להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2505 לייקים

כל הודעה של מצדדי האולטראס פה (ובכלל...) רק חושפת שוב ושוב שהבעיה היא לא ומעולם לא היתה באמת יד אליהו.

כבר אמרנו שהם עושים לעצמם התאבדות בשידור ישיר, נכון?
זה מתחיל להביך מרגע לרגע איך עוד ועוד קליפות מהשקר הזה יורדות וחושפות את האמת שבפנים.
יחד, רק יחד! :heart:
הפוסט קיבל 2 לייקיםshaharotעד המ!!ת הפועל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2009 לייקים

אני חושש באמת ובתמים ששיפוץ הדרייב אין לא יקרה.
מלחיץ אותי שיד אליהו יהיה אולם הבית של הפועל מעכשיו ואלאה.
אין שום סיכוי בעולם שאני אגיד לא לאלפי אוהדי הפועל שרוצים לקנות מנוי.

לצורך העניין , אם לפני 17 שנה שאול אייזנברג היה מעמיד קבוצה ראויה ומראה שיש לו פוטנציאל למכור 5,000 מנויים (היה לו פוטנציאל למכור אולי 10% מזה) הייתי כבר אז חושב שצריך להסכים למעבר ליד אליהו.
Nati
קיבל.ה  1477 לייקים

רועי גווארה כתב:איזה שטויות
אין לי שום רגש לדרייב-אין, אפשר לספור על אצבעות יד אחת את הפעמים שביקרתי בו. מבחינתי האישית היה עדיף לשחק במלבורן מאשר בבית של ההם ועל הדרך גם לתת להם לגרור אותנו לריבים מטופשים על פרקט, תאים ועניינים.
גם יד-אליהו הוא "אולם עירוני" אבל הוא בעצם הכל חוץ מזה.
עם כל הרצון שלי שהפועל ישחקו במלבורן.זה לא ממש פייר לרוב אוהדי הפועל.
מה שאני לא מבין,אתה בקושי היית במשחקים בדרייב אין,אבל רוצה לקבוע לאוהדים שהלכו לשם כמעט לכל משחק,ולאוהדים שרצו ללכת,אבל לא יכלו כי אין מספיק מקומות.לאיפה עדיף להם ללכת,רק כי לדעתך יד אליהו מזוהה עם מכבי?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2505 לייקים

Nati כתב: 09 ינואר 2025, 20:08
אין לי שום רגש לדרייב-אין, אפשר לספור על אצבעות יד אחת את הפעמים שביקרתי בו. מבחינתי האישית היה עדיף לשחק במלבורן מאשר בבית של ההם ועל הדרך גם לתת להם לגרור אותנו לריבים מטופשים על פרקט, תאים ועניינים.
מה שאני לא מבין,אתה בקושי היית במשחקים בדרייב אין,אבל רוצה לקבוע לאוהדים שהלכו לשם כמעט לכל משחק,ולאוהדים שרצו ללכת,אבל לא יכלו כי אין מספיק מקומות.לאיפה עדיף להם ללכת,רק כי לדעתך יד אליהו מזוהה עם מכבי?
יד אליהו זה רק תירוץ, חבר.
זה ברור פלוס מינוס מ Day 1.
יחד, רק יחד! :heart:
קובי
קיבל.ה  137 לייקים

