תשאר תשאר תשאר
לא רק על המשחק היום.ההוא שאמרו לו כתב:יופי של משחק ויופי של גול
אני מוכן לקחת גם אותו, גם את אזולאי, גם את סהר ולהיפטר מכל השטיינים ויצחקים למיניהם.לירון האדום כתב:שחקן בינוני.
מוכן לקבל את שלומי אזולאי על חשבונו יחד עם חלוץ מוכח כמו סהר
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אתה צריך עם זה עוד שני קשרי אמצע טובים.לירון האדום כתב: ↑03 יוני 2021, 01:09 שחקן בינוני.
קפטן הקבוצה, עומרי אלטמן, ניגש בסיום אל המיקרופונים: אלטמן: "אני לא חושב שאני יכול להסביר את במילים כרגע. אלה תחושות קשות מאוד, במיוחד לאור מה שהתפתח במשחק. ראינו את זה בא, וטעות לא מחויבת עשתה את ההבדל. היה בהחלט מרגש, העבירה ב-2:2? אני לא ראיתי, לפי מה שהבנתי אפשר לא לשרוק על זה. לטעמי הוא הסתכל מעט זמן מדי על המהלך. אין מה לעשות, נסתכל בבית, אבל מה זה משנה? טעה לא טעה, לא משנה עכשיו. אנחנו בלי הגביע, זו התוצאה".
גם אלטמן וגם אייבינדר מתעלמים מהשוד של השופט וההטעיה של הוור שהראתה ממש מעט מהאירוע וזווית נוראית. ולכן ימשיכו לחגוג עלינו שוב ושוב ושוב.Raizi כתב:קפטן הקבוצה, עומרי אלטמן, ניגש בסיום אל המיקרופונים: אלטמן: "אני לא חושב שאני יכול להסביר את במילים כרגע. אלה תחושות קשות מאוד, במיוחד לאור מה שהתפתח במשחק. ראינו את זה בא, וטעות לא מחויבת עשתה את ההבדל. היה בהחלט מרגש, העבירה ב-2:2? אני לא ראיתי, לפי מה שהבנתי אפשר לא לשרוק על זה. לטעמי הוא הסתכל מעט זמן מדי על המהלך. אין מה לעשות, נסתכל בבית, אבל מה זה משנה? טעה לא טעה, לא משנה עכשיו. אנחנו בלי הגביע, זו התוצאה".
אלטמן נשאל אם זה משחקו האחרון באדום, ולא הסתיר: "אולי, כן. כולם יודעים שאין לי חוזה לעונה הבאה, יכול מאוד להיות שזה האחרון שלי בהפועל תל אביב. אם חשוב לי להישאר? זה תלוי בהרבה אנשים ובהרבה גורמים, לא הציעו לי חוזה ולא היו דיבורים. כרגע לא יכול לענות על זה, אם היו מציעים אז אולי היה לי מה להגיד. כרגע לא היו דיבורים".
על התפרצות הזעם של ניר קלינגר וסלים טועמה: "אני לא יכול לשפוט אדם בשעת כעסו, זה הרבה אמוציות, במיוחד במשחק כזה בגמר גביע המדינה. לא חושב שאפשר לשפוט אותם. אחרי גול אחרי שאתה חושב שאתה אולי הולך לפנדלים ובסוף משנים החלטה. לא חושב שזה הזמן לשפוט. שיירגעו, ואז יגידו מה שיש להם על הלב. ניר זה ווינר, קשה לו להפסיד, קשה לו לקבל הפסדים וזה לא תמיד פשוט במיוחד במשחק עם כל כך הרבה אמוציות".
"קשה לקבל את זה", המשיך הקפטן. "לא פשוט. אין לי הרבה מילים, מתנצל. אני עדיין מעכל וכנראה שייקח לי הרבה זמן. מסר לאוהדים? קודם כל אנחנו מתנצלים, כולם הרגישו את התואר קרוב, כל כך רצינו להביא את זה והיו לנו מאות שיחות מאז חצי הגמר בשבועיים האחרונים. כמה זה מגיע להם ולמועדון הזה אחרי שנים לא פשוטות. המסר הוא שבואו נרים את הראש. אף פעם לא קל, מקווה שאנשים יידעו לצאת מזה כמה שיותר מהר. לומדים ומתחשלים מזה, וזהו. מקווה שבפעם הבאה שהפועל ת"א יהיו במעמד הזה הם ייקחו תואר".
דן איינבינדר סיפר אחרי המשחק: "שי אייזן ישב בחדר ההלבשה ובכה, גם פסלו לו את השער וגם קיבל אדום, היה לו מאוד קשה. קלינגר וטועמה? ברגעים מסויימים אנחנו צריכים לנשום, אבל צריך לגלות גם הבנה".
עוד אמר הקשר: "המנהלת הייתה צריכה לתמוך בי, לא יכול להיות שאני מפוטר וחודשיים בלי עבודה ואף אחד לא מגיב. המשפחה תמכה בי"
הם עוד לא ראו את זה בטלוויזיה ולא ידעוChegi כתב: ↑03 יוני 2021, 01:17גם אלטמן וגם אייבינדר מתעלמים מהשוד של השופט וההטעיה של הוור שהראתה ממש מעט מהאירוע וזווית נוראית. ולכן ימשיכו לחגוג עלינו שוב ושוב ושוב.Raizi כתב:קפטן הקבוצה, עומרי אלטמן, ניגש בסיום אל המיקרופונים: אלטמן: "אני לא חושב שאני יכול להסביר את במילים כרגע. אלה תחושות קשות מאוד, במיוחד לאור מה שהתפתח במשחק. ראינו את זה בא, וטעות לא מחויבת עשתה את ההבדל. היה בהחלט מרגש, העבירה ב-2:2? אני לא ראיתי, לפי מה שהבנתי אפשר לא לשרוק על זה. לטעמי הוא הסתכל מעט זמן מדי על המהלך. אין מה לעשות, נסתכל בבית, אבל מה זה משנה? טעה לא טעה, לא משנה עכשיו. אנחנו בלי הגביע, זו התוצאה".Ron.T כתב:
מה הוא אמר ?
