עמותת הפועל אוסישקין

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

גביזון כתב: 24 דצמבר 2024, 16:10
Mic_red כתב:
גביזון כתב: 24 דצמבר 2024, 15:51 הכל פה משובש
הכל פה משתבש

Sent from my 22101320G using Tapatalk
מה קרה?
יש שמועה שהזדנבו לפורום ימניים. בשלב זה אני לא סומך על אף אחד.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
גיחי גיחי

תמיד היו פה ימנים
רובם אפילו אוהבים את הפועל ולא רוצים לשנותה
חלק תמיד שנאו שהם אוהדים קבוצה כזאת
מה שיש פה עכשיו זה מכונת רעל שנכנסה
לא כל מי שלא מסכים איתי פה
אפילו לא הרוב שלא מסכימים איתי
הם נטו 3-4
ככה הם פועלים ברשת
שיטה ידוע ומוצלחת

הם כמו עכברים אבל בסופו של דבר
גם אם לא רואים אותם אפשר לראות את הקקי על הריצפה
הקקי שלהם זה כשלים לוגים, ניסיון לחרבן דיונים, להשתיק מי שלא מסכים איתם, להביא טיעונים חוזרים שוב ושוב כמנטרה ולא כדיאלוג, חוסר רצון לענות על שאלות באופן גורף וכו'

שוב הרוב פה לא כאלה
חלק קטן כן
זה אותו חלק שלא מכיר שום דבר שקשור להיסטוריה של הפועל
זה אלה שהם בשוק שיש קשר בין הפועל לשמאל בכלל
זה לא מי שלא מסכים עם זה או רוצה לשנות
זה אלה שהפועל מעולם לא עניינה אותם עד שהם הבינו איזה תרגיל פוליטי יפה זה
ויש עוד כמה שאוהבים שהשיטה הזדונית הזאת עובדת אז הם פועלים ככה בהתנדבות כי מראש לא אהבו את X כי Y

אין לי בעיה עם דעה אחרת
אני אפילו משלים עם זה שאתם זורקים את הפועל לפח (כמו שאתם חושבים שאני רוצה כניראה)
הבעיה המהותית פה זה מכונת הרעל וזה רק מוכיח יותר את הטענות שלי שעובדים פה גורמים פוליטים
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

El dudernio כתב: 24 דצמבר 2024, 16:25
דיייי כתב: 24 דצמבר 2024, 15:17
El dudernio כתב: 24 דצמבר 2024, 14:52

דייי...
אני תמיד עונה ענייני, גם אם אני בדעת מיעוט ( כנראה שגם במקרה הזה אני איפה שהוא באמצע).
1. ייתכן, אבל היו מלא ריבים עם בעלי ההון הקודמים, אבי זינדברג הצדיק הגיע כבר לסף השקעה שנתית מקסימלית ועופר התחיל להזרים כסף הרבה לפני. המועדון מאז ההרפתקה בבלקן נמצא בגרעונות וללא כסף חיצוני כבר היה חדל מלהתקיים.
2. כן מה שנקבע בהצבעה זה מה שקובע, מתי נאמר אחרת? לגבי יד אליהו אני מצר על זה שלא הביאו את הנושא להצבעה כבר ביוני. זה היה מונע הרבה בעיות ומחזק את העמותה.
3. הגנה על מה? מבחינתי הגנו על דברים לא רלוונטים ואיפשרו הרס מהותי בהרבה (ע"ע שריון). גם לא מצליח להבין למה צריך זכות ווטו על הצבע. צריך לקבוע שזה הצבע וזהו. אין לשנות.

אני לא יודע מה רובם חושבים. אני יודע מה האנשים שדיברתי איתם חושבים. הפועל של שאול חדלה מלהתקים כיישות ספורטיבית. מוסר תשלומים לקוי, ירידת ליגה מרצון. מינויים בזויים שכל תכליתן חיסכון כספי, אי הגעה למשחקים וביזוי ערכי הספורט. אפשר להמשיך עוד אבל שאול לא מענין. הפועל קמה מחדש בגלל זה...
בהודעה הקודמת רשמתי 4 ערכים שלדעתי אמורים להיות הבסיס של הערכי של הקבוצה אצל שאול אף ערך לא התקיים, העמותה באה לשנות את זה.
אני לא מתווכח איתך על הכל כי על הרבה אני מסכים

אני רק אומר שאם להפועל לא נשאר הערכים של הפועל ובכלל זה שהיא קבוצת השמאל של המדינה ובית לכל מי שבזרם השמאלי של המפה הפוליטית אין לה זכות קיום

היא לא הפועל ת"א יותר
היא משהו אחר עם אותו שם
כמו פיוזטי רק הפך
ובקבוצה שלא זוכרת את עברה ההווה הוא...

ודעתי היא שעופר לא אוהב את הפועל והמטרה שלו היא רק להגיע למצב שהפועל נטולת ערכים והכרה היסטורית במי שהיא

ואז לברוח לפוליטיקה ולקבל מנדטים ומיקום יפה בזכות המהלך ה"גאוני" על תמימים מסונוורים מכסף שיש לו כמו חול

בנוסף מה ששבר את גב הגמל היה אוסישקין
עם כל השאר הצלחנו להתמודד
נראה לי שאתה מפספס את המהות...

סיסמת הפועל היא לא סתם "ספורט לאלפים ולא לאלופים"... אנחנו בעיקרון לא סוגדים לניצחון והוא לא מהות הכל אלא ההשתתפות.... אבל זאת הגדרה שלא מתאימה לספורט התחרותי...

הטענה שלי היא שניתן ואף רצוי ליישם אותה בעזרת העמותה. פרויקט כמו הפועל רגוזין, או רצי הסימטה הוא הפועל.... במקום ללכת עם עופר ראש בראש על יד אליהו היינו צריכים לנצל את האירוע ולוותר על זכות הוטו (שאינה קשורה לרוח הפועל) עבור פרויקטים כגון אלו... ככה אתה גם נותן לגביר את מבוקשו וגם מחזק את רוח המועדון....

בפועל לא עשינו לא את זה ולא את זה ... כן הפועל מזוהה עםמ השמאל. עם הקהילות הקיבוציות שאני יוצא אחת מהן. עם הנוער העובד שאני מבוגריו ועם הפטיש והמגל (והאינטרנציונאל)... הכל נכון המאבק על קופסת בטון וזכוכית זה לא זה, זה לא הפועל.
רק שים לב לא למה שאתה כותב אלא למה שמי שתומך בדעה שלך כותב

הם נותנים לך פתח למוח שלהם ואתה מסרב להכיר בכך

הם שונאים את כל מה שכתבת פה ובאו לשנות את זה
הם מתכחשים לכל מה שכתבת פה

אין לי בעיה עם אליפויות
שוב הפועל בזמן שהיא מייצגת את השמאל היא הקבוצה ההישגית השניה בהצלחתה בישראל
אני בעד שיהיה מיליארדר ימני
יש מלא מיליארדרים בעלים של 49% בגרמניה
לא רואה את הכדורגל הגרמני קורס
ונגיד וכבר נתת לו את רוב ההחלטות
יש 3 שהם שלנו וגם זה כואב לו? נו בחיאת אחי שניה תצא מהפוזיציה ותדבר איתי כמו גבר שמאמין למה שהוא כותב

ואם זה לא היה הבטון? אם זה היה החומר הכימי על החולצה?
מה זה הזלזול הזה באולם? אז יאללה בוא נחליף לצהוב ונקרא לעצמו מכבי כי מה זה צבע וכמה אותיות?
אחי אתה ניראה לי יכול להבין מה קורה פה
תנסה שניה להסתכל בצורה רצינית כאילו נגיד רוצים להרוס לך את הקבוצה ולמשפחה שלך חלק מההיסטוריה
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

אלדוד לא מתרגש מזה כי הוא יודע שכל עניין מחיקת הפועל וההיסטוריה שלה הם רק דמיונות בראש שלך שאין להם שום קשר למציאות.

