לדעתי הציוות של בברלי עם מדר.. טוב יותר מבברלי עם טימור
הפועל - ירושלים 11.1, 19:05
-
- קיבל.ה 169 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 1984 לייקים
אני קורא פה ואפשר לחשוב שבברלי זה איזה ילד שעלה מהנוער.
זה עדיין פטריק בברלי , כן?
הייתי מעדיף שרגלנד ישחק , אבל אם איטודיס החליט שבברלי משחק , לאור הביצועים של הפועל בחודש האחרון , אני נותן לו את הקרדיט בהחלטה הזאת.
זה עדיין פטריק בברלי , כן?
הייתי מעדיף שרגלנד ישחק , אבל אם איטודיס החליט שבברלי משחק , לאור הביצועים של הפועל בחודש האחרון , אני נותן לו את הקרדיט בהחלטה הזאת.
-
- קיבל.ה 2096 לייקים
לא צריך להגזים שזו החלטה שתעלה לנו במשחק אפשר להפסיד פה כמובן גם בלי בברלי כי זה משחק קשה מאוד , מקווה מאוד שיהיה טוב היום כי אנחנו צריכים אותו , כמובן שלדעתי בכושר הנוכחי זו אכן טעות אבל עדיין
-
- קיבל.ה 251 לייקים
-
- קיבל.ה 169 לייקים
יש נטייה להגזמה אצלנו כמו שקברו את ברונו, בלייקני או פוסטר
-
- קיבל.ה 641 לייקים
תומך בדעתך למרות הטעות ....
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 687 לייקים
אני חושב שאף אחד לא מתווכח פה שפט יותר מוכשר התקפית מרגלנד או הגנתית מאיש והמקום שלו בהיררכיה היא מעל
אני חושב שהבעיה היא שכרגע אנחנו יודעים שכל משחק חשוב במאבקי מיקום לביתיות והפסד לירושלים אחרי ההפסד למכבי זה משהו שאסור לנו להכיל ובמיוחד באווירת המשחק הראשון ביד אליהו
ובהתאם לכך משחק כזה צריך לנצח עם הסגל שהכי בכושר אצלך והכי מאוזן ולכן אני חושב שכל זר אחר בהיסטוריה שלנו היה נשאר בחוץ היום ונותן לסגל בעל הכושר המדהים שלנו לנצח היום
מפחיד לחשוב שאולי כל הסגל הנוצץ כאן והצוות אימון ובסוף החלטות מתבצעות לא לפי שיקולים מקצועים
הלוואי שפט יתן היום תצוגת הגנה משוגעת והובלת כדור מדהימה שתשנה לי את כל האמונה
אני חושב שהבעיה היא שכרגע אנחנו יודעים שכל משחק חשוב במאבקי מיקום לביתיות והפסד לירושלים אחרי ההפסד למכבי זה משהו שאסור לנו להכיל ובמיוחד באווירת המשחק הראשון ביד אליהו
ובהתאם לכך משחק כזה צריך לנצח עם הסגל שהכי בכושר אצלך והכי מאוזן ולכן אני חושב שכל זר אחר בהיסטוריה שלנו היה נשאר בחוץ היום ונותן לסגל בעל הכושר המדהים שלנו לנצח היום
מפחיד לחשוב שאולי כל הסגל הנוצץ כאן והצוות אימון ובסוף החלטות מתבצעות לא לפי שיקולים מקצועים
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 169 לייקים
לאור ההיסטוריה של איטודיס, הוא לא נראה מאלו שקובעים לו מלמעלה…אייבר דה-בונלס כתב: ↑11 ינואר 2025, 11:32 אני חושב שאף אחד לא מתווכח פה שפט יותר מוכשר התקפית מרגלנד או הגנתית מאיש והמקום שלו בהיררכיה היא מעל
בסוף הוא גם בחר להיות עם בלייקני ופוסטר יחדיו בנוסף לפפ..
