ההצבעה הערב היא על מעבר זמני ליד אליהו.
איך יסתיים ביטל הווטו והערבויות?
אחריות הרוב - הצבעת חירום
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
אל תתפלא אם המתפטרים יגישו מחר ב-06:30 בבוקר עתירה לבית המשפט לביטול ההחלטות בגין שלל תירוצים.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
ההצבעה של עו"ד רונית פתוחה עד 23:00, כל חברי העמותה התומכים, זה הזמן שלכם.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
לא קיבלתי שום דבר למייל.Adam כתב:ההצבעה של עו"ד רונית פתוחה עד 23:00, כל חברי העמותה התומכים, זה הזמן שלכם.
איפה מצביעים?
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... w/viewform
התפרסם בזום שלה בגרסת הוובינר שנפתחה ב-22:00.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
בוצע. תודה רבה.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
כי לא משחררים רשימה של חברי העמותה, ופה הבעיה. ראית במקרה, לא נשלחו שום מייליםAsafasraf כתב:לא קיבלתי שום דבר למייל.Adam כתב:ההצבעה של עו"ד רונית פתוחה עד 23:00, כל חברי העמותה התומכים, זה הזמן שלכם.
איפה מצביעים?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מישהו יודע כמה הצביעו (אפילו לפני וידוא מי באמת חבר עמותה)?
-
- קיבל.ה 218 לייקים
https://www.one.co.il/Article/24-25/2,6 ... tml?ref=hp
תוצאות ההצבעה:
בסיום ההצבעה שנערכה באמצעות שאלון דיגיטלי, הוצגו הנתונים הבאים:
משתתפים שהצהירו כי הם חברי עמותה: מתוך 801 משתתפים, 95% תמכו במעבר להיכל מנורה ו-5% התנגדו.
משתתפים שאומתו כחברי עמותה: מתוך 640 חברים מאומתים, 96% תמכו ו-4% התנגדו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
לצערי הרב, זה לא נתונים מספקים.
חושש שבסופו של דבר , כל ההצבעה הזאת תתברר כפראסה הכי גדולה בסיפור.
חושש שבסופו של דבר , כל ההצבעה הזאת תתברר כפראסה הכי גדולה בסיפור.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אחלה, זה לדעתי היה גם לפני.
מה שיש עכשיו , זה שסקלי לבד בועד, יכול למנות מחליפים זמניים (שוב @הפועל יכול לתקן אותי אם אני מפרש לא נכון את התקנון) עד שיהיו בחירות ומשם להתחיל להתקדם לאן שעופר רוצה.
מה שיש עכשיו , זה שסקלי לבד בועד, יכול למנות מחליפים זמניים (שוב @הפועל יכול לתקן אותי אם אני מפרש לא נכון את התקנון) עד שיהיו בחירות ומשם להתחיל להתקדם לאן שעופר רוצה.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
קטונתי, אני לא עורך דין בתחום. אבל זאת נראית לי הפרשנות.
בכל מקרה כבר עכשיו אפשר להתקדם לאם שעופר רוצה.
האסיפה אתמול חסרת משמעות משפטית לדעתי הצנועה, אני מתקשה להעלות בדעתי איך פארסה שכזאת תיחשב לאסיפה חוקית בצורה כלשהי, ועוד כשמנוהלת ע"י עו"ד שלפני שנייה ייצגה את עופר בתהליך הגישור.
אבל למיטב הבנתי סקלי לא מתכוון לעשות כלום בנושא הוטו וכו', פשוט לתת לעופר להתקדם לאן שרוצה ממילא.
האסיפה אתמול חסרת משמעות משפטית לדעתי הצנועה, אני מתקשה להעלות בדעתי איך פארסה שכזאת תיחשב לאסיפה חוקית בצורה כלשהי, ועוד כשמנוהלת ע"י עו"ד שלפני שנייה ייצגה את עופר בתהליך הגישור.
אבל למיטב הבנתי סקלי לא מתכוון לעשות כלום בנושא הוטו וכו', פשוט לתת לעופר להתקדם לאן שרוצה ממילא.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 195 לייקים
עורכת דין, אוהדת הפועל וחברת עמותה, שייצגה את העמותה בלי סוף בחינם, היום היא מסומנת ״היא של ינאי״הפועל כתב: ↑23 דצמבר 2024, 19:05 קטונתי, אני לא עורך דין בתחום. אבל זאת נראית לי הפרשנות.