דרך אגב, אם היית מכיר את ההיסטוריה של הקבוצה היית יודע ש:
כבר שחקנו עם מכבי על החולצה - לא עופר עשה את זה
כבר שחקנו בהדר יוסף - מגרש האימונים של מכבי - לא עופר עשה את זה
כבר שחקנו בבית מכבי - לא עופר עשה את זה
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

דיייי כתב: 24 דצמבר 2024, 16:36
El dudernio כתב: 24 דצמבר 2024, 16:25
דיייי כתב: 24 דצמבר 2024, 15:17

אני לא מתווכח איתך על הכל כי על הרבה אני מסכים

אני רק אומר שאם להפועל לא נשאר הערכים של הפועל ובכלל זה שהיא קבוצת השמאל של המדינה ובית לכל מי שבזרם השמאלי של המפה הפוליטית אין לה זכות קיום

היא לא הפועל ת"א יותר
היא משהו אחר עם אותו שם
כמו פיוזטי רק הפך
ובקבוצה שלא זוכרת את עברה ההווה הוא...

ודעתי היא שעופר לא אוהב את הפועל והמטרה שלו היא רק להגיע למצב שהפועל נטולת ערכים והכרה היסטורית במי שהיא

ואז לברוח לפוליטיקה ולקבל מנדטים ומיקום יפה בזכות המהלך ה"גאוני" על תמימים מסונוורים מכסף שיש לו כמו חול

בנוסף מה ששבר את גב הגמל היה אוסישקין
עם כל השאר הצלחנו להתמודד
נראה לי שאתה מפספס את המהות...

סיסמת הפועל היא לא סתם "ספורט לאלפים ולא לאלופים"... אנחנו בעיקרון לא סוגדים לניצחון והוא לא מהות הכל אלא ההשתתפות.... אבל זאת הגדרה שלא מתאימה לספורט התחרותי...

הטענה שלי היא שניתן ואף רצוי ליישם אותה בעזרת העמותה. פרויקט כמו הפועל רגוזין, או רצי הסימטה הוא הפועל.... במקום ללכת עם עופר ראש בראש על יד אליהו היינו צריכים לנצל את האירוע ולוותר על זכות הוטו (שאינה קשורה לרוח הפועל) עבור פרויקטים כגון אלו... ככה אתה גם נותן לגביר את מבוקשו וגם מחזק את רוח המועדון....

בפועל לא עשינו לא את זה ולא את זה ... כן הפועל מזוהה עםמ השמאל. עם הקהילות הקיבוציות שאני יוצא אחת מהן. עם הנוער העובד שאני מבוגריו ועם הפטיש והמגל (והאינטרנציונאל)... הכל נכון המאבק על קופסת בטון וזכוכית זה לא זה, זה לא הפועל.
רק שים לב לא למה שאתה כותב אלא למה שמי שתומך בדעה שלך כותב

הם נותנים לך פתח למוח שלהם ואתה מסרב להכיר בכך

הם שונאים את כל מה שכתבת פה ובאו לשנות את זה
הם מתכחשים לכל מה שכתבת פה

אין לי בעיה עם אליפויות
שוב הפועל בזמן שהיא מייצגת את השמאל היא הקבוצה ההישגית השניה בהצלחתה בישראל
אני בעד שיהיה מיליארדר ימני
יש מלא מיליארדרים בעלים של 49% בגרמניה
לא רואה את הכדורגל הגרמני קורס
ונגיד וכבר נתת לו את רוב ההחלטות
יש 3 שהם שלנו וגם זה כואב לו? נו בחיאת אחי שניה תצא מהפוזיציה ותדבר איתי כמו גבר שמאמין למה שהוא כותב

ואם זה לא היה הבטון? אם זה היה החומר הכימי על החולצה?
מה זה הזלזול הזה באולם? אז יאללה בוא נחליף לצהוב ונקרא לעצמו מכבי כי מה זה צבע וכמה אותיות?
אחי אתה ניראה לי יכול להבין מה קורה פה
תנסה שניה להסתכל בצורה רצינית כאילו נגיד רוצים להרוס לך את הקבוצה ולמשפחה שלך חלק מההיסטוריה
אני מוכיר תודה לכל איש ואיש שהיהצבועד המנהל.
אני טוען וחושב שהעמותה חייבת להישאר.
ואני טוען שצריך לעבור ליד אליהו גם בלי הבטחה לשיפוץ.

כתבתי דעתי היא מיעוט סולדים ממני בשני הצצדים.

סתם שתבין התכתבתי קצת עם עופר זה חלק ממה שכתבתי לו

"‏ההרגשה להבנתי היא שאתה לוקח את המועדון (שהקמנו במו ידנו) ומעביר אותו לבית של מכבי. אם היה אפשר שנת ביניים בחולון זה יכל להיות אופטימלי והיה זוכה לרב גדול ותמיכה מלאה, ויוצר גם הדרגתיות. ואז אחרי עונה של 4800 מנויים ותחילת עבודות בדריב אין היה יותר נוח לקבל את יד אליהו.

אני מבין שחולון לא רוצים. ושכל ההתנהלות בקיץ היא יציירת הזדמנויות וניצולן אבל תבין אין זה נראה מהצד למי שמעורב רגשית. והאדת ספורט זה 100% רגש ו 0 אחוז שכל"

‏עופר ערב טוב, כמה שאפשר.
נתחיל בגילוי נאות, חתמתי על המכתב ואני בעד מעבר ליד אליהו כי זאת הדרך של המועדון לגדול. בשאיפה שלי עוד 8 שנים ההכנסות הטבעיות של המועדון יהיו כ 15 מליון $, דבר שיאפשר לנהל קבוצה הישגית ללא הרפתקאות פיננסיות.

"לפני שנה הצהרת שאתה תלך יד ביד עם העמותה עם הקהילה, וזה פחות נראה ככה. אני מבין את הרצון לנצל הזדמנויות שהן נקרות בפנינו ולהסתער עליהן בכל הכח. ברור לי שזה מה שאתה עושה כרגע, אבל אתה טס קדימה עם מקלראן כשהקהילה שמאחורה עדין רבה מי ישב על בעגלה של הריקשה ומי ידווש. אנחנו פשוט נשארים מאחור. והאנחנו זה אלו שהקימו את הקבוצה מ 0 ומרגישים שהיא בורחת מאיתנו, לכן אנשים מכניסים לך מקלות בגלגלים, אחרת הקבוצה פשוט תברח להם. אני גם מבין שחלק גדול מהמעשים והפעולות הן מבחינת זרקור ליורוליג לצורך קבלת שריון בעת הגדלת המפעל. השריון הזה הוא בדיוק הדבר שממנו אנחנו סולדים הוא הפגיעה האבסולוטית ברוח הספורט וכאשר אתה מוסיף לשאיפה הזאת את הכמיהה העכשוית ליד אליהו, את הפניה לשחקנים תחת חוזה אתה בעצם משקף להם את מכבי בהפועל הנוחכית, וזה דגל אדום לרבים מאיתנו.

תשקול את הדברים להמשך הדרך, כי אין כאן כפיות טובה, באמת שלו, יש כאן רצון להמשיך לאהוד את הפועל כמו שאנחנו מספרים לעצמנו שהיא צריכה להיות."

