמר שאנחנו צריכים להכחיש שחטואל קילל. לצערי לא חושב שזה אופציה.אוגוסטוס היל כתב: ↑03 פברואר 2025, 20:15גם השחקן שלהם נתפס בוידאו
- רדפוקס
- קיבל.ה 4555 לייקים
שיביאו קורא שפתיים מקצועי לחוות דעת.Shacham כתב: ↑03 פברואר 2025, 20:11נתפס בוידאו לדעתי, לא יהיה להם קשה להוכיח.
צריך לעשות להם את המוות על זה.
- זיטו
- קיבל.ה 280 לייקים
בכללי אם הייתי דובר המועדון, הייתי מתדרך את חטואל לומר שצעדון צעק לספסל של הפועל "בני שרמו..." ולכן אחרי שהוא כבש את השער הוא אמר לשוהם "למי קראתם שרמוטה" והמכביסט שמע רק את המילה האחרונה.
לך תוכיח

- רדפוקס
- קיבל.ה 4555 לייקים
צריך להטריל אותם ברביעי ולשתות להם את המיץ עם קשית כמו שהם עושים לנו.
עאלק ״כפר שלם ביקשו ממני להוסיף לדו״ח אחרי המשחק אז הוספתי״, חבורה של נוכלים התלבשה עלינו.
- הפוסט קיבל לייק אחדזיטו
-
- קיבל.ה 1513 לייקים
מי ״ביקש״?רדפוקס כתב:צריך להטריל אותם ברביעי ולשתות להם את המיץ עם קשית כמו שהם עושים לנו.
עאלק ״כפר שלם ביקשו ממני להוסיף לדו״ח אחרי המשחק אז הוספתי״, חבורה של נוכלים התלבשה עלינו.
אנשים עם אף עקום(ככה קוראים להם בארה״ב)?
- זיטו
- קיבל.ה 280 לייקים

מצ"ב דוח השיפוט.
אחד ההזויים שקראתי.
סעיף 1. יש מיליון תיעודים שמראים שקליי ממש בעט בעוצמה את הכדור לעבר הקהל של הפועל עוד במהלך הריצה ורק לאחר 4-5 צעדים החליק. + נזרקה אבן? נשמע לי המצאה. היו מדברים על זה ומאיימים לפוצץ את המחשק אם זה היה קורה.
סעיף 2. לא שמעתי שדבר כזה קרה, אבל אין לי באמת דרך לדעת. גם ספרא היה שם - האם זרקו עליו כיסא?
סעיף 3. "התבקשתי על ידי אנשי כפר שלם לציין בדוח.... הפנייה נעשתה אלי לאחר שיחת הסיכום עם צוות השיפוט" - כלומר מודה לגמרי שאין לו מושג מה היה, ומי ששילם לו ביקש שילכלך קצת על הפועל.
שום מילה על צעדון, ואפילו לא ציין על מה נתן אדום לסלים (אירוע משמעת...).
שלא נדבר על השיפוט
- הפוסט קיבל לייק אחדרדפוקס
- Mr.china
- קיבל.ה 178 לייקים
הזייה, אחרי דוח שיפוט כזה מגיע לו לעמוד לדין.זיטו כתב: ↑03 פברואר 2025, 21:50
מצ"ב דוח השיפוט.
אחד ההזויים שקראתי.
סעיף 1. יש מיליון תיעודים שמראים שקליי ממש בעט בעוצמה את הכדור לעבר הקהל של הפועל עוד במהלך הריצה ורק לאחר 4-5 צעדים החליק. + נזרקה אבן? נשמע לי המצאה. היו מדברים על זה ומאיימים לפוצץ את המחשק אם זה היה קורה.
סעיף 2. לא שמעתי שדבר כזה קרה, אבל אין לי באמת דרך לדעת. גם ספרא היה שם - האם זרקו עליו כיסא?
סעיף 3. "התבקשתי על ידי אנשי כפר שלם לציין בדוח.... הפנייה נעשתה אלי לאחר שיחת הסיכום עם צוות השיפוט" - כלומר מודה לגמרי שאין לו מושג מה היה, ומי ששילם לו ביקש שילכלך קצת על הפועל.
שלא נדבר על השיפוט
כמו שמהנדסים יכולים לעמוד לדין על דו״ח מחורטט, גם שופטי כדורגל אם כמה שזה מקצוע מביך,צריכים.
-
- קיבל.ה 1513 לייקים
לא הבנתזיטו כתב:
מצ"ב דוח השיפוט.
אחד ההזויים שקראתי.
שלא נדבר על השיפוט