yos כתב: 09 ינואר 2025, 09:11 שקלתי לא להגיב, אבל מכיוון שאני חושב שאחת הטעויות הגדולות של העמותה היתה בכך שהיא לא הגיבה לדברים (וגם לא הביאה אותם להצבעה), החלטתי בכל זאת להגיב כאן, כי די נמאס לי מכל אלו שכותבים שאני בא להתסיס ו"להדליק ויכוח".
אז ככה:
את קבוצת הפייסבוק של היציע יזמתי והקמתי (עם ג'רמי דדון) כדי שיהיה מקום לדיונים יותר אינטליגנטיים ומעניינים על הפועל בפייסבוק, במשותף - כדורגל וכדורסל, כי מדובר באותה קהילת אוהדים, פחות או יותר.
בשלוש השנים האחרונות אני משתדל להביא לקבוצה כל ידיעה שיש בה עניין לנו, האוהדים, טובה ורעה כאחד, כשהסינון היחידי הוא מבחינת איכות הידיעה - האם היא 'ניוז' או סתם הנפצה של סוכן שמנסה לשווק שחקן כושל.
אני גם משתדל להביא מידע שאני חושב שהוא שימושי לחיינו כאוהדים, למשל - מה יהיה מזג האוויר במשחק הכדורגל, ואיפה כדאי לחנות כשמגיעים לנוף הגליל. אני גם עוזר לעשרות שאלות ובקשות שמופנות אליי, הן בפייסבוק והן בערוצים ישירים.
הכוונה היא בהחלט לעורר דיון, כי לשם כך קיימת הקבוצה (ממש כמו הפורום הזה).
אני משקיע בכך יותר מדי שעות, גם על חשבון העבודה שלי, כי הפועל היא חלק מהותי בחיי, מגיל 8 ועד היום. אני וג'רמי מסננים כל הזמן בקשות להצטרפות, בודקים כל פונה כדי לוודא שרק אוהדי הפועל ייכללו בקבוצה, ולהערכתי, זה מצליח לנו כמעט באופן מושלם, ואם מתגלים חריגים - הם מורחקים ונחסמים.
אני גם מביע, לא פעם את דעותיי האישיות, ויש לי דעות כמו לכל אחד אחר, ואני מתנצל, אך הן לא חד-מימדיות.
לגבי הסיפור של הפועל-סל, דעתי בתמצית היא שכולם עשו טעויות מחרידות - האולטראס, ינאי וגם העמותה. מדובר בטרגדיה יוונית, שבה כולם רוצים טוב, אך נופלים בגלל האגו שלהם.
אגב, גם אני טעיתי, מי שירצה - אני גם יכול לפרט, אבל לא כאן. גם ככה זה ייצא ארוך.
בימים האחרונים ההאשמות על 'התססה' הגיעו כבר לרמות בלתי נסבלות, כולל קללות ואיומים שנשלחו אליי בפרטי וגם בפייסבוק.
וזאת, על רקע שני אייטמים - ההתארגנות לעידוד ביד אליהו והציוץ של איש וויינרייט.
לגבי ההתארגנות - עלה פוסט כאן, ראיתי אותו, וחשבתי שהוא מספיק מעניין וחשוב כדי להביא אותו לפייסבוק. נתתי לו את הכותרת
"האם יקום ארגון חילופי לאולטראס? משתמש בכינוי money בפורום שדים יוזם התארגנות חדשה לעידוד ביד אליהו. נפתח גם ערוץ בטלגרם."
קיבלתי על כך הרבה מאד תגובות זועמות, ובעיקר - למה קראתי לזה 'ארגון חליפי' ובכך עוררתי את האולטראס.
ובכן, ראשית - אני יודע שהזועמים לא שמו לב - יש שם סימן שאלה.
שנית, האולטראס לא צריכים אותי כדי לעורר אותם. הם חיים יותר ממני כל פסיק שנכתב סביב הפועל.
שלישית, מי שלוקח גוף של מכונית, מנוע של מכונית, מערכת היגוי של מכונית, מוסיף גלגלים ודלק - בונה מכונית, גם אם הוא יגיד (אחר כך) שהיא לשימוש חד-פעמי.
ובנוגע לציוץ של וויינרייט:
ראיתי את הציוץ ברשת X. וגם ראיתי שהוא מחק והעלה נוסח אחר.
אחר כך ראיתי שדף HTA - שיש לו תפוצה גדולה משלי - הביא את הציוץ המקורי, אבל לא את המחיקה והתיקון.
חשבתי, ואני עדיין חושב, שזה לא היה מספיק חשוב כדי לעסוק בכך (בהערת אגב - אני לא חושב שעופר עומד מאחורי הציוץ, אלא זו יוזמה פרטית של וויינרייט), ולכן העליתי פוסט חצי הומוריסטי של "נראה לכם שצריך לעסוק בכך או שנמשיך בחיינו?"
ואז הבנתי שזה לא רק בכל קבוצות הוואטסאפ של האוהדים, אלא יצא גם לערוץ 5, ואין לי ברירה אלא להתייחס, ולכן הבאתי את שני הציוצים כפי שהם (וגם הוספתי שאיש חמוד, כדי קצת להרגיע את הרוחות).
אז כל מי שטוען שאני "מתסיס" ו"מה האינטרס שלו" - אז - אין לי שום אינטרס שהוא לא גלוי וידוע.
אני לא חבר של רמי כהן / עופר ינאי / האולטראס, אני לא שונא אותם וגם בקושי החלפתי יותר ממילה עם מי מהם.
אני מביא את הדברים כדי שנדבר עליהם, ושום דעה לא נחסמת, כל עוד היא נכתבת באופן מכבד.
ומי שלא מתאים לו - תמיד יש גם עמודים אחרים בפייסבוק.
יום טוב הפועל.
מזכיר ל מערכון ישן נושן של תיקי דיין, הכרטיסנית
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  300 לייקים

נתי יקר,
מבקש לקרוא שוב את ההודעה שלי שציטטת (או כל הודעה אחרת שלי בנושא, לצורך העניין). אין בי שום רצון לקבוע לאף אחד כלום, רק מביע את דעתי והעדפתי האישית.
הגדלה של הקהל היא מטרה חשובה מאוד, אבל מבחינתי לפחות, היא לא עדיפה בצורה מוחלטת על עקרונות חשובים אחרים.

