איפה השוותי את האולטראס לחותים ?Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 15:57עזוב ,
הם לא מבינים , זה כל כך הגיוני
אבל לא רק זה הגיוני ...
הגיוני שאולטראס הפועל הם החותים מתימן , וכל זה רק בשביל שהזרים יעזבו וכדי לדפוק את ינאי .
תחשוב על זה ...
הרי כולנו מסכימים שאולטראס הפועל הוא ארגון טרור שונא הפועל שרוצה רק רע למועדון שלנו .
הרי יש מניפסט סודי שהמטרה שלו היא שינאי יתרסק .
מה יותר קל לשלוח טילים לאזור המרכז ????
להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
-
- קיבל.ה 2382 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
כך כתבתי באשכול הזה כמה פעמים.
אין ואקום. למכבי יש ארגוני אוהדים שונים לכדורגל ולכדורסל . אז גם להפועל.
עופר יכול לסייע כלכלית לוגיסטית לכל התארגנות אוהדים כזו.
משחקי חוץ? ההגרלה מעכשיו לא תכלול את מנויי יציע 1 בדרייב אין. שישיגו כרטיסים מספסר. אז אולי ייכנסו 10 אוהדי אולטראס למשחק חוץ . יהיה קל יותר לבודד אותם.
זה מה שצריך לעשות.
משחקי חוץ? ההגרלה מעכשיו לא תכלול את מנויי יציע 1 בדרייב אין. שישיגו כרטיסים מספסר. אז אולי ייכנסו 10 אוהדי אולטראס למשחק חוץ . יהיה קל יותר לבודד אותם.
זה מה שצריך לעשות.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
צודק, לא לחותיםרק הפועל כתב: ↑27 דצמבר 2024, 16:08איפה השוותי את האולטראס לחותים ?Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 15:57עזוב ,
אבל לא רק זה הגיוני ...
הגיוני שאולטראס הפועל הם החותים מתימן , וכל זה רק בשביל שהזרים יעזבו וכדי לדפוק את ינאי .
תחשוב על זה ...
הרי כולנו מסכימים שאולטראס הפועל הוא ארגון טרור שונא הפועל שרוצה רק רע למועדון שלנו .
אבל חכה , תוך חצי שנה זה גם יגיע.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
תשמע ,Charlie כתב: ↑27 דצמבר 2024, 16:10 כך כתבתי באשכול הזה כמה פעמים.
זה מה שצריך לעשות.
הגייט 9 של מכבי ביד אליהו , זה בדיוק אבל בדיוק מה שהפועל צריכים .
יש עוד דברים שאפשר לקחת מהם ?
נגיד לדוגמא , את החושך בהתחלת המשחק והקריאה המצחיקה לשחקנים ?
דרך אגב , בסופו של דבר
כולנו תל אביבים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 16:11צודק, לא לחותיםרק הפועל כתב: ↑27 דצמבר 2024, 16:08איפה השוותי את האולטראס לחותים ?Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 15:57
עזוב ,
אבל לא רק זה הגיוני ...
תחשוב על זה ...
אבל חכה , תוך חצי שנה זה גם יגיע.
הנביא
OMG עווופררר
- מילפורד
- קיבל.ה 2309 לייקים
האולטראס לא ישגרו טילים על תל אביב מכיוון תימן, זה הרי לא מחשבה סבירה.
אבל לחשוש שהאולטראס יזרקו אבוקות כדי לגרום לרדיוסים שירחיקו אותנו מיד אליהו?
לצערי הרב, לא מחשבה מופרחת.
אבל לחשוש שהאולטראס יזרקו אבוקות כדי לגרום לרדיוסים שירחיקו אותנו מיד אליהו?
לצערי הרב, לא מחשבה מופרחת.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
מה עם האבוקות בדרבי האחרון ?
זה היה given לא ?
רוצה שאני אהיה קהל של הפועל ראשון לציון ...
לא יקרה .
