אנוכי הקטון פה אומר לך תודה רבה, ומקווה שעל כל מישהו שלילי שאתה נתקל בדעתו אתה תיתקל בעשרה בעלי דעה חיובית, ואתה תזכור יותר את אלה מהקבוצה השניה.Adom500 כתב: ↑12 ינואר 2025, 00:43וואלה תודה אחי זה הייתי אני ״האיש גדר״ כל המשחק שבא 3 שעות לפני וארגן כמעט הכל וצעק על כולם למרות שלא זרמו לעודד (לא היה מומנטום כמעט).
האמת שזה הדבר בין הקשים שאפשר לעשות.
לדעתי לפעמים הבאות (בתקווה שהאולטראס יחזור ולא יהיו פעמים הבאות) צריך:
1. חייבת להיות היררכיה ברורה, לא הגיוני שאנשים מתחילים לשיר סתם ככה או אומרים לאיש גדר מה לשיר.
2. צריך תופים יותר רציניים.
3. לשקול לעלות למעלה כי כנראה האקוסטיקה יותר טובה ככה.
4. לעודד כמו האולטראס גם בפיגור דו ספרתי.
יאללה הפועל!
מערך עידוד ביד אליהו
- הפוסט קיבל 3 לייקיםאדום ותיק • UltrasAstonVilla • porthos
- Shacham
- קיבל.ה 772 לייקים
כן, כל ה8000 אתמול נהנו רצח מהאירוע.7even כתב: ↑12 ינואר 2025, 10:29כל הודעה שלך רק מראה כמה אתה אדם מנותק והקשר בינך לבין אהדת הפועל מקרי עד לא קיים. ואני ועוד 8,000 אוהדי הפועל אתמול נהננו מאד.Red roy כתב: ↑12 ינואר 2025, 02:37דבר ראשוןהוקיץ' כתב: ↑12 ינואר 2025, 01:48 כל הכבוד למי שנתן מעצמו ועשה כל מה שהוא יכול כדי שיהיה היום עידוד. לא חושב שזה הגיוני לצפות שעל הפעם הראשונה זה יצליח וישמע הכי טוב שאפשר. הפועל מספיק גדולה וחשובה למספיק אנשים כדי שבהמשך זה ישתפר.
מי שחוגג את העידוד הפחות טוב יחסית הוא עלוב נפש ובינו לבין אהדת הפועל אין דבר וחצי דבר.
אכן כל הכבוד מי שעודד .
דבר שני , אין פה שמחה לאיד , אבל אחרי שחברה פה ביקשו , רצו והתפללו שאוהדי הפועל , במקרה הם האולטראס לא יגיעו כי לא צריך אותם והם רק נזק מתמשך ,
נעים לי לפחות לראות שאולי יבינו כן את החשיבות שלהם .
שאוהדי הפועל בפורום הזה ובכלל יבינו שכולם חשובים , כולם כולל כולם !!!
והוא המנותק.
- הפוסט קיבל 4 לייקיםעידן סרור • UltrasAstonVilla • teknoboy • KingAlpaca
- Shacham
- קיבל.ה 772 לייקים
אולי פיספסתי אבל לא ראיתי שכתבו פה - ה6 שורות ישיבה שתקעו באמצע של 2 (שבפועל זה חצי יציע) זה מכה ענקית לעידוד שלא יהיה איך לפתור לפחות עד סוף השנה (בניגוד לבעיות אחרות שהן כן פתירות כמו תופים נורמליים או שהגוש המעודד יישב למעלה ולא למטה).
חתיכת טעות עשו כאן.
חתיכת טעות עשו כאן.
- הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
-
- קיבל.ה 901 לייקים
עזוב אותך דפדף אותו.Adom500 כתב: ↑12 ינואר 2025, 00:43וואלה תודה אחי זה הייתי אני ״האיש גדר״ כל המשחק שבא 3 שעות לפני וארגן כמעט הכל וצעק על כולם למרות שלא זרמו לעודד (לא היה מומנטום כמעט).
האמת שזה הדבר בין הקשים שאפשר לעשות.
לדעתי לפעמים הבאות (בתקווה שהאולטראס יחזור ולא יהיו פעמים הבאות) צריך:
1. חייבת להיות היררכיה ברורה, לא הגיוני שאנשים מתחילים לשיר סתם ככה או אומרים לאיש גדר מה לשיר.
2. צריך תופים יותר רציניים.
3. לשקול לעלות למעלה כי כנראה האקוסטיקה יותר טובה ככה.
4. לעודד כמו האולטראס גם בפיגור דו ספרתי.
