רמי אמר שעופר שהוא בעצמו הביא לקבוצה היתה טעות.הלך המומנטום כתב:במשחק של מי ממצמץ ראשון ברור לשני הצדדים שפרידה היא מכה אנושה לכולם, במיוחד לרמי.
בחייאת תמצאו פתרון
פרידה ממנו תהיה המטרה היחידה שלו.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
רמי אמר שעופר שהוא בעצמו הביא לקבוצה היתה טעות.הלך המומנטום כתב:במשחק של מי ממצמץ ראשון ברור לשני הצדדים שפרידה היא מכה אנושה לכולם, במיוחד לרמי.
בחייאת תמצאו פתרון
מה אני אגיד.. מה שעובד לך.El dudernio כתב: ↑21 דצמבר 2024, 22:55כן זה מה שמפריע לי...רווי כתב: ↑21 דצמבר 2024, 22:53אה זה מפריע לך ? זה פוליטיקה? פאקינג אשכול שלם איזה דפוק מנסה בכל כוחו לקבוע שהפועל זה שמאל ו וכולם אןמרים לו שלא וזה מה מפריע לך?El dudernio כתב: ↑21 דצמבר 2024, 22:50
כי זאת פוליטיקה מסריחה שאשמח שלא תיכנס לקבוצה שלי
אפשר להשוות את זה לליכוד, לבן גביר לבנט ולכל מי שתרצה.
כולנו על הקצה בכל מקרה ואם מישהו חושב שזה ראוי לעקוץ כאן פוליטית אנשים בסיטואציה הקיימת אז שיעבור להשתק מרצון עד יעבור זעם.
הם יכולים לנהל את הפועל עודפיםCharlie כתב: ↑21 דצמבר 2024, 22:42הסיפור של העמותה לא גמור.Giovanni Giorgio כתב:השליטה של העמותה היא אופטית
אולי אני לא קורא את המפה נכון, אבל בעל המאה הוא בעל הדעה
העמותה, בטח אחרי הפארסה הזאת, תלך ותיעלם ולא תהייה בעלת השפעה
הם נאחזים בקרנות המזבח, זה קשה וזה מכוער אבל הם בסוף ישחררו, איך אני ככ בטוח בזה? כי אנחנו פאקינג ממנים אותם! ולכן הם ישחררו בעל כורחם
כבר עכשיו זאת הייתה שירת הברבור, התעקשות לא מוסברת ולא מייצגת על אולם
הסיפור של העמותה גמור, השאלה אם הסיפור גם של עופר גמור
הוא רק מתחיל
עופר ילך ומי לדעתך ינהל את הפועל?
Sent from my iPhone using Tapatalk
איזה אנושה ואיזה נעלייםהלך המומנטום כתב:במשחק של מי ממצמץ ראשון ברור לשני הצדדים שפרידה היא מכה אנושה לכולם, במיוחד לרמי.
בחייאת תמצאו פתרון
אם הייתי ינאי הייתי לא משאירה כלום לרמי… הסכם מבוטלCharlie כתב: ↑21 דצמבר 2024, 23:12איזה אנושה ואיזה נעלייםהלך המומנטום כתב:במשחק של מי ממצמץ ראשון ברור לשני הצדדים שפרידה היא מכה אנושה לכולם, במיוחד לרמי.
בחייאת תמצאו פתרון
עופר ימשיך בחייו ואם החיידק של הכדורסל עדיין יפעם אצלו הוא תמיד יוכל לקחת את חולון.
ורמי? נפטר מעופר ינאי וקיבל בחזרה את הקבוצה שלו אחרי שעופר כיסה את כל החובות ואפילו מחוייב ל-5-6 מיליון שקל בשנה ל-3 השנים הקרובות + כסף בקופה מעסקת הרכישה. זה יאפשר לרמי וחבריו לנהל את הפועל עם תקציב שיבטיח הישארות בליגה לפחות עד סוף העשור.
תשובה כל כך מטומטמת
סלח לי אבל זאת טמינת ראש בחול.למה לא בעצם כתב: ↑21 דצמבר 2024, 22:51הבעיה הגדולה שלרוב חברי העמותה לא היה מושג כמה הבחירות האלה אקוטיות. הועד שנבחר לא דיבר מילה ולא חצי מילה על העניין מול עופר. היה מובא לידיעתנו, יתכן והם לא היו נבחרים.
לא על זה היו הבחירות.בני12 כתב:סלח לי אבל זאת טמינת ראש בחול.למה לא בעצם כתב: ↑21 דצמבר 2024, 22:51הבעיה הגדולה שלרוב חברי העמותה לא היה מושג כמה הבחירות האלה אקוטיות. הועד שנבחר לא דיבר מילה ולא חצי מילה על העניין מול עופר. היה מובא לידיעתנו, יתכן והם לא היו נבחרים.
זה היה ברור שעל זה הבחירות
ינאי נראה כבוי במשחק.Mic_red כתב:אם לא יהיו הסכמות הלילה (ולא יהיו), ינאי יעזוב מחר
לפי וואן
גל השחרורים יתחיל
אות קין?Niro כתב:לא יודע, אני לא שותף לפאניקה שעופר יעזוב היום בלילה.
לטעמי די ברור שעופר משחק צ'יקן, לדעתי גם די ברור שרמי לא רוצה את האות קין שתדבוק בו אם עופר יעזוב ויפרק פה את הכל.
אמת לאמיתההלוטוס הלבן כתב:שמגיע משקיע בסדר גודל של ינאי צריך להיות ברור : הוא לא מחפש שותפים לדרך או יועצים לפני קבלת החלטות. זה הכסף שלו ובא מהמקום של money talks
אם עבור אוהדי הפועל תא זה לא מתאים, יש להם כלים לסיים כבר עכשיו.
אם רוצים אותו בקבוצה (קשה לדעת לכמה זמן הוא מגיע) אז צריך לתת לו חופש פעולה מוחלט. בלי קשקושים.
זה נראה אבוד מראש ולפי ההתנהלות של מנהל העמותה היום במשחק- זה מחדד את זה
לא ישנה הרבה.
אולי תנסה לדבר לליבם עם אלה שבחרת בהם ותסביר להם את המשמעות למועדון מעבר המאבקים הפוליטיים שלהם על חשבון כולנו.
אז הסיפור שעד 8 על רמי להביא הסכם חתום כנראה נכון.Giovanni Giorgio כתב:
רמי יודע מה הקהל רוצה. זה לא מעניין אותו.רק הפועל כתב:מה המספר צריך לפוצץ את רמי בהודעות אין לאף אחד ?
וואו איזה דיקטטור הוא מתגלה.Charlie כתב:רמי יודע מה הקהל רוצה. זה לא מעניין אותו.רק הפועל כתב:מה המספר צריך לפוצץ את רמי בהודעות אין לאף אחד ?
כמו פוליטיקאי שמשתין על העם לצרכיו האישיים כך גם רמי כהן, המיץ של הזבל.
לא יקרההלך המומנטום כתב:אם שני הצדדים רוצים להמשיך, ההחלטה צריכה להיות:
הצבעה ליד אליהו עד סוף השנה האזרחית.
במידה והתשובה חיובית הפועל מקבלת מנדט לשחק עם לפרק זמן של 3.5-4.5 שנים עד שהאולם יהיה מוכן.
בזמן הזה עופר צריך לעמוד ביעדים מסוימים על פי לוח זמנים שנקבע וכל חריגה משמעותית תגרום לאיבוד המנדט.
לא כלכך מסובך
כןר.ש כתב:ברצינות, הוא הסביר כבר למה הוא כל כך לא מרוצה מפסק הבורר?