-
- קיבל.ה 946 לייקים
אני לא מסתכל על שמות. נטו על יכולת
בברלי זה שחקן של ב"ס למשחק, לפחות 3 איבודים ותוסיף גם שהוא חלוד, חוזר מפציעה ובמצב שהוא רוצה להוכיח את עצמו שזה הכי גרוע
רגלנד כמעט כל משחק ששיחק מאז הפציעה של בברלי היה לא פחות ממעולה, ידע להפעיל את הגבוהים מצוין ולחדור לסל.
ובנוסף לכל, רגלנד רכז! ובברלי הכי לא רכז שיש
- הפוסט קיבל לייק אחדgershon
- מילפורד
- קיבל.ה 1984 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 2512 לייקים
אני גם חושב שפט לא צריך לעלות היום, אבל איפה הלכת בנאדם, עובדתית איטודיס לא דפק חשבון לmvp של היורוליגאייבר דה-בונלס כתב:אני חושב שאף אחד לא מתווכח פה שפט יותר מוכשר התקפית מרגלנד או הגנתית מאיש והמקום שלו בהיררכיה היא מעל
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- Tenacious D
- קיבל.ה 260 לייקים
זה לא משנה אם קוראים לו פטריק בברלי או פטריק מלול הוא לא רכז ועושה נזק כרכז. למה שנעלה למשחק כזה רק עם ים בעמדה 1?? מעריך את איטודיס ואת פט אבל לדעתי טעות לא לרשום את רנגלד בטח בכושר שלו לעומת בברלי.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
הלוואי שפט יוכיח אחרת, אבל החלטה לא טובה לדעתי. גם אם בחרת לרשום את פט, תוותר על פוסטר או בלייקני, לא על רגלנד. יותר מידי משקל על ים מדר. מקווה מאוד שיתן משחק טוב כמו שהוא יודע כי אחרת אנחנו אבודים
-
- קיבל.ה 117 לייקים
מי ישחק אצלנו בעמדה 3? דווקא י-ם בעמדה הזו לא חסרה שחקנים של 2 מטר -+ ואצלנו בהנחה שבלייזר ישחק 15 דק נשאר 25 דק למלא את העמדה הזו בפוסטר/בלייקני?
-
- קיבל.ה 378 לייקים
-
- קיבל.ה 169 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 687 לייקים
אני אתן פה גם סיוג קטן
היום אנחנו משחקים מול השחקן המוכשר ביותר התקפית ב2 המפעלים שלנו
לרשום את בברלי היום כדי שישתק הגנתית אותו יכולה להתקבל כהחלטה מאוד נכונה בהתחשב בזה שעל הנייר הוא השומר על הנייר הכי מתאים לפרופיל של הארפר
עדיין היה צריך לוודא שיש לנו מוביל כדור נוסף מוצלח לצד ים ובר(שבכושר מדהים) ורגלנד הראה לנו דקות מדהימות עם החמישייה השנייה בדקות הכי התקפיות שלנו בפער במשחקים האחרונים
משחק שיקום ויפול על הגנה
היום אנחנו משחקים מול השחקן המוכשר ביותר התקפית ב2 המפעלים שלנו
לרשום את בברלי היום כדי שישתק הגנתית אותו יכולה להתקבל כהחלטה מאוד נכונה בהתחשב בזה שעל הנייר הוא השומר על הנייר הכי מתאים לפרופיל של הארפר
עדיין היה צריך לוודא שיש לנו מוביל כדור נוסף מוצלח לצד ים ובר(שבכושר מדהים) ורגלנד הראה לנו דקות מדהימות עם החמישייה השנייה בדקות הכי התקפיות שלנו בפער במשחקים האחרונים
משחק שיקום ויפול על הגנה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- גביזון
- קיבל.ה 2512 לייקים
@Nati @KingAlpaca
https://www.winnerleague.tv/hapoeltelav ... lLHdY0PALQ
הפועל טיוי - לראות משחקים של הפועל מכל העולם
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1270 לייקים
לא אהבתי את הרישום של בברלי, לאור היכולת שלו במשחק האחרון ובעיקר הגישה (לא מה שהאוזמן חפר עליו אלא בעיקר לקחת כל כדור ולחפור או לזרוק, חזרה לימי דדאס).
