יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
תמיד מדהים אותי רמת ההתנשאות של אנשים שלא מוכנים להסתכל על המציאות, אבל בטוחים שהם היחידים שמבינים אותה - כשבפועל במקום על העולם הם מסתכלים על הדעות הקדומות שלהם.
וכמו שהדיון פה מדגיש שוב ושוב, כשאנשים כאלה נתקלים בנסיונות להציג להם את המציאות, הם מגיבים בצורות שונות ומשונות של התגוננות, הסתגרות והתעלמות, כמו לקרוא למי שמנסה להציג להם את המציאות "נאיבי\מנותק\הזוי" או להזכיר לעצמם שהם הרוב בקבוצת הייחוס שלהם או סתם לקלל ולאחל דברים רעים.
וכמו שהדיון פה מדגיש שוב ושוב, כשאנשים כאלה נתקלים בנסיונות להציג להם את המציאות, הם מגיבים בצורות שונות ומשונות של התגוננות, הסתגרות והתעלמות, כמו לקרוא למי שמנסה להציג להם את המציאות "נאיבי\מנותק\הזוי" או להזכיר לעצמם שהם הרוב בקבוצת הייחוס שלהם או סתם לקלל ולאחל דברים רעים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
דאמנ לא חושב שראיתי מעולם דוגמא כל כך יפה לגמל שלא רואה את הדבשת של עצמו
ד"ש מגוש קטיף
ד"ש מגוש קטיף
-
- קיבל.ה 573 לייקים
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
כל השוטרים הפלסטינים הפוטנציאלים הם אנשי חמאס?
-
- קיבל.ה 573 לייקים
לא. ממש לא. אבל אם הכוונה הייתה (כמו שאחכ נאמר) שגם פת"ח פסול - זה כנראה אומר שזה לא ממש משנה. ושהשוטר הפלסתיני היחיד שכרגע היה מתקבל פה היה יוסף חדאדD&3 כתב: ↑23 ינואר 2025, 21:40כל השוטרים הפלסטינים הפוטנציאלים הם אנשי חמאס?
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
סליחה ששכחתי קודם לציין את הטריק ייחודי שלך, של לקרוא לכל מי שמנסה להזכיר לך את המציאות "תועמלן גבלסי"

לגבי גוש קטיף, לא הבנתי.
אתה מנסה להפיל את היציאה מגוש קטיף בדרך שבה היא נעשה על השמאל או משהו דומה?
תסביר בבקשה
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
פספסתי את ההודעה ההיא וגם עכשיו אני לא לגמרי סגור על הכוונה, אבל אתן לכם לדון על זה
אבל כדי להבהיר את כוונתי- שוטרים שהם אנשי חמאס תחת שלטון חמאס זו מצווה מוסרית להרוג (אלא אם זה עלול לסכן עסקה נניח, כמו עכשיו), והדבר כמובן לא נכון לשוטרים פלסטינים באופן כללי
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
זה היופי, שה"מציאות" שלך היא כמו ה"מציאות" שגבלס ניסה למכור, ועל כן אתה תועלמן גבלסי
וכמובן שלא הבנת, אבל אני מאוד נחמד אז אסביר-
ב"מציאות" שלך היינו עכשיו אמורים להיות כבר עמוק במפעל ההתנחלויות המחודש בעזה, שם קוד גוש קטיף. פעם אחרונה שבדקתי זה לא קרה, ונראה שההיתכנות לזה רק יורדת. כנראה אבל עם טראק רקורד כה מוצלח של להיות צודק כל הזמן הסטטיסטיקה צריכה להתיישר.
היציאה מגוש קטיף אמנם נעשתה בדרך חד צדדית וזה לרוב רעיון לא טוב, אבל האלטרנטיבה של להישאר הייתה יותר גרועה (עוד קונספט שהתועמלנים פשוט לא מבינים, זה שצעד מסוים מוביל לתוצאה מחורבנת לא אומר שצעד אחר לא היה מוביל לתוצאה מחורבנת אף יותר, אבל פופוליסטים כמו פופוליסטים לא מכירים במגבלות של כוח). מי שאשם במה שקרה אחרי זה בעזה זה הימין בלפחות 90% מהאשמה.
ונקודה אחרונה בהקשר לדברים שנכתבו פה, לטעון שאם יש פחד משחזור של 7.10 מהגדה זה בהכרח אומר שההתנחלויות כושלות בso called תפקיד שלהן זה כמו לטעון שההתנקות\אוסלו אשמים באינתיפאדה\7.10, זה טיעון דבילי וזה טיעון דבילי, ורצוי למצוא טיענוים טובים יותר.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
הטיעון הדבילי הוא לטעון שהתנחלויות תורמות לביטחון. והחכמים שטוענים את הטיעון הדבילי, יודעים שזה טיעון דבילי אבל הם יודעים שהנמענים לטיעון לא יתחברו לטיעונים פחות דביליים כגון שאיפות משיחיות ברמה האידיאולוגית או רצון לשמור על פריבילגיות ברמה הפרקטית.
