ינואר 24/25
-
- קיבל.ה 1078 לייקים
מה הדיבור על חטואל? אני ממש לא בעניינים...
למיטב זכרוני מדובר בבן אדם שיודע לשים כדור בשער וזה מצרך שנדרש אצלנו
- הפוסט קיבל 2 לייקיםEl dudernio • ההוא מפעם
- Red Wolf
- קיבל.ה 669 לייקים
הדיבור זה שבין שער לשער הוא עושה סמים, מבלה במועדונים ונפצעאוגוסטוס היל כתב: ↑07 ינואר 2025, 13:32 מה הדיבור על חטואל? אני ממש לא בעניינים...
שוב, זה הדיבור, לי באופן אישי אין מושג עליו
-
- קיבל.ה 1078 לייקים
אם זה נכון כמובן לא לגעתRed Wolf כתב: ↑07 ינואר 2025, 13:41הדיבור זה שבין שער לשער הוא עושה סמים, מבלה במועדונים ונפצעאוגוסטוס היל כתב: ↑07 ינואר 2025, 13:32 מה הדיבור על חטואל? אני ממש לא בעניינים...
-
- קיבל.ה 2149 לייקים
הוא דמות "צבעונית" ואומרים עליו שחיי חיים לא ספורטיבים.אוגוסטוס היל כתב: ↑07 ינואר 2025, 14:20אם זה נכון כמובן לא לגעתRed Wolf כתב: ↑07 ינואר 2025, 13:41הדיבור זה שבין שער לשער הוא עושה סמים, מבלה במועדונים ונפצעאוגוסטוס היל כתב: ↑07 ינואר 2025, 13:32 מה הדיבור על חטואל? אני ממש לא בעניינים...
אבל מצד שני, יש לנו מאמן שאימן אותו כמה שנים, שמכיר אותו טוב יותר מאיתנו ויודע מה הוא שווה.
אם ברדה חושב שהוא שחקן שמתאים לנו, אז אחלה.
הוא בטח יותר טוב מרוטמן
- הפוסט קיבל לייק אחדSickleCell
- רדפוקס
- קיבל.ה 4480 לייקים
-
- קיבל.ה 2374 לייקים
בוא נאמר שאם הם חושבים שחטואל, יחליף ראוי את טוריאל, זה לא ראוי בכלל. אומנם הסיומת בשמות אותה סיומת, אבל זה עלול להיות הפסד גדול.
תעירו אותנו בסוף החלון וכך נדע סוף סוף לאבחן את ספרא בצורה מדוייקת יותר משמועות לכאן או לכאן.
האבחון רק על בסיס השקעה כספית בהתאם לרמת הצרכים.
מצפים לעליית לפחות 2-3 מדרגות מהניסנובים(כי הקודם הבלונדיני כבר עלה משם מדרגה אחת)
תעירו אותנו בסוף החלון וכך נדע סוף סוף לאבחן את ספרא בצורה מדוייקת יותר משמועות לכאן או לכאן.
מצפים לעליית לפחות 2-3 מדרגות מהניסנובים(כי הקודם הבלונדיני כבר עלה משם מדרגה אחת)
- הפוסט קיבל 2 לייקיםL.S • SickleCell
- Shacham
- קיבל.ה 746 לייקים
מרגיש שהחדר הלבשה השנה ממש אחלה, לא יודע אם להביא לשם מישהו כמו חטואל זה טוב לנו.
ואגב, ממה שהבנתי חטואל ואליאס חברים ממש טובים, אז אולי חתימה של חטואל תרמוז על משהו בגזרה של אליאס.
ואגב, ממה שהבנתי חטואל ואליאס חברים ממש טובים, אז אולי חתימה של חטואל תרמוז על משהו בגזרה של אליאס.
-
- קיבל.ה 339 לייקים
אוי ואבוי אם אלטמן חוזר, אפשר להגיד קדיש על המועדון הזה, חוץ מזה שהוא גרוע ומחרב קבוצות.
-
- קיבל.ה 1772 לייקים
אין שום קשר בין חטואל לטוריאל (חוץ מזה שהשמות שלהם מתחרזים). אחד משחק בכנף ימין והשני (חטואל) בצד שמאל(הצד של רוטמן).dino כתב: ↑07 ינואר 2025, 14:51 בוא נאמר שאם הם חושבים שחטואל, יחליף ראוי את טוריאל, זה לא ראוי בכלל. אומנם הסיומת בשמות אותה סיומת, אבל זה עלול להיות הפסד גדול.
