וולקאם סתיו טוריאל
-
- קיבל.ה 864 לייקים
אם הוא רוצה להגיע למדרגה הבאה הוא חייב לייצר עוד 3-4 פעולות כאלו בכל משחק. לא בהכרח שיסתיימו בשער אבל חייב לייצר הרבה יותר איום. לדעתי זה בעיקר ענין של כושר גופני, אם ישתדרג במובן הזה התקרה שלו היא אחרת לגמרי. כרגע מרגיש שהוא נעלם להרבה יותר מדי דקות.
-
- קיבל.ה 295 לייקים
נמנע מלהלל את הבחור למרות שמגיע לו, מניסיון עבר כואב של שחקנים שבסוף שמים עלינו אלף זין גם אם לכאורה "אוהדי הפועל".
מציע לאנשים פה להיקשר יותר מדי כי לדעתי זה עניין של זמן קצר עד שהוא לא פה. בטח אם לא נעלה ליגה
מציע לאנשים פה להיקשר יותר מדי כי לדעתי זה עניין של זמן קצר עד שהוא לא פה. בטח אם לא נעלה ליגה
-
- קיבל.ה 864 לייקים
כל הדיון הסנטימנטלי הזה גם ככה לא מוסיף כלום.
בוא נקווה שימשיך לתת תפוקה וישתפר, ושתהיה לנו הנהלה שתדע גם לשמור עליו אם צריך.
ולגיטימי ששחקן צעיר כמוהו יחפש להתקדם מקצועית וכלכלית, בטח לא אבוא אליו בטענות במקרה כזה.
בוא נקווה שימשיך לתת תפוקה וישתפר, ושתהיה לנו הנהלה שתדע גם לשמור עליו אם צריך.
ולגיטימי ששחקן צעיר כמוהו יחפש להתקדם מקצועית וכלכלית, בטח לא אבוא אליו בטענות במקרה כזה.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
אני חושב שנטו בשביל ההתקדמות המקצועית שלו, להישאר בהפועל שנה הבאה במידה ועולים ולהיות שחקן מוביל זה לא רע בכלל.
לצאת לאיזה בלגיה בלי שנתת עונה אחת נורמלית בליגת העל זה מהלך סתמי, אלא אם השאיפה שלו בקריירה היא לחזור עוד שנתיים למכבי או לחיפה.
לצאת לאיזה בלגיה בלי שנתת עונה אחת נורמלית בליגת העל זה מהלך סתמי, אלא אם השאיפה שלו בקריירה היא לחזור עוד שנתיים למכבי או לחיפה.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
הוא אוהד הפועל?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
מסכימה איתך אבל ראינו מה קורה פה בשנים האחרונות, סוכנים מנפחים את המוח לשחקנים ככה שהם יוצאים לחמם איזה ספסל באירופה וחוזרים במשכורת כפולה+ לחיפה או למכבי, נראה שזה לא מפריע לאף שחקן או שכל אחד חושב שהוא יהיה שונה.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
כן
לא שיש לזה משמעות בקרירה מקצוענית
גם למקין אוהד הפועל
גם זהבי אהד הפועל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
חושב שקצת מגזימים איתו בתקשורת, ואני מחזיק ממנו מאוד, אבל הוא עדיין לא איזה כוכב כדורגל
אין ספק שהוא יותר טוב מהשחקנים שכרגע משחקים בצמרת כמו דוידה ומוזי (את סבע ודן ביטו ןאני לא מחשיב כשחקני אגף אמיתיים) אבל עדיין יש ליקויים במשחק שלו שהוא צריך לשפר
הוא פרץ מאוחר יחסית ובשביל לצאת לקבוצה נורמלית באירופה הוא יצטרך לתת עונה גדולה בליגת העל בעונה הבאה ובשביל עדיף לו להישאר איפה שנוח לו וזה כאן
עם ההחתמה של ברדה ראינו שספרא מתחיל להיות רציני בשאיפות שלו, במקום טוריאל אני נשאר בכל מחיר
אין ספק שהוא יותר טוב מהשחקנים שכרגע משחקים בצמרת כמו דוידה ומוזי (את סבע ודן ביטו ןאני לא מחשיב כשחקני אגף אמיתיים) אבל עדיין יש ליקויים במשחק שלו שהוא צריך לשפר