שוב אני מבין לא פחות ממך מה זה הפועל אני פשוט לא מסכים עם המהלכים
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

בני12 כתב: 24 דצמבר 2024, 16:49 אלדוד לא מתרגש מזה כי הוא יודע שכל עניין מחיקת הפועל וההיסטוריה שלה הם רק דמיונות בראש שלך שאין להם שום קשר למציאות.

דרך אגב, אם היית מכיר את ההיסטוריה של הקבוצה היית יודע ש:
כבר שחקנו עם מכבי על החולצה - לא עופר עשה את זה
כבר שחקנו בהדר יוסף - מגרש האימונים של מכבי - לא עופר עשה את זה
כבר שחקנו בבית מכבי - לא עופר עשה את זה
אתה לפני כמה הודעות שהפועל זה כבר לא שמאל ואין קשר לשמאל וכו'

זה למה אני מסיק שאתה קשור למכונת הרעל

נכון עשינו את כל זה
וסירבנו שוב ושוב לשחק ביד אליהו כל הזמן שעשינו את שאר הדברים שכתבת
כי זה הבלומפילד שלהם ויש עוד אופציות
נערך לאחרונה על ידי דיייי ב 24 דצמבר 2024, 17:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

זה מעניין ששמת את @בני12 במכונת הרעל.
יש מצב לקבל מיפוי של מי פה לדעתך זה מכונת רעל ומי באמת אוהד הפועל?
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

מילפורד כתב: 24 דצמבר 2024, 17:01 זה מעניין ששמת את @בני12 במכונת הרעל.
הוא בנתיים

אתה ד"א לא חשוד כמכונת רעל
רק כאידיוט שימושי

זה כמובן דעתי וחשדותי
כמו שלכם היו ויש הרבה דעות ושחדות עלי
נערך לאחרונה על ידי דיייי ב 24 דצמבר 2024, 17:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

עד שפעם אחת נותנים לי כבוד בפורום אתה מנסה לקלקל ?
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

אני רואה שעליתם עלינו אז אני אסביר
7even הוא הראש אני הסגן , כל השאר הם חאפרים שאנחנו מעסיקים לעבודות קטנות מזדמנות להגיד שהשמאל לא קשור להפועל , שעופר מלך ואם הוא יגיד להצביע לציוניות הדתית אז נצביע.

וברצינות -

לא ראיתי כל מה שכתבתם אבל כל הזהות האדומה לא הפריע כל כך הרבה דברים כמו :

בשנות ה2000 שהביאו להפועל רגל חצי ביתר - אבוקסיס אילן בכר פישונט דומב קשטן (היו עוד ...) ,
-דדי בן דיין המכביסט הראשי לישראל בא להחליף את יגאל הסמל המרגש ממכבי הרצליה ב2010 ,
- זנדברג היה שונא הפועל מושבע .
- כל מיני פליטי מכבי חיפה שהגיעו כמו באדיר ארבייטמן ברדה
כל זה לא הפריע - כי הם מכורים לכדורגל ומוכנים שאלי דריקס ונימני יחזרו מפרישה לשחק אם יהיו טובים בהפועל למרות שהם סמלים של מכבי .
- לא הפריע להם האליפות של הקיזוז למרות שזה לא חלק ספורטיבית .

אבל את קבוצת הכדורסל הם רק מסמפטים לכן כל דבר קטן מפריע להם כמו בליין חמוץ שרוצה כניסה חינם ו2 משקאות חינם אחרת הוא לא יבוא למועדון
Vinb
קיבל.ה  87 לייקים

דיייי כתב: 24 דצמבר 2024, 14:23
Vinb כתב: 24 דצמבר 2024, 07:49 זורקים פה את המילה ׳ערכים׳ כל כך הרבה.
מישהו יכול לתת לי רשימה של מה הם אותם ערכים של הפועל, ואיך בדיוק מעבר ליד אליהו ייפגע באותם ערכים?
אתחיל מהשאלה השניה

זה היה חלק מהותי בכלל לפתיחת הפועל מחדש (הפועל אוסישקין מזכיר לך משהו?) בנוסף כמובן שנים של תלונות וירידות על מכבי שמתנחלים לנו בבלומפילד, הרצון לאולם ביתי קבוצתי כמו בכל העולם וכו'

הערכים לא חייבים להיות לכל שחקן, מנהל, אוהד וכו' אבל הוא לא יכול לנגב איתם את התחת וזה ערכי השמאל הלאומי עד הקומונסטי

יענו מאיפה שמכבי נגמר הפועל מתחיל הבנת?
לא, לא הבנתי
תן לי כמה ערכים, לא במילים כלליות, ממש ערכים
או לפחות מה שאתה מתכוון כשאתה מתכוון לערכים של הקבוצה
אני שואל באמת
אחרת המילה הזאת סתם ריקה מתוכן
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

IsraelM כתב: 24 דצמבר 2024, 17:13
אני רואה שעליתם עלינו אז אני אסביר
7even הוא הראש אני הסגן , כל השאר הם חאפרים שאנחנו מעסיקים לעבודות קטנות מזדמנות להגיד שהשמאל לא קשור להפועל , שעופר מלך ואם הוא יגיד להצביע לציוניות הדתית אז נצביע.

וברצינות -

לא ראיתי כל מה שכתבתם אבל כל הזהות האדומה לא הפריע כל כך הרבה דברים כמו :

בשנות ה2000 שהביאו להפועל רגל חצי ביתר - אבוקסיס אילן בכר פישונט דומב קשטן (היו עוד ...) ,
-דדי בן דיין המכביסט הראשי לישראל בא להחליף את יגאל הסמל המרגש ממכבי הרצליה ב2010 ,
- זנדברג היה שונא הפועל מושבע .
- כל מיני פליטי מכבי חיפה שהגיעו כמו באדיר ארבייטמן ברדה
כל זה לא הפריע - כי הם מכורים לכדורגל ומוכנים שאלי דריקס ונימני יחזרו מפרישה לשחק אם יהיו טובים בהפועל למרות שהם סמלים של מכבי .
- לא הפריע להם האליפות של הקיזוז למרות שזה לא חלק ספורטיבית .

אבל את קבוצת הכדורסל הם רק מסמפטים לכן כל דבר קטן מפריע להם כמו בליין חמוץ שרוצה כניסה חינם ו2 משקאות חינם אחרת הוא לא יבוא למועדון
- אני אמרתי שאסור לגנוב קבוצה ליריבה? זה אפילו מומלץ! יש הבדל בין לקחת כוכבים בשביל שיהיו שחקני מפתח ובין לקנות בשביל שיהיו על הספסל רק בשביל שלאחרים לא יהיה
- אותו דבר בקשר לשחקן שלא בכושר מול שחקן שכן בכושר
- שיהיה ימני שונא הפועל כל עוד הוא משחק/מנהל למען הסמל והערכים ולא מבזה אותם לא אכפת לי מה הוא עושה בחייו האישיים ודעותיו
- אז הבנת מדברי שרק תוצרת הפועל אני מקבל? זה מה שכתבתי? בילבאו של השמאל הישראלי?
- הקיזוז הוחלט לפני פתיחת העונה ולכן היה ידוע לכולם ולכן ספורטיבי (חייב להגיד שזה וחיפה היו הכי מוזרים שחוויתי עד עכשיו)

הכדורסל הוקם מהריסות הקפיטליזם החלול כקבוצת אוהדים שרובם שהיו בהתחלה הם אותם "רק מסמפטים"
אתה היית מההתחלה או שהפסקת לשנוא אותם רק בשלב כלשהו וזה התפרץ שוב שעופר הגיע?
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

דיייי כתב: 24 דצמבר 2024, 16:01
redrony כתב: 24 דצמבר 2024, 15:48 דייי
הדבר הכי גרוע שאוהד הפועל יכול להגיד זה שהפועל היא בית לשמאל ולשמאלנים.
בישראל המושג שמאל וימין הוא מאוד בעייתי ומאוד מעורבב ועדיף שלקבוצות ספורט לא תהיה שום זיקה לפוליטיקה.
זה שיש יותר אנשי שמאל או אנשים ליברלים בהפועל מאשר בבית״ר ומכבי זה אחלה אבל זה עדיין לא עושה את הקבוצה ל״לא בית״ עבור אנשי ימין.
ועם כל הכבוד ל״ערכים״ יש הרבה דברים שאוהדי הפועל עושים שלהם ולשמאל אין שום קשר תאמין לי.