הדבילים קונים את הטיעון הביטחוני, דבילי ככל שיהיה.
הדבילים קונים את הטיעון הביטחוני, דבילי ככל שיהיה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 340 לייקים
אין מספיק LOL בעולם.teknoboy כתב:תמיד מדהים אותי רמת ההתנשאות של אנשים שלא מוכנים להסתכל על המציאות, אבל בטוחים שהם היחידים שמבינים אותה - כשבפועל במקום על העולם הם מסתכלים על הדעות הקדומות שלהם.
אני לא מבין איך העולם לא קרס לתוך עצמו אחרי שליחת ההודעה הזו. וואו, איזה בן אדם הזיה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
1. בינתיים גם התחזיות שלי וגם הניתוחים שלי די מוכיחים את עצמם (כבר נתתי קודם שתי דוגמאות מאוד מהותיות לדיון בעשרות העמודים האחרונים של האשכול, ולא במקרה אף אחד לא התווכח איתי, וכל מי שטורח לענות לי מעדיף פשוט לקלל אותי במקום להתייחס לדברים שכתבתי), ואילו אתם עסוקים בלקלל את העולם ולהתעצבן על ילדים שמצביעים על המלך ואמרים שהוא עירום.D&3 כתב: ↑23 ינואר 2025, 21:581. זה היופי, שה"מציאות" שלך היא כמו ה"מציאות" שגבלס ניסה למכור, ועל כן אתה תועלמן גבלסי
2. וכמובן שלא הבנת, אבל אני מאוד נחמד אז אסביר-
ב"מציאות" שלך היינו עכשיו אמורים להיות כבר עמוק במפעל ההתנחלויות המחודש בעזה, שם קוד גוש קטיף. פעם אחרונה שבדקתי זה לא קרה, ונראה שההיתכנות לזה רק יורדת. כנראה אבל עם טראק רקורד כה מוצלח של להיות צודק כל הזמן הסטטיסטיקה צריכה להתיישר.ר.
2. מזמין אותך למצוא לי מקום אחד שבו כתבתי שישראל הולכת לבנות התנחלויות בעזה.
יודע מה, אני אחסוך לשנינו את המשחק הילדותי הזה. מעולם לא כתבתי דבר כזה.
כן כתבתי שיש גורמים חזקים מאוד בישראל ששואפים לזה (דבר שאי אפשר להכחיש, הם לא טורחים להסתיר את זה).
עוד כתבתי שבעבר אותם גורמים בדיוק עשו את מה שהם רצו, וגררו אחריהם את כל מדינת ישראל.
לסיום הזהרתי שאם אזרחי ישראל לא ישימו לב, הם עוד עלולים להתעורר עם התנחלויות בעזה.
לסיכום: אתה מבצע פה מתקפת איש קש, או שאולי לא קראת בקפידה את הדברים שכתבתי ואז אתה מתווכח פה לא איתי אלא עם האי הבנות שלך.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
מש"לעד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 ינואר 2025, 23:13אין מספיק LOL בעולם.teknoboy כתב:תמיד מדהים אותי רמת ההתנשאות של אנשים שלא מוכנים להסתכל על המציאות, אבל בטוחים שהם היחידים שמבינים אותה - כשבפועל במקום על העולם הם מסתכלים על הדעות הקדומות שלהם.
אני לא מבין איך העולם לא קרס לתוך עצמו אחרי שליחת ההודעה הזו. וואו, איזה בן אדם הזיה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
מציע לקרוא את כל השרשור.
בניגוד לרושם שמתקבל מהציוץ הפותח, הוא עוסק דווקא בעתיד של ישראל ושל הישראלים.
בניגוד לרושם שמתקבל מהציוץ הפותח, הוא עוסק דווקא בעתיד של ישראל ושל הישראלים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
יש לי רק איזה כמה אלפי סיפורים של אנשים מאיזה יום אחד שיעזרו לו לעכל את ההרס והחורבן בעזה. זאת מלחמה וזה החרא שבני אדם פה החליטו שהם מביאים על עצמם.
OMG עווופררר
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
בגלל כלבים כאלה (וגם הכלבים בממשלה) המצב שלנו בעולם כזה עלוב. עם שמנסים כל ההיסטוריה למחוק ולהשמיד מגיע למצב שהוא יכול סוף סוף להגן על עצמו וגם אז אנחנו צריכים להתנצל. עשו לנו שואה בבית שלנו ואנחנו צריכים להתנצל. וואלכ כוסאמאמא של עזה ושל מי שבתוכה, שיעשו כל מה שצר שדבר כזה לא יקרה שוב.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
רק תיקון בנוגע לצל.
הוא לא פקד במשטרה ולא בטיח.
הוא קבל מינוי ייצוגי של מתנדבים כי הוא מפקד כיתת כוננות. אין לו יותר סמכויות מלי או לך בעקבות המינוי הזה
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
רווי, אני רואה שבמסגרת המאמץ להתעלם מהמציאות לא הקשבת לי ולא נכנסת לקרוא את השרשור...
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
יכול להרחיב לי על הצל?