הוא פרץ מאוחר יחסית ובשביל לצאת לקבוצה נורמלית באירופה הוא יצטרך לתת עונה גדולה בליגת העל בעונה הבאה ובשביל עדיף לו להישאר איפה שנוח לו וזה כאן
עם ההחתמה של ברדה ראינו שספרא מתחיל להיות רציני בשאיפות שלו, במקום טוריאל אני נשאר בכל מחיר
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לפי הסוכן שלו (שהתראיין לספורט 5) - הפועל וטוריאל מנהלים מו"מ על חידוש החוזה וממש לא נראה שיש דיבור על מכירה כרגע
מן הסתם הכל יקום ויפול על הליגה שבה נשחק בשנה הבאה, אבל בינואר הוא כנראה פה
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אני פשוט לא מבין למה שוב פעם מדברים על סעיף יציאה של 1.5 מיליון אירו?oleg neduda כתב: ↑29 דצמבר 2024, 18:25 לפי הסוכן שלו (שהתראיין לספורט 5) - הפועל וטוריאל מנהלים מו"מ על חידוש החוזה וממש לא נראה שיש דיבור על מכירה כרגע
אמנם לחו״ל בלבד, אבל עדיין זה נמוך מאוד בעידן של היום, בטח לשחקן התקפה עם פוטנציאל.
רוצים לשים סעיף יציאה? שימו 5 מיליון, לשחקן הכי טוב בפער של הקבוצה.
* ברור שהכל נכתב בתנאי שנהיה בליגה הראשונה עונה הבאה.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
אני בכלל לא מבין מה זה דיבור על שיחרור
במידה ועולים ליגה בעזרת השם
למה יש לנו כאילו בעלים חדש ובעל אמצעים כדאי שוב למכור שחקנים כמו לאויס דודויה אליאס וכו?
חייב להשאיר תשחקנים הטובים ביותר ולהיות תחרותי
אחרת אין הבדל בין ניסנובים למואיז ואביו
במידה ועולים ליגה בעזרת השם
למה יש לנו כאילו בעלים חדש ובעל אמצעים כדאי שוב למכור שחקנים כמו לאויס דודויה אליאס וכו?
חייב להשאיר תשחקנים הטובים ביותר ולהיות תחרותי
אחרת אין הבדל בין ניסנובים למואיז ואביו
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ישראל היום/הביביתון(לשעבר?)
קשר הפועל תל אביב, סתיו טוריאל, עשוי להכפיל את שכרו אם הקבוצה תעלה לליגת העל. כיום טוריאל מקבל כ-40 אלף שקלים בליגה הלאומית (כ-100 אלף יורו), אך כפי שפורסם אתמול ב"ישראל היום", האדומים נמצאים במשא ומתן על חידוש חוזהו של הקשר בין ה-23.
לטוריאל יש כיום סעיף שחרור בחוזה על סך 1.5 מיליון יורו ובהפועל היו רוצים לכל הפחות להגדיל את סכום סעיף היציאה בתמורה לשדרוג בשכר. יחד עם זאת, טוריאל לא ממהר. בקיץ 2026 הוא יהיה שחקן חופשי ובקצב ההתקדמות הנוכחי שלו, הביקוש ילך ויעלה.
רק השבוע סוכנו של טוריאל, זיו סולומוביץ', העביר את הקשר אופק ביטון מהפועל ירושלים לליגה האוקראינית עם שדרוג כלכלי משמעותי. לטוריאל אין סעיף שחרור לקבוצה בישראל ובקבוצה אין כוונה למכור אותו גם תמורת סכום של 1.5-2 מיליון יורו.
קשר הפועל תל אביב, סתיו טוריאל, עשוי להכפיל את שכרו אם הקבוצה תעלה לליגת העל. כיום טוריאל מקבל כ-40 אלף שקלים בליגה הלאומית (כ-100 אלף יורו), אך כפי שפורסם אתמול ב"ישראל היום", האדומים נמצאים במשא ומתן על חידוש חוזהו של הקשר בין ה-23.
