פטריק בברלי
-
- קיבל.ה 855 לייקים
כמו שכבר כתבתי, יש פער עצום בין איך פטריק תופס את עצמו לבין מה הוא באמת יכול להביא למגרש
כרגע עם היכולת שלו אין שום סיבה לרשום אותו , בוודאי בליגה
כרגע עם היכולת שלו אין שום סיבה לרשום אותו , בוודאי בליגה
long live the zapta
- רדנקו
- קיבל.ה 1350 לייקים
זה נראה שהסוכן שלו כבר עובד בכל התקשורת של הכדורסל באירופה. נקווה שזה יגרום לעופר ואיטודיס להקשיח עמדות.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 394 לייקים
-
- קיבל.ה 5537 לייקים
ברור שזה משנה שהוא הצליח באירופה בעבר. כשאתה מביא שחקן שאי פעם רק הצליח בתפקיד ספציפי ב-NBA אז אין לך מושג מה הוא יכול לתת בתפקיד הרבה יותר משמעותי באירופה. אין לי ספק שהעובדה שהוא כבר שיחק באירופה והיה מצוין שיחקה תפקיד בהחתמה שלו, גם אם זה היה לפני הרבה זמן.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑02 פברואר 2025, 18:14 מה זה משנה איזה שחקן הוא היה כשהוא עבר מאירופה לנ.ב.א לפני יותר מעשור? אתה סתם מוסיף פרטים לא רלוונטיים. אני גם לא קראתי לו שחקן חלש, רק אמרתי שאין לו דרך להצדיק את השכר שלו באירופה ובפועל אתה מסכים איתי גם. גם אם תיקח את הקליעה שבאמת נכנסה יפה, בסוף פטריק בברלי (וראיתי אותו המון בנ.ב.א) מעולם לא היה נחשב שחקן עם איכויות התקפיות בנ.ב.א, אלא בולדוג (כולל ביף מפורסם עם כריס פול) ויכולת גם לשים נקודות כשצריך. אז הוא לא טוני אלן, אבל בטח לא מישהו שאתה מביא שיוביל את רשימת הקלעים שלך.
שיין לארקין הוא דוגמא ליבוא נהדר מהנ.ב.א., שחקן עם יכולות אישיות גבוהות שלא יכול להגיע לידי ביטוי בנ.ב.א בגלל הפיזיות שלו. אם עופר היה מתאבד על סת׳ קרי שכיום בפנסיה פעילה בשארלוט, הייתי חושב שזו החלטה מצוינת. להביא את בברלי היה מההתחלה (ורשמתי את זה) לא מוצדק כלכלית, אבל המחשבה שלי הייתה שעופר חושב פה גם על אפקט השיווק לקבוצה. בפועל, זה לא היה השכר אלא סל ההטבות שבברלי קיבל בנוסף לשכר שלו (פודקאסט, חדר גדול יותר) שהפך את העסקה לבעייתית.
בכל אופן, אני חושב שגם בגרסה הנוכחית שלו בברלי היה יכול להיות נכס מצוין עבורנו אם הוא היה מעוניין בזה. אם הוא היה משחזר את התפקיד שלו ב-NBA, כלומר שחקן שנותן הגנה, ריבאונד, מנהיגות, ואסיסטים ומוסיף לזה קצת יותר חופש התקפי, היינו יכולים לקבל שחקן מצוין וכבר ראינו דוגמאות לזה העונה.
אלא שדי ברור שהוא לא ממש מעוניין בזה. חצי מהזמן יותר מעניין אותו לחטוף ולחסום מאשר אשכרה לשמור, יותר מעניין אותו להחזיק בכדור 20 שניות כל התקפה מאשר לתת לאחרים להוביל, וכמובן שיותר מעניין אותו לקבל תחושה של לברון מאשר להיות חלק מקבוצה מנצחת. פה ושם אנחנו מקבלים ממנו יותר מזה, אבל רוב הזמן ממש לא.
אם אנחנו רוצים להגיע למשהו העונה צריך לחתוך אותו ולתת לג'ו רגלנד תפקיד יותר משמעותי.
אם יש אופציה להביא גם קומבו גארד ברמה גבוהה הייתי הולך על זה.
-
- קיבל.ה 180 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1350 לייקים
להשאיר את ההשעיה בתוקף או אפילו לחתוך אותו מהקבוצה.
זה בטוח לא פשוט עם חוזה שמן כל כך, אבל הרווח של הקבוצה כתוצאה מזה יהיה עצום וכיול להוביל אותנו לתארים שיהיה שווים הרבה כסף.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 175 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1300 לייקים
-
- קיבל.ה 263 לייקים
כן בברלי, לא בברלי, חייבים החלטה ושיעמדו מאחוריה.