יאללה הפועל!
לדעתי מה שאתם צריכים לעשות לפי סדר חשיבות זה ככה:
1. לא להתייאש זה הכל עניין של תרגול וזמן גם האולטראס לא הפכו לגוש מעודד רציני במשחק אחד. הכל בסדר עכשיו יש משחקים מול קבוצות בלי קהל זה זמן טוב לניסויים, תרגילים ולגיבוש העניין.
2. לעלות למעלה ככה שהתופים יהיו בשורה ומי שמלמטה ישמע אותם. ככה כשהם קרובים אחד לשני ואלייך אתה יכול לומר להם מה מתופפים עכשיו וזהו אין ויכוחים.
3. אחד קובע מה שרים אבל שניים עומדים עם הפנים לקהל ועוזרים להם לשמור על קצב ומלהיבים אותם.
4. תוף אחד רציני בנוסף למה שיש לכם לדעתי יספיק.
5. לצופף את הגוש המעודד בסוף זה לא יותר מ200 חברה שעומדים אחד על השני ובגלל זה שומעים אותם והשאר מצטרפים.
6. לא משנה מה פשוט לתופף ולשיר משהו כל הזמן לא משנה מה קורה פשוט לא לעצור.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםUltrasAstonVilla • רווי
-
- קיבל.ה 2181 לייקים
אשכרה אוהדים של הקבוצה מנסים להוריד את הרוח , מבאס , לא להקשיב אתם אלופים והכי טובים שיש
- הפוסט קיבל לייק אחדCharlie
-
- קיבל.ה 34 לייקים
גם רומא לא נבנתה ביום אחד, אז נכון שהיה די עלוב , אבל כל הכבוד לכל מי שלקח על עצמו ודחף כדי שיהיה יותר טוב
מאמין שממשחק למשחק זה ישתפר גם אם כמות הקהל תרד
The show must go on - וחשוב מכך, עם כמה שהם חשובים, להוכיח שאפשר להסתדר גם בלעדיהם, ולשדר עסקים כרגיל.
מאמין שממשחק למשחק זה ישתפר גם אם כמות הקהל תרד
The show must go on - וחשוב מכך, עם כמה שהם חשובים, להוכיח שאפשר להסתדר גם בלעדיהם, ולשדר עסקים כרגיל.
נערך לאחרונה על ידי SexyRedBand ב 12 ינואר 2025, 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםCharlie • עד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 14 לייקים
כל הכבוד לכל מי שאירגן ציוד ונתן את הגרון, אומנם ירושלים עשו לנו בית ספר לעידוד אבל היו ניצוצות עידוד שלנו וזה כבר טוב לפעם ראשונה.
חייב תופים יותר טובים (RIP לתוף שנקרע 2025-2025).
הייתי למעלה ביציע 4 (יציע יבש ממש הייתי בין היחידים שעמדו, בטח בין היחידים ששרו), אם היה לי כרטיס לאולמות למטה הייתי מצטרף אליכם, אם אתם עולים למעלה אני בטוח אצטרף אליכם.
והכי חשוב חייב חייב חייב לבנות גוש עידוד שעוקב אחרי אנשי גדר, אם 400 איש מתחילים לשיר ביחד השאר יעקבו אחריהם.

חייב תופים יותר טובים (RIP לתוף שנקרע 2025-2025).
הייתי למעלה ביציע 4 (יציע יבש ממש הייתי בין היחידים שעמדו, בטח בין היחידים ששרו), אם היה לי כרטיס לאולמות למטה הייתי מצטרף אליכם, אם אתם עולים למעלה אני בטוח אצטרף אליכם.
והכי חשוב חייב חייב חייב לבנות גוש עידוד שעוקב אחרי אנשי גדר, אם 400 איש מתחילים לשיר ביחד השאר יעקבו אחריהם.

- הפוסט קיבל 2 לייקיםגביזון • UltrasAstonVilla
-
- קיבל.ה 12 לייקים
יש לינק תרומות לתופים רציניים וציוד? אפשר להפיץ פה ובטוויטר ובאינסטגרם כדיי להשיג יותר ומהר אולי (וגם כשיוחלט סופית המיקום של הגוש, להפיץ כדיי שכל האוהדים עם המוטיביציה ידעו לקנות כרטיסים לשם או לאזור)
מחזקת את מה שהציעו פה של לתרום אותם לאולטראס ברגע (ובתקווה שזה יקרה ובקרוב) שהם יחזרו
מחזקת את מה שהציעו פה של לתרום אותם לאולטראס ברגע (ובתקווה שזה יקרה ובקרוב) שהם יחזרו
נערך לאחרונה על ידי UltrasAstonVilla ב 12 ינואר 2025, 13:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
כל הכבוד למי שארגן וניסה והשתדל. זה לא יבנה ביום אחד ו במשחק אחד, פשוט צריך להמשיך לעבוד, לחשוב ולפתח את הנושא וזה יראה יותר טוב בהמשך.