אני רואה שהוא עושה לא פעם סיבובים ליליים ומחפש ערבים באתרי בנייה, די בטוח שעל דעת עצמו.
זה התפקיד שלו או שהוא חורג ממנו?
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
הוא מפקד כיתת כוננות בתל אביב (לא היחיד) .עידן סרור כתב: ↑24 ינואר 2025, 12:23יכול להרחיב לי על הצל?
אני רואה שהוא עושה לא פעם סיבובים ליליים ומחפש ערבים באתרי בנייה, די בטוח שעל דעת עצמו.
זה התפקיד שלו או שהוא חורג ממנו?
כל הסיורים הללו הם במסגרת תפקידו ולא על דעת עצמו.
יש סיורים כאלה של כיתות כוננות כמעט בכל עיר
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
אני לא מבטל את כולם, אבל אלה של החמאס טרוריסטים.תא מרבוטא כתב:די נו אסף, אתה לא יכול להתחיל ברצינות לפסול את כל השוטרים הפלסתינאים הפוטנציאליים, כשמזה שנה המשטרה מתנהלת בהתאם לחליל של גזען תומך טרור, ראש המטה שלו שחושב שהבעיה בהיטלר שהוא, ראש המטה, היה בצד המפסיד? שהצל מונה לפקד משטרה במינוי מיוחד?
כל עוד הרשות (שמורכבת מחברי הפת״ח) ממשיכה לשלם קצבאות למשפחות מחבלים, אני לא רואה בהם כאלה שיכולים לקחת את המושכות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
המציאות ב-7.10 ממשל לא הוכיחה שהוא טעה (לתפיסתו), אלא להיפך. הוא שנים הזהיר שיכול להיגרם טבח של יהודים, בגלל המדיניות של הממשלה בישראל.teknoboy כתב:1. לטעון זה יפה, אבל המציאות מוכיחה שהוא טעה ובענק (מלבד בדבר אחד - הוא ידע שיש מאות אלפי ישראלים שרק מחכים לבלוע את השקרים שלו).Asafasraf כתב: ↑23 ינואר 2025, 18:191. ב-7.10 גם בן גביר טען שהוא צודק.teknoboy כתב: קדימה? ועוד שני צעדים? בוא נתחיל מלחשוב.
יודע מה? בוא נתחיל מלהכיר במציאות (או לפחות לשים לב אליה).
אבל במקום זה הכי חשוב לקרוא למי שחושב אחרת (ויצא צודק, במקרה, ברוב הזמן לאורך השנה ומשהו האחרונה) "מנותק", כי אז כל מה שהוא אומר מתבטל ולא צריך לקרוא או להתייחס, ובטח שלא לחשוב על זה או לנסות להבין.
2. שוב, כדאי שהקוראים כאן יסתכלו בשרשורים האחרים שהיו לפני ה-7.10 ויראו איך אחרי הטבח התאיידו להם כמה משתמשים, כשאחד מהם טען שהחמאס היא תנועה חברתית שלא מעוניינת בהשמדת ישראל והשני סיפר לנו איך אנחנו צריכים לקלוט את כל הפלסטינאים בעלי ״זכות השיבה״ (לתפיסתו) בתוך מדינת ישראל ולהפוך אותם לרוב כאן.
2. אותם שני משתמשים התאיידו אחרי ה-7.10 כי הם ידעו איזה יחס הם יקבלו, למשל שיעוותו את דבריהם וישקרו עליהם כמו שאתה עושה פה.
שני המשתמשים התאיידו כי המציאות התפוצצה להם בפנים.
מטלי אשכרה ניסה לספר לנו שאין באמנת החמאס שום מקום שקורא לפגוע ביהודים ושהיא תנועה חברתית/ אזרחית.
המשתמש השני, בעל התפיסה הקומוניסטית (שכידוע הוכיחה את עצמה כמאוד מוצלחת) טען שהפתרון לסכסוך הוא לתת לפלסטינאים לחזור לישראל, להפוך לרוב ולחיות בשלום. יש את הפורום. ניתן לאנשים לקרוא ולהחליט.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
אני לא טענתי ולא טוען שאפשק להשמיד את החמאס, כי מעבר לכוח הצבאי מדובר ברעיון.teknoboy כתב:1. אני רואה שהפעם שינית ואת ההתייחסות לגופו של כותב שיבצת דווקא בהתחלה. מעניין (לא באמת).Asafasraf כתב: ↑23 ינואר 2025, 18:161. גונב דעת ברמה הכי גבוהה אתה.teknoboy כתב: אה נכון, מטרת המלחמה הייתה לשלול מחמאס את האפשרות לשלוט ברצועה, ולכן תנאי ייהרג ובל יעבור לסיום המלחמה היה פירוק החמאס והעברת השליטה ברצועה לגורמים אח.... רגע, בעצם לא.
בקיצור, מה יוצא? ירינו בחמאסניקים ששמרו על הסיוע וכך אפשרנו לפושעים אקראיים לבזוז אותו, ועכשיו החלטנו שכל זה היה סתם ולא באמת חשוב אז החזרנו את הרצועה לידיהם.