לא יעזור לייבש את בברלי ואז לזרוק אותו לדרבי ולצפות שיהיה טוב (זה הדיבור בתקשורת לפחות כרגע).
לא יעזור לייבש את בברלי ואז לזרוק אותו לדרבי ולצפות שיהיה טוב (זה הדיבור בתקשורת לפחות כרגע).
- הפועל
- קיבל.ה 1580 לייקים
- יצירת קשר:
לא יודע אם הרווח יהיה עצום. אבל אני מתקשה לראות את התועלת בלהשאיר אותו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 172 לייקים
אפילו אם אני מתעלם מסוגיות משמעת מחוץ לפרקט, אי אפשר להתעלם מזה שהוא בשום צורה לא שווה את השכר שלו. גם לא מתקרב לזה. התקפית הוא תוקע את המשחק ולוקח על עצמו לעשות דברים שהוא פשוט לא. הגנתית הוא רחוק מלהיות מדהים, ועושה המון פאולים מטופשים וחסרי אחריות.
פחות מעניין אותי להתעסק בכמה מזה שייך לגיל וירידה ביכולת וכמה מזה רצון וגישה.
בשורה התחתונה, אם אפשר לצאת מהחוזה שלו זה אינטרס שלנו. אם אפשר למצוא במקום שחקן מוביל לעמדה 1, צריך לעשות את זה. אני חושב שאפילו אניס, שרחוק מלהיות שחקן מושלם, יכול מאוד לשדרג אותנו.
בשורה התחתונה, אם אפשר לצאת מהחוזה שלו זה אינטרס שלנו. אם אפשר למצוא במקום שחקן מוביל לעמדה 1, צריך לעשות את זה. אני חושב שאפילו אניס, שרחוק מלהיות שחקן מושלם, יכול מאוד לשדרג אותנו.
-
- קיבל.ה 676 לייקים
לא מסכים לגבי אניס. אניס הוא 1 לגמרי, כמו רגלנד. אי אפשר לרשום את שניהם בליגה. הקבוצה הזאת משוועת ל1-2 ברמה גבוהה שידע ליצור לעצמו ול5 ישראלי.feigenbaum99 כתב: ↑03 פברואר 2025, 21:17 אפילו אם אני מתעלם מסוגיות משמעת מחוץ לפרקט, אי אפשר להתעלם מזה שהוא בשום צורה לא שווה את השכר שלו. גם לא מתקרב לזה. התקפית הוא תוקע את המשחק ולוקח על עצמו לעשות דברים שהוא פשוט לא. הגנתית הוא רחוק מלהיות מדהים, ועושה המון פאולים מטופשים וחסרי אחריות.
-
- קיבל.ה 1289 לייקים
זה לא רק שהוא כמעט תמיד לא מביא ערך מוסף למשחק של הפועל, הוא משפיע ומשתק המון שחקנים אחרים. כולל רגלנד שלובש אזרחי לרוב בגלל בברלי, ואז בסוף גם בברלי לא משחק כל המחצית השנייה. הוא לא ממש התאים את עצמו לסוג המשחק של אירופה. הוא בעיקר מחפש אחד על אחד, ובניגוד לבלייקני איו לו את היכולות.
אנחנו מאבדים כביכול כוח בהגנה בלעדיו, אבל התועלת כרגע עולה על החסרונות.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
אנחנו מאבדים כביכול כוח בהגנה בלעדיו, אבל התועלת כרגע עולה על החסרונות.
-
- קיבל.ה 1510 לייקים
-
- קיבל.ה 736 לייקים
אם הוא לא נרשם לחצי הגמר ובהינתן שמשחקים מחוץ למנורה - אנחנו פייבוריטים.....
-
- קיבל.ה 1510 לייקים
הוא בטוח לא ירשם.Charlie כתב:אם הוא לא נרשם לחצי הגמר ובהינתן שמשחקים מחוץ למנורה - אנחנו פייבוריטים.....
מצד שני הוא יכול לחסל את שיני הארנב.
-
- קיבל.ה 915 לייקים
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אנחנו לא פייבוריטים בדרבי בשום מצב. צריך להפסיק לחשוב ככה.
-
- קיבל.ה 915 לייקים
וגם אם כן זה לא אומר כלום גם נגד באר שבע היינו פייבוריטים וראינו איך זה נגמר ופה מדובר בדרבי על הכרטיס לגמר, נקווה לטוב .עד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 פברואר 2025, 07:17 אנחנו לא פייבוריטים בדרבי בשום מצב. צריך להפסיק לחשוב ככה.