לטוריאל יש כיום סעיף שחרור בחוזה על סך 1.5 מיליון יורו ובהפועל היו רוצים לכל הפחות להגדיל את סכום סעיף היציאה בתמורה לשדרוג בשכר. יחד עם זאת, טוריאל לא ממהר. בקיץ 2026 הוא יהיה שחקן חופשי ובקצב ההתקדמות הנוכחי שלו, הביקוש ילך ויעלה.
רק השבוע סוכנו של טוריאל, זיו סולומוביץ', העביר את הקשר אופק ביטון מהפועל ירושלים לליגה האוקראינית עם שדרוג כלכלי משמעותי. לטוריאל אין סעיף שחרור לקבוצה בישראל ובקבוצה אין כוונה למכור אותו גם תמורת סכום של 1.5-2 מיליון יורו.
לפי צנצי הבוקר, פוצצו המגעים להארכת חוזה.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
מי ישלם בחו"ל 1.5 מיליון יורו על שחקן ליגה לאומית? בינואר? גם לא בקיץ.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
בהנחה וזה נכון
אין ספק שכל עוד בוקסה באירוע
אפשר לסמוך עליו שמשהו יתקלקל
לא ייאמן שלא יודעים לשמור על שחקן כזה בכלל
מה שלא פחות חמור זה הטיימינג של הפיצוץ
לפני משחק ככ חשוב
אין ספק שכל עוד בוקסה באירוע
אפשר לסמוך עליו שמשהו יתקלקל
לא ייאמן שלא יודעים לשמור על שחקן כזה בכלל
מה שלא פחות חמור זה הטיימינג של הפיצוץ
לפני משחק ככ חשוב
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אם ואם ואם יש אמת בכך, אז זה מעיד על דבר פשוט מאוד לאבחון- ספרא=ניסנוב. מהסיבה שמהלך כזה נועד כדי למכור אותו ומצד שני להראות לקהל שישבו איתו והציעו שדרוג
אבל לדעתי צנצי כמו צנצי הוא קצת מנפח דברים, מוסיף משלו כאילו זה עובדה בסיפור וכו׳
אבל לדעתי צנצי כמו צנצי הוא קצת מנפח דברים, מוסיף משלו כאילו זה עובדה בסיפור וכו׳
-
- קיבל.ה 950 לייקים
לפי מה שקראתי יש לנו אופציה של עוד שנתיים מעבר לשנה הבאה. אם זה נכון, אז אין מה להיות בלחץ.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
לפי הכתבה יש לו חוזה לעוד שנה וחצי + עוד שנתיים אופציה מצד המועדון, כלומר בהחלטה של הפועל בלבד, יש לו חוזה לעוד 3 שיים וחצי
אם ככה מה הלחץ להאריך לו?
רוצים לשדרג שכר תשדרגו
אם ככה מה הלחץ להאריך לו?
רוצים לשדרג שכר תשדרגו
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
חתום לעוד 3 שנים אף קבוצה לא תשכיב עליו מיליון וחצי בינואר. מחפשים דרמה וקליקים
מוכרים או לא, להשאיר 100 אחוז מכרטיס שחקן כמו שלוזון אוהב לעשות.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
יש לו סעיף שחרור לחו"ל של 1.5 מיליון יורו, רוצים להאריך לו בתמורה לשכר יותר גבוה מהצד שלנו וויתור על הסעיף שחרור / העלאה שלו מהצד שלו.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
לא יודע אם זה נכון או לא, צריך להבין למה כתבה כזו יוצאת. צנצי מקורב לספרא לפחות בכל מה שהיה קשור לרכישה.
אם זה במקרה כן נכון, יש לנו בעיה קשה. מאוד
אם זה במקרה כן נכון, יש לנו בעיה קשה. מאוד
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
הכתבה והציטוטים יצאו מהסוכן שלו.
אותו סוכן שלפני כמה ימים דיבר ב5 באויר ואמר בקולו שסתיו ישאר בהפועל.