"רק כי הוא מזוהה עם ההם" זאת לא סיבה לגיטימית בעיניך? מניח שאם היית עובר רבע מהחוויות השליליות שאני עברתי שם במשך מעל 20 שנים, היית מגלה קצת יותר הבנה.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
Mic_red
קיבל.ה  183 לייקים

איזו חולצה :rofl: :rofl:
מתה מהניתוק שלהם

תמונה
הפוסט קיבל לייק אחדshaharot
Nati
קיבל.ה  1477 לייקים

רועי גווארה כתב:
נתי יקר,
מבקש לקרוא שוב את ההודעה שלי שציטטת (או כל הודעה אחרת שלי בנושא, לצורך העניין). אין בי שום רצון לקבוע לאף אחד כלום, רק מביע את דעתי והעדפתי האישית.
הגדלה של הקהל היא מטרה חשובה מאוד, אבל מבחינתי לפחות, היא לא עדיפה בצורה מוחלטת על עקרונות חשובים אחרים.

"רק כי הוא מזוהה עם ההם" זאת לא סיבה לגיטימית בעיניך? מניח שאם היית עובר רבע מהחוויות השליליות שאני עברתי שם במשך מעל 20 שנים, היית מגלה קצת יותר הבנה.
את שתי החוויות(לפחות הראשונה)הכי גרועות באהדה שלי להפועל חוויתי שם בגמר הגביע של 78* ו79.
אבל אז יד אליהו היה האצטדיון הביתי שלנו,וגם החוויות הנוראיות האלו לא גרמו לי להפסיק ללכת לשם למשחקי הבית.
בתור מי שיד אליהו היה האצטדיון הביתי שלו,אף פעם לא ראיתי בו כמזוהה עם מכבי.

* גמר גביע 78,כמה שניות לסוף,הפועל מובילה בנקודה.בארי מקבל את הכדור ליד קו האורך בצד של הסל של מכבי.
סילבר ובוטרייט קופצים עליו,ודוחפים אותו אל מעבר לקו האורך.השופטים??השופטים פוסקים,חוץ למכבי.שבשניות שנשארו קולעים סל ״ניצחון״.
כשהם קלעו את הסל,פתאום כל האוהדים שלהם פרצו בשירת הו אה מה קרה.הייתי אז בן 15,והרגשתי כאילו אני אוהד הפועל היחיד באצטדיון.
למחרת הכותרות בעיתון היו,השופטים העניקו למכבי את הגביע.
בשנה הבאה,קרה משהו דומה(לא זוכר בדיוק מה),ושוב הם פורצים בשאגות של הו אה מה קרה.
ולמחרת הכותרות היו,שוב השופטים העניקו למכבי את הגביע.
ב2 המקרים האלו הרגשתי כל כך קטן ובודד כשאין חוץ ממני אף אוהד של הפועל באולם ובעולם.
הפוסט קיבל לייק אחדרועי גווארה
nirgo
קיבל.ה  223 לייקים

תמונהlarge image host

האולטראס: "אנחנו הקומץ!"
Next
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2009 לייקים

זה ליד בלומפילד , הם לא יהיו בסביבת יד אליהו למי שחשש.
בני12
קיבל.ה  1430 לייקים

מילפורד כתב: 09 ינואר 2025, 21:24 זה ליד בלומפילד , הם לא יהיו בסביבת יד אליהו למי שחשש.
רדרוני, אז אני צדקתי
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  300 לייקים

Nati כתב: 09 ינואר 2025, 21:21
רועי גווארה כתב:
נתי יקר,

את שתי החוויות(לפחות הראשונה)הכי גרועות באהדה שלי להפועל חוויתי שם בגמר הגביע של 78* ו79.
אבל אז יד אליהו היה האצטדיון הביתי שלנו,וגם החוויות הנוראיות האלו לא גרמו לי להפסיק ללכת לשם למשחקי הבית.

* גמר גביע 78,כמה שניות לסוף,הפועל מובילה בנקודה.בארי מקבל את הכדור ליד קו האורך בצד של הסל של מכבי.
סילבר ובוטרייט קופצים עליו,ודוחפים אותו אל מעבר לקו האורך.השופטים??השופטים פוסקים,חוץ למכבי.שבשניות שנשארו קולעים סל ״ניצחון״.
כשהם קלעו את הסל,פתאום כל האוהדים שלהם פרצו בשירת הו אה מה קרה.הייתי אז בן 15,והרגשתי כאילו אני אוהד הפועל היחיד באצטדיון.
בשנה הבאה,קרה משהו דומה(לא זוכר בדיוק מה),ושוב הם פורצים בשאגות של הו אה מה קרה.
ב2 המקרים האלו הרגשתי כל כך קטן ובודד כשאין חוץ ממני אף אוהד של הפועל באולם ובעולם.
תודה על השיתוף :rose:
אני התכוונתי לחוויות מסוג אחר, כולל כמה מפגשים מפוקפקים עם המפכ"ל הנוכחי וקלגסיו.