בסופו של יום אני די בטוח שהרב המוחלט של אוהדי הפועל בכדורגל, כדורסל, כדוריד ומחניים קטנים רוצים קבוצה חזקה והשגית. זה שיש ערכים זה אחלה, זה שבשם הערכים קבוצה מסויימת וקטנה של אוהדים מרשה לעצמה לעשות מה שהיא רוצה, להזיק לקבוצה מבחינה ספורטיבית ולפגוע בעשרות אלפי אוהדים אחרים זה מצב שלא מקובל בשום אופן. זה שאדם עוזר למישהו לא נותן לו לגיטמציה להסית ולאחל סרטן למישהו אחר או כל דבר אחר.
הבנתי אז בית"ר הם ימין לאומני "כהאניסטים"
מכבי הם ימין מתון- מרכז "קפיטליסטים"
והפועל שמע ימין ושמאל זה דבר מורכב לא כמו באיטליה, הולנד, גרמניה, רוסיה, ספרד...

לא הבנתי למה הפועל הארגון של השמאל היהודי יותר מ100 שנה והפועל ת"א קבוצת הדגל של השמאל הישראלי מעל ל100 שנה לא יכולה לייצג את השמאל? היא בית לכל מי שמוכן להיות בבית של השמאל הישראלי גם אם הם ימנים וגם אם הם מגדירים את עצמם כפלסטינים

הפועל לא תהפוך לקבוצה ימנית או פלסטינית או של המגזר או של המרכז או כל דבר אחר

אם זה יקרה לא יהיה יותר הפועל וכל ה100 שנים האלה של ביסוס הפועל כמעצמת ספורט בשניה בהישגיה וראשונה בחשיבותה בספורט הישראלי עוד לפני עופר ילך לזבל

ללמוד היסטוריה של המועדון שאתה אוהב
להבין למה הוא כזה
למה האהדה כ"כ חזקה
מה הופך את הפועל להפועל בכלל לא עולה כסף
ואני יודע כמה שזה מצרך חשוב עבורך $$$
אלוהים. אתה כותב כל כך הרבה ולא אומר כלום...
אתה בעצם אומר שהזהות הימנית של בית״ר היא דבר חיובי?
למכבי אין שום זיהוי פוליטי. יש את זה לשתי קבוצות בארץ. לבית״ר בצורה מפורשת ובוטה (כולל פוליטיקאים שבאים ועושים עליהם סיבובים פעם אחר פעם) ולצערי להפועל בצורה הרבה יותר מתונה

אני אשמח שכמה שיותר ימנים ואהדו את הפועל גם אם אני לא חושב כמוהם, כי הפועל היא קבוצת ספורט מקצוענית. זה שיש לך היסטוריה זה אחלה, אף אחד לא מבטל אותה.
אוהד מכבי חיפה או אוהד מכבי ת״א לא אוהד פחות ״חזק״ כי אין לו שיוך פוליטי.

זה שיש לך את הדעות שלך זה אחלה, אני מכבד אותן והן לגיטימיות, אבל אתה שייך למיעוט מוחלט וזה חשוב שתדע, בטח לא מיעוט שיחליט עבור עשרות אלפי אוהדים איך קבוצת הספורט שהם אוהדים תיראה
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

Vinb כתב: 24 דצמבר 2024, 17:18
Vinb כתב: 24 דצמבר 2024, 07:49 זורקים פה את המילה ׳ערכים׳ כל כך הרבה.
מישהו יכול לתת לי רשימה של מה הם אותם ערכים של הפועל, ואיך בדיוק מעבר ליד אליהו ייפגע באותם ערכים?
אתחיל מהשאלה השניה

זה היה חלק מהותי בכלל לפתיחת הפועל מחדש (הפועל אוסישקין מזכיר לך משהו?) בנוסף כמובן שנים של תלונות וירידות על מכבי שמתנחלים לנו בבלומפילד, הרצון לאולם ביתי קבוצתי כמו בכל העולם וכו'

הערכים לא חייבים להיות לכל שחקן, מנהל, אוהד וכו' אבל הוא לא יכול לנגב איתם את התחת וזה ערכי השמאל הלאומי עד הקומונסטי

לא, לא הבנתי
אני שואל באמת
מהודעה למישהו אחר בדיון הזה:
עזרה לקהילה, אחדות עד לפני עופר, סמלים של השמאל, שירים של השמאל ואפילו נגד הימין, שלטים של השמאל, הצטרפות למחאות של השמאל, קשרים עם קבוצות שמאל מחו"ל, רוב הקהל מצביע שמאל, הקהלים הימנים שונאים אותנו, פאקינג היה לנו ועד מנהל בקבוצה עד לפני יומיים וכו'

הנה ויקיפדיה:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7 ... 7%A2%D7%9C

בגדול להיות בית ספורטיבי של השמאל הישראלי
אין בעיה עם ימנים או פלסטינאים שיאהדו אותנו
אנחנו נישאר הקבוצה של השמאל הישראלי לא משנה כמה ירצו לשנות את זה
ואם לא אז לא נהיה הפועל יותר
פשוט מאוד ובינארי
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

redrony כתב: 24 דצמבר 2024, 17:27
redrony כתב: 24 דצמבר 2024, 15:48 דייי
הדבר הכי גרוע שאוהד הפועל יכול להגיד זה שהפועל היא בית לשמאל ולשמאלנים.
בישראל המושג שמאל וימין הוא מאוד בעייתי ומאוד מעורבב ועדיף שלקבוצות ספורט לא תהיה שום זיקה לפוליטיקה.
זה שיש יותר אנשי שמאל או אנשים ליברלים בהפועל מאשר בבית״ר ומכבי זה אחלה אבל זה עדיין לא עושה את הקבוצה ל״לא בית״ עבור אנשי ימין.
ועם כל הכבוד ל״ערכים״ יש הרבה דברים שאוהדי הפועל עושים שלהם ולשמאל אין שום קשר תאמין לי.

בסופו של יום אני די בטוח שהרב המוחלט של אוהדי הפועל בכדורגל, כדורסל, כדוריד ומחניים קטנים רוצים קבוצה חזקה והשגית. זה שיש ערכים זה אחלה, זה שבשם הערכים קבוצה מסויימת וקטנה של אוהדים מרשה לעצמה לעשות מה שהיא רוצה, להזיק לקבוצה מבחינה ספורטיבית ולפגוע בעשרות אלפי אוהדים אחרים זה מצב שלא מקובל בשום אופן. זה שאדם עוזר למישהו לא נותן לו לגיטמציה להסית ולאחל סרטן למישהו אחר או כל דבר אחר.
והפועל שמע ימין ושמאל זה דבר מורכב לא כמו באיטליה, הולנד, גרמניה, רוסיה, ספרד...