תתמודד , אנחנו נמשיל ונמשיך ונמשיך
- מילפורד
- קיבל.ה 2309 לייקים
רגע, אם כחלק מהמעבר ליד אליהו, נעשה עכשיו את העליה למגרש יותר מושקעת, זאת תהיה הבעיה שלנו?
-
- קיבל.ה 798 לייקים
לא צריך לקחת.Red roy כתב:תשמע ,Charlie כתב: ↑27 דצמבר 2024, 16:10 כך כתבתי באשכול הזה כמה פעמים.
זה מה שצריך לעשות.
דרך אגב , בסופו של דבר
כולנו תל אביבים
צריך קודם כל להרחיק המנוולים
פשוט ציינתי שלא חייבים ארגון אחד וזהו. נתתי אותם כדוגמא.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 194 לייקים
עזוב ,זה חסר סיכוי .
אבל ,
גם לא מופרח ששמעון מזרחי ישלח את הפנאניטקס של מכבי לפוצץ משחק , ואז להאשים את הפועל .
ועזוב , עוד לא דיברתי על מה ישראל כ"ץ יכול לעשות
-
- קיבל.ה 194 לייקים
"מנוולים" !!!!!Charlie כתב: ↑27 דצמבר 2024, 16:21לא צריך לקחת.Red roy כתב:תשמע ,Charlie כתב: ↑27 דצמבר 2024, 16:10 כך כתבתי באשכול הזה כמה פעמים.
זה מה שצריך לעשות.
דרך אגב , בסופו של דבר
כולנו תל אביבים
צריך קודם כל להרחיק המנוולים
פשוט ציינתי שלא חייבים ארגון אחד וזהו. נתתי אותם כדוגמא.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 1759 לייקים
כל כך עצוב.
איך,איך הגענו למצב הזה?
עונה שיכולה להיות מהגדולות בהיסטוריה שלנו,רצופה כולה בבלאגן.
הדבר היחיד שיש לצהובים הנאה העונה הזאת,זה ממה שקורה אצלנו.
איך,איך הגענו למצב הזה?
עונה שיכולה להיות מהגדולות בהיסטוריה שלנו,רצופה כולה בבלאגן.
הדבר היחיד שיש לצהובים הנאה העונה הזאת,זה ממה שקורה אצלנו.
-
- קיבל.ה 2382 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2309 לייקים
אני רוצה להיות מכבי בדיוק כמו שאתה מוכן לקבל את הכינוי טרוריסטים לאולטראס.
המעבר ליד אליהו מבחינתי חשוב אך ורק כי הוא מאפשר לנו יותר מלהכפיל את כמות המנויים שיכולים לבוא למשחקים (שלא לדבר על כמות האוהדים שנוכל להביא למשחקים גדולים).
אם כתופעת לוואי, רחמנא ליצלן, יחשיכו את האולם בזמן עליית השחקנים, אוי ואבוי לנו, איזה מכבי זה יעשה אותנו.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
מעניין אותי איך הושג אותו מידע מודיעיני
למה פורסם בתקשורת
ולמה תמיד זה לפני שבת
אני יכול להאמין על האולטראס שהם תכננו משהו בסגנון, עניין המודיעין קצת תמוהה
למה פורסם בתקשורת
ולמה תמיד זה לפני שבת
אני יכול להאמין על האולטראס שהם תכננו משהו בסגנון, עניין המודיעין קצת תמוהה
long live the zapta
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אם אתה מאמין שתוכנן משהו, סבירות גבוהה שמידע הודלף.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
האולטראס עשו הרבה דברים בהיסטוריה שלהם, הלשנות והדלפות אף פעם לא היו מנת חלקם
long live the zapta
- מילפורד
- קיבל.ה 2309 לייקים
לא שהמודיעין שלי בתחום הזה חזק במיוחד, אבל ממה שאני מבין , אם יש אמת מאחורי המכתב הזה מדובר בהתארגנות של בודדים שלאו דוקא נתמכת על ידי ראשי הארגון.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
קבוצות כדורגל וכדרוסל בארץ מתמודדות עם דרישות המשטרה לאבטחה, למאות מאבטחים ושוטרים במימון הקבוצה ולבסוף כאשר אבוקות נזרקות, הקבוצות סופגות עונשים רבים.