- הפוסט קיבל לייק אחדעד המ!!ת הפועל
- מילפורד
- קיבל.ה 2039 לייקים
אנחנו גם לא ״לא פייבורטים״ מול מכבי וגם ככה הגיע הזמן להפסיק לחשוב.
-
- קיבל.ה 1490 לייקים
אתה בפרוש אנדרדוג.
למרות הכסף הגדול כדאי שנחזור להיות צנועים לפחות עד שנביא פלדה אחת או שתיים.
- הפוסט קיבל לייק אחדעד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 1289 לייקים
הוא לא יכול לחסל כלום כרגע.Nati כתב:הוא בטוח לא ירשם.Charlie כתב:אם הוא לא נרשם לחצי הגמר ובהינתן שמשחקים מחוץ למנורה - אנחנו פייבוריטים.....
מצד שני הוא יכול לחסל את שיני הארנב.
בכושר הנוכחי של ים זה פשע לא לרשום את רגלנד. לצערי אם רגלנד לא נרשם לא יודע אם יש לנו סיכוי מולם
-
- קיבל.ה 670 לייקים
מציע להפסיק לדבר על פיבוריטיות במשחקים מול מכבי וירושלים.ארז שדה כתב: ↑04 פברואר 2025, 07:29וגם אם כן זה לא אומר כלום גם נגד באר שבע היינו פייבוריטים וראינו איך זה נגמר ופה מדובר בדרבי על הכרטיס לגמר, נקווה לטוב .עד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 פברואר 2025, 07:17 אנחנו לא פייבוריטים בדרבי בשום מצב. צריך להפסיק לחשוב ככה.
יש סגל מעולה, ואם נשחק טוב באגרסיביות, לא נעשה שטויות, ועם כל הנשמה יש סיכוי טוב שנעבור אותם!
וכן, מול מכבי רגלנד חייב לשחק!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- הפוסט קיבל לייק אחדארז שדה
- רדנקו
- קיבל.ה 1350 לייקים
בברלי לא מסוגל לחסל אף שחקן וזה ברור כבר הרבה זמן.
הוקיץ' כתב את זה מדויק. הוא לא מחפש לשמור אלא מחפש את ההיילייטים של החסימה או החטיפה.
ובלי שום קשר - לרשום אותו לדרבי אחרי שהוא לא שיחק שבועיים (לא יודע אם הוא מתאמן עם הקבוצה בזמן ההשעייה או לא. אני מניח שלא) זה לדעתי טמטום גם אם הוא היה שחקן שמועיל לקבוצה.
לכולנו ברור שאם בברלי נרשם יש שתי אפשרויות - או שמשחקים בלי רגלנד ואז אין לנו רכז מלבד ים (שנמצא בכושר רע) ומפסידים ברמה מסוימת את בר שמועיל הרבה יותר כשהוא משחק ליד רכז.
או שמשחקים בלי פוסטר ואז אין לנו אפילו שחקן אחד שאפשר לסמוך עליו שיעשה נקודות כשצריך. אמנם גם לו יש מגבלות אבל הוא הטוב ביותר שיש לנו.
הוקיץ' כתב את זה מדויק. הוא לא מחפש לשמור אלא מחפש את ההיילייטים של החסימה או החטיפה.
ובלי שום קשר - לרשום אותו לדרבי אחרי שהוא לא שיחק שבועיים (לא יודע אם הוא מתאמן עם הקבוצה בזמן ההשעייה או לא. אני מניח שלא) זה לדעתי טמטום גם אם הוא היה שחקן שמועיל לקבוצה.
לכולנו ברור שאם בברלי נרשם יש שתי אפשרויות - או שמשחקים בלי רגלנד ואז אין לנו רכז מלבד ים (שנמצא בכושר רע) ומפסידים ברמה מסוימת את בר שמועיל הרבה יותר כשהוא משחק ליד רכז.
או שמשחקים בלי פוסטר ואז אין לנו אפילו שחקן אחד שאפשר לסמוך עליו שיעשה נקודות כשצריך. אמנם גם לו יש מגבלות אבל הוא הטוב ביותר שיש לנו.
- הפוסט קיבל לייק אחדgershon
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1300 לייקים
אברהם? עידן?El dudernio כתב: ↑04 פברואר 2025, 08:21אתה בפרוש אנדרדוג.
-
- קיבל.ה 153 לייקים
אברהם כבר לא איתנו.הלך המומנטום כתב: ↑04 פברואר 2025, 13:16אברהם? עידן?El dudernio כתב: ↑04 פברואר 2025, 08:21אתה בפרוש אנדרדוג.