אני צעיר ממך, נולדתי לתוך עידן אוסישקין וכנראה שבלב שלי הוא יישאר לנצח האולם הביתי האמיתי היחיד שלנו.
כששאול העביר ליד אליהו משחקים בשנות ה-90 כדי להגדיל הכנסות זעמנו בצדק, כשחולדאי (היום!) החליט לטאטא אותנו לשם ב-2006 שרפנו כמה חודשים טובים מהחיים שלנו במאבק ראוי מאין כמותו. לא רק בגלל הריסת אוסישקין, גם בגלל שניסו להפשיט אותנו מהזהות העצמאית שלנו.
מה השתנה מאז, נתי? כמות האוהדים? אם היו להפועל אז אלפי מנויים היינו אמורים לעבור ליד-אליהו בשקט בלי לעשות צרות?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
משמאל לעץ
קיבל.ה  145 לייקים

רועי גווארה כתב:
נתי יקר,

אוהב אותך אהבת אמת נתי
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1280 לייקים

סומך כתב: 09 ינואר 2025, 18:29 כתומך המעבר אני לא יכול שלא לחשוש מהאופי האימפולסיבי שהפגין ינאי
ויש לי בטן מלאה על האולטראס, אבל יכול להתחבר לחשש שלהם שהוא ימשוך לנו את השטיח מתחת לרגליים, יעצור את השיפוץ ויטען שכבר אי אפשר לחזור לדרייב אין כי יש יותר מנויים ממקומות. מה מבטיח לנו שזה לא יכול לקרות ומתי נדע שאין סיכוי שזה יקרה?
אני איתך ברגש הזה לחלוטין.
תפקידה הגדול של העמותה בנושא הזה היה לדאוג לכך שמצד אחד תהיה הצבעה ולקהילה להחליט על עתיד המועדון ומצד שני לדאוג שכל העניין הזה יהיה כרוך בהתחייבויות של ינאי ומיילסטונס שהוא צריך לעמוד בהם כדי להמשיך לקבל את האשראי למעבר ליד אליהו. זה לגמרי היה בידיים של ראשי העמותה, אבל הם פספסו את זה בענק!!
מרגע ששני הצדדים לא השכילו להגיע להחלטה משותפת, היינו צריכים לקבל החלטה באיזה צד אנחנו. אני חושב שבשביל לנסות להתפתח צריכים לקחת סיכונים והמועדון הולך לשם.
מקווה מאוד שבחרנו נכון…
הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf
Nati
קיבל.ה  1477 לייקים

משמאל לעץ כתב:
רועי גווארה כתב: נתי יקר,

אוהב אותך אהבת אמת נתי
תמונהתמונה
רק הפועל
קיבל.ה  2118 לייקים

Mic_red כתב: 09 ינואר 2025, 21:07 איזו חולצה :rofl: :rofl:
מתה מהניתוק שלהם

תמונה
זה מביך ברמות אחרות
Red_man
קיבל.ה  822 לייקים

רועי גווארה כתב: 09 ינואר 2025, 22:02
רועי גווארה כתב:
נתי יקר,

תודה על השיתוף :rose:
אני התכוונתי לחוויות מסוג אחר, כולל כמה מפגשים מפוקפקים עם המפכ"ל הנוכחי וקלגסיו.

אני צעיר ממך, נולדתי לתוך עידן אוסישקין וכנראה שבלב שלי הוא יישאר לנצח האולם הביתי האמיתי היחיד שלנו.
כששאול העביר ליד אליהו משחקים בשנות ה-90 כדי להגדיל הכנסות זעמנו בצדק, כשחולדאי (היום!) החליט לטאטא אותנו לשם ב-2006 שרפנו כמה חודשים טובים מהחיים שלנו במאבק ראוי מאין כמותו. לא רק בגלל הריסת אוסישקין, גם בגלל שניסו להפשיט אותנו מהזהות העצמאית שלנו.

מה השתנה מאז, נתי? כמות האוהדים? אם היו להפועל אז אלפי מנויים היינו אמורים לעבור ליד-אליהו בשקט בלי לעשות צרות?

