לא רצה פה תמונה של בניון במשחק של נערים א' או משהו כזה? חשבתי שזה סגור כבר אז
לא שאני רוצה אותו אבל מה קרה עם המו"מ איתו? אין עוד מועמדים?
אוטוטו ינואר ושוב כל האחריות על דגו הפושע, מחדל
לא רצה פה תמונה של בניון במשחק של נערים א' או משהו כזה? חשבתי שזה סגור כבר אז
שטיות של עיתונאים אני זוכר את הכתבה מנותקת המציאות הזאת.
בינואר זה המיני מבחן, כי עם 9000 מינויים וספונסרים בהשקעה מאוד זניחה הפועל גדולה על הליגה בשתי דרגות
כל קבוצה שאני זוכר עם בעלים חדש שהשקיע עשרות מיליונים באותו הקיץ זה לא נגמר טוב.
כרגע המבחן הוא אם נעלה ולא לכשנעלה.
לא יודע לא נשמע לי סכומים של יואב כץ וגם זה נראה שבשביל לשלם את כל זה ספרא כן שם מהכיס שלוdino כתב: ↑10 דצמבר 2024, 09:32 הפועל תפצה את דגו בכ-550 אלף שקל עד לסיום העונה, כשבמקרה של עליית ליגה, חוזהו מתארך אוטומטית לשנה נוספת וגם עליה יקבל פיצוי. דגו התעדכן על פיטוריו דרך התקשורת, אחרי שהמנכ"ל גיא פרימור שידר לו עסקים כרגיל לאחרונה עד שקרא לו אחרי האימון אתמול בבוקר ובישר לו, זאת אחרי שדגו כבר ידע על פיטוריו ומינויו של ברדה.
מעבר לדגו, אלו הסכומים הנוספים שייאלץ ספרא להוציא: אחרי ששכרו של פרימור שודרג משמעותית לעומת מה שהרוויח בהפועל באר-שבע, מ-35 ל-50 אלף שקל נטו לחודש, ברדה חתם לשלוש וחצי שנים, וצפוי להרוויח בדיוק כמו דגו - 110 אלף דולר לעונה. אם יעלה לליגת העל, ברדה יקבל מענק של 65 אלף שקל ברוטו וחוזהו ישודרג ל-55 אלף שקל בחודש. רק לצורך השוואה, שכרו של ברדה בבאר-שבע היה 42 אלף שקל וזה של רן קוז'וך בבירת הנגב עומד על 35 אלף.
בנוגע לבוקסנבוים, שהיה זה שייעץ להחתים את ברדה כמאמן על חשבונו של דגו, וראש מערך הסקאוטינג החדש איבן סלאבוב הבולגרי כל אחד מהם ירוויח 30 אלף שקל לחודש.
צנצ
כן, כולם גם אהבו בהתחלה את הציוצים של עופר וכרגע כל ציוץ שלו זה מבוא למלחמת עולם. זה הגיע לרמה שהוא מחק את הטוויטר שלו (מבורך בעיניי)
צודק, מאוד התגעגענו לבעלויות שכל יום קראנו על חוב כזה וחוב אחר ובעלי תפקידים שמתחלפים כל שעה ואוהדים שהפכו לרואי חשבון ומשפטנים רק כדי להבין מה קורה
בהקשר הזה אכן הם בסדר בנתיים
אחלה מואיז, הילד ענק.