ורק למען הסדר הטוב (מידיעה) - חטואל אומנם בליין גדול, אבל ברמה האישית היה אהוב מאוד בחדר הלבשה של ב"ש ולא איזה דמות שלילית שם. הוא גם שחקן טוב שעושה גם מספרים, אבל חיי חיים ספורטיביים של רונדלדיניו ובאופן כללי חי בסרט.
מקצועית אם יגיע, הוא שדרוג מהכלום שיש לנו בצד שמאל כרגע
-
- קיבל.ה 2149 לייקים
בידיוק, חוץ מזה שאפשר לסמוך על ברדה, הוא אימן אותו כמה שנים, חיי איתו בחדר הלבשה, ככה שהוא יודע טוב יותר מאיתנו.oleg neduda כתב: ↑07 ינואר 2025, 15:29אין שום קשר בין חטואל לטוריאל (חוץ מזה שהשמות שלהם מתחרזים). אחד משחק בכנף ימין והשני (חטואל) בצד שמאל(הצד של רוטמן).dino כתב: ↑07 ינואר 2025, 14:51 בוא נאמר שאם הם חושבים שחטואל, יחליף ראוי את טוריאל, זה לא ראוי בכלל. אומנם הסיומת בשמות אותה סיומת, אבל זה עלול להיות הפסד גדול.
ורק למען הסדר הטוב (מידיעה) - חטואל אומנם בליין גדול, אבל ברמה האישית היה אהוב מאוד בחדר הלבשה של ב"ש ולא איזה דמות שלילית שם. הוא גם שחקן טוב שעושה גם מספרים, אבל חיי חיים ספורטיביים של רונדלדיניו ובאופן כללי חי בסרט.
מקצועית אם יגיע, הוא שדרוג מהכלום שיש לנו בצד שמאל כרגע
ללאומית הוא שדרוג עצום
-
- קיבל.ה 846 לייקים
אין לי כוח לכל המחומצנים
אני רוצה שחקנים שבאים לעבוד, רציניים ולא כאלו שיש להם כישרון אבל נזרקו מכל קבוצה ורק הפועל עוד יכולה לקלוט אותם
מתי זה הצליח לנו עם מישהו כזה?
ואם טוריאל עוזב זה ביזיון
אני רוצה שחקנים שבאים לעבוד, רציניים ולא כאלו שיש להם כישרון אבל נזרקו מכל קבוצה ורק הפועל עוד יכולה לקלוט אותם
long live the zapta
- הפוסט קיבל לייק אחדההוא מפעם
-
- קיבל.ה 2149 לייקים
מאיזה קבוצות חטואל נזרק?Giovanni Giorgio כתב: ↑07 ינואר 2025, 15:58 אין לי כוח לכל המחומצנים
-
- קיבל.ה 846 לייקים
מב״שלירון האדום כתב: ↑07 ינואר 2025, 17:49מאיזה קבוצות חטואל נזרק?Giovanni Giorgio כתב: ↑07 ינואר 2025, 15:58 אין לי כוח לכל המחומצנים
ואף אחת אחרת בליגת העל לא רוצה לגעת
long live the zapta
-
- קיבל.ה 864 לייקים
צנצי של בוקר:
לא רק שבהפועל לא מתכוונים לשחרר את טוריאל, אלא שספרא הקצה לקבוצה תקציב גבוה על מנת להתחזק בינואר, מתוך כוונה ברורה מבחינתו לשוב בכל מחיר לליגת העל. זו הסיבה שרותם חטואל מהפועל באר-שבע בדרך למועדון כפי שפורסם לראשונה ב-ynet, יחד עם שני זרים שיגיעו וייתכן כי עוד ישראלי או שניים.