העיקר שאתה ממשיך להאמין לכל מה שמוכרים לך, ותמיד זוכר שהסמולנים הם המנותקים מהמציאות שלא מבינים מה קורה וחיים בעולם של חלומות.
אגב, כשהייתה הצעה קונקרטית שהייתה שוללת מחמאס את האפשרות לשלוט ברצועה ומעבירה את השליטה הזאת לידיים אחרות - אתה אישית ורוב הישראלים באופן כללי הייתם נגדה, וכרגיל קיללתם את כל מי שניסה להסביר שזה בעצם מה שכולנו (כולל המקללים) רוצים.
2. מי שמאמין שאפשר להשמיד את החמאס הזוי בדיוק כמוך.
3. ירינו בחמאסניקים שרצו לשמור על הסיוע לעצמם ולתנועה שלהם.
4. אם החלפת החמאס זה ברש״פ, אז מדובר בהחלפת נבלה בטרפה.
5. ניסו שאחת מהחמולות תתפוס את השליטה בעזה. אתה יודע מה קרה להם? רמז: הם לא בין החיים.
2. מדינה שלמה כמעט השמידה את עצמה כדי להגיע לניצחון המוחלט.
ובנוסף, אתה יודע כמה אנשים פה בפורום קראו לי הזוי ומנותק כי כתבתי שאי אפשר להשמיד את החמאס?
3. לא, ירינו בשוטרי החמאס ששמרו על השיירות מפני הבוזזים שבזזו אותן אחרי שחיסלנו את החמאסניקים ששמרו עליהן.
4. באיזה מובן זה החלפת נבלה בטרפה? אני מציע שתסביר בפירוט, אחרת עולה החשד שמבחינתך כל גוף פלסטיני הוא נבלה\טרפה.
5. אני מבין שהחמולה הזאת היא לא נבלה ולא טרפה. אגב, אתה תהיה בהלם, אבל הקטע של להמליך קבוצה אקראית על אזור כבוש כדי לשלוט בו בנוחות כבר נוסה לא פעם, מעולם לא בהצלחה.
להחליף את החמאס בגוף שמשלם קצבאות למשפחות מחבלים, זה מבחינתי להחליף נבלה בטרפה.
אותה ״קבוצה אקראית״ היתה חמולה פלסטינאית, לא ישראל.
בתפיסה שלי, מדןנות ערב המתונות ינהלו את עזה, לפחות בשלב השיקום.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
1. במשך שנים הוא פיזר תבהלה כי הוא ידע שהפחד והשנאה הם הבסיס לתמיכה בו. שום דבר בניתוח שלו (במידה שבכלל יש כזה) לא היה נכון. הוא התבסס במאה אחוז על דעות קדומות וגזענות.Asafasraf כתב: ↑24 ינואר 2025, 14:431. המציאות ב-7.10 ממשל לא הוכיחה שהוא טעה (לתפיסתו), אלא להיפך. הוא שנים הזהיר שיכול להיגרם טבח של יהודים, בגלל המדיניות של הממשלה בישראל.teknoboy כתב:1. לטעון זה יפה, אבל המציאות מוכיחה שהוא טעה ובענק (מלבד בדבר אחד - הוא ידע שיש מאות אלפי ישראלים שרק מחכים לבלוע את השקרים שלו).Asafasraf כתב: ↑23 ינואר 2025, 18:19
1. ב-7.10 גם בן גביר טען שהוא צודק.
2. שוב, כדאי שהקוראים כאן יסתכלו בשרשורים האחרים שהיו לפני ה-7.10 ויראו איך אחרי הטבח התאיידו להם כמה משתמשים, כשאחד מהם טען שהחמאס היא תנועה חברתית שלא מעוניינת בהשמדת ישראל והשני סיפר לנו איך אנחנו צריכים לקלוט את כל הפלסטינאים בעלי ״זכות השיבה״ (לתפיסתו) בתוך מדינת ישראל ולהפוך אותם לרוב כאן.
2. אותם שני משתמשים התאיידו אחרי ה-7.10 כי הם ידעו איזה יחס הם יקבלו, למשל שיעוותו את דבריהם וישקרו עליהם כמו שאתה עושה פה.
2. שני המשתמשים התאיידו כי המציאות התפוצצה להם בפנים.
3. מטלי אשכרה ניסה לספר לנו שאין באמנת החמאס שום מקום שקורא לפגוע ביהודים ושהיא תנועה חברתית/ אזרחית.
4. המשתמש השני, בעל התפיסה הקומוניסטית (שכידוע הוכיחה את עצמה כמאוד מוצלחת) טען שהפתרון לסכסוך הוא לתת לפלסטינאים לחזור לישראל, להפוך לרוב ולחיות בשלום.
5. יש את הפורום. ניתן לאנשים לקרוא ולהחליט.
2. לא, הם התאיידו כי הם ידעו שהם יצטרכו להתמודד בלי סוף עם שקרים ומתקפות כמו אלה שאתה מספק בלי סוף.