לי זה מרגיש שהסוכן הבין שעשה טעות שדיבר בכזו נחרצות בתקשורת ועכשיו מנסה לשפר עמדות ולא להיפך
יהיה בסדר
אותו סוכן שלפני כמה ימים דיבר ב5 באויר ואמר בקולו שסתיו ישאר בהפועל.
לי זה מרגיש שהסוכן הבין שעשה טעות שדיבר בכזו נחרצות בתקשורת ועכשיו מנסה לשפר עמדות ולא להיפך
יהיה בסדר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
איפה אתה רואים שיש לנו אופציה עליו? או שהוא חתום לשלוש שנים? אני רואה שהוא חתום עד הקיץ הבא, 2026
-
- קיבל.ה 107 לייקים
יש ים פתרונות בשביל הטווח הקצר כדי להיות הוגנים אבל אני בטוח בשכונה הישראלית לא יקרה כלום.
לצורך העניין,
עד שסוגרים על חזה חדש, תכפילו לו את הבונוס על שערים ובישולים.
אם הוא באמת underpaid קיצוני זה לא טוב לאף אחד.
לצורך העניין,
עד שסוגרים על חזה חדש, תכפילו לו את הבונוס על שערים ובישולים.
אם הוא באמת underpaid קיצוני זה לא טוב לאף אחד.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
השאלה איזה מסר כתבה כזו מעבירה להמשך. האם הפועל מצטרפת למועדון הקבוצות שנלחמות על כל שחקן טוב, בטח ישראלי או משחקת בקקי
-
- קיבל.ה 753 לייקים
זה רגע שפרימור צריך להתערב. להשקיט את השחקן ואת הסוכן, להסביר לשניהם שהוצאת הנושא לעיתונות לא תעזור!
חייבים שקט תעשיתי!
חייבים שקט תעשיתי!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 945 לייקים
יחתום על חוזה משודרג וגם מגיע לו חוזה משודרג
אם יש לו משהו בקופסא והסוכן אוהב אותו אז לעבור לאיזה קבוצה גרועה בחו״ל לא יעזור לו לקריירה
הוא צריך אצלנו שנה שנתיים והוא כבר יוכל לקבל הצעות טובות באמת
אם יש לו משהו בקופסא והסוכן אוהב אותו אז לעבור לאיזה קבוצה גרועה בחו״ל לא יעזור לו לקריירה
הוא צריך אצלנו שנה שנתיים והוא כבר יוכל לקבל הצעות טובות באמת
long live the zapta
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
כתבה נוספת עם כותרת מפוצצת של צנצי
זעם כלפי גיא פרימור בעקבות פיצוץ המגעים עם סתיו טוריאל: "תהיה מחאה" | נחשף ב-ynet
בהפועל ת"א כועסים על המנכ"ל לאור קריסת השיחות עם השחקן הטוב ביותר העונה של הקבוצה: "אם נאבד עוד כישרון גדול לקבוצה אחרת, זה כבר בלתי נסבל"
סערה בהפועל ת"א בעקבות פיצוץ המגעים להארכת החוזה של סתיו טוריאל, כפי שפורסם לראשונה ב-ynet. על המוקד נמצא המנכ"ל גיא פרימור, שנתפס כאחראי להפסקת השיחות בין האדומים השחקן המשמעותי ביותר שלהם העונה.
פרימור היה נסער אתמול (רביעי) בעקבות הדלפת פיצוץ המגעים, שמרוויח רק 50 אלף דולר לעונה, זאת מאחר שהוא חושש בין היתר מפגיעה בהכנת משחק העונה של הלאומית בשני נגד הפועל פ"ת. אוהדי הקבוצה זועמים על פרימור והמנהל הטכני עומר בוקסנבוים, כשכעת, סוכנו של טוריאל, זיו סולומונוביץ', מנסה לנצל את סעיף השחרור שלו לקבוצה בחו"ל תמורת מיליון וחצי אירו כבר בחלון ההעברות הקרוב שייפתח החודש או בקיץ.