לא רק שבהפועל לא מתכוונים לשחרר את טוריאל, אלא שספרא הקצה לקבוצה תקציב גבוה על מנת להתחזק בינואר, מתוך כוונה ברורה מבחינתו לשוב בכל מחיר לליגת העל. זו הסיבה שרותם חטואל מהפועל באר-שבע בדרך למועדון כפי שפורסם לראשונה ב-ynet, יחד עם שני זרים שיגיעו וייתכן כי עוד ישראלי או שניים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
כמות הפעמים שחוויתי שברון לב אחרי תקוות שווא שנטעו בי דיווחים של צנציפר ב- 20 שנים האחרונות בוודאי תהיה חלק משמעותי במצב הרפואי שלי בגיל מתקדם יותר.L.S כתב: ↑08 ינואר 2025, 10:17 צנצי של בוקר:
- הפוסט קיבל 2 לייקיםamorphis • SickleCell
-
- קיבל.ה 956 לייקים
במקרה של חתואל אני מקווה מאוד שצנצי מחרטטMendelson כתב: ↑08 ינואר 2025, 10:25כמות הפעמים שחוויתי שברון לב אחרי תקוות שווא שנטעו בי דיווחים של צנציפר ב- 20 שנים האחרונות בוודאי תהיה חלק משמעותי במצב הרפואי שלי בגיל מתקדם יותר.L.S כתב: ↑08 ינואר 2025, 10:17 צנצי של בוקר:
התכוונתי לחלק של התקציב גבוה לחיזוק בינואר, את חטואל אני לא מכיר.Xavi כתב: ↑08 ינואר 2025, 10:56במקרה של חתואל אני מקווה מאוד שצנצי מחרטטMendelson כתב: ↑08 ינואר 2025, 10:25כמות הפעמים שחוויתי שברון לב אחרי תקוות שווא שנטעו בי דיווחים של צנציפר ב- 20 שנים האחרונות בוודאי תהיה חלק משמעותי במצב הרפואי שלי בגיל מתקדם יותר.L.S כתב: ↑08 ינואר 2025, 10:17 צנצי של בוקר:
אבל בסוף ברגע החשוב ביותר (ספרא) הוא לא אכזבMendelson כתב: ↑08 ינואר 2025, 10:25כמות הפעמים שחוויתי שברון לב אחרי תקוות שווא שנטעו בי דיווחים של צנציפר ב- 20 שנים האחרונות בוודאי תהיה חלק משמעותי במצב הרפואי שלי בגיל מתקדם יותר.L.S כתב: ↑08 ינואר 2025, 10:17 צנצי של בוקר:
מתחיל לחשוב שאולי ברדה מתכנן להביא את חטואל כחלוץ
אני חושב שבאשכול הזה רשמתי את המילים הכי קשות לגבי ההבאה של חטואל, אבל ייאמר לזכות הבליין הזה שלהיות במקום הנכון ולעשות גולים מכלום הוא יודע
בליגה הלאומית, שמצופפים ומשחקים מולך נמוך, זה יכול לעבוד.
נקווה שברדה יודע מה הוא עושה
אני חושב שבאשכול הזה רשמתי את המילים הכי קשות לגבי ההבאה של חטואל, אבל ייאמר לזכות הבליין הזה שלהיות במקום הנכון ולעשות גולים מכלום הוא יודע
- 7even
- קיבל.ה 2498 לייקים
בינתיים עם ספרא, כשכולם חשבו שהוא מחרטט הוא צדק. הוא כמובן הגזים בכמות הציוצים אבל צדקMendelson כתב: ↑08 ינואר 2025, 10:25כמות הפעמים שחוויתי שברון לב אחרי תקוות שווא שנטעו בי דיווחים של צנציפר ב- 20 שנים האחרונות בוודאי תהיה חלק משמעותי במצב הרפואי שלי בגיל מתקדם יותר.L.S כתב: ↑08 ינואר 2025, 10:17 צנצי של בוקר:
גם עם הרבה החתמות בסל הוא צדק.
גם עם אצילי...
יש לו מוניטין של חרטטן ללא ספק אבל אחוזי הדיוק עלו מעט
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 280 לייקים
אתם לא מפסיקים לדבר פה על חטואל, שכרגע החלוצים היחידים בהפועל זה בן סהר ועאבד.. או הגופות שלהן יותר נכון.
בהנחה ומקאריץ' לא נספר, ונראה שזה המצב - חלוץ זו העמדה הכי דחופה לחיזוק.
אחרי זה בלם במקום אנטוניץ', וקשר אחורי.
אחרי זה קיצוני שמאלי וגם זה בהנחה שרוטמן משוחרר כי קורין חייב לקבל יותר דקות.
בהנחה ומקאריץ' לא נספר, ונראה שזה המצב - חלוץ זו העמדה הכי דחופה לחיזוק.
אחרי זה בלם במקום אנטוניץ', וקשר אחורי.
אחרי זה קיצוני שמאלי וגם זה בהנחה שרוטמן משוחרר כי קורין חייב לקבל יותר דקות.