3. בפעם המאה, הוא לא כתב דבר כזה. הוא כן כתב שהחמאס אינו ארגון ששם למטרה להשמיד יהודים באשר הם, אלא ארגון שנלחם (כולל בכוח, כולל להרוג) על הזכויות הקולקטיביות\לאומיות של הפלסטינים.
4. לדעתי הוא קרא ל"פתרון צודק ומוסכם" שיכלול סוג כלשהו של זכות שיבה או פיצוי על אי מתן זכות שיבה, אבל אני מודה שאני לא זוכר. אם יש לך לינק או משהו, אשמח.
5. כן, ככה זה עובד. הבעיה היא שיש משתמשים מסוימים (כולם מאותו מחנה פוליטי, דרך אגב) שחלק מהותי מהשיטה שלהם הוא לשקר ולהטיל רפש על אנשים שהם לא מסכימים איתם, כמו שאתה למשל עושה שוב ושוב.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
1. אתה ספציפית כתבת שאי אפשר להשמיד לגמרי, אבל אפשר באמצעים צבאיים להיפטר מהם ככוח משמעותי שרלוונטי למשהו. מתברר שטעית.Asafasraf כתב: ↑24 ינואר 2025, 14:471. אני לא טענתי ולא טוען שאפשק להשמיד את החמאס, כי מעבר לכוח הצבאי מדובר ברעיון.teknoboy כתב:1. אני רואה שהפעם שינית ואת ההתייחסות לגופו של כותב שיבצת דווקא בהתחלה. מעניין (לא באמת).Asafasraf כתב: ↑23 ינואר 2025, 18:16
1. גונב דעת ברמה הכי גבוהה אתה.
2. מי שמאמין שאפשר להשמיד את החמאס הזוי בדיוק כמוך.
3. ירינו בחמאסניקים שרצו לשמור על הסיוע לעצמם ולתנועה שלהם.
4. אם החלפת החמאס זה ברש״פ, אז מדובר בהחלפת נבלה בטרפה.
5. ניסו שאחת מהחמולות תתפוס את השליטה בעזה. אתה יודע מה קרה להם? רמז: הם לא בין החיים.
ובנוסף, אתה יודע כמה אנשים פה בפורום קראו לי הזוי ומנותק כי כתבתי שאי אפשר להשמיד את החמאס?
3. לא, ירינו בשוטרי החמאס ששמרו על השיירות מפני הבוזזים שבזזו אותן אחרי שחיסלנו את החמאסניקים ששמרו עליהן.
4. באיזה מובן זה החלפת נבלה בטרפה? אני מציע שתסביר בפירוט, אחרת עולה החשד שמבחינתך כל גוף פלסטיני הוא נבלה\טרפה.
5. אני מבין שהחמולה הזאת היא לא נבלה ולא טרפה. אגב, אתה תהיה בהלם, אבל הקטע של להמליך קבוצה אקראית על אזור כבוש כדי לשלוט בו בנוחות כבר נוסה לא פעם, מעולם לא בהצלחה.
2. להחליף את החמאס בגוף שמשלם קצבאות למשפחות מחבלים, זה מבחינתי להחליף נבלה בטרפה.
3. אותה ״קבוצה אקראית״ היתה חמולה פלסטינאית, לא ישראל.
4. בתפיסה שלי, מדןנות ערב המתונות ינהלו את עזה, לפחות בשלב השיקום.
2. אתה פשוט תמונת מראה של האיסלמיסט שמסרב לדבר עם ישראלים כי ישראל משלמת קצבאות למשפחות של חללי צה"ל.
3. נו שיט שרלוק
4. בטוח שזה מקובל על מישהו מהצדדים? זה רלוונטי בצורה כלשהי? טוב שלא הצעת שמדינות סקנדינביה יעשו את זה. הכי חשוב: איך זה קשור לחילופי הדברים בינינו?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
אפשר באמצעים צבאיים להיפטר מהם ככוח משמעותי, בצורה דומה למה שקורה ביו״ש (מבצעים נקודתיים ופשיטות).teknoboy כתב:1. אתה ספציפית כתבת שאי אפשר להשמיד לגמרי, אבל אפשר באמצעים צבאיים להיפטר מהם ככוח משמעותי שרלוונטי למשהו. מתברר שטעית.Asafasraf כתב: ↑24 ינואר 2025, 14:471. אני לא טענתי ולא טוען שאפשק להשמיד את החמאס, כי מעבר לכוח הצבאי מדובר ברעיון.teknoboy כתב: 1. אני רואה שהפעם שינית ואת ההתייחסות לגופו של כותב שיבצת דווקא בהתחלה. מעניין (לא באמת).
2. להחליף את החמאס בגוף שמשלם קצבאות למשפחות מחבלים, זה מבחינתי להחליף נבלה בטרפה.
2. אתה פשוט תמונת מראה של האיסלמיסט שמסרב לדבר עם ישראלים כי ישראל משלמת קצבאות למשפחות של חללי צה"ל.
3. נו שיט שרלוק
4. בטוח שזה מקובל על מישהו מהצדדים? זה רלוונטי בצורה כלשהי? טוב שלא הצעת שמדינות סקנדינביה יעשו את זה. הכי חשוב: איך זה קשור לחילופי הדברים בינינו?