אני רוצה לקוות שאיטודיס רשם אותו מסיבות מקצועיות בלבד שהן יכולת השמירה על הארפר או שיפור באימונים והתאמה יותר טובה לקבוצה.
על סמך המשחקים האחרונים בהחלט הייתי רושם את רגלנד לפני בברלי.
אני רוצה לקוות שאיטודיס רשם אותו מסיבות מקצועיות בלבד שהן יכולת השמירה על הארפר או שיפור באימונים והתאמה יותר טובה לקבוצה.
על סמך המשחקים האחרונים בהחלט הייתי רושם את רגלנד לפני בברלי.
אני גם לא אוהב את ההחלטה הזאת, אבל חושב שאם יש משחק לניסויים, זה המשחק הזה.gershon כתב: ↑11 ינואר 2025, 10:58הבעיה פה שזה לא משחק לניסויים.Mic_red כתב: ↑11 ינואר 2025, 10:35בסוף מייק ג׳יימס הועף על ידי אותו איטודיסגביזון כתב: ↑11 ינואר 2025, 10:15 בחייאת פט, אל תכדרר למוות בהתקפות, הכל כל כך זרם מהר, תניע כדור.
הבעיה איתו שעד שהוא לא לומד את השיטה של איטודיס הוא תוקע את המשחק, מקבל כדור וכולם עומדים ומעביר סמן בחשיבה וכדרור למוות, מה שהיה עם רגלנד זה הנעת כדור ובכלל כל הקבוצה עם הרבה תנועה ללא כדור. שילוב שלו ובלייקני (חייב להחתים אותו דחוף לעונה הבאה הוא עילוי, אגואיסטי אבל עילויי והגו טו גאי המושלם) זה משחק תקוע שאחד מהם מחכה לכדור סתם. אני סומך על איטודיס, מקווה מאד שזה לא יעלה לנו במשחק. במשחק הראשון בירושלים בברלי היה במשחק אדיר, כשמוטלי היה הכי טוב.
בברלי לוחם ואתה רוצה כזה איתך בזמן אמת, מאמין שאיטודיס ישלב אותו ( שלא יקרה פה מקרה מייק ג'יימס) ואז נקבל אותו כחלק מהמכונה, ולא שחקן של "אני המכונה".
זה משחק מאד מאד חשוב. אפקט של נצחון או הפסד פה קריטי מאד להמשך העונה. גם תארים, גם באווירה בקבוצה וגם באווירה בקרב האוהדים.
לא מבין למה לא ממשיכים במה שעבד כל כך טוב.
ועם כל זה, אני לא איטודיס.
אני מניח (טפו טפו טפו), שאת ירושלים נפגוש בנקודות יותר מכריעות העונה בליגה/ גביע/ יורוקאפ.
מקווה שלא נגיע לזהה, אבל חשוב מאד מה יקרה אם הניסווי הזה יכשל היום.
-
- קיבל.ה 251 לייקים
זורם איתך. סיכוי של 40 אחוז שהניסוי נכשל.Flamengo כתב: ↑11 ינואר 2025, 14:01אני גם לא אוהב את ההחלטה הזאת, אבל חושב שאם יש משחק לניסויים, זה המשחק הזה.
אני מניח (טפו טפו טפו), שאת ירושלים נפגוש בנקודות יותר מכריעות העונה בליגה/ גביע/ יורוקאפ.
מקווה שלא נגיע לזהה, אבל חשוב מאד מה יקרה אם הניסווי הזה יכשל היום.