חברת האבטחה והמשטרה קיבלו הון עתק, כשלו, האבוקות נכנסו ולבסוף הקבוצות נענשות!
לזה קוראים: אבסורד
החשש שאוהדי הפועל ינסו לפוצץ משחקים בכדורסל כדי להעניש את עופר, קיים ובגדול.
הגיע הזמן שאם המשטרה דורשת ומחייבת 700 שוטרים ועוד 500 מאבטחים בתשלום הקבוצה, שהם יקחו אחריות (יש כזה דבר למרות שהמנהיג העליון מקיסריה מחק את המילה 'אחריות' ממחדליו):
ימנעו הכנסת אבוקות ואם הן מוכנסות, מושלכות והקבוצה נענשת, שהקבוצה תתבע את משטרת ישראל וחברת האבטחה!
הגיע הזמן שאם המשטרה דורשת ומחייבת 700 שוטרים ועוד 500 מאבטחים בתשלום הקבוצה, שהם יקחו אחריות (יש כזה דבר למרות שהמנהיג העליון מקיסריה מחק את המילה 'אחריות' ממחדליו):
ימנעו הכנסת אבוקות ואם הן מוכנסות, מושלכות והקבוצה נענשת, שהקבוצה תתבע את משטרת ישראל וחברת האבטחה!
-
- קיבל.ה 2382 לייקים
האמת. ? ממש לא כיף לי , קבוצה טובה עם כוכבים שלא היו פה ועדיין לא כיף לי , תמיד יש את האיום הזה שברגע אחד כל העסק יכול להתפרק ואין כבר כוח לזה , מקווה שאני רק לוקח את זה יותר מדיי ברצינות ובסוף הכל יעבור חלק
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
עדיין לא נהנתי פעם אחת סביב הקבוצה הזאת העונה. לא נעים לומר אבל העונה הזאת די סבל בגלל כל המסביב.
-
- קיבל.ה 2382 לייקים
-
- קיבל.ה 14 לייקים
אני מבין שאנשים פה זכו וראו אינספור תארים והישגים שהם מדברים על מושגים של הקלה וכו'. חוסר החיבור של הקבוצה לקהל נובע בעיקר מהעובדה שלא היו כמעט משחקי בית עד עכשיו ובאירופה משחקים ביעד לא אטרקטיבי (מחדל גדול!).
לגבי האולטראס, הם נמצאים בתקשורת מתמדת גם עם המנהלים הנוכחיים, כולל עופר והמנכ''ל ופלדה. כן כן, אלה שהם דואגים לקלל ולירוק עליהם עוד מנהלים מו''מ על... אלוהים יודע מה.
הבעיה של ההנהלה הנוכחית שהם לא מכירים את אוהדי הפועל, לא את צורת החשיבה של האוהד הממוצע ועושים כל טעות אפשרית כמו הוצאת המכתב היום. חבל
לגבי האולטראס, הם נמצאים בתקשורת מתמדת גם עם המנהלים הנוכחיים, כולל עופר והמנכ''ל ופלדה. כן כן, אלה שהם דואגים לקלל ולירוק עליהם עוד מנהלים מו''מ על... אלוהים יודע מה.
הבעיה של ההנהלה הנוכחית שהם לא מכירים את אוהדי הפועל, לא את צורת החשיבה של האוהד הממוצע ועושים כל טעות אפשרית כמו הוצאת המכתב היום. חבל
-
- קיבל.ה 1759 לייקים
לפי מה שאני שומע,אחת מהבעיות(אומרים שאפילו הבעיה הכי גדולה)בין הפועל לאולטראס היא בעיית הכרטיסים למשחקי החוץ.