- הפוסט קיבל 4 לייקיםUltrasAstonVilla • Charlie • גביזון • עד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 745 לייקים
כפי שכתבתי פה קודם - צריכה להיעשות פניה למועדון. זה אינטרס שלו. אין לי ספק שאם יבואו עם רשימה של אביזרי עידוד יקבלו צ׳ק פתוח מעופר. מישהו ראה את המשרדים החדשים של הקבוצה? ינאי לא חוסך בכלום בלשון המעטה. אבל מציע שאחד כמו money שכבר לקח על עצמו את המשימה ביחד עם עוד 2-3 אוהדים יפנו במרכז ולא יתחילו להציק בנושא לראשי המועדון. אני בטוח שימצאו אוזן קשבת ויעזרו להם בכל מה שצריך כדי לשפר את העידוד .UltrasAstonVilla כתב:יש לינק תרומות לתופים רציניים וציוד? אפשר להפיץ פה ובטוויטר ובאינסטגרם כדיי להשיג יותר ומהר אולי (וגם כשיוחלט סופית המיקום של הגוש, להפיץ כדיי שכל האוהדים עם המוטיביציה ידעו לקנות כרטיסים לשם או לאזור)
-
- קיבל.ה 34 לייקים
אתמול אדון עופר ניגש לגוש המועדד במחצית. מניח שבין היתר שוחחו גם על זהCharlie כתב: ↑12 ינואר 2025, 13:32כפי שכתבתי פה קודם - צריכה להיעשות פניה למועדון. זה אינטרס שלו. אין לי ספק שאם יבואו עם רשימה של אביזרי עידוד יקבלו צ׳ק פתוח מעופר. מישהו ראה את המשרדים החדשים של הקבוצה? ינאי לא חוסך בכלום בלשון המעטה. אבל מציע שאחד כמו money שכבר לקח על עצמו את המשימה ביחד עם עוד 2-3 אוהדים יפנו במרכז ולא יתחילו להציק בנושא לראשי המועדון. אני בטוח שימצאו אוזן קשבת ויעזרו להם בכל מה שצריך כדי לשפר את העידוד .UltrasAstonVilla כתב:יש לינק תרומות לתופים רציניים וציוד? אפשר להפיץ פה ובטוויטר ובאינסטגרם כדיי להשיג יותר ומהר אולי (וגם כשיוחלט סופית המיקום של הגוש, להפיץ כדיי שכל האוהדים עם המוטיביציה ידעו לקנות כרטיסים לשם או לאזור)
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf
- גביזון
- קיבל.ה 2675 לייקים
לדעתי הוא בכלל דיבר איתם על תקרית שלא קשורה אליהם.SexyRedBand כתב:אתמול אדון עופר ניגש לגוש המועדד במחצית. מניח שבין היתר שוחחו גם על זהCharlie כתב: ↑12 ינואר 2025, 13:32כפי שכתבתי פה קודם - צריכה להיעשות פניה למועדון. זה אינטרס שלו. אין לי ספק שאם יבואו עם רשימה של אביזרי עידוד יקבלו צ׳ק פתוח מעופר. מישהו ראה את המשרדים החדשים של הקבוצה? ינאי לא חוסך בכלום בלשון המעטה. אבל מציע שאחד כמו money שכבר לקח על עצמו את המשימה ביחד עם עוד 2-3 אוהדים יפנו במרכז ולא יתחילו להציק בנושא לראשי המועדון. אני בטוח שימצאו אוזן קשבת ויעזרו להם בכל מה שצריך כדי לשפר את העידוד .UltrasAstonVilla כתב:יש לינק תרומות לתופים רציניים וציוד? אפשר להפיץ פה ובטוויטר ובאינסטגרם כדיי להשיג יותר ומהר אולי (וגם כשיוחלט סופית המיקום של הגוש, להפיץ כדיי שכל האוהדים עם המוטיביציה ידעו לקנות כרטיסים לשם או לאזור)
Sent from my 22101320G using Tapatalk
תודה רבה וכל הכבוד על היוזמה ועל הניסיון!