-
- קיבל.ה 850 לייקים
לא חי חיים ספורטיביים, לא משחק כבר הרבה זמן. פרוייקטאוגוסטוס היל כתב: ↑07 ינואר 2025, 13:32 מה הדיבור על חטואל? אני ממש לא בעניינים...
טעות גדולה לגעת בחטואל
אם הוא בליין או לא זה לא מעניין
הוא פשוט לא שחקן טוב
צריך להביא חלוץ רציני,קשר אמצע חזק,ושני שחקני הגנה
אם הוא בליין או לא זה לא מעניין
הוא פשוט לא שחקן טוב
צריך להביא חלוץ רציני,קשר אמצע חזק,ושני שחקני הגנה
-
- קיבל.ה 956 לייקים
הנה שוב הטעות של ״לליגה לאומית זה מספיק״זרתותח כתב: ↑08 ינואר 2025, 11:29 מתחיל לחשוב שאולי ברדה מתכנן להביא את חטואל כחלוץ
תכוון לליגה לאומית, תישאר בליגה לאומית
תכוון לליגת העל, יביאו אותך לשם
החיזוק בינואר אמור לבנות שלד שירוץ בליגת העל
-
- קיבל.ה 339 לייקים
איך עבר שבוע מפתיחת החלון ועדיין לא נחת פה זר תותח?
-
- קיבל.ה 280 לייקים
-
- קיבל.ה 339 לייקים
-
- קיבל.ה 280 לייקים
חייב להגיד פה על חטואל מבלי שום היכרות אמיתית לסיפור - רוב השחקנים הישראלים לא חיים חיים מקצוענים בשום צורה. פשוט הבן אדם מתלבש מוזר ומוחצן מאוד , אז זה אישיו וכנראה נדבק לו.
יכול להגיד לכם שאחוז לא מבוטל משחקני ליגת העל עדיין עושים קוק בשירותים במועדונים בתל אביב.
מכיר אישית כמה שאפילו מצליחים מאוד והגיעו לנבחרת..
בכל מקרה - אם ברדה יביא אותו אחרי היכרות של שנים, סומך עליו
יכול להגיד לכם שאחוז לא מבוטל משחקני ליגת העל עדיין עושים קוק בשירותים במועדונים בתל אביב.
מכיר אישית כמה שאפילו מצליחים מאוד והגיעו לנבחרת..
בכל מקרה - אם ברדה יביא אותו אחרי היכרות של שנים, סומך עליו
- הפוסט קיבל לייק אחדL.S
-
- קיבל.ה 179 לייקים
עוד יומיים יא מנייאק
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
אתה משכנע את המושכנעXavi כתב: ↑08 ינואר 2025, 13:06הנה שוב הטעות של ״לליגה לאומית זה מספיק״זרתותח כתב: ↑08 ינואר 2025, 11:29 מתחיל לחשוב שאולי ברדה מתכנן להביא את חטואל כחלוץ
תכוון לליגה לאומית, תישאר בליגה לאומית
תכוון לליגת העל, יביאו אותך לשם
החיזוק בינואר אמור לבנות שלד שירוץ בליגת העל
לדעתי לא צריך להביא אותו בשום צורה אבל זה נראה שזה סגור.
-
- קיבל.ה 486 לייקים
אם תופסים אותו על איזושהי שטות, האם זה נוגע גם להפועל תל אביב ?
מורידים נקודות / קנסות / אחר ?
מורידים נקודות / קנסות / אחר ?
-
- קיבל.ה 2374 לייקים
יילה דווין החלוץ ההולנדי של הפועל ירושלים רוצה להשתחרר.
הוא לא רע בכלל.
בהנחה שנתקשה להביא זרים ברמת טופ 4 ליגת העל
הוא לא רע בכלל.
בהנחה שנתקשה להביא זרים ברמת טופ 4 ליגת העל
-
- קיבל.ה 864 לייקים
אין איזה ספין?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 2498 לייקים
לפני הכל צריך פה חלוץ וקשר אמצע ברמה טובה.
על הנייר יש 3 חלוצים.
2.5 מהם פרשו ולא סיפרו.
על הנייר יש 3 חלוצים.
2.5 מהם פרשו ולא סיפרו.
יחד, רק יחד!
הימור בלבד
אליאס וחטואל השאלה עם אופציה בימים הקרובים
אליאס וחטואל השאלה עם אופציה בימים הקרובים
-
- קיבל.ה 638 לייקים