לא יודע אם זה טוב לנו מכבי לא כזה מתאמצים ביורוליג ומבינים שהעונה הזאת בזבל.. יגיעו יותר רעננים ופחות גמורים לקראת סוף העונה בליגה.. בכל אופן אם לא לוקחים להם תואר השנה אנחנו כנראה לוזרים נצחיים.
lior777 כתב: ↑09 ינואר 2025, 23:02
לא יודע אם זה טוב לנו מכבי לא כזה מתאמצים ביורוליג ומבינים שהעונה הזאת בזבל.. יגיעו יותר רעננים ופחות גמורים לקראת סוף העונה בליגה.. בכל אופן אם לא לוקחים להם תואר השנה אנחנו כנראה לוזרים נצחיים.
ועדיין מחוייבים לטוס בלי חשק עוד 29 טיסות (14 כפול 2 + חזור מהיום בלי קונקשנים) בשלושת החודשים הקרובים.
לא בטוח שהאירוע הזה כל-כך טוב להם.
הם לפני שינוי בבעלות לדעתי . יכניסו משקיעים חדשים.
אני לא רואה אותם הופכים להיות סמרטוטים או עוד קבוצה
צמרת בליגה.
ביורוליג אין להם שום סיכוי עם התקציבים של הגדולות.
פעם ב 10 שנים הם יכנסו ל 8 האחרונות.
לא אמרתי שיש בעיה עם זה.
מחזיק מעצמי גם אחד שאוהב ספורט וכדורסל ואני מוצא את העיסוק האובססיבי הזה בהשוואות מעיק אבל אני מנסה להבין אם אולי אני מפספס משהו…
רק הפועל כתב:היורוליג הזה מפעל בדיחה , תיאורטית החלאות עדיין יכולים להגיע לפליי אין למרות שיש להם 16 הפסדים כבר , הזויי
תיאורטית אני יכול גם לזכות בלוטו
זה נכון אבל
מפעל מכור. קבוצה יכולה להפסיד חצי שנה רצוף ועדיין לעלות כי זה ליגה סגורה ומושחתת. עשו פורמט שבו לא משנה מה, כל קבוצה מובטח לה כמות משחקים עצומה (=מלא כסף וגם יוקרה) ואחכ רוב הקבוצות גם ככה עולות לפלייאוף
רק הפועל כתב:היורוליג הזה מפעל בדיחה , תיאורטית החלאות עדיין יכולים להגיע לפליי אין למרות שיש להם 16 הפסדים כבר , הזויי
זה נכון אבל
מפעל מכור. קבוצה יכולה להפסיד חצי שנה רצוף ועדיין לעלות כי זה ליגה סגורה ומושחתת. עשו פורמט שבו לא משנה מה, כל קבוצה מובטח לה כמות משחקים עצומה (=מלא כסף וגם יוקרה) ואחכ רוב הקבוצות גם ככה עולות לפלייאוף
זה לא נכון... אין לי עניין להגן על היורוליג או על הקבוצה המגעילה שמשחקת שם, אבל 8 מתוך 18 קבוצות לא עולות לפלייאין, ולפלייאוף עצמו לא עולות 10.
ב-NBA רק חמש קבוצות לא עולות לפלייאין מכל אזור, ושבע לא עולות לפליאוף (מתוך 15).
קבוצה מאוד תתקשה לעלות לפלייאין אם היא תפסיד חצי שנה רצוף...
Nati כתב: ↑15 ינואר 2025, 00:30
זה נכון אבל
זה לא נכון... אין לי עניין להגן על היורוליג או על הקבוצה המגעילה שמשחקת שם, אבל 8 מתוך 18 קבוצות לא עולות לפלייאין, ולפלייאוף עצמו לא עולות 10.
ב-NBA רק חמש קבוצות לא עולות לפלייאין מכל אזור, ושבע לא עולות לפליאוף (מתוך 15).
קבוצה מאוד תתקשה לעלות לפלייאין אם היא תפסיד חצי שנה רצוף...
8 מתוך 18 מודחות = הרוב עולות לשלב הבא.
לצורך העניין אתה יכול לסיים מקום 10 ועדיין להגיע לפיינל פור