התשובה היא כן ואני אסביר. ראשית ספורט משוחק בשביל האוהדים ביציע (גם בשביל מי שבבית) ולא בשביל 3,500 יחידי סגולה שהצליחו לשים את היד לפני האחרים על מנויים/זיהו את הגל לפני כולם. הייתי במשחקים בלאומית עוד ואני מנוי עוד מהדר יוסף ובית מכבי ואני לא חושב שזה הוגן שבגלל שמקומי מובטח בדרייב אין אוהדים אחרים לא יזכו לראות משחקים באולם. אנשים רוצים לבוא תנו לי סיבה אחת הגיוניות למנוע מהם? להשיג כרטיסים למשחקים לא אמורה להיות משימה מורכבת אלא דבר פשוט. ספורט לאלפים זה לא ערכי הפועל?
שנית הריסת אוסישקין הייתה בעיה כי לא הייתה חלופה ראויה באותם זמנים. כרגע האולם הביתי שלנו הוא לא מספיק לצרכינו וגם כשהוא נבנה עלו טענות שזה לא יספיק אבל בישראליות אופיינית אמרו יהיה בסדר.
מעל הכל אם האג׳נדה היא להיות 180 מעלות ממישהו שאתה שונא זה אומר שאתה זז רק כשהוא זז ובעצם אין לך מטרות ושאיפות משל עצמך אלא העיקר לא להיות הוא ואז מה המטרה בעצם?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2009 לייקים

ברור שכן, אם מישהו היה מרים קבוצה שהיתה שווה מעל 2,500 מנויים , האולם היחיד שהיה רלוונטי אז היה יד אליהו.
הבעיה שלא היתה קבוצה כזאת ולא היתה כוונה גם לבנות קבוצה כזאת.
Charlie
קיבל.ה  726 לייקים

רדנקו כתב:
yos כתב: 09 ינואר 2025, 11:14
בני12 כתב: 09 ינואר 2025, 10:43 הבעיה היא לא בעצם הבאת הידיעות אלא במסגור שנתת להן, בייחוד בקטע של התארגנות העידוד.
בתור אחד שקורא בפורום ידעת טוב מאד שלהתארגנות של Money אין שום כוונה להפוך לארגון מתחרה לאולטראס אלא רק לארגן עידוד מיטבי בשבת
(בדיוק כמו שהוא ארגן במשחק החוץ בירושלים) ועדיין בחרת לתת לזה כותרת מתסיסה.
אם המטרה שלך היתה טראפיק לעמוד שלך אז כנראה שהצלחת
ממש לא נכון.
כשהיה בירושלים תוף (שהביא שמעון אמסלם?) כי האולטראס לא הגיעו, שיבחתי את היוזמה, ואפילו התנגחתי קצת עם שאקו על כך.
כשאתה קורא לארגן 8 תופים, מתופפים, אלפי בלונים, אנשי ברזלים, מארגני שירים, הכנסת תפאורה, מפגש מוקדם - זה לא רק "לארגן עידוד מיטבי בשבת" - זה כבר ארגון.
וזאת, מבלי להזכיר שהוא בעצמו כתב שההתארגנות היא "עד שיקום ארגון מסודר".
אז אחר כך הוא נבהל, וקצת התקפל. בסדר, אני לגמרי מבין אותו.
נו באמת יוסי. אתה הרי מבין מצוין שמדובר בנסיבות שונות לגמרי.
בארנה היתה כמות קטנה של אוהדים (יחסית) במשחק חוץ שרצו לעזור להם להשמע.
פה אנחנו מדברים על קרוב ל-10,000 אוהדים שלנו במשחק בית סופר חשוב שלנו וכמות אביזרי העידוד שמתבקשת היא בהתאם.
אין שום קשר לשאלה אם זה ארגון שבא להחליף את האולטראס או לא.
הדברים מאורגנים כדי שבבית יהיה לנו עידוד מיטבי.
הרי אף אחד פה לא מתכוון להביא את כל הסיפור הזה למשחקי חוץ אלא רק לדאוג לעידוד במשחקי הבית שהאולטראס החליטו להחרים אותם.
אתה חושב שמישהו כאן הולך למכור חולצות ודברים אחרים למשל?
אין פה ארגון אוהדים חדש וזה ברור לך לגמרי.
ואתה יכול להתמם עד מחר.
אני לא מבין למה אנשים מפחדים לומר את המילים "ארגון אוהדים חדש".

הייתי מגדיר זאת כך ל-yos:

ל-Money בשלב הזה אין כל כוונה להקים ארגון חדש אבל בהינתן שהאולטראס לא יגיע ליד אליהו ואנחנו הרי נשחק שם ב-4-5 שנים הקרובות (!) אז מטבע הדברים מתוך הואקום והאלתור הזה, בסוף יקרום עור וגידים ארגון אוהדים חדש לכדורסל. האולטראס יסתפק בכדורגל כי יגלה שאחרי 5 שנות גלות אין לו כבר מקום בהיכל שלמה המחודש.
KingZivos
קיבל.ה  13 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 09 ינואר 2025, 14:16
KingZivos כתב: 09 ינואר 2025, 12:29 בגדול שלא יבואו ליד אליהו שיהיה להם בכיף
אני חושב שהם חשובים אבל אף אחד לא יכול להחליט להם בטח לא בכוח
וואלה על שירים ביציע שהאולטראס שר “לא באים ליד אליהו” לדעתי אין מה להתעצבן אפילו, לדעתי גם בוז לא צריך, זכותם, חוץ מזה זה כבר התקדמות, זה כבר לא יד ושם.
״עופר ינאי בן ונה״ כבר יותר בעיתי והבוז והכעס במקום , אבל כל עוד זה ישאר ביציע, מעולה (מה שקשה לי להאמין שיקרה)
לדעתי הם ילכו על מודל של להכניס כמה אוהדים לכל משחק בית, אבוקות בנוקיה
רדיוסים משחקים ללא קהל והורדות נקודות..
לא מסתדר לי שהם פשוט לא יבואו בלי בלאגן.
מה שכן: בדבר אחד הם באמת צודקים הם מוסיפים צבע ועניין, רוב האוהדים המנויים החדשים לדעתי בכלל לא מעניין אותם כדורסל, באים לאווירה, וברגע שלא תהיה אווירה הם יפסיקו להגיע / יבואו למשחקים גדולים.
בכללי לדעתי לא יהיה יותר מ4 אלף ב״משחקים רגילים״
מסכים על כל מה שכתבת למעט ה4 אלף(שזה מובן באופן מסוים) אבל תן לי רק לעלות סוגיה
איך לדעתכם הופכים סתם אדם תמים לאוהד שרוף? איך גורמים לאוהד שמגיע למשחק פעם ב להיות אחד שמגיע לכל משחק?

שורה תחתונה לא משנה איך נהפוך את זה התשובה היא הצלחות. תארים, נצחונות, רמת משחק איכותית הם לא אלטרנטיבות לעידוד בשום צורה אבל יש להם חלק משמעותי.
בתור אחד שמגיל 7 היה מגיע למשחקים עם אבא שלי ונהיה מנוי כמה שנים אחרי אני יכול להגיד באופן די מלא שהשנה שבה "התמכרתי" לקבוצה היה ב2008/09 שהפסדנו את האליפות ובדאבל זה כבר הפך לאובססיה, משם שנה אחרי כבר הייתי עוקב אחרי הפועל סל בלאומית ולא משנה כמה חרא עברנו שום דבר לא הצליח לנתק אותי

עכשיו השאלה שלי היא איך אתה רוצה שיהיה בסיס יותר מ4 אלף איש, אם אתה לא נותן מקום לקהל להגיע? אם הורים מספר שנים לא יכולים לעשות מנוי לילד שלהם? אם אוהדי רגל שהתאהבו בסל(מכיר כמה כאלה) לא יכולים לבוא למשחקים בכלל?

עם ההייפ השנה ותמיכה של האולטראס אני בטוח שאנחנו יכולים להיות סולד-אאוט כל משחק ועם 7-8 אלף אוהדים גם נגד בני הרצליה. יכול להיות ששנה הבאה עם סגל פחות נוצץ אכן נביא למשחקי ליגה רגילים 4-5 אלף אוהדים, אבל התהליך גדילה יהיה נכון ובריא כדי שנוכל לגדל דור שלם חדש של אוהדי הפועל שיבואו לדרבים ומשחקים גדולים, יגדלו להיות אוהדים שרופים ויביאו איתם עוד חברים ומשפחה ואז עוד 4-5 שנים בתקווה הבסיס אוהדים שלנו יהיה מספיק גדול בסל כדי למלא כל אולם בארץ בכל משחק(בדיוק כמו שקרה ברגל עם מכבי חיפה שבקושי היו ממלאים את קריית אליעזר בעונות בינוניות)
אתה גם צודק, קבוצה מצליחה, עם אולם גדול גם מביאה קהל לא פחות.. אין לי הרבה מה להגיד מעבר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2009 לייקים

Mic_red כתב: 09 ינואר 2025, 21:07 איזו חולצה :rofl: :rofl:
מתה מהניתוק שלהם

תמונה
איפה הבחור שהסתובב פה וטען בלי סוף שהפועל זה ״שמאל״ וכולי.
גם הקונספט של ״לא מייצגים את ישראל״?