לא הבנתי למה הפועל הארגון של השמאל היהודי יותר מ100 שנה והפועל ת"א קבוצת הדגל של השמאל הישראלי מעל ל100 שנה לא יכולה לייצג את השמאל? היא בית לכל מי שמוכן להיות בבית של השמאל הישראלי גם אם הם ימנים וגם אם הם מגדירים את עצמם כפלסטינים

אם זה יקרה לא יהיה יותר הפועל וכל ה100 שנים האלה של ביסוס הפועל כמעצמת ספורט בשניה בהישגיה וראשונה בחשיבותה בספורט הישראלי עוד לפני עופר ילך לזבל

להבין למה הוא כזה
למה האהדה כ"כ חזקה
למכבי אין שום זיהוי פוליטי. יש את זה לשתי קבוצות בארץ. לבית״ר בצורה מפורשת ובוטה (כולל פוליטיקאים שבאים ועושים עליהם סיבובים פעם אחר פעם) ולצערי להפועל בצורה הרבה יותר מתונה

אני אשמח שכמה שיותר ימנים ואהדו את הפועל גם אם אני לא חושב כמוהם, כי הפועל היא קבוצת ספורט מקצוענית. זה שיש לך היסטוריה זה אחלה, אף אחד לא מבטל אותה.

זה שיש לך את הדעות שלך זה אחלה, אני מכבד אותן והן לגיטימיות, אבל אתה שייך למיעוט מוחלט וזה חשוב שתדע, בטח לא מיעוט שיחליט עבור עשרות אלפי אוהדים איך קבוצת הספורט שהם אוהדים תיראה
למכבי לגמרי יש זיהוי פוליטי עם הליברלים הציוניים שהם הליכוד של בגין, יאיר לפיד, ביבי של פעם וכו' יענו קפיטליסטים ימין מתון-מרכז
זה מה שרוב הקהל שלהם
זה למה הם שרים נגד השמאל
זה למה האוטראס שלהם מרביץ למפגינים וכו'

אתה מנסה לחיות בבועה שלספורט ופוליטיקה אין קשר
שכל דבר בספורט ההיסטורי קשור לפוליטיקה

וכן חיפה להבדיל ממכבי היא אשדוד עם תארים
יענקלה ילך
יבוא מישהו אחר לנהריה ונהריה תהיה "הקבוצה של הצפון"
ולחיפה יהיה ממוצע בקהל של 300 איש

וזהות הימנית של בית"ר ומכבי זה לא חיובי לדעתי
אבל הגיוני שיש לזה ביטוי בספורט הישראלי
כמו שיש לשמאל בהפועל
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

בני12 כתב: 24 דצמבר 2024, 17:06
כבוד בוא הוא קרא לך בורג במכונה לא ראש המכונה.
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 24 דצמבר 2024, 17:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

דיייי כתב: 24 דצמבר 2024, 17:30

אתחיל מהשאלה השניה

לא, לא הבנתי
אני שואל באמת
עזרה לקהילה, אחדות עד לפני עופר, סמלים של השמאל, שירים של השמאל ואפילו נגד הימין, שלטים של השמאל, הצטרפות למחאות של השמאל, קשרים עם קבוצות שמאל מחו"ל, רוב הקהל מצביע שמאל, הקהלים הימנים שונאים אותנו, פאקינג היה לנו ועד מנהל בקבוצה עד לפני יומיים וכו'

הנה ויקיפדיה:

פשוט מאוד ובינארי
ועדיין לא הראית איך עופר פגע בערכים האלה.

דרך אגב, חבל שיחס הוגן לעובדים ושמירה על החוק הם לא חלק מהערכים שלך.
יכול להיות שזה בגלל שהועד המנהל לא פעל לאורם ?
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Red_man כתב: 24 דצמבר 2024, 17:43
בני12 כתב: 24 דצמבר 2024, 17:06
כבוד בוא הוא קרא לך בורג במכונה לא ראש המכונה.
הוא אמר שאני היחיד בפורום ששייך למכונה (בינתיים)
זה עושה אותי אוטומטית ראש המכונה (כמו שסקלי יו"ר העמותה)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

דיייי כתב: 24 דצמבר 2024, 17:40 וכן חיפה להבדיל ממכבי היא אשדוד עם תארים
יענקלה ילך
פה איבדת אותי סופית.
בהצלחה
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

דיייי כתב: 24 דצמבר 2024, 17:40

להבין למה הוא כזה
למה האהדה כ"כ חזקה

למכבי לגמרי יש זיהוי פוליטי עם הליברלים הציוניים שהם הליכוד של בגין, יאיר לפיד, ביבי של פעם וכו' יענו קפיטליסטים ימין מתון-מרכז
זה מה שרוב הקהל שלהם
זה למה הם שרים נגד השמאל

יענקלה ילך

כמו שיש לשמאל בהפועל
סליחה, אבל גיבבת פה כמויות של שטויות בלי שיש לך מושג על מה אתה מדבר. מכבי של בגין…
חיפה אשדוד עם תארים, בטח….
לא שאני מנסה לשכנע אןתך אבל לפחות שאחרים פה לא יאכלו את השטויות האלה
Vinb
קיבל.ה  87 לייקים

אתחיל מהשאלה השניה

לא, לא הבנתי
אני שואל באמת

הנה ויקיפדיה:

פשוט מאוד ובינארי
סבבה תודה על התשובה

אז אתה אומר שבעיקר הזדהות סימבולית עם השמאל הפוליטי זה הערכים של הפועל.

מקבל שזה מה שחשוב לך בהפועל, אבל אני ממש ממש לא מבין איך מעבר ליד אליהו יעלים הזדהות סימבולית של השמאל אצל האוהדים (אם בכלל עדיין יש כזו)

אני מניח שלא תסכים איתי לפי התגובות האחרות שלך
אז נסכים שלא להסכים
ובהצלחה בהמשך
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

מילפורד כתב: 24 דצמבר 2024, 17:53
דיייי כתב: 24 דצמבר 2024, 17:40 וכן חיפה להבדיל ממכבי היא אשדוד עם תארים
יענקלה ילך
פה איבדת אותי סופית.
בהצלחה
איה איה איה נהריה
OMG עווופררר
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

redrony כתב: 24 דצמבר 2024, 18:18
דיייי כתב: 24 דצמבר 2024, 17:40

זה מה שרוב הקהל שלהם
זה למה הם שרים נגד השמאל

יענקלה ילך

כמו שיש לשמאל בהפועל
סליחה, אבל גיבבת פה כמויות של שטויות בלי שיש לך מושג על מה אתה מדבר. מכבי של בגין…
חיפה אשדוד עם תארים, בטח….
לא שאני מנסה לשכנע אןתך אבל לפחות שאחרים פה לא יאכלו את השטויות האלה
לא בגין עצמו
סגנון הפוליטיקה שלו (ימין מתון קפיטליסטי)

כן חיפה היא אשדוד עם תארים
היה לה איזה 5 שנים טובות ואז יענקלה נכנס לסיפור
אם לא היה את חיפה ואיזה יענקלה היה מגיע לק"ש בתקופה הנחמדה שלה זה היה הם עכשיו כנציגת הצפון של ישראל

הפועל, מכבי ובית"ר אלה מותגים שרצים עוד מלפני קום המדינה
זה למה הפועל זה ת"א לא משנה כמה ב"ש תקח אליפויות
זה למה מכבי זה ת"א לא משנה כמה חיפה תקח אליפויות
זה למה בית"ר זה ירושלים לא משנה אם יהיה דוגמה טובה גם אליה

זה ההבדל המהותי בין ה3 האלה וכל השאר (חוץ מסכנין בשנים האחרונות)
אנשים עוברים דירה לעיר אחרת בקלות
מותג נוצץ לא שווה כלום בזמן הארוך
רק מותג עם תוכן
ככה זה בכל העולם
אין קבוצה גדולה שלא מייצגת משהו והיא נטו ספורט
חוץ מארה"ב ואולי סין או משהו

כול לזלזל
יכול להגיד שאתה רק מזהיר
לא ישנה את העובדה שאתה טועה
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

בני12 כתב: 24 דצמבר 2024, 17:44

לא, לא הבנתי
אני שואל באמת

הנה ויקיפדיה:

פשוט מאוד ובינארי

אה זה ממש לא קשור לשמאל חחח
זה קשור לדברים אחרים בהיסטוריה של הפועל
זה קשור לזה שלא יבבתם על מעבר ליד אליהו והיה לכם מאוד ברור בעבר למה לא עוברים למגרש היריב
ברור לכם שהרס אוסישקין לא היה "לא נורא יש את יד אליהו"
כל זה היה ברור לכולם
גם לעופר
אבל בגלל הכסף אתם פתאום לא מבינים מה הבעיה בעצם?
למה בכלל עזבנו את אייזנברג? באמת היה יותר גרוע מאולטראס האלה שהתחילו בלי כסף בליגות הנמוכות?

