איטודיס
-
- קיבל.ה 24 לייקים
הבעייה שלנו היא חוסר בהיררכיה ומנהיגות
גייקובן חידד את זה בראיון לא ממזמן.
התפקיד של איטודיס סופר מאתגר, להפוך את שלל יצרני נקודות לקבוצה , ולא לחיות מבליצים וכשלא הולך כל אחד מנסה להציל את המולדת ומאבדים את הראש.
מאוד לא פשוט בהרכב השחקנים הנוכחי
גייקובן חידד את זה בראיון לא ממזמן.
התפקיד של איטודיס סופר מאתגר, להפוך את שלל יצרני נקודות לקבוצה , ולא לחיות מבליצים וכשלא הולך כל אחד מנסה להציל את המולדת ומאבדים את הראש.
מאוד לא פשוט בהרכב השחקנים הנוכחי
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אפשר היה סוף סוף לראות גישה של make the big man happy.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
הדגשת יפה (7even כתב: ↑16 דצמבר 2024, 09:22 הייתי רושם גם אם היה נגמר 15 הפרש:
- נהנתי לראות את הפועל מפעילה את הגבוהים שלה כמו שצריך לראשונה מזה הרבה זמן.
- נהנתי גם לראות שכמעט שום זