מתוך ערך ויקיפדיה שלו. וואלה הייתי בטוח הוא בארשבעי על מלא מסתבר שקיבוצניק בכלל.. ועוד נכד של מנהיג מפלגת פועלים.שבירו נולד וגדל בקיבוץ שובל. מצד אמו, נילי, הוא נכדו של מנהיג מפ"ם לשעבר, אלעזר גרנות.
מרגש מאוד וחושרמוטה להביא.
מתוך ערך ויקיפדיה שלו. וואלה הייתי בטוח הוא בארשבעי על מלא מסתבר שקיבוצניק בכלל.. ועוד נכד של מנהיג מפלגת פועלים.שבירו נולד וגדל בקיבוץ שובל. מצד אמו, נילי, הוא נכדו של מנהיג מפ"ם לשעבר, אלעזר גרנות.
שחקן שנתן חצי עונה טובה בלאומית ומשחק בעמדה עמוסה אצלנו- להביא.האדום מרמת גן כתב:כל החתואל ושבירו הם שחקנים עם פוטנציאל ומספר סימני שאלה.
לא רכש משדרג.
רק קליי. עם תפוקה בטוחה של משכמו-ומעלה בלאומית.
ואפילו, כשהאלה עד סוף העונה.
ואפילו אם יהיה יקר יחסית.
הכסף הגדול הוא עלית ליגה ויש 4 מועמדות רציניות...
הוא בא בהשאלה ללאומית ובוא יש לנו עאבד סהר ובריאון הכל טוב.ספרא טבא כתב: ↑25 ינואר 2025, 13:26 כל מי שאומר להביא כנראה שלא ראה אותו משחק
נותן לכם 2-3 משחקים לפני שאתם אומרים להעיף
זה בלוף כמו קלטינס שעשה קריירה בליגת העל אלוהים יודע למה, אין לו קשר לכדורגל, חסר טכניקה לא חכם נכנס לנבדלים סדרתי
פשוט שחקן נוראי. יש לפחות 20 חלוצים ישראלים יותר טובים ממנו, רכש מיותר ומטומטם
זאת מחשבה של דגוSin Queso כתב: ↑25 ינואר 2025, 13:37הוא בא בהשאלה ללאומית ובוא יש לנו עאבד סהר ובריאון הכל טוב.ספרא טבא כתב: ↑25 ינואר 2025, 13:26 כל מי שאומר להביא כנראה שלא ראה אותו משחק
נותן לכם 2-3 משחקים לפני שאתם אומרים להעיף
זה בלוף כמו קלטינס שעשה קריירה בליגת העל אלוהים יודע למה, אין לו קשר לכדורגל, חסר טכניקה לא חכם נכנס לנבדלים סדרתי
פשוט שחקן נוראי. יש לפחות 20 חלוצים ישראלים יותר טובים ממנו, רכש מיותר ומטומטם
ספסל?
יש לנו כבר ארי כהן בבית.
הוא מסיים חוזה הקיץ. יש להם אופצייה עליו לשנתיים נוספות. מדברים על השאלה, אבל השאלה אם הם באמת יממשו את האופצייה עליו. עם גוני נאור, למשל, זה אותו הקייסomersa כתב: ↑26 ינואר 2025, 10:16 מכבי נתניה פנתה, שבירו מתקרב להפועל ת"א | נחשף ב-ynet
היהלומים הציעו לאדומים את החלוץ, שלא נמצא בתוכניות של יוסי אבוקסיס. יהיה הרכש השלישי של ברדה בינואר?
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... jlknq700jx
שמע, מאחר ואני קצת מתעסק בזה, אני יכול להגיד לך שיש בשוק שחקנים איכותיים, ובהרבה פחות מ250,000 יורו לעונה. בחצי מזה.oleg neduda כתב: ↑23 ינואר 2025, 12:38מתי פעם אחרונה הגיע לליגה הלאומית שחקן עם רזומה טוב?נועם שחם כתב: ↑23 ינואר 2025, 12:22לא מסכים איתך. יש בשוק שחקנים טובים שבכיף אפשר להביא. רק צריך לחפש ולעבוד נכון.oleg neduda כתב: ↑23 ינואר 2025, 12:18
הסיכוי שנצליח להביא לפה שחקן זר יותר טוב משי אליאס, כשאנחנו בליגה הלאומית (כשעננת המלחמה עדיין לא הסתיימה באמת), הוא נמוך מאוד ותלוי בעיקר במזל. כל שחקן טוב לליגת העל שתרצה להביא לפה, בהנחה בכלל שהוא ירצה להגיע, יעלה הרבה יותר מהשכר שאותו הוא יכול לקבל לצורך העניין בליגת העל. ומלכתחילה, שחקנים טובים לא ימהרו ללכת לליגת השנייה במעצמת הכדורגל שנקראת ישראל
אני לא טוען שאי אפשר להביא לפה זרים טובים ואפילו טובים מאוד. אבל הזרים הבאמת טובים שנוחתים בלאומית זה לרוב שחקנים זולים מאוד ששיחק איתם המזל בענק. כמו עלי מוחמד, קליי, גוסטבו בוקולי בזמנו ועוד.
אני למשל חושב ששחקן זר שירוויח אצלנו 200 אלף אירו (שזה סכום גבוהה מאוד לליגה הלאומית), יהיה כנראה שחקן שירוויח משמעותית פחות בליגת העל (כי בכל זאת, צריך איכשהו לשכנע זרים טובים להגיע לליגה לאומית), ובסבירות גבוהה הוא לא יהיה איזה שובר שוויון ברמת ליגת על.
אם אפשר להביא את אליאס (אני לא חושב, אבל הלוואי) לטעמי צריך לעשות את זה והסיכוי שהוא יהיה עדיף על זר בעמדה הזאת הוא גבוה מאוד.
בליגת העל הסיפור אחר, ברור שאפשר להביא זרים טובים במחיר נכון
בעונת 2021-22 - 16 שערים בכל המסגרות.
יאללה קניתי. בכל מקרה נראה שלא מתכוונים לשחרר את אנטוניץ ומקאריץ, אז יגיע לפה זר אחד, ואת העמדה הנוספת (חלוץ או קשר אמצע) יצטרך ככה או ככה לאייש ישראלינועם שחם כתב: ↑26 ינואר 2025, 11:19שמע, מאחר ואני קצת מתעסק בזה, אני יכול להגיד לך שיש בשוק שחקנים איכותיים, ובהרבה פחות מ250,000 יורו לעונה. בחצי מזה.oleg neduda כתב: ↑23 ינואר 2025, 12:38מתי פעם אחרונה הגיע לליגה הלאומית שחקן עם רזומה טוב?
אני לא טוען שאי אפשר להביא לפה זרים טובים ואפילו טובים מאוד. אבל הזרים הבאמת טובים שנוחתים בלאומית זה לרוב שחקנים זולים מאוד ששיחק איתם המזל בענק. כמו עלי מוחמד, קליי, גוסטבו בוקולי בזמנו ועוד.
אני למשל חושב ששחקן זר שירוויח אצלנו 200 אלף אירו (שזה סכום גבוהה מאוד לליגה הלאומית), יהיה כנראה שחקן שירוויח משמעותית פחות בליגת העל (כי בכל זאת, צריך איכשהו לשכנע זרים טובים להגיע לליגה לאומית), ובסבירות גבוהה הוא לא יהיה איזה שובר שוויון ברמת ליגת על.
אם אפשר להביא את אליאס (אני לא חושב, אבל הלוואי) לטעמי צריך לעשות את זה והסיכוי שהוא יהיה עדיף על זר בעמדה הזאת הוא גבוה מאוד.