נניח ונכשל.
חלק מהאולטראס ממשיכים במחאה שלהם שיד אליהו לא בשבילנו ומביאים כסיבה את ההפסד הזה ומעמיקים את הקרע בין האוהדים, בינתיים הקבוצה מגיעה שבורה למשחק המאד חשוב שלה בגביע - וזה כבר לא משנה מי נרשם.
קיצר, לא אהבתי.
את זה שלא אהבתי, אמרתי בהתחלה...gershon כתב: ↑11 ינואר 2025, 14:28זורם איתך. סיכוי של 40 אחוז שהניסוי נכשל.
נניח ונכשל.
חלק מהאולטראס ממשיכים במחאה שלהם שיד אליהו לא בשבילנו ומביאים כסיבה את ההפסד הזה ומעמיקים את הקרע בין האוהדים, בינתיים הקבוצה מגיעה שבורה למשחק המאד חשוב שלה בגביע - וזה כבר לא משנה מי נרשם.
קיצר, לא אהבתי.
נקווה לטוב
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
תודהגביזון כתב:@Nati @KingAlpaca
משלם 30$ לחודש ומקבל את כל הערוצים הישראלים כולל הקלטות באיכות טובה.
ליורוקאפ שלמתי 100$ אוסטרלי לכל השנה ביורוליג טיוי
-
- קיבל.ה 151 לייקים
לי זה כל הזמן נעלם מה-wallet, כולל עכשיו. מספיק לבוא עם צילום המסך לכרטיס הספציפי למשחק ששמרתי כשזה כן היה ב-wallet עם ה-QR (ברקוד לא היה), או שחייבים להגיע עם טלפון סלולרי שהכרטיס ב-Wallet שלו?מילפורד כתב: ↑09 ינואר 2025, 16:49הבנת לא נכון, אני אחדד.
בwallet יש לך ברקוד אחד ויחיד שהולך איתך לכל העונה.
אם תיכנס עכשיו לwallet שלך , אתה תראה שמופיע שם שהמשחק הבא הוא נגד ירושלים בשבת הקרובה , לקראת המשחק הבא , יהיה כתוב לך שם המשחק הבא , אבל זה הכל על אותו ברקוד ומתעדכן לך בwallet.
אתה יכול להיכנס לאתר לאן ולשלוח למי שאתה רוצה כרטיס למשחק ספציפי, במקרה הזה אותו משחק ירד לך מהמנוי (לא תוכל להיכנס עם הברקוד הקבוע שלך) וברקוד חד פעמי לאותו משחק יישלח למייל שאליו ביקשת לשלוח.
-
- קיבל.ה 169 לייקים
ואי איזה תחזיות …gershon כתב: ↑11 ינואר 2025, 14:28זורם איתך. סיכוי של 40 אחוז שהניסוי נכשל.
נניח ונכשל.
קיצר, לא אהבתי.
- מילפורד
- קיבל.ה 1984 לייקים
אם עשית צילום מסך של הwallet כשהיה לך , תוכל להיכנס עם זה כל העונה.יורם כתב: ↑11 ינואר 2025, 14:38לי זה כל הזמן נעלם מה-wallet, כולל עכשיו. מספיק לבוא עם צילום המסך לכרטיס הספציפי למשחק ששמרתי כשזה כן היה ב-wallet עם ה-QR (ברקוד לא היה), או שחייבים להגיע עם טלפון סלולרי שהכרטיס ב-Wallet שלו?מילפורד כתב: ↑09 ינואר 2025, 16:49הבנת לא נכון, אני אחדד.
אם תיכנס עכשיו לwallet שלך , אתה תראה שמופיע שם שהמשחק הבא הוא נגד ירושלים בשבת הקרובה , לקראת המשחק הבא , יהיה כתוב לך שם המשחק הבא , אבל זה הכל על אותו ברקוד ומתעדכן לך בwallet.