-
- קיבל.ה 180 לייקים
נראה שיש פה הסכמה כללית על העלות/תועלת של בברלי . דא עקא אני חושש שגם הדרך וגם הניתוחים פה מנותקים מהמציאותfeigenbaum99 כתב: ↑03 פברואר 2025, 21:17 אפילו אם אני מתעלם מסוגיות משמעת מחוץ לפרקט, אי אפשר להתעלם מזה שהוא בשום צורה לא שווה את השכר שלו. גם לא מתקרב לזה. התקפית הוא תוקע את המשחק ולוקח על עצמו לעשות דברים שהוא פשוט לא. הגנתית הוא רחוק מלהיות מדהים, ועושה המון פאולים מטופשים וחסרי אחריות.
א. קבוצה אחרת צריכה לקחת על עצמה את המשכורת המוגזמת שלו, הסיכוי של זה קטן וכשהשחקן מורחק מהקבוצה הסיכוי קטן עוד יותר ובטח שלא נראה בייאואט על שחקן שהורחק מהסגל.
ב. היכולת שלנו להחליף אותו מוגבלת ביותר בגלל בעיית עלות וזמינות של שחקנים מחליפים
* אשמח לשמוע מהמומחים פה מה אומרות התקנות, עד מתי מותר להחליף שחקנים זרים וישראלים ומה המגבלות.
השאלה היא אם לדעתכם כדאי לוותר עליו גם בתנאי שיהיה קשה מאוד להביא מחליף ברמה טובה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1300 לייקים
זה נכון. רק מציין שהוא כבר היה אצלנויורם כתב: ↑04 פברואר 2025, 13:35אברהם כבר לא איתנו.הלך המומנטום כתב: ↑04 פברואר 2025, 13:16אברהם? עידן?El dudernio כתב: ↑04 פברואר 2025, 08:21
אתה בפרוש אנדרדוג.
-
- קיבל.ה 2155 לייקים
כבר לא סומך על איטדיס כל כך , אין לי ספק שירשום את בברלי לחצי גמר
-
- קיבל.ה 2155 לייקים
-
- קיבל.ה 272 לייקים
ריף גרוס ב-one:
ההשעייה של בברלי, תמה אמש במשחק מול אולם
ההשעייה של בברלי, תמה אמש במשחק מול אולם
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 175 לייקים
א. ממש חבל (אני חושב שעדיין צריך "לקבל קצת חינוך/כאפת התעוררות")
ב. אני מאודדדד מקווה שזה רק אומר שהוא חוזר לאימונים ושלא נראה אותו בגביע (אח"כ שישולב בליגה בכיף)
ג. הייתי לוקח כל מה שנאמר ב-ONE בעירבון סופר מוגבל
- הפוסט קיבל לייק אחדאדום ותיק
- הפועל
- קיבל.ה 1580 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא אתפלא אם כל הסיפור המגוחך הזה עם בברלי גם גורם לשאר השחקנים לאבד כבוד לאיטודיס.
זה בטוח גרם לי
זה בטוח גרם לי
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 416 לייקים
אז שוב מחזירים את בברלי לדרבי?
רואה שחורות המקורי
ניתן להעריך שמי שתדרך את ריף על החזרת המשחקים לארץ עדכן אותו גם בנושא בברלי.
הימור שלי- גם בברלי וגם רגנלד ירשמו
הימור שלי- גם בברלי וגם רגנלד ירשמו
-
- קיבל.ה 1289 לייקים
-
- קיבל.ה 884 לייקים
-
- קיבל.ה 670 לייקים
ההתלבטות ברורה,
רגלנד - חור בהגנה אבל תורם להתקפה. כשמדר "נעדר", כמו בלא מעט פרקי זמן, הוא יניע את הקבוצה והכנסת כדורים לגבוה טובה יותר.
בברלי - שחקן הגנה טוב בהרבה מרגלנד ויכול לתת לנו את השמירה הנדרשת על הגארדים פורוורדים של מכבי. נותן יכולת חדירה נוספת לקבוצה. האם יוכל להשתלב כשחקן קבוצתי ולא יקח על עצמו לעשות מהלכים הרואיים.
בשביל זה משלמים מיליונים לאיטודיס.
רגלנד - חור בהגנה אבל תורם להתקפה. כשמדר "נעדר", כמו בלא מעט פרקי זמן, הוא יניע את הקבוצה והכנסת כדורים לגבוה טובה יותר.
בברלי - שחקן הגנה טוב בהרבה מרגלנד ויכול לתת לנו את השמירה הנדרשת על הגארדים פורוורדים של מכבי. נותן יכולת חדירה נוספת לקבוצה. האם יוכל להשתלב כשחקן קבוצתי ולא יקח על עצמו לעשות מהלכים הרואיים.
בשביל זה משלמים מיליונים לאיטודיס.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!