אתה לא צריך להביא עכשיו זר שהוא שובר שוויון בליגת העל. אתה צריך להביא זר שישדרג את מה שיש לך כרגע ועם פוטנציאל גדילה. שחקן בן 23-24 ששיחק בליגות פחות מוכרות ומראה פוטנציאל להיות שחקן של 250,000 יורו בעונה.
זה ענין של עבודת סקאוטינג טובה ושמקבלי ההחלטות יעבדו נכון. אם את עובד בשיטה שכל מה שיש לך זה רק מי שנמני ושות' מציעים אתה בבעיה.
לא יודע אם זה באמת מסמן את זה כי אין לנו מאבק על שחקן מול אף קבוצה גדולהSickleCell כתב: ↑26 ינואר 2025, 12:20 לדעתי החתמה של שבירו, כמו זו של חטואל ופיבן, יש לה משמעות גדולה אחת: אלה החתמות שמאשרות שהפועל חזרה להיות פקטור בשוק הישראלי וכבר לא נחשב מקום שלא משלמים בזמן וכו׳. מקווה שאם יחתום יש לנו דרך לצאת מהחוזה בקלות אם כמו שכותבים כאן הוא לא שווה את ההייפ.
תביא מגן ימין כזהנועם שחם כתב: ↑26 ינואר 2025, 11:19שמע, מאחר ואני קצת מתעסק בזה, אני יכול להגיד לך שיש בשוק שחקנים איכותיים, ובהרבה פחות מ250,000 יורו לעונה. בחצי מזה.oleg neduda כתב: ↑23 ינואר 2025, 12:38מתי פעם אחרונה הגיע לליגה הלאומית שחקן עם רזומה טוב?
אתה לא צריך להביא עכשיו זר שהוא שובר שוויון בליגת העל. אתה צריך להביא זר שישדרג את מה שיש לך כרגע ועם פוטנציאל גדילה. שחקן בן 23-24 ששיחק בליגות פחות מוכרות ומראה פוטנציאל להיות שחקן של 250,000 יורו בעונה.
זה ענין של עבודת סקאוטינג טובה ושמקבלי ההחלטות יעבדו נכון. אם את עובד בשיטה שכל מה שיש לך זה רק מי שנמני ושות' מציעים אתה בבעיה.
מסכים שבלשון המעטה לא התקדם כפי שצפו. אחרת לא היה מועמד להפועל ת״א של הלאומית.
מסכים ועם זה לדעתי בסיטואציה הנוכחית יהיה נכון לקחת אותו גם אם לא יעבודצ'ימבויקה כתב: ↑26 ינואר 2025, 13:45מסכים שהוא חלוץ שבלשון המעטה לא התקדם כפי שצפו.
מכאן ועד להסיק שהוא אנטי כדורגל ולא יכול לתרום יש מרחק גדול.
הוא הגיע לקבוצה לא יציבה והוא לא נכנס כשחקן הרכב למרות שנרכש בכסף גדול, זלאטנוביץ׳ שיחק על המשבצת שלו.
לנתניה יש 2 מצבים: או שהם רצים יפה (ואז היה מחליף שגירד דקות) או שהם חלשים מפסידים ולחוצים ואז גם זו לא סיטואציה נוחה.
כנראה מדובר בחלוץ שכמו הרבה חלוצים ישראלים, צריכים בטחון ודקות משחק.
אני חושב שאין חוקים. במיוחד כשזה נוגע לישראלים.
קשה מאוד לדעת מה תקבל.
הכל חוכמה בדיעבד.
אם יש מישהו שראה למשל את רוטמן בשנים האחרונות וחשב שהוא שחקן חלש שלא יכול לתרום להפועל בלאומית (!), אז הוא פשוט גנב דעת.
אתה מדבר שטויות.
אני לא צריך קלטת, ראיתי אותו בעיניים, לא שחקן כדורגל טוב בעיניי.
בדיוק נכנסתי כדי לכתוב זאת.