מצחיק
-
- קיבל.ה 945 לייקים
אני לא אוהב את זה שמסתמכים על השכונה של אתמול, אפשר תוך יום או יומיים לעשות הצבעה מסודרת, כזאת שמכבדת את המעמד ואת גודל ההחלטה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 195 לייקים
תמיד אפשר לכנס את העמותה מיד… אולי זה ידרבן אותם.. או גם לוותר על זה - כי בפועל זה לא חובה..Giovanni Giorgio כתב: ↑23 דצמבר 2024, 19:16 אני לא אוהב את זה שמסתמכים על השכונה של אתמול, אפשר תוך יום או יומיים לעשות הצבעה מסודרת, כזאת שמכבדת את המעמד ואת גודל ההחלטה
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
כל מה שאמרת לגביה נכון. היא אוהדת הפועלף חברת עמותה וייצגה את העמותה בעבר בלי כסף. אבל היא לא "מסומנת" "היא של ינאי".Mic_red כתב: ↑23 דצמבר 2024, 19:12עורכת דין, אוהדת הפועל וחברת עמותה, שייצגה את העמותה בלי סוף בחינם, היום היא מסומנת ״היא של ינאי״הפועל כתב: ↑23 דצמבר 2024, 19:05 קטונתי, אני לא עורך דין בתחום. אבל זאת נראית לי הפרשנות.
מצחיק
היא לא מסומנת מהסיבה הפשוטה שהיא אכן מייצגת את עופר ינאי.
גם לדעתי הדרך שבה נערכה ה"אסיפה" אתמול לא ממש תתפוס אם הדבר יגיע למבחן של בית המשפט.
אני גם לא יודע מתי ואיך פנו עשרה אחוזים מחברי העמותה להנהלה בדרישה לכנס אסיפה.
לא נראה לי שאלעד לא יעשה כלום. הבנתי שגם שאקו לא התפטר מההנהלה אבל אולי אני טועה.
המצב שבו אין הנהלה מתפקדת לעמותה ממש לא בריא ואני מקווה מאוד שזה לא יגרור מצב בו העמותה מוכרת את יתרת האחוזים שלה לעופר.
לעמותה יש תפקיד חשוב בהפועל תל אביב. אני רק מקווה שההנהלה החדשה שלה תפעל בצורה אחרת מזו שהתפטרה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
שאקו התפטר היום, ככה לפחות לפי הודאתו בטוויטר והודעת ״התודה״ של הקבוצה.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
10% פנו לוועד המנהל לפני 21 יוםרדנקו כתב: ↑23 דצמבר 2024, 19:51כל מה שאמרת לגביה נכון. היא אוהדת הפועלף חברת עמותה וייצגה את העמותה בעבר בלי כסף. אבל היא לא "מסומנת" "היא של ינאי".Mic_red כתב: ↑23 דצמבר 2024, 19:12עורכת דין, אוהדת הפועל וחברת עמותה, שייצגה את העמותה בלי סוף בחינם, היום היא מסומנת ״היא של ינאי״הפועל כתב: ↑23 דצמבר 2024, 19:05 קטונתי, אני לא עורך דין בתחום. אבל זאת נראית לי הפרשנות.
מצחיק
גם לדעתי הדרך שבה נערכה ה"אסיפה" אתמול לא ממש תתפוס אם הדבר יגיע למבחן של בית המשפט.
לא נראה לי שאלעד לא יעשה כלום. הבנתי שגם שאקו לא התפטר מההנהלה אבל אולי אני טועה.
המצב שבו אין הנהלה מתפקדת לעמותה ממש לא בריא ואני מקווה מאוד שזה לא יגרור מצב בו העמותה מוכרת את יתרת האחוזים שלה לעופר.
לעמותה יש תפקיד חשוב בהפועל תל אביב. אני רק מקווה שההנהלה החדשה שלה תפעל בצורה אחרת מזו שהתפטרה.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
מכירת שאר האחוזים לעופר נשמע לי דווקא פתרון טוב לכל הצדדים המעורבים בשלב הזה.רדנקו כתב: ↑23 דצמבר 2024, 19:51כל מה שאמרת לגביה נכון. היא אוהדת הפועלף חברת עמותה וייצגה את העמותה בעבר בלי כסף. אבל היא לא "מסומנת" "היא של ינאי".Mic_red כתב: ↑23 דצמבר 2024, 19:12עורכת דין, אוהדת הפועל וחברת עמותה, שייצגה את העמותה בלי סוף בחינם, היום היא מסומנת ״היא של ינאי״הפועל כתב: ↑23 דצמבר 2024, 19:05 קטונתי, אני לא עורך דין בתחום. אבל זאת נראית לי הפרשנות.
מצחיק
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!