אם אתה (והם) לא מבינים את ההבדל בין מדינה ריבונית לארגון טרור, שאלוהים יעזור לך.
אני מציע את מה שנראה לו כנכון וככזה שיכול לקדם. החמאס כשולט בעזה זה לא פתרון, כנ״ל הרש״פ (לפחות בשלב הראשון).
-
- קיבל.ה 105 לייקים
לא יודע,
כל פעם שאני מרגיש איזושהי אשמה על עזה,
אני נזכר שבכל רגע נתון ב15 חודשים האחרונים, לחמאס הייתה נקודת יציאה- לשחרר את כל החטופים, להיכנע ולהפסיק את מסע הנקמה שלנו. בכל רגע. כמו כל אומה שמפסידה במלחמה ומסיימים לה תצורה.
זה שהם ארגון טרור רצחני פונדמנטליסטי זה לא איזושהי תגובה לישראל, לא אנחנו יצרנו את זה, זה תופעה כוללת בחברה המוסלמית בכל מקום שבו אין נפט.
אז הלוואי והיינו לקוחים את העסקה הזו לפני שנה, אבל אשמה? שיורידו את החיגאב ושיסתכלו במראה.
ונכון שכיבוש ומצור, הכל נכון, זה לא התחיל באוקטובר, אבל אם חמאס היה מכיר במדינת ישראל ואומר שפניו להסדרה ולא למלחמה, ולא יורה רקטות, האם המצור היה ממשיך?
ישראל זה השיטה של המשטרים המזדיינים האלה להמשיך להיות בשלטון, כמו שחמאס זה השיטה של הימין הישראלי
אני נזכר שבכל רגע נתון ב15 חודשים האחרונים, לחמאס הייתה נקודת יציאה- לשחרר את כל החטופים, להיכנע ולהפסיק את מסע הנקמה שלנו. בכל רגע. כמו כל אומה שמפסידה במלחמה ומסיימים לה תצורה.
זה שהם ארגון טרור רצחני פונדמנטליסטי זה לא איזושהי תגובה לישראל, לא אנחנו יצרנו את זה, זה תופעה כוללת בחברה המוסלמית בכל מקום שבו אין נפט.
אז הלוואי והיינו לקוחים את העסקה הזו לפני שנה, אבל אשמה? שיורידו את החיגאב ושיסתכלו במראה.
ונכון שכיבוש ומצור, הכל נכון, זה לא התחיל באוקטובר, אבל אם חמאס היה מכיר במדינת ישראל ואומר שפניו להסדרה ולא למלחמה, ולא יורה רקטות, האם המצור היה ממשיך?
ישראל זה השיטה של המשטרים המזדיינים האלה להמשיך להיות בשלטון, כמו שחמאס זה השיטה של הימין הישראלי
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
לי לפחות היה לי הרבה יותר קל להזדהות עם העמדה הזאת אלמלא חצי מהממשלה והקואליציה שלנו היתה מדברת בלי הפסקה על תקופה של נס, הקמה מחדש של גוש קטיף, גירוש המוני וכן הלאה וכן הלאה הזיות משיחיות מגובות בכנסים/נאומים/צעדים אופרטיביים.Gur כתב: ↑25 ינואר 2025, 07:28 לא יודע,
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
ביו״ש יש כח שלטון חלופי, ככה שכל פעם שאתה מנקה את החמאס משם, יש לך ארגונים שלטוניים (בעייתיים ככל שיהיו, הם עדיפים על החמאס) שייכנסו במקום באופן מיידי.Asafasraf כתב: ↑24 ינואר 2025, 21:07אפשר באמצעים צבאיים להיפטר מהם ככוח משמעותי, בצורה דומה למה שקורה ביו״ש (מבצעים נקודתיים ופשיטות).teknoboy כתב:1. אתה ספציפית כתבת שאי אפשר להשמיד לגמרי, אבל אפשר באמצעים צבאיים להיפטר מהם ככוח משמעותי שרלוונטי למשהו. מתברר שטעית.Asafasraf כתב: ↑24 ינואר 2025, 14:47
1. אני לא טענתי ולא טוען שאפשק להשמיד את החמאס, כי מעבר לכוח הצבאי מדובר ברעיון.
3. נו שיט שרלוק
אם אתה (והם) לא מבינים את ההבדל בין מדינה ריבונית לארגון טרור, שאלוהים יעזור לך.
אני מציע את מה שנראה לו כנכון וככזה שיכול לקדם. החמאס כשולט בעזה זה לא פתרון, כנ״ל הרש״פ (לפחות בשלב הראשון).
בעזה אין את זה, וכל פעם שאתה נכנס בשם, חמאס נכנס שוב, ומגייס את אלו שאיבדו הכל, כי אין אף אחד אחר שיציע להם משהו.