- זיטו
- קיבל.ה 280 לייקים
הבנתי הבנתי לצעריNati כתב: ↑03 פברואר 2025, 22:27לא הבנתזיטו כתב:
מצ"ב דוח השיפוט.
אחד ההזויים שקראתי.
שלא נדבר על השיפוט![]()
-
- קיבל.ה 382 לייקים
לא סתם קוז'וק. החליט להסתדר בלי חטואל. כתבתי לפני המשחק שמדובר על שחקן כשרוני עם התנהגות בעייתית.
-
- קיבל.ה 883 לייקים
הסעיף השלישי זו חתיכת הזיה. מה זה אמרו לי אז הוספתי? זו בדיחה?
בחייאת החלטתם למכור, לפחות תשתדלו להיות פחות בולטים.
בחייאת החלטתם למכור, לפחות תשתדלו להיות פחות בולטים.
יאללה הביתה!!!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4555 לייקים
אתה מתכוון במקרה לאנשים ששם המשפחה שלהם מתחרז עם סוג כזה של דגני בוקר בריאים שאוהבים לאכול בגרמניה או מי מטעמם?
-
- קיבל.ה 1513 לייקים
כנראה שכבר הרבה הרבה שנים לא גר בארץ.רדפוקס כתב:אתה מתכוון במקרה לאנשים ששם המשפחה שלהם מתחרז עם סוג כזה של דגני בוקר בריאים שאוהבים לאכול בגרמניה או מי מטעמם?
לא הבנתי על איזה דגני בוקר אתה מדבר

צעדון אחרי הגול קילל את ברדה (כי התלונן שהשער בנבדל)
אז מה ההבדל? למה צעדון לא יועמד לדין וחטואל כן?
בטלגרם של האוהדים יש סרטון שמראה שצעדון קילל
אז מה ההבדל? למה צעדון לא יועמד לדין וחטואל כן?
בטלגרם של האוהדים יש סרטון שמראה שצעדון קילל
-
- קיבל.ה 120 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 919 לייקים
אהבתי שמנסים להפיל עלינו את עניין התחזוקה של האיצטדיון הזה שלא ראוי לארח משחקים גם בליגה ג'זיטו כתב: ↑03 פברואר 2025, 21:50
מצ"ב דוח השיפוט.
אחד ההזויים שקראתי.
שלא נדבר על השיפוט
-
- קיבל.ה 917 לייקים
האיצטדיון הלאומי משקף את המצב הלאומיכרובית כתב: ↑04 פברואר 2025, 12:04אהבתי שמנסים להפיל עלינו את עניין התחזוקה של האיצטדיון הזה שלא ראוי לארח משחקים גם בליגה ג'זיטו כתב: ↑03 פברואר 2025, 21:50
מצ"ב דוח השיפוט.
אחד ההזויים שקראתי.
שלא נדבר על השיפוט
-
- קיבל.ה 789 לייקים
אני שוב אשאל. מה החוק לגבי שחקן שמקלל?
את מי מותר לקלל? הרי שחקנים מקללים אחד את השני כל הזמן, רואים את זה.
אנשי צוות אסור לקלל?
-
- קיבל.ה 368 לייקים
מה זאת הפארסה הזאת? ממתי אסור לשחקן לקלל מאמן? מילא היה מקלל אותו בפרצוף, כולה קילל לחלל האוויר, קורה 30 פעם במשחק
-
- קיבל.ה 883 לייקים