נראה לי שעדיף להגיע איתם להסדר שהיה איתם עד העונה הזאת.
ככה כולם יהיו מרוצים.
נראה לי שעדיף להגיע איתם להסדר שהיה איתם עד העונה הזאת.
ככה כולם יהיו מרוצים.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
לא נראה לי שכל הבסיס זה הכרטיסים וכל עוד נמשכות הקללות על עופר וחברי הנהלה, אין היגיון בהסדר הזה.
חייב לבוא פיתרון כי ככה זה לא יכול להימשך, ובטח שלא נגיע לשום דבר.
יאללה הביתה!!!
- רדנקו
- קיבל.ה 1568 לייקים
זה אחד הדברים שנכלל בהגדרת "להסדיר את מעמד העמותה" ממה ששמעתי וגרם לפיצוץ הגדול ולמסמוס ההצבעה על המעבר לפני חודשים.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 1759 לייקים
תתן להם את הכרטיסים הם לא יקללו.יהלום14אדום כתב:לא נראה לי שכל הבסיס זה הכרטיסים וכל עוד נמשכות הקללות על עופר וחברי הנהלה, אין היגיון בהסדר הזה.
חייב לבוא פיתרון כי ככה זה לא יכול להימשך, ובטח שלא נגיע לשום דבר.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
תאמין לי שלא כדאי ללכת לשם, כי אז כל כניסה למשחק תיראה כמו הביקורים שלנו במשחקי חוץ במנורה. המשטרה תטען שזה מחויב המציאות ואנחנו נאכל חרא.nirgo כתב:קבוצות כדורגל וכדרוסל בארץ מתמודדות עם דרישות המשטרה לאבטחה, למאות מאבטחים ושוטרים במימון הקבוצה ולבסוף כאשר אבוקות נזרקות, הקבוצות סופגות עונשים רבים.
תוסיף לזה דרישות של המשטרה וחברות האבטחה לשים אנשים מטעמם ביציעים (ידוע שהקהל שלנו מת על מאבטחים ושוטרים) ונגיע לקרנבל הרבה לפני המשחק.
מי שחייב לפעול, אלה הקבוצות וללא שום רחמים. זה יהיה קשה מאוד בהתחלה, אבל בסוף ישתלם ואפשר יהיה להגיע עם ילדים למשחק, ולא להרגיש שהילד נכנס למלחמת העולם השלישית, במקום לצפות במשחק כדורסל.
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 28 דצמבר 2024, 07:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 320 לייקים
הבעיה האמיתית שבתוך הקהל שלנו צמח ארגון פשע אליםמקורב לצלחת כתב: ↑27 דצמבר 2024, 21:53 אני מבין שאנשים פה זכו וראו אינספור תארים והישגים שהם מדברים על מושגים של הקלה וכו'. חוסר החיבור של הקבוצה לקהל נובע בעיקר מהעובדה שלא היו כמעט משחקי בית עד עכשיו ובאירופה משחקים ביעד לא אטרקטיבי (מחדל גדול!).
-
- קיבל.ה 110 לייקים
לאולטראס הפועל מגיע הקצאה של כרטיסים למשחקי חוץ. מהצד השני גם להפועל ״מגיע״ שהאולטראס יגיע למשחקי הבית ולא יקלל את אנשי ההנהלה והבעלים (כל עוד אין סיבה טובה לכך - טביב, ניסנוב וכו׳).
מקווה מאוד ששני הצדדים יגיעו להסכם.