ישבתי מחצית אחת ביציע 8 ואחת באולם 8, ובזמן שמהיציע עוד איכשהו שמעו מה שרים (רק ששם לא היו יותר מדי פרטנרים לעידוד), מהאולם בכלל לא הצלחנו לשמוע מה שרים. ממש ברמה כזו שהסתכלנו על הגוש המעודד וניסינו להבין מתנועות הידיים באיזה שיר מדובר כדי להצטרף, אבל זה כמעט בלתי אפשרי לתזמן ולהישאר באותו קצב כשלא שומעים כלום.
מה שכן, את הקהל של י"ם דווקא שמענו היטב גם מהיציע וגם מהאולם, למרות שישבנו בערך בקו האמצע. לא סביר שזה רק בגלל תופים יותר טובים, כי גם את השירה שלהם שמעו הרבה יותר חזק, לא רק את התופים ולכן נראה לי שמטעמי אקוסטיקה כדאי שהגוש המעודד יהיה למעלה ביציע ולא למטה באולם
ישבתי מחצית אחת ביציע 8 ואחת באולם 8, ובזמן שמהיציע עוד איכשהו שמעו מה שרים (רק ששם לא היו יותר מדי פרטנרים לעידוד), מהאולם בכלל לא הצלחנו לשמוע מה שרים. ממש ברמה כזו שהסתכלנו על הגוש המעודד וניסינו להבין מתנועות הידיים באיזה שיר מדובר כדי להצטרף, אבל זה כמעט בלתי אפשרי לתזמן ולהישאר באותו קצב כשלא שומעים כלום.
מה שכן, את הקהל של י"ם דווקא שמענו היטב גם מהיציע וגם מהאולם, למרות שישבנו בערך בקו האמצע. לא סביר שזה רק בגלל תופים יותר טובים, כי גם את השירה שלהם שמעו הרבה יותר חזק, לא רק את התופים ולכן נראה לי שמטעמי אקוסטיקה כדאי שהגוש המעודד יהיה למעלה ביציע ולא למטה באולם
- הפוסט קיבל 5 לייקיםRed Wolf • UltrasAstonVilla • גביזון • anat_omy • עד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 216 לייקים
שהיא?גביזון כתב: ↑12 ינואר 2025, 13:44לדעתי הוא בכלל דיבר איתם על תקרית שלא קשורה אליהם.SexyRedBand כתב:אתמול אדון עופר ניגש לגוש המועדד במחצית. מניח שבין היתר שוחחו גם על זהCharlie כתב: ↑12 ינואר 2025, 13:32
כפי שכתבתי פה קודם - צריכה להיעשות פניה למועדון. זה אינטרס שלו. אין לי ספק שאם יבואו עם רשימה של אביזרי עידוד יקבלו צ׳ק פתוח מעופר. מישהו ראה את המשרדים החדשים של הקבוצה? ינאי לא חוסך בכלום בלשון המעטה. אבל מציע שאחד כמו money שכבר לקח על עצמו את המשימה ביחד עם עוד 2-3 אוהדים יפנו במרכז ולא יתחילו להציק בנושא לראשי המועדון. אני בטוח שימצאו אוזן קשבת ויעזרו להם בכל מה שצריך כדי לשפר את העידוד .
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 95 לייקים
הייתי אתמול כמה שורות מעל הגוש שניסה לעודד. מאמין שיישתפר עם הזמן, בטח כשהקבוצה תנצח ונגד קבוצות בלי קהל.
לא הייתי מתחיל לחבר בין ההנהלה לבין התארגנות לעידוד. המועדון לא צריך להתעסק בזה והגוש לא צריך לקבל תרומות מהמועדון. במקסימום לחלק פלקטים או משהו באולם פעם בכמה זמן אבל לתת להנהלת מועדון לעזור "לפתח" ארגון אוהדים זה צעד בעייתי.
לא הייתי מתחיל לחבר בין ההנהלה לבין התארגנות לעידוד. המועדון לא צריך להתעסק בזה והגוש לא צריך לקבל תרומות מהמועדון. במקסימום לחלק פלקטים או משהו באולם פעם בכמה זמן אבל לתת להנהלת מועדון לעזור "לפתח" ארגון אוהדים זה צעד בעייתי.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםגביזון • UltrasAstonVilla
-
- קיבל.ה 5564 לייקים
קודם כל, מה שאתה מתאר פה זו שמחה לאיד. לא מכיר הגדרה אחרת.Red roy כתב: ↑12 ינואר 2025, 02:37דבר ראשוןהוקיץ' כתב: ↑12 ינואר 2025, 01:48 כל הכבוד למי שנתן מעצמו ועשה כל מה שהוא יכול כדי שיהיה היום עידוד. לא חושב שזה הגיוני לצפות שעל הפעם הראשונה זה יצליח וישמע הכי טוב שאפשר. הפועל מספיק גדולה וחשובה למספיק אנשים כדי שבהמשך זה ישתפר.