אלטמן נשאל אם זה משחקו האחרון באדום, ולא הסתיר: "אולי, כן. כולם יודעים שאין לי חוזה לעונה הבאה, יכול מאוד להיות שזה האחרון שלי בהפועל תל אביב. אם חשוב לי להישאר? זה תלוי בהרבה אנשים ובהרבה גורמים, לא הציעו לי חוזה ולא היו דיבורים. כרגע לא יכול לענות על זה, אם היו מציעים אז אולי היה לי מה להגיד. כרגע לא היו דיבורים".
על התפרצות הזעם של ניר קלינגר וסלים טועמה: "אני לא יכול לשפוט אדם בשעת כעסו, זה הרבה אמוציות, במיוחד במשחק כזה בגמר גביע המדינה. לא חושב שאפשר לשפוט אותם. אחרי גול אחרי שאתה חושב שאתה אולי הולך לפנדלים ובסוף משנים החלטה. לא חושב שזה הזמן לשפוט. שיירגעו, ואז יגידו מה שיש להם על הלב. ניר זה ווינר, קשה לו להפסיד, קשה לו לקבל הפסדים וזה לא תמיד פשוט במיוחד במשחק עם כל כך הרבה אמוציות".
"קשה לקבל את זה", המשיך הקפטן. "לא פשוט. אין לי הרבה מילים, מתנצל. אני עדיין מעכל וכנראה שייקח לי הרבה זמן. מסר לאוהדים? קודם כל אנחנו מתנצלים, כולם הרגישו את התואר קרוב, כל כך רצינו להביא את זה והיו לנו מאות שיחות מאז חצי הגמר בשבועיים האחרונים. כמה זה מגיע להם ולמועדון הזה אחרי שנים לא פשוטות. המסר הוא שבואו נרים את הראש. אף פעם לא קל, מקווה שאנשים יידעו לצאת מזה כמה שיותר מהר. לומדים ומתחשלים מזה, וזהו. מקווה שבפעם הבאה שהפועל ת"א יהיו במעמד הזה הם ייקחו תואר".
דן איינבינדר סיפר אחרי המשחק: "שי אייזן ישב בחדר ההלבשה ובכה, גם פסלו לו את השער וגם קיבל אדום, היה לו מאוד קשה. קלינגר וטועמה? ברגעים מסויימים אנחנו צריכים לנשום, אבל צריך לגלות גם הבנה".
עוד אמר הקשר: "המנהלת הייתה צריכה לתמוך בי, לא יכול להיות שאני מפוטר וחודשיים בלי עבודה ואף אחד לא מגיב. המשפחה תמכה בי"
שלומי אזולאי יכול לשחק בתפקיד של אלטמןEl dudernio כתב:אתה צריך עם זה עוד שני קשרי אמצע טובים.לירון האדום כתב: ↑03 יוני 2021, 01:09 שחקן בינוני.
כי אחרת את נופל מול כל קבוצה. ראיתי מה קרה היום כשהיברת אותו קדימה.
אבל אלטמן מתייחסRon.T כתב: ↑03 יוני 2021, 01:22הם עוד לא ראו את זה בטלוויזיה ולא ידעוChegi כתב: ↑03 יוני 2021, 01:17גם אלטמן וגם אייבינדר מתעלמים מהשוד של השופט וההטעיה של הוור שהראתה ממש מעט מהאירוע וזווית נוראית. ולכן ימשיכו לחגוג עלינו שוב ושוב ושוב.Raizi כתב:קפטן הקבוצה, עומרי אלטמן, ניגש בסיום אל המיקרופונים: אלטמן: "אני לא חושב שאני יכול להסביר את במילים כרגע. אלה תחושות קשות מאוד, במיוחד לאור מה שהתפתח במשחק. ראינו את זה בא, וטעות לא מחויבת עשתה את ההבדל. היה בהחלט מרגש, העבירה ב-2:2? אני לא ראיתי, לפי מה שהבנתי אפשר לא לשרוק על זה. לטעמי הוא הסתכל מעט זמן מדי על המהלך. אין מה לעשות, נסתכל בבית, אבל מה זה משנה? טעה לא טעה, לא משנה עכשיו. אנחנו בלי הגביע, זו התוצאה".
רב המשחקים שלוממ אזולאי לא מצליח לקחת כדור בראש איזה עליונות פיסית הוא ייתן במרכז המגרש? עוד לא הפנמת שבשיטה של קלינגר אלטמן הוא אחד משלישיית האמצע?לירון האדום כתב: ↑03 יוני 2021, 01:23שלומי אזולאי יכול לשחק בתפקיד של אלטמןEl dudernio כתב:אתה צריך עם זה עוד שני קשרי אמצע טובים.לירון האדום כתב: ↑03 יוני 2021, 01:09 שחקן בינוני.
כי אחרת את נופל מול כל קבוצה. ראיתי מה קרה היום כשהיברת אותו קדימה.
סהר חלוץ של שערים
אתה צריך לכנפיים במקום לידור ודוידה/שטיין
וכמובן לחזק את הקישור