אייי איך שכסף מבלבל

כמובן שהתנגדתי לזה וגם מחיתי נגד זה
לצערי זה דברים שקורים במועדונים בטח עם חוקי עבודה זבל כמו בארץ
ממש לא בסדר וממש נוגד את הערכים שלי
לא יודע אם זה ספציפית ימין ושמאל כי זה יותר פשע אבל נגיד וגם זה שמאל כי ימין זה בעד להלין שכר אז כן אני נגד בכל מקרה

גם זה שנהמו לשחורים או האידיוט עם הצלב קרס ועוד אלף ואחד דברים אני יכול להביא כביקורת נקודתית

יענו במכבי אין כלום מסריח? הפועל ירושלים? הפועל חולון? כל דבר שבית"ר עושה הוא ימני? מה עם השלטים למען החטופים?

הקונספט שהפועל חייבת להיות יותר קדושה מהשאר כי היא שמאלנית זה איך שימנים חושבים ששמאלנים חושבים על עצמם
אין קשר בין טוהר מידות לצד פוליטי
זה במקרה ככה בארץ כיום ולא תמיד היה ככה
אני כן מצפה את זה מהפועל
גם אני מצפה ליותר מהפועל כי היא הפועל ולא כי היא שמאל

גם המעבר ליד אליהו לא קשור לשמאל

לא הבנתי איך זה קשור לזה שאני מאמין שאם הפועל לא תהיה הקבוצה של השמאל הישראלי כמו שהיא הייתה כל ההיסטוריה הפועל תחדל מלהתקיים כחלק אינטגרלי מהספורט הישראלי ותהיה סתם עוד קבוצה שלא בטוח באיזה ליגה בכלל

איך כל השאלות שלך קשורות לזה שאני מאמין שעופר בה במטרה להרוס את הסמל הספורטיבי של השמאל הישראלי?

שיהיה ברור שמכונת הרעל היא לא רעיון של עופר
הוא סתם משת"פ
זה כבר שנים
עוד מתקופת טביב
כל הרעיון של הדגל ישראל ביציע של הקיצוניים בזמן שאין ולא היה בעיה מעולם ביציעים אחרים
כל הלא נקפוץ דווקא בריבוע שכן קופצים
כל הגזלייטינג של "הפועל זה לא שמאל מה הקשר?" כאילו אתם סטילה מדבר על הקשר שלו עם נס

עופר בא להרוס פרוייקט מדהים של אוהדי הפועל עם יצירת קרע מיותר וכוחני בקהל
נכון תמיד היה רעשים
ונכון המכונה התחילה כבר לעבוד בתקופת טביב
אבל הוא בא לפוצץ את זה עם הכי דווקא שיש
ידע שזה יהיה הנושא הרגיש ביותר כמעט חוץ מהחלפת השם או הצבע
ודווקא

כן הוא בא להרוס את הפועל בגלל שאיפות פוליטיות עתידיות ואם אתם לא רואים את זה בשום צורה אז באמת נסכים שלא להסכים
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

דיייי כתב: 24 דצמבר 2024, 22:03

הנה ויקיפדיה:

פשוט מאוד ובינארי

זה קשור לזה שלא יבבתם על מעבר ליד אליהו והיה לכם מאוד ברור בעבר למה לא עוברים למגרש היריב
כל זה היה ברור לכולם
גם לעופר
למה בכלל עזבנו את אייזנברג? באמת היה יותר גרוע מאולטראס האלה שהתחילו בלי כסף בליגות הנמוכות?

אייי איך שכסף מבלבל

לא יודע אם זה ספציפית ימין ושמאל כי זה יותר פשע אבל נגיד וגם זה שמאל כי ימין זה בעד להלין שכר אז כן אני נגד בכל מקרה

גם זה שנהמו לשחורים או האידיוט עם הצלב קרס ועוד אלף ואחד דברים אני יכול להביא כביקורת נקודתית

יענו במכבי אין כלום מסריח? הפועל ירושלים? הפועל חולון? כל דבר שבית"ר עושה הוא ימני? מה עם השלטים למען החטופים?

הקונספט שהפועל חייבת להיות יותר קדושה מהשאר כי היא שמאלנית זה איך שימנים חושבים ששמאלנים חושבים על עצמם
אני כן מצפה את זה מהפועל

לא הבנתי איך זה קשור לזה שאני מאמין שאם הפועל לא תהיה הקבוצה של השמאל הישראלי כמו שהיא הייתה כל ההיסטוריה הפועל תחדל מלהתקיים כחלק אינטגרלי מהספורט הישראלי ותהיה סתם עוד קבוצה שלא בטוח באיזה ליגה בכלל

איך כל השאלות שלך קשורות לזה שאני מאמין שעופר בה במטרה להרוס את הסמל הספורטיבי של השמאל הישראלי?

הוא סתם משת"פ
זה כבר שנים
עוד מתקופת טביב
כל הרעיון של הדגל ישראל ביציע של הקיצוניים בזמן שאין ולא היה בעיה מעולם ביציעים אחרים
כל הגזלייטינג של "הפועל זה לא שמאל מה הקשר?" כאילו אתם סטילה מדבר על הקשר שלו עם נס

נכון תמיד היה רעשים
ודווקא

כן הוא בא להרוס את הפועל בגלל שאיפות פוליטיות עתידיות ואם אתם לא רואים את זה בשום צורה אז באמת נסכים שלא להסכים
אתה לא מכיר את ההיסטוריה של הפועל ולכן לא יודע למה קוראים לחיפה אשדוד עם תארים (לא קשור לשחר בכלל. קשור לזה שאוהדי חיפה מנסים לייצר בכוח יריבות מול מכבי ומולנו והאוהדים מזלזלים בנסיונות האלה)
אתה לא מכיר את ההיסטוריה של הפועל ולכן לא יודע למה נוצר הוטו על מעבר ליד אליהו (בגלל שהנהלות הפועל בעבר העבירו משחקים בודדים מכריעים ליד אליהו כדי לעשות קופה. אין קשר לאירוח עונה שלמה שכבר עשינו בשנות ה-70)
אתה לא מכיר את ההיסטוריה של הפועל ולכן לא יודע מי זה שאול אייזנברג (וכן הוא היה הכי גרוע שיש והאנטי כלפיו היה הרבה לפני ההריסה של אוסישקין. לא סתם עשו הפגנה כדי לבקש שגוזינסקי לא יחזיר את הקבוצה לידי שאול)
וכמה שתחזור על השטות כאילו האולטראס הם אלו שהקימו את הפועל אוסישקין לא יעשה את זה נכון (הם היו מעורבים בדיוק כמו עוד רבים וטובים אחרים
ולפני שאתה מזכיר את מאור הראל תזכור שגם הוא וגם שחור בעד המעבר ליד אליהו)