טוריאל חוגג
קבוצות בכירות בליגת העל, ביניהן מכבי חיפה, כבר עוקבת אחרי ההתפתחויות בוולפסון. בחודשים האחרונים, במהלכם הובטח לטוריאל שדרוג בשכרו אחרי שאדמונד ספרא קיבל את הבעלות על הקבוצה, אך פרימור חזר אליו עם הצעה נמוכה פי 2 ממה שסוכם.
"תהיה מחאה של אוהדי הקבוצה כלפי פרימור אם הפועל תאבד עוד כישרון גדול לקבוצה אחרת, זה כבר בלתי נסבל", העריכו גורמים במועדון. "הציעו לו סכומים כפולים ועתה פרימור מקצץ במחצית. טוריאל הכי חשוב לקבוצה כיום, לפוצץ מגעים בשלב הזה של העונה? זו הטעות הכי גדולה".
בגדול נראה שהלחץ של הסוכן לא עבד, אז מנסים ללחוץ כאילו הקהל יצא במחאות בגלל המו"מ.
זעם כלפי גיא פרימור בעקבות פיצוץ המגעים עם סתיו טוריאל: "תהיה מחאה" | נחשף ב-ynet
בהפועל ת"א כועסים על המנכ"ל לאור קריסת השיחות עם השחקן הטוב ביותר העונה של הקבוצה: "אם נאבד עוד כישרון גדול לקבוצה אחרת, זה כבר בלתי נסבל"
סערה בהפועל ת"א בעקבות פיצוץ המגעים להארכת החוזה של סתיו טוריאל, כפי שפורסם לראשונה ב-ynet. על המוקד נמצא המנכ"ל גיא פרימור, שנתפס כאחראי להפסקת השיחות בין האדומים השחקן המשמעותי ביותר שלהם העונה.
פרימור היה נסער אתמול (רביעי) בעקבות הדלפת פיצוץ המגעים, שמרוויח רק 50 אלף דולר לעונה, זאת מאחר שהוא חושש בין היתר מפגיעה בהכנת משחק העונה של הלאומית בשני נגד הפועל פ"ת. אוהדי הקבוצה זועמים על פרימור והמנהל הטכני עומר בוקסנבוים, כשכעת, סוכנו של טוריאל, זיו סולומונוביץ', מנסה לנצל את סעיף השחרור שלו לקבוצה בחו"ל תמורת מיליון וחצי אירו כבר בחלון ההעברות הקרוב שייפתח החודש או בקיץ.
טוריאל חוגג
קבוצות בכירות בליגת העל, ביניהן מכבי חיפה, כבר עוקבת אחרי ההתפתחויות בוולפסון. בחודשים האחרונים, במהלכם הובטח לטוריאל שדרוג בשכרו אחרי שאדמונד ספרא קיבל את הבעלות על הקבוצה, אך פרימור חזר אליו עם הצעה נמוכה פי 2 ממה שסוכם.
"תהיה מחאה של אוהדי הקבוצה כלפי פרימור אם הפועל תאבד עוד כישרון גדול לקבוצה אחרת, זה כבר בלתי נסבל", העריכו גורמים במועדון. "הציעו לו סכומים כפולים ועתה פרימור מקצץ במחצית. טוריאל הכי חשוב לקבוצה כיום, לפוצץ מגעים בשלב הזה של העונה? זו הטעות הכי גדולה".
בגדול נראה שהלחץ של הסוכן לא עבד, אז מנסים ללחוץ כאילו הקהל יצא במחאות בגלל המו"מ.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
מתי יוצאת כתבת ההתעניינות מאוסטריה וינה?
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
זוכרים שבוקסנבוים הדליף לצנציפח עוד לפני שהוא חתם?
מוכן לשים כסף שוב שהוא המדליף עכשיו (ובעתיד)
מנסה להסיט ממנו את האש לפרימור
מוכן לשים כסף שוב שהוא המדליף עכשיו (ובעתיד)
מנסה להסיט ממנו את האש לפרימור
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אוקיי נראה שצנצי כועס שכבר אין הדלפות מוולפסון
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.