מי שחוגג את העידוד הפחות טוב יחסית הוא עלוב נפש ובינו לבין אהדת הפועל אין דבר וחצי דבר.
אכן כל הכבוד מי שעודד .
דבר שני , אין פה שמחה לאיד , אבל אחרי שחברה פה ביקשו , רצו והתפללו שאוהדי הפועל , במקרה הם האולטראס לא יגיעו כי לא צריך אותם והם רק נזק מתמשך ,
נעים לי לפחות לראות שאולי יבינו כן את החשיבות שלהם .
שאוהדי הפועל בפורום הזה ובכלל יבינו שכולם חשובים , כולם כולל כולם !!!
דבר שני, לא חושב שמישהו ציפה שהעידוד יהיה ברמה של האולטראס. ברור שארגון שבמשך שנים עסק בניהול האירוע הזה יהיה הרבה יותר טוב ומקצועי בכל הקשור לעידוד מחבורת אנשים שניסו להרים משהו בימים האחרונים בצורה די מאולתרת. זה לא אומר שזה לא יכול להשתפר משמעותית בהמשך ואני מניח שזה אכן ישתפר.
ודבר אחרון, את הטינה כלפיהם חברי האולטראס הרוויחו ביושר אחרי שנים שבהן שמו זין על שאר הקהל, עם שירים שלא מקובלים על הקהל הרחב, זריקת חפצים, הדלקת אבוקות ועוד, מה שהביא לקנסות, הורדת נקודות וכו'. אני בכלל לא מדבר על מקרים בהם הם גם איימו על אנשים שלא התיישרו לפי הרצונות שלהם. אם הם רוצים לבוא ליד אליהו ולקחת על עצמם את העידוד, אהלן וסהלן, אבל שלא יתפלאו כשלאנשים יש בטן מלאה עליהם.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםVinb • עד המ!!ת הפועל
- רווי
- קיבל.ה 647 לייקים
זה לא בר השוואה בכלל, money הרים פה עידוד ב3 ימים בקושי לעומת האירגון שהם עם ניסיון של 25 שנה. זה יילך וישתפר אני מקווה אבל עדיף לכולם שהאירגון יירד מהעץ שלו.
OMG עווופררר
- הפוסט קיבל 2 לייקיםאדום • עד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 1300 לייקים
איפה המשרדים של הפועל ואיך אמורים לראות אותם?Charlie כתב:כפי שכתבתי פה קודם - צריכה להיעשות פניה למועדון. זה אינטרס שלו. אין לי ספק שאם יבואו עם רשימה של אביזרי עידוד יקבלו צ׳ק פתוח מעופר. מישהו ראה את המשרדים החדשים של הקבוצה? ינאי לא חוסך בכלום בלשון המעטה. אבל מציע שאחד כמו money שכבר לקח על עצמו את המשימה ביחד עם עוד 2-3 אוהדים יפנו במרכז ולא יתחילו להציק בנושא לראשי המועדון. אני בטוח שימצאו אוזן קשבת ויעזרו להם בכל מה שצריך כדי לשפר את העידוד .UltrasAstonVilla כתב:יש לינק תרומות לתופים רציניים וציוד? אפשר להפיץ פה ובטוויטר ובאינסטגרם כדיי להשיג יותר ומהר אולי (וגם כשיוחלט סופית המיקום של הגוש, להפיץ כדיי שכל האוהדים עם המוטיביציה ידעו לקנות כרטיסים לשם או לאזור)
-
- קיבל.ה 815 לייקים
שלום לכולם,
שתקתי בימים האחרונים על מנת להתרכז במאמץ לבנות תשתית לתמיכת הקבוצה כל זמן שידרש.
כבר מיום שני שעבר החלטתי שאם אני לוקח את זה על עצמי זה אך ורק לבנות את התשתית ולמשחק נגד ירושלים.
בשל סיבות אישיות שקשורות בחיים הפרטיים שלי אני נאלץ להעביר את הניהול על כל האירוע ובנוסף את הניהול על קבוצת הטלגרם לכל מי שירצה לקחת את התמיכה בקבוצה על עצמו. אשמח להעביר באהבה לכל מי שירצה.
איני יכול להיות 100% בנושא וגם לא 30% לצערי.
יש עשרות אנשים טובים שרוצים לעזור ו4 תופים.