כל הדברים הלא טובים שעשה הועד המנהל היה רק כדי להראות לך שהם לא כאלה טהורים כמו שאתה מנסה לצייר אותם, בטח לעומת עופר שעוד לא פגע בשום ערך מאלה שציינת

אתה חושב שעופר בא כדי להרוס את הפועל.
אני חושב שזאת הזיה שלא קשורה למציאות
כנראה שעוד כמה שנים נדע מי צדק
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

בני12 כתב: 24 דצמבר 2024, 23:37
דיייי כתב: 24 דצמבר 2024, 22:03

כל זה היה ברור לכולם
גם לעופר

אייי איך שכסף מבלבל

אני כן מצפה את זה מהפועל

הוא סתם משת"פ
זה כבר שנים
עוד מתקופת טביב

נכון תמיד היה רעשים
ודווקא

אתה לא מכיר את ההיסטוריה של הפועל ולכן לא יודע למה קוראים לחיפה אשדוד עם תארים (לא קשור לשחר בכלל. קשור לזה שאוהדי חיפה מנסים לייצר בכוח יריבות מול מכבי ומולנו והאוהדים מזלזלים בנסיונות האלה)
אתה לא מכיר את ההיסטוריה של הפועל ולכן לא יודע למה נוצר הוטו על מעבר ליד אליהו (בגלל שהנהלות הפועל בעבר העבירו משחקים בודדים מכריעים ליד אליהו כדי לעשות קופה. אין קשר לאירוח עונה שלמה שכבר עשינו בשנות ה-70)
אתה לא מכיר את ההיסטוריה של הפועל ולכן לא יודע מי זה שאול אייזנברג (וכן הוא היה הכי גרוע שיש והאנטי כלפיו היה הרבה לפני ההריסה של אוסישקין. לא סתם עשו הפגנה כדי לבקש שגוזינסקי לא יחזיר את הקבוצה לידי שאול)
וכמה שתחזור על השטות כאילו האולטראס הם אלו שהקימו את הפועל אוסישקין לא יעשה את זה נכון (הם היו מעורבים בדיוק כמו עוד רבים וטובים אחרים
ולפני שאתה מזכיר את מאור הראל תזכור שגם הוא וגם שחור בעד המעבר ליד אליהו)

כל הדברים הלא טובים שעשה הועד המנהל היה רק כדי להראות לך שהם לא כאלה טהורים כמו שאתה מנסה לצייר אותם, בטח לעומת עופר שעוד לא פגע בשום ערך מאלה שציינת

אתה חושב שעופר בא כדי להרוס את הפועל.
אני חושב שזאת הזיה שלא קשורה למציאות
כנראה שעוד כמה שנים נדע מי צדק
- מה הקשר? אמרתי שזאת הסיבה? אמרתי שזה מה שהם והסיבה שככה הגדרנו אותם כי זה מה שהם חח
לא בגלל יענקלה (זה אני מוסיף שהוא הסיבה שהם בכלל עדיין בטופ הספורט הישראלי ואשדוד עם תארים)
- אני נגד אירוח ביד אליהו גם אם זה אומר לשחק בליגה האדריאטית
עשו הרבה טעויות בניהול הפועל
זה הערכים שאני ועוד רבים מאוהדי הפועל מכירים בהם וזה שביתיות לא חולקים מרצון עם היריבה העירונית
זה לגמרי לא חלק מ"ערכי הפועל" של מעל 100 שנות קיום
זה ערכים חדשים שחלק גדול מאוד ונאמן מאוד מרגיש
אפשר כמובן לחלוק על זה וכמובן שאין הצדק היסטורי מעבר לעשורים האחרונים לעניין הזה
הערכים האלה בעיקר נכונים להפועל אוסישקין לא הפועל ת"א
וזה ידוע לכולם שהאולם היחיד שיכול לפוצץ קרע מטורף בקהל זה מעבר ליד אליהו
ועוד עם האגרסיביות כזאת במה שעד לא מזמן היה קבוצת אוהדים
אין יותר דווקא וזדון מזה
אני לא אולטראס ומעולם לא הייתי חלק מהם
היה תקופה שבחרתי לעמוד איתם וגם זה כבר מזמן הפסקתי
אני מדבר בשמי ובאיך שאני רואה וזוכר את הדברים לא בתור דובר האולטראס
- העניין עם שאול כמובן היה כשאלה של אם האולטראס עד כדי כך נוראים ורמי הוא שאול אז אולי היה כדאי כבר להשאר איתו כי מה ההבדל? ניראה שהוא דווקא כן זורם עם מתן רישיון מלא לעופר
הבנתי משהו לא נכון?
- ממש לא האולטראס
האולטראס פלוס אנשים כמוני למשל ואני בטוח שגם כאלה שלא מסכימים איתי
אבל לפי דעתי בלי האולטראס לא היה סיכוי להקים את הפועל אוסישקין (שוב, אני לא נציג של האולטראס)

וואטאבאוטיזם לא עובד עלי
יודע גם להעביר ביקורת על מי שאני תומך ברוב דעותיו

לפחות על המשפט הסיום שלך אפשר להגיע להסכמה
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

עמותת הפועל אוסישקין תא לא סיימה את תפקידה. רחוק מאד מזה!
היא הוקמה בעקבות הטראומה עם איזנברג , והריסת האולם שאיזנברג נתן לו יד.
אחת ממטרות האגודה וכך נוסח בהתחלה, למנוע את המצב שהביא אליו שאול.
הועד המנהל הנוכחי שרובו התפטר, טעה בגדול בהבנת הרצון של חלק הגדול של הציבור, ובניסיון לכפות עמדה שהיא נגד הרוב.
טוב שמרבית חברי הועד, שהובילו את המהלך, התפטרו. כך צריך להיות במינהל תקין. (אין לקחת דוגמה מניהול המדינה בנושא זה).
עכשיו צריך בדחיפות לבחור ועד מנהל חדש.
יש 19% שבבעלות האגודה. תנהלו ותנצלו את זכותכם כבעלים של אחוזי מיעוט.

הועד החדש חייב להתרכז ב:
א. לחזור לניהול האגודה יחד עם עופר ולגבש דפוסים של שיתוף פעולה מכבד ולא לאומתי. נכון יש רק 19% אבל בהנהלת הפועל יושבים רק אנשים שרוצים בטובת הקבוצה . להתמקד בסיוע לקהילה, בנוער ובפעולות שלטובת האגודה.
ב. לוודא עם עופר שלא עושים מהלכים קריטיים (מכירת חלקי בעלות עי עופר לאחרים וכו) ללא תאום עם הועד המנהל.
ג. לוודא שהוא חלק מועדת כספים וביקורת כך שנוכל לבקר פעולות ולהשמיע קולנו כשנראה מהלכים מסוכנים.
ד. להבטיח את עתיד המועדון גם אם הבעלים הראשי (עופר) ירצה לעזוב.
ה. להחזיר רבים וטובים שפרשו מהאגודה בגלל הארועים האחרונים ובגלל העדר מלחמה בביריונות ואלימות שהורידו עלינו אין ספור קנסות. (אבוקות ביד אליהו זה מגניב, אבל מסוכן, עולה בעשרות אלפי שקלים במצטבר, ועלול לעלות באליפות עקב הורדת נקודות.).

אני מקווה שיפסקו הטינופים, העלבונות, הדחקות וכו של עמית לעמית. זה אולי מגניב, ונחמד אבל לא תורם לדבר!