האירוניה, המשפט על החולצה הזאת לקוח ממשנתו של אחד, זאב ז׳בוטנסקי, נו, זה שהקים את בי״תר.
הפוסט קיבל 3 לייקיםVinbתא מרבוטארווי
רק הפועל
קיבל.ה  2118 לייקים

"לא ההמון ינצח אלא קומץ דגלים" מה שהם עושים פה זה ברמת ביתר ושחקנים מוסלמים , אשכרה הם מתגאים ברעיון שקומץ ינצח המון , זה פשוט עלוב ברמות אחרות , יום אחד אנחנו לא יכולים להיות רגועים ולא להתעסק בחרא ושיט בגללם
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1280 לייקים

מזל שלא הייתה הצבעה למעבר ליד אליהו, יש מצב שהחוקים היו שהרוב מפסיד והקומץ מנצח.
הפוסט קיבל לייק אחדgiladbec
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1784 לייקים

מילפורד כתב: 10 ינואר 2025, 08:58 האירוניה, המשפט על החולצה הזאת לקוח ממשנתו של אחד, זאב ז׳בוטנסקי, נו, זה שהקים את בי״תר.
סקרנת. מאיפה זה באמת?
חיפשתי בגוגל, לא מצאתי קשר לז'בוטינסקי.
(מצאתי שזה מיוחס למישהו בשם משה סמילנסקי, שכתב על ארגון "השומר", ואפילו הוא כבר ב-1912 כינה את זה "הביטוי הישן-נושן". לא יודע אם זה באמת המקור.)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2009 לייקים

גם אני הייתי סקרן אז חיפשתי את המקור.
אין ציטוט מדוייק כזה או מקור שלו , מה שכן , המסר שמועבר כאן לקוח ממשנת תנועת הרויזיונסטים והאצ"ל.
יש לציין שמי ששייך לי את זה לז'בוטינסקי זה השקרן הכי גדול של ימינו הchatGPT, הוא גם ציין את שמו של אחד העם באותה הנשימה כששוב , מה שהוא ניסה להגיד שזה ביטוי שלקוח מהגישה של הציונות הלאומנית.
רק הפועל
קיבל.ה  2118 לייקים

אז האולטראס מתכוונים לצפות.במשחק בבר בתל אביב , לעודד את הקבוצה מרחוק ולרצות שתנצח מותר אבל להגיע לפאקינג אולם כדורסל אסור ? מה המסר פה בדיוק ואיפה הערכים ? 100 אחוז טמטום כל מי שיגיד אחרת מקשקש
ארז שדה
קיבל.ה  886 לייקים

רק הפועל כתב: 10 ינואר 2025, 11:53 אז האולטראס מתכוונים לצפות.במשחק בבר בתל אביב , לעודד את הקבוצה מרחוק ולרצות שתנצח מותר אבל להגיע לפאקינג אולם כדורסל אסור ? מה המסר פה בדיוק ואיפה הערכים ? 100 אחוז טמטום כל מי שיגיד אחרת מקשקש
אם הם היו רוצים שהפועל תפסיד מחר רק בגלל שמשחקים ביד אליהו זה היה עוד יותר מטומטם.
Red_man
קיבל.ה  822 לייקים

עוד משחק ועוד פעם הקהל מנגב את הרצפה עם המיעוט חסר החיים
רק הפועל
קיבל.ה  2118 לייקים

ארז שדה כתב: 10 ינואר 2025, 12:24
רק הפועל כתב: 10 ינואר 2025, 11:53 אז האולטראס מתכוונים לצפות.במשחק בבר בתל אביב , לעודד את הקבוצה מרחוק ולרצות שתנצח מותר אבל להגיע לפאקינג אולם כדורסל אסור ? מה המסר פה בדיוק ואיפה הערכים ? 100 אחוז טמטום כל מי שיגיד אחרת מקשקש
אם הם היו רוצים שהפועל תפסיד מחר רק בגלל שמשחקים ביד אליהו זה היה עוד יותר מטומטם.
אז מסתבר שיש להם עוד לאן לשאוף , מרשים
ארז שדה
קיבל.ה  886 לייקים

רק הפועל כתב: 10 ינואר 2025, 15:56
ארז שדה כתב: 10 ינואר 2025, 12:24
אז מסתבר שיש להם עוד לאן לשאוף , מרשים
זה לגיטימי לא להגיע מחר ולצפות במשחק בבר בתל אביב
זאת זכותם, ההמון נטול האידיאה יעודד במקומם.
ranjef
קיבל.ה  1281 לייקים

מדהים שעל הדרך יש שוב הסתה נגד רוב הקהל של הפועל "ההמון נטול האידיאה"
הא נכון, כי רק קומץ של ילדים בני 17 הם אלו שהמציאו את האידיאה ולא אנשים שמגיעים לעודד והם בגיל של סבא רבא שלהם
הפוסט קיבל לייק אחדMic_red
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1784 לייקים