ניסיתי לעשות הכי טוב שאפשר בשביל הפועל.
אשמח שכל מי שרוצה ויכול לקחת על עצמו ישלח לי הודעה ואעביר לו את הניהול על הקבוצה בטלגרם.
בנוסף, אם יש משהו שחשוב לי להעביר לכם מהימים האחרונים זה שאנחנו צריכים לגלות חמלה בתוך קהילת אוהדי הפועל תל אביב, לדעות שונות, לאנשים שונים. הלהט של אנשים מחוץ לקהילה לפגוע באוהדי הפועל תל אביב לצערי חדרה פנימה אלינו. להקשיב לדעות אחרות ולנסות שיהיה הכי טוב להפועל. מי שמנסה לריב, פשוט להתעלם. הפועל חשובה יותר מכל ריב שלנו בתוך הקהילה. מקווה שאתם לא מאוכזבים, אני באמת ניסיתי הכי טוב שלי.
אוהב.
שתקתי בימים האחרונים על מנת להתרכז במאמץ לבנות תשתית לתמיכת הקבוצה כל זמן שידרש.
כבר מיום שני שעבר החלטתי שאם אני לוקח את זה על עצמי זה אך ורק לבנות את התשתית ולמשחק נגד ירושלים.
בשל סיבות אישיות שקשורות בחיים הפרטיים שלי אני נאלץ להעביר את הניהול על כל האירוע ובנוסף את הניהול על קבוצת הטלגרם לכל מי שירצה לקחת את התמיכה בקבוצה על עצמו. אשמח להעביר באהבה לכל מי שירצה.
אשמח שכל מי שרוצה ויכול לקחת על עצמו ישלח לי הודעה ואעביר לו את הניהול על הקבוצה בטלגרם.
בנוסף, אם יש משהו שחשוב לי להעביר לכם מהימים האחרונים זה שאנחנו צריכים לגלות חמלה בתוך קהילת אוהדי הפועל תל אביב, לדעות שונות, לאנשים שונים. הלהט של אנשים מחוץ לקהילה לפגוע באוהדי הפועל תל אביב לצערי חדרה פנימה אלינו. להקשיב לדעות אחרות ולנסות שיהיה הכי טוב להפועל. מי שמנסה לריב, פשוט להתעלם. הפועל חשובה יותר מכל ריב שלנו בתוך הקהילה. מקווה שאתם לא מאוכזבים, אני באמת ניסיתי הכי טוב שלי.
אוהב.
- הפוסט קיבל 26 לייקיםadom4 • גביזון • סומך • עידן סרור • Jonatan192 • Red_man • Red Wolf • UltrasAstonVilla • למה זה טוב • anat_omy • Mr.china • Vinb • הוקיץ' • רווי • יהלום14אדום • El dudernio • Shacham • Asafasraf • ארליך • Nati • פומפה • ofer23 • Raizi • עד המ!!ת הפועל • Adam • Charlie
- גביזון
- קיבל.ה 2675 לייקים
עם אנשים כמוך יוצאים למלחמה, תודה רבהMoney כתב:שלום לכולם,
אוהב.

- הפוסט קיבל לייק אחדעד המ!!ת הפועל
- עידן סרור
- קיבל.ה 348 לייקים
הלב שלך נמצא במקום הנכוןMoney כתב: ↑12 ינואר 2025, 15:33 שלום לכולם,
אוהב.
- הפוסט קיבל לייק אחדanat_omy
-
- קיבל.ה 12 לייקים
כל הכבוד ענקי על לקיחת היוזמה ועל ההרמה של מה שהיה אתמול, תודה על ההשקעה והלבMoney כתב: ↑12 ינואר 2025, 15:33 שלום לכולם,
אוהב.
- הפוסט קיבל לייק אחדanat_omy
-
- קיבל.ה 247 לייקים
MONEY, כל הכבוד על המאמץ והנכונות, ותודה. קל זה בטוח לא. כמי שהיה די לידכם , ראיתי כמה ניסו וברור שרומא לא נבנתה ביום אחד ועם הזמן והסקת מסקנות זה ישתפר.