אתה יכול להיכנס לאתר לאן ולשלוח למי שאתה רוצה כרטיס למשחק ספציפי, במקרה הזה אותו משחק ירד לך מהמנוי (לא תוכל להיכנס עם הברקוד הקבוע שלך) וברקוד חד פעמי לאותו משחק יישלח למייל שאליו ביקשת לשלוח.
זה לא הדרך הכי מאובטחת להחזיק את המנוי שלך, אבל זה יעבוד.
יחד עם זאת, מה שאתה מתאר מוזר והייתי מנסה להבין מה לא מוגדר אצלך נכון שגורם לזה.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
תודה, אבדוק.מילפורד כתב: ↑11 ינואר 2025, 14:49אם עשית צילום מסך של הwallet כשהיה לך , תוכל להיכנס עם זה כל העונה.יורם כתב: ↑11 ינואר 2025, 14:38לי זה כל הזמן נעלם מה-wallet, כולל עכשיו. מספיק לבוא עם צילום המסך לכרטיס הספציפי למשחק ששמרתי כשזה כן היה ב-wallet עם ה-QR (ברקוד לא היה), או שחייבים להגיע עם טלפון סלולרי שהכרטיס ב-Wallet שלו?מילפורד כתב: ↑09 ינואר 2025, 16:49
הבנת לא נכון, אני אחדד.
זה לא הדרך הכי מאובטחת להחזיק את המנוי שלך, אבל זה יעבוד.
יחד עם זאת, מה שאתה מתאר מוזר והייתי מנסה להבין מה לא מוגדר אצלך נכון שגורם לזה.
-
- קיבל.ה 2096 לייקים
זה בסדר המחאה תימשך אם או בלי הפסד היום , כל הפסד בסוף יהווה כסיבה עבורם ויהיו הפסדים כי אי אפשר לא להפסיד אף פעםgershon כתב: ↑11 ינואר 2025, 14:28זורם איתך. סיכוי של 40 אחוז שהניסוי נכשל.
נניח ונכשל.
קיצר, לא אהבתי.
-
- קיבל.ה 251 לייקים
אתה צודק. אבל זה לגמרי הרמה להנחתה.רק הפועל כתב: ↑11 ינואר 2025, 15:05זה בסדר המחאה תימשך אם או בלי הפסד היום , כל הפסד בסוף יהווה כסיבה עבורם ויהיו הפסדים כי אי אפשר לא להפסיד אף פעם
מקווה שאני אצא מפגר ואגיד שאיטודיס צדק.
-
- קיבל.ה 180 לייקים
בברלי משחק?
נטפליקס מגיעים
תחייכו יפה למצלמות
נטפליקס מגיעים
תחייכו יפה למצלמות
- גביזון
- קיבל.ה 2512 לייקים
תחושה של הפסד בלאט
יאללה הפועל תשנו לי את הדפקה!
יאללה הפועל תשנו לי את הדפקה!
- רועי גווארה
- קיבל.ה 294 לייקים
https://sport365.stream/11-jan-2025/bas ... -jerusalem
https://livetv.sx/enx/eventinfo/2587837 ... jerusalem/
https://liveball.uno/basketball/match/416858
https://stitichsports.com/tv/watch/645-
https://livetv.sx/enx/eventinfo/2587837 ... jerusalem/
https://liveball.uno/basketball/match/416858
https://stitichsports.com/tv/watch/645-
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 20 לייקים
בתחושה שלי
בוורלי מקבל בוסט במשחקים גדולים עם אווירה, וזה יוציא ממנו אקסטרה. נראה מה יהיה היום .
בוורלי מקבל בוסט במשחקים גדולים עם אווירה, וזה יוציא ממנו אקסטרה. נראה מה יהיה היום .
- רווי
- קיבל.ה 574 לייקים
-
- קיבל.ה 169 לייקים