מילפורד כתב: 10 ינואר 2025, 11:30 גם אני הייתי סקרן אז חיפשתי את המקור.
אין ציטוט מדוייק כזה או מקור שלו , מה שכן , המסר שמועבר כאן לקוח ממשנת תנועת הרויזיונסטים והאצ"ל.
יש לציין שמי ששייך לי את זה לז'בוטינסקי זה השקרן הכי גדול של ימינו הchatGPT, הוא גם ציין את שמו של אחד העם באותה הנשימה כששוב , מה שהוא ניסה להגיד שזה ביטוי שלקוח מהגישה של הציונות הלאומנית.
לדעתי ארגון השומר מזוהה יותר עם ה"שמאל" של תקופת היישוב (מפא"י\הגנה), אבל אני מסכים איתך שארגון השומר (ואפשר לומר שגם השמאל\מיינסטרים של אז, בדיוק כמו היום) לאומני למדי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  343 לייקים

ranjef כתב: 10 ינואר 2025, 16:56 מדהים שעל הדרך יש שוב הסתה נגד רוב הקהל של הפועל "ההמון נטול האידיאה"
הא נכון, כי רק קומץ של ילדים בני 17 הם אלו שהמציאו את האידיאה ולא אנשים שמגיעים לעודד והם בגיל של סבא רבא שלהם
למה אתה מתרגש מילדים בני 17 בגילך המופלג(הערכה)?
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1280 לייקים

כשהם קצת מפריזים או כשמדובר עופר ינאי, הכי חשוב זה אחדות הקהל ואסור שיהיה פילוג בהפועל, כשהם עם הגב לקיר או שהם מרגישים שהמאבק שלהם לא הצליח אז מדליקים את הגפרור ושהבית יעלה באש.
ranjef
קיבל.ה  1281 לייקים

עידן סרור כתב:
ranjef כתב: 10 ינואר 2025, 16:56 מדהים שעל הדרך יש שוב הסתה נגד רוב הקהל של הפועל "ההמון נטול האידיאה"
למה אתה מתרגש מילדים בני 17 בגילך המופלג(הערכה)?
כי הם מפלגים, מסיתים, משמיצים 90% מהקהילה, ואז מדברים על "הפילוג שיצר ינאי".
אפשר לא לבוא ואפשר גם לשיר את זה, אבל לקרוא ל-90% מהאוהדים (של הפועל)
"המון נטול אידאה" זה יריקה בפנים של אנשים שעודדו את הפועל (ואכלו חרא בחורים נידחים) לפני שרוב האנשים שם נולדו.
הפוסט קיבל 4 לייקיםofer23Mic_redRaiziגילו
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  343 לייקים

הם מפלגים, מסיתים ומשמיצים?
לפחות זה הדדי
הפוסט קיבל 2 לייקיםKingAlpacaMr.china
ספרא טבא
קיבל.ה  83 לייקים

חח בחיי שראיתי שרשור שלם בטוויטר של ילדים מבוהלים מזה שלא יאפשרו להם יותר לשיר שואה למכבי בלי שריקות בוז
הסיפור עם ינאי והעמותה גרם לרוב הדומם (סליחה, ההמון נטול האידיאה) להפסיק להיות דומם, שיתרגלו
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  343 לייקים

חח כן שמעתי כבר את הקלאסיקות החדשות

שמעון מזרחי תזדקן כבר
אני שונא מכבי תל אביב

מ מ מכבי
אל תנשמו אוויר נקי

בתקלת מטוס קלה
נלחצו השחקנים ההנהלה

שיהייה הפסד למכבי טהטהטהטהטה

פנאן הלבין שישה מיליון

כמו השור שרץ אל האדום
שכל אוהד מכבי יבכה היום
הפוסט קיבל 2 לייקיםRed WolfKingAlpaca
Asafasraf
קיבל.ה  1270 לייקים

עידן סרור כתב:חח כן שמעתי כבר את הקלאסיקות החדשות

שמעון מזרחי תזדקן כבר
אני שונא מכבי תל אביב

מ מ מכבי
אל תנשמו אוויר נקי

בתקלת מטוס קלה
נלחצו השחקנים ההנהלה

פנאן הלבין שישה מיליון

כמו השור שרץ אל האדום
שכל אוהד מכבי יבכה היום
איזה קטע שאפשר להתעסק בעידוד של הקבוצה שלנו במקום באחרים...

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  717 לייקים

עידן סרור כתב: 11 ינואר 2025, 02:29 חח כן שמעתי כבר את הקלאסיקות החדשות

שמעון מזרחי תזדקן כבר
אני שונא מכבי תל אביב

מ מ מכבי
אל תנשמו אוויר נקי

בתקלת מטוס קלה
נלחצו השחקנים ההנהלה