אני לא חבר בעמותה (היתי מראשוני החברים בעבר).
אני תמכתי ותומך מלא במהלך של עופר ומתחבר לחזון שלו. ראיתי בעברי אליפויות ואת הפועל הגדולה של שנות ה60 ואני מקווה שנחזור ונראה את זה גם השנה ובעתיד!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

העמותה (אלעד סקלי) מינה שני חברים זמניים לוועד המנהל:
1. מיכל ברנקין
2. גלעד שמחוני
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

nirgo כתב: 27 דצמבר 2024, 15:25 העמותה (אלעד סקלי) מינה שני חברים זמניים לוועד המנהל:
1. מיכל ברנקין
2. גלעד שמחוני
בעד מי הם?

טוב שדילג על פוליטי
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

תהיי בטוחה שאם סקלי מינה אותם, שהם לא הולכים לתקוע מקלות בגלגלים עכשיו.
משימתם העיקרית כרגע צריכה להיות להרים בחירות מסודרות לועד מנהל חדש.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

nirgo כתב: 27 דצמבר 2024, 15:25 העמותה (אלעד סקלי) מינה שני חברים זמניים לוועד המנהל:
1. מיכל ברנקין
2. גלעד שמחוני
שמחוני הכדורסלן?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

כן, כבר היה בועד המנהל של העמותה
Adam
קיבל.ה  39 לייקים

1. מיכל ברנקין
2. גלעד שמחוני
מעניין מה היו המצעים שלהם בבחירות.
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

Adam כתב: 27 דצמבר 2024, 17:36
1. מיכל ברנקין
2. גלעד שמחוני
ראיתי בטוויטר שיש מי שהאשים את מיכל בזה שהיא סוכנת של ינאי
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רק בשביל לחזור לשמחוני היה כדאי....

רק מי מתפעל עכשיו את הדף של אולטראס עודפים?
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

Mic_red כתב: 27 דצמבר 2024, 17:37
1. מיכל ברנקין
2. גלעד שמחוני
הגיוני וטוב שכך
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

1. מיכל ברנקין
2. גלעד שמחוני
של מיכל https://hapoeluta.org/news?NewsId=34722
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

שמחוני זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לעמותה הזו. בנאדם שמבין עסקים, חכם, מנץ' והגון. מאמין שאל נכנס לענין הזה לא נכנס סתם בשביל להיות דחליל אלא כי ידע שיש לו מה לעשות ולהועיל.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Mic_red כתב: 27 דצמבר 2024, 17:37
1. מיכל ברנקין
2. גלעד שמחוני
גם האשימו אותה שהיא פריווילגית עשירה
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

מילפורד כתב: 27 דצמבר 2024, 16:52 תהיי בטוחה שאם סקלי מינה אותם, שהם לא הולכים לתקוע מקלות בגלגלים עכשיו.
משימתם העיקרית כרגע צריכה להיות להרים בחירות מסודרות לועד מנהל חדש.
היתי מוסיף מטרה, הרגעת הרוחות ומלחמה באלימות בקללות וברצון להזיק (כי זה של עופר).
המבחן הגדול שלהם זה מהערב - לשבת בקהל ולוודא ששומרים על זכות דיבור, ללא אלימות זריקת חפצים למגרש, והפעלת משרוקיות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

אדום ותיק כתב: 25 דצמבר 2024, 18:53 עמותת הפועל אוסישקין תא לא סיימה את תפקידה. רחוק מאד מזה!
היא הוקמה בעקבות הטראומה עם איזנברג , והריסת האולם שאיזנברג נתן לו יד.
אחת ממטרות האגודה וכך נוסח בהתחלה, למנוע את המצב שהביא אליו שאול.
הועד המנהל הנוכחי שרובו התפטר, טעה בגדול בהבנת הרצון של חלק הגדול של הציבור, ובניסיון לכפות עמדה שהיא נגד הרוב.
טוב שמרבית חברי הועד, שהובילו את המהלך, התפטרו. כך צריך להיות במינהל תקין. (אין לקחת דוגמה מניהול המדינה בנושא זה).
עכשיו צריך בדחיפות לבחור ועד מנהל חדש.
יש 19% שבבעלות האגודה. תנהלו ותנצלו את זכותכם כבעלים של אחוזי מיעוט.

הועד החדש חייב להתרכז ב:
א. לחזור לניהול האגודה יחד עם עופר ולגבש דפוסים של שיתוף פעולה מכבד ולא לאומתי. נכון יש רק 19% אבל בהנהלת הפועל יושבים רק אנשים שרוצים בטובת הקבוצה . להתמקד בסיוע לקהילה, בנוער ובפעולות שלטובת האגודה.
ב. לוודא עם עופר שלא עושים מהלכים קריטיים (מכירת חלקי בעלות עי עופר לאחרים וכו) ללא תאום עם הועד המנהל.
ג. לוודא שהוא חלק מועדת כספים וביקורת כך שנוכל לבקר פעולות ולהשמיע קולנו כשנראה מהלכים מסוכנים.
ד. להבטיח את עתיד המועדון גם אם הבעלים הראשי (עופר) ירצה לעזוב.
ה. להחזיר רבים וטובים שפרשו מהאגודה בגלל הארועים האחרונים ובגלל העדר מלחמה בביריונות ואלימות שהורידו עלינו אין ספור קנסות. (אבוקות ביד אליהו זה מגניב, אבל מסוכן, עולה בעשרות אלפי שקלים במצטבר, ועלול לעלות באליפות עקב הורדת נקודות.).

אני מקווה שיפסקו הטינופים, העלבונות, הדחקות וכו של עמית לעמית. זה אולי מגניב, ונחמד אבל לא תורם לדבר!

אני לא חבר בעמותה (היתי מראשוני החברים בעבר).
אני תמכתי ותומך מלא במהלך של עופר ומתחבר לחזון שלו. ראיתי בעברי אליפויות ואת הפועל הגדולה של שנות ה60 ואני מקווה שנחזור ונראה את זה גם השנה ובעתיד!
הוא הולך לנהל את הפועל בדיוק איך שהמדינה מנוהלת (כי הוא חושב על פוליטיקה) אבל טוב שהעמותה מתרפסת ולא עומדת על חוזים שחתומים מולה כי היה מסע דה-לגיטימציה לכל מה שהוא הפועל כבר כמה שנים וקמפיין שלם על אחד הנושאים היחידים שהיו ידועים מראש לטובת ה19% האלה בהסכמי העברת הבעלות

כל מה שכתבת הוא והמיניונים שלו לא יתו לעשות וישמו מקלות בגלגלים ויוודאו שכשהוא עוזב אתה חוזר לתקופה של אחרי אייזנברג (ואיך שזה ניראה עכשיו אפילו עם אייזנברג)

הוא אוהד מכבי ימני קפיטליסט שיכל לבנות קבוצה מטורפת ליבנה
אולי לקחת איזה קבוצה מעוטף עזה או הצפון ולהשקיע בפיריפריה
כל אלה הן אופציות מצויינות להוכיח יכולת ניהולית ולקחת את השם שלך לטופ של הספורט
הרבה יותר מלקחת את הקבוצה השניה בטיבה בהיסטוריה ועם מסורת אוהדים גדולה ושפר אותה קצת (למרות שתוצאות סבירות בינתיים מול הפועל של לפינוי)

הוא הולך לרוץ עם בנט ושקד (אוהדת הפועל) אם לא בבחירות הקרובות לקראת הבחירות הבאות לפי דעתי

על הדרך עוד תבינו את זה כשיהיו עוד כל מיני "אני הולך!"ים שלו

הלוואי ואני טועה ובאמת באה פיית טוב הלב וריססה אותו בכדורים אפקת פיות של טוב לב
רק רוצה לראות אוהדים אדומים שמחים וחס וחלילה לא ליצור קרע בקהל הכי טוב בארץ (הקנאה האחרונה בהפועל) ע"י הפרד ומשול קלאסי של הצד הפוליטי שהוא משתייך אליו
שליחת תגובה