-
- קיבל.ה 2382 לייקים
לא חושב שאפשר להגיע להסכמה עם הפלג הקיצוני של האולטראס , הריי בסוף גם אם תתן להם כרטיסים בחינם כל עוד המעבר ליד אליהו תקף הם יעשו בעיות בואו לא נשלה את עצמנו
-
- קיבל.ה 2382 לייקים
אי אפשר לפתור בעיות שהצד השני הוא משיחי בחלקו ופוסל הכל בגלל פאקינג אולם כדורסל , זה כמו ביתר ושחקנים ערבים כמה שעצוב להודות הם תמיד יעשו בעיות ואין דרך להגיע לפתרון
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
ככה בדיוק מגיעים לבעיה שחלק מהקהל חושב שמגיע לו יותר מאחר. בגלל קו חשיבה כזה הם חושבים שרק דעתם קובעת, אם יתאים לכבודם נשחק בדרייב אין ועל הזין אנשים שנשארים בחוץ ואם יענו לדרישותיהם הם יתכבדו ויאשרו למועדון שהם טוענים שהם אוהבים לתת לפשוטי העם את האפשרות לשלם כסף ולראות אותו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1568 לייקים
בדיוק. לאף אחד לא "מגיעה" הקצאה של כרטיסים למשחקי החוץ.Red_man כתב:ככה בדיוק מגיעים לבעיה שחלק מהקהל חושב שמגיע לו יותר מאחר. בגלל קו חשיבה כזה הם חושבים שרק דעתם קובעת, אם יתאים לכבודם נשחק בדרייב אין ועל הזין אנשים שנשארים בחוץ ואם יענו לדרישותיהם הם יתכבדו ויאשרו למועדון שהם טוענים שהם אוהבים לתת לפשוטי העם את האפשרות לשלם כסף ולראות אותו.
וזה נכון פי כמה וכמה כשהם מנצלים את ההזדמנות כדי לקלל את מי שנותן להם את זה ולגרום נזקים כלכליים לקבוצה.
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
רגע, רוצה להציע דעה מעט שונה
לדעתי כמה כרטיסים בודדים כן מגיעים לאולטראס, בכל זאת, צריך מתופפים ואיש גדר. אפשר להקצות עד 10 כרטיסים לנציגי אולטראס
רובם בלאו הכי כמעט ולא "נהנים" מהמשחק, הם במרבית הזמן באמת עסוקים בעידוד ושלהוב הקהל, אפשר להחשיב אותם כחלק מהצוות הרחב של הקבוצה.
לדעתי כמה כרטיסים בודדים כן מגיעים לאולטראס, בכל זאת, צריך מתופפים ואיש גדר. אפשר להקצות עד 10 כרטיסים לנציגי אולטראס
רובם בלאו הכי כמעט ולא "נהנים" מהמשחק, הם במרבית הזמן באמת עסוקים בעידוד ושלהוב הקהל, אפשר להחשיב אותם כחלק מהצוות הרחב של הקבוצה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- מילפורד
- קיבל.ה 2309 לייקים
מעבר לזה, אני גם חושב שמגיע לתעדף נאמנות.
מי שמגיע לכל חור בארץ בזמן שהרוב מעדיף לראות משחקי חוץ מהספה, ועוד לעודד לאורך כל המשחק, מקובל עלי שיקבל קדימות בכרטיסים.
יחד עם זאת, זה לאו דוקא מגיע לאולטראס, יש כאלו שלא משתייכים לאולטראס ומגיע להם את אותו היחס בהקשר הזה.
מי שמגיע לכל חור בארץ בזמן שהרוב מעדיף לראות משחקי חוץ מהספה, ועוד לעודד לאורך כל המשחק, מקובל עלי שיקבל קדימות בכרטיסים.
יחד עם זאת, זה לאו דוקא מגיע לאולטראס, יש כאלו שלא משתייכים לאולטראס ומגיע להם את אותו היחס בהקשר הזה.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אתה מציע ניקוד חוץ בעצם לגיטימי לחלוטין. מה שהוא כתב שחובה לתת לאולטראס כרטיסים שזה שני דברים שונים.מילפורד כתב: ↑28 דצמבר 2024, 11:12 מעבר לזה, אני גם חושב שמגיע לתעדף נאמנות.