רק הערה לכל מי שכותב על הצורך בעידוד בלתי פוסק- בכדורסל, עוד יותר מכדורגל, יש משמעות גדולה מאוד ל'לחיות את המשחק', בעיקר לשרוק בוז ולהפעיל לחץ. לעודד ללא קשר למתרחש זה חלק מהבעיה של ועדת הקישוט בשער 5 מאז ומתמיד ואם כבר הם אינם, יהיה נחמד אם זה יקרה ( וזה קרה גם אתמול לבד, וכמובן השתיק את העידוד )
רק הערה לכל מי שכותב על הצורך בעידוד בלתי פוסק- בכדורסל, עוד יותר מכדורגל, יש משמעות גדולה מאוד ל'לחיות את המשחק', בעיקר לשרוק בוז ולהפעיל לחץ. לעודד ללא קשר למתרחש זה חלק מהבעיה של ועדת הקישוט בשער 5 מאז ומתמיד ואם כבר הם אינם, יהיה נחמד אם זה יקרה ( וזה קרה גם אתמול לבד, וכמובן השתיק את העידוד )
אז העידוד אתמול בכדורסל לפי דעתך היה נכון יותר וטוב יותר מהעידוד של הכדורגל בשישי? כולם פה מסכימים איתו?joshsoos כתב: ↑12 ינואר 2025, 16:09 MONEY, כל הכבוד על המאמץ והנכונות, ותודה. קל זה בטוח לא. כמי שהיה די לידכם , ראיתי כמה ניסו וברור שרומא לא נבנתה ביום אחד ועם הזמן והסקת מסקנות זה ישתפר.
-
- קיבל.ה 1472 לייקים
קודם כל יש לך בעיות בהבנת הנקרא אם זה מה שהבנת ממנו.דיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 16:25אז העידוד אתמול בכדורסל לפי דעתך היה נכון יותר וטוב יותר מהעידוד של הכדורגל בשישי? כולם פה מסכימים איתו?joshsoos כתב: ↑12 ינואר 2025, 16:09 MONEY, כל הכבוד על המאמץ והנכונות, ותודה. קל זה בטוח לא. כמי שהיה די לידכם , ראיתי כמה ניסו וברור שרומא לא נבנתה ביום אחד ועם הזמן והסקת מסקנות זה ישתפר.
שנית, עד השיוויון של מקאריץ העידוד בשישי היה דומה מאד לעידוד אתמול
אוקי אז נגיד ולא הבנתיבני12 כתב: ↑12 ינואר 2025, 16:55קודם כל יש לך בעיות בהבנת הנקרא אם זה מה שהבנת ממנו.דיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 16:25אז העידוד אתמול בכדורסל לפי דעתך היה נכון יותר וטוב יותר מהעידוד של הכדורגל בשישי? כולם פה מסכימים איתו?joshsoos כתב: ↑12 ינואר 2025, 16:09 MONEY, כל הכבוד על המאמץ והנכונות, ותודה. קל זה בטוח לא. כמי שהיה די לידכם , ראיתי כמה ניסו וברור שרומא לא נבנתה ביום אחד ועם הזמן והסקת מסקנות זה ישתפר.
שנית, עד השיוויון של מקאריץ העידוד בשישי היה דומה מאד לעידוד אתמול
אתה מסכים עם מה שהבנתי ממנו? יענו שהם חיו את המשחק יותר או מה שהוא חא ניסה לבלבל שם בשכל שזה יתרון שלא היה את האולטראס סוף סוף בשבילו?
אני לא מסכים איתך בכלל, בכל בכלל וגם בכלל
כולם מסכימים עם דעתו שעד הגול של מקאריץ' היה אותו עידוד כמו ביד אליהו?
אתה לא זה שאמרת לאנשים לא לענות לי בכלל ולא להתייחס אלי? קטע חח
- רווי
- קיבל.ה 647 לייקים
מלך עולם!!Money כתב: ↑12 ינואר 2025, 15:33 שלום לכולם,
אוהב.
הלוואי והייתי מרכזניק הייתי מנסה לקחת קצת אחריות על זה....
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 216 לייקים
עשית דרמה, נראלי שהוא בסך הכל מתכוון שהיו פעמים בדרייב אין שהיה צורך להגיב יותר בחדות למה שקורה על המגרש (שופטים, שחקן יריב שמתגרה), אני מסכים איתו שזה קיים אבל דווקא חושב שבסך הכל האולטראס עשו עבודה טובה בזה שכמעט תמיד היה מי שיסמן לאנשי הגדר על המתרחש.דיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:51אוקי אז נגיד ולא הבנתי
אתה מסכים עם מה שהבנתי ממנו? יענו שהם חיו את המשחק יותר או מה שהוא חא ניסה לבלבל שם בשכל שזה יתרון שלא היה את האולטראס סוף סוף בשבילו?
יותר מזה, אני בדעה שזה לא כל כך רע שיש בודדים שחיים את העידוד יותר מאת המשחק וזאת הייתה אחת הבעיות אתמול או בהעדר הארגון בכלל, אחרי סל למשל כולם צועקים יש!!!! ואז יש שקט, אם האולטראס יש מתופף שלא ראה בכלל את הסל והקצב נשאר.
די עם ה-נו
אני מסכים עם מה שאתה הבנת ממנותבור כתב: ↑12 ינואר 2025, 20:00עשית דרמה, נראלי שהוא בסך הכל מתכוון שהיו פעמים בדרייב אין שהיה צורך להגיב יותר בחדות למה שקורה על המגרש (שופטים, שחקן יריב שמתגרה), אני מסכים איתו שזה קיים אבל דווקא חושב שבסך הכל האולטראס עשו עבודה טובה בזה שכמעט תמיד היה מי שיסמן לאנשי הגדר על המתרחש.דיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:51אוקי אז נגיד ולא הבנתי
יותר מזה, אני בדעה שזה לא כל כך רע שיש בודדים שחיים את העידוד יותר מאת המשחק וזאת הייתה אחת הבעיות אתמול או בהעדר הארגון בכלל, אחרי סל למשל כולם צועקים יש!!!! ואז יש שקט, אם האולטראס יש מתופף שלא ראה בכלל את הסל והקצב נשאר.
אני הבנתי מהנקרא שעכשיו שסוף סוף אין את החלאות אז אפשר לעשות כמו שצריך ואפילו שלא היה מושלם לפחות זה התחיל כבר במשחק מול ירושלים
אם הוא התכוון לכוונתך אז דעה לגיטימית שלא הייתי צריך להתעצבן עליה ואני מתנצל
אם תקרא שוב ותבין את מה שאני הבנתי אולי תבין כמה הם אפסים כבר כי זה רק דוגמה אחת
-
- קיבל.ה 288 לייקים
-
- קיבל.ה 1540 לייקים
-
- קיבל.ה 288 לייקים
-
- קיבל.ה 1540 לייקים
במשחק האליפות נגד מכבי פ״ת הייתה לי התערבות על 500 לירות* עם אוהד מכבי,מי במשחק הזה יבקיע יותר,שאבי או פיטוסי.
*מי שהיה חי בימים ההם ידע איזה סכום ענק 500 לירות היו אז.ביחוד לנערים לפני צבא.
-
- קיבל.ה 1472 לייקים
-
- קיבל.ה 1540 לייקים
זאת הייתה הסיבה להתערבות.בני12 כתב:מצד שני פיטוסי לקח לשאבי את מלכות השערים
האמת שאפשר להאשים אותי במעצור בכיבוש שערים שהיה לשאבי אחרי הדרבי הראשון.
אחרי הדרבי התערבתי עם אותו אוהד מכבי על 50 לירות לגול בין שאבי לטבק.עד אז טבק כמעט ולא הבקיע.
בהתערבות הזאת הפסדתי בגדול.
ד״א,במשחק האליפות פיטוסי החמיץ פנדל ,אבל כבש שער אחד.
שאבי לשמחתי כבש שתיים.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 724 לייקים
תודה לכל מי שנתן את הגרון שלו היום
היום היה שיפור משבת ולאט לאט זה יתחבר ויראה יותר טוב
אוהב אתכם
אוהב אתכם
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- הפוסט קיבל 16 לייקיםגביזון • יהלום14אדום • למה לא בעצם • גילו • XM • הדגל האדום • Nati • anat_omy • ofer23 • UltrasAstonVilla • ארליך • Asafasraf • עד המ!!ת הפועל • 7even • Vinb • nirgo
שאפו! היה מעולה!אייבר דה-בונלס כתב: ↑19 ינואר 2025, 23:21 תודה לכל מי שנתן את הגרון שלו היום
אוהב אתכם
- הפוסט קיבל 5 לייקיםלמה לא בעצם • anat_omy • UltrasAstonVilla • עד המ!!ת הפועל • 7even
- גביזון
- קיבל.ה 2675 לייקים
ישר כח ענק, יש פוטנציאל עצום, שמעו אותכם מעולה

- הפוסט קיבל 4 לייקיםהדגל האדום • UltrasAstonVilla • עד המ!!ת הפועל • 7even
-
- קיבל.ה 5564 לייקים
-
- קיבל.ה 47 לייקים
כל הכבוד, נהנתי והרבה זמן שלא חזרתי צרוד ככה.
תביאו אנשים, צריך לפחות עוד 200.
תביאו אנשים, צריך לפחות עוד 200.
- הפוסט קיבל 6 לייקיםגביזון • anat_omy • UltrasAstonVilla • עד המ!!ת הפועל • 7even • nirgo