כח צבאי זה חשוב, אבל הוא לבד לא יכול לחסל אותם, גם לא ככח משמעותי.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 105 לייקים
מעבר לעובדה שיש התנגדות דיי חזקה לממשלה הזו מהבית, ברמת המחאה, בין אם בקשר לחטופים מחאה משפטית ומה שביניהם- עדיין חמאס יכל להיכנע ולהחזיר את החטופים ולגמור את הסיוט הזה- כמצופה מתנועה שאוהבת את בניה ובנותיה יוצא מאשר שונאת את אויביה (גולדה, אני יודע).הפועל כתב: ↑25 ינואר 2025, 17:56לי לפחות היה לי הרבה יותר קל להזדהות עם העמדה הזאת אלמלא חצי מהממשלה והקואליציה שלנו היתה מדברת בלי הפסקה על תקופה של נס, הקמה מחדש של גוש קטיף, גירוש המוני וכן הלאה וכן הלאה הזיות משיחיות מגובות בכנסים/נאומים/צעדים אופרטיביים.Gur כתב: ↑25 ינואר 2025, 07:28 לא יודע,
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
התחזיות והניתוחים שלך מוכיחים את עצמם בדיוק כפי שאתה מאתה תופס כ"מציאות" זה אכן המציאותteknoboy כתב: ↑24 ינואר 2025, 00:291. בינתיים גם התחזיות שלי וגם הניתוחים שלי די מוכיחים את עצמם (כבר נתתי קודם שתי דוגמאות מאוד מהותיות לדיון בעשרות העמודים האחרונים של האשכול, ולא במקרה אף אחד לא התווכח איתי, וכל מי שטורח לענות לי מעדיף פשוט לקלל אותי במקום להתייחס לדברים שכתבתי), ואילו אתם עסוקים בלקלל את העולם ולהתעצבן על ילדים שמצביעים על המלך ואמרים שהוא עירום.D&3 כתב: ↑23 ינואר 2025, 21:581. זה היופי, שה"מציאות" שלך היא כמו ה"מציאות" שגבלס ניסה למכור, ועל כן אתה תועלמן גבלסי
2. וכמובן שלא הבנת, אבל אני מאוד נחמד אז אסביר-
ב"מציאות" שלך היינו עכשיו אמורים להיות כבר עמוק במפעל ההתנחלויות המחודש בעזה, שם קוד גוש קטיף. פעם אחרונה שבדקתי זה לא קרה, ונראה שההיתכנות לזה רק יורדת. כנראה אבל עם טראק רקורד כה מוצלח של להיות צודק כל הזמן הסטטיסטיקה צריכה להתיישר.ר.
2. מזמין אותך למצוא לי מקום אחד שבו כתבתי שישראל הולכת לבנות התנחלויות בעזה.
יודע מה, אני אחסוך לשנינו את המשחק הילדותי הזה. מעולם לא כתבתי דבר כזה.
כן כתבתי שיש גורמים חזקים מאוד בישראל ששואפים לזה (דבר שאי אפשר להכחיש, הם לא טורחים להסתיר את זה).
עוד כתבתי שבעבר אותם גורמים בדיוק עשו את מה שהם רצו, וגררו אחריהם את כל מדינת ישראל.
לסיום הזהרתי שאם אזרחי ישראל לא ישימו לב, הם עוד עלולים להתעורר עם התנחלויות בעזה.
לסיכום: אתה מבצע פה מתקפת איש קש, או שאולי לא קראת בקפידה את הדברים שכתבתי ואז אתה מתווכח פה לא איתי אלא עם האי הבנות שלך.
אני לא בוחר להתווכח איתך על זה כי אני ארוויח יותר מלנגוח את הראש בקיר מלהתווכח איתך, להתווכיח איתך זה כמו להתווכח עם שמחה רוטמן
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
ורק כדי שיהיה ברור שטקנובוי משקר (כהרגלו), הנה פה הוא חוגג את ה "GOTCHA" של הקמת "מאחז" בעזה כבר לפני כמעט שנה!teknoboy כתב: ↑29 פברואר 2024, 21:24 ניתוק מהמציאות, קווים לדמותו 3 (או 4, או 5, מי סופר):
פעם פעם, לפני כמה שבועות\חודשים, הבעתי פה חשש שהדיבורים על התיישבות בעזה הם לא קשקושים באוויר אלא תוכניות פרקטיות.
בין הלעג לביטול הדברים כמופרכים היו כמה שניסו לטעון טיעונים רציניים ולהסביר שאני טועה, למשל כי הממשלה לא החליטה על זה וכדומה.
כשכתבתי שגם על הקמת המאחזים-הלא-חוקיים לא הוחלט, עד שהוחלט שהם בסדר, ענו לי שזה לא אותו דבר כי מדובר באזור לחימה.
ובכן...
כבר הוקם מאחז מדגם המאחז-הלא-חוקי שאנחנו רגילים אליהם ביו"ש, שם צה"ל מאבטח אותם, המדינה מספקת להם תשתיות וכו' וכו' והכול תוך תשלום מס שפתיים (למשל לכנות אותם "לא חוקיים").
https://www.kipa.co.il/%D7%97%D7%93%D7% ... 1177324-0/
שימו לב שלמרות שמדובר באזור לחימה וכו' וכו', "לוחמי צה"ל פועלים למעצר המפגינים" אך לא מצליחים אפילו למנוע מהם להקים שם מבנים.
והנה, הוא הרי הזהיר את כולנו כבר בתחילת המלחמה שיש "תוכניות פרקטיות".
הייתם מצפים שכעבור שנה המפעל שטקנובוי הזהיר ממנו פעם אחר פעם והוכיח שלכל מנותקי המציאות שהוא קורם עור וגידים, שהוא ימשיך להוכיח שרק טקנובוי רואה את המציאות וכל השאר מנותקים.
הבעיה שיש פה גם בפורום אנשים עם זיכרון (וגם אלה שמבינים שלא כל כמה שהם רוצים שיקרה או חושבים שקרה זה המציאות, לא כולם בעולם הם שמחה רוטמנים), ולשאלתך @בלומי האדום לתועלמן אין שום כוונה להסביר למה בסוף לא קמו התנחלויות בעזה, הMO שלו הפעם זה להתכחש לגמרי לדברים שהוא כתב פה.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
זה מאוד מפתיע לשמוע הצעה כזאת מאדם חכם,רציונלי והומני כמו טראמפ.אדום כתב: ↑26 ינואר 2025, 12:57 טוב נו, אם נשיא ארצות הברית מציע את זה......
https://www.ynet.co.il/news/article/hjxi5fqokl
-
- קיבל.ה 340 לייקים
כן אה, זה מאוד לא רציונלי לרצות שהמצרים והירדנים האלה יחזרו למצרים וירדן.
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
X100עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 ינואר 2025, 18:18 כן אה, זה מאוד לא רציונלי לרצות שהמצרים והירדנים האלה יחזרו למצרים וירדן.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
אם הגשמת החזון הכהניסטי של גירוש מיליוני אנשים תקרא להם איך שאתה רוצה הוא רציונלי בעיניך אז יש לנו ויכוח על רציונליזם לי זה נשמע יותר חזון משיחי מופרע מאשר רציונליזם אבל זאת רק דעתי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 ינואר 2025, 18:18 כן אה, זה מאוד לא רציונלי לרצות שהמצרים והירדנים האלה יחזרו למצרים וירדן.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
בערך כמו שהקיצונים אצלם מצפים שהפולנים והצרפתים והבולגרים והרומנים פה יחזרו לאירופה...עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 ינואר 2025, 18:18 כן אה, זה מאוד לא רציונלי לרצות שהמצרים והירדנים האלה יחזרו למצרים וירדן.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
שמע, בעד או מגד זה שאלה אחרת,ארז שדה כתב: ↑26 ינואר 2025, 19:12אם הגשמת החזון הכהניסטי של גירוש מיליוני אנשים תקרא להם איך שאתה רוצה הוא רציונלי בעיניך אז יש לנו ויכוח על רציונליזם לי זה נשמע יותר חזון משיחי מופרע מאשר רציונליזם אבל זאת רק דעתי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 ינואר 2025, 18:18 כן אה, זה מאוד לא רציונלי לרצות שהמצרים והירדנים האלה יחזרו למצרים וירדן.
אבל עובדתית והיסטורית, זה לא חסר תקדים בכלל בכלל בכלל שמגרשים מיליוני אנשים:)
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
לא אמרתי שזה חסר תקדים קרו הרבה דברים נוראים בעבר הרחוק והקרוב אבל זה לא חייב להיות ככה, אפשר לשבור את מעגל הטירוף ההיסטורי במקום לחזור על זוועות העבר שוב.Gur כתב: ↑27 ינואר 2025, 04:45שמע, בעד או מגד זה שאלה אחרת,ארז שדה כתב: ↑26 ינואר 2025, 19:12אם הגשמת החזון הכהניסטי של גירוש מיליוני אנשים תקרא להם איך שאתה רוצה הוא רציונלי בעיניך אז יש לנו ויכוח על רציונליזם לי זה נשמע יותר חזון משיחי מופרע מאשר רציונליזם אבל זאת רק דעתי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 ינואר 2025, 18:18 כן אה, זה מאוד לא רציונלי לרצות שהמצרים והירדנים האלה יחזרו למצרים וירדן.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
יש גם תקדימים לעבדות, לשימוש בנשק כימי, לקריסה בנקאית, לזיהום מקורות מים ולהתאבדויות המוניות.Gur כתב: ↑27 ינואר 2025, 04:45שמע, בעד או מגד זה שאלה אחרת,ארז שדה כתב: ↑26 ינואר 2025, 19:12אם הגשמת החזון הכהניסטי של גירוש מיליוני אנשים תקרא להם איך שאתה רוצה הוא רציונלי בעיניך אז יש לנו ויכוח על רציונליזם לי זה נשמע יותר חזון משיחי מופרע מאשר רציונליזם אבל זאת רק דעתי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 ינואר 2025, 18:18 כן אה, זה מאוד לא רציונלי לרצות שהמצרים והירדנים האלה יחזרו למצרים וירדן.
זה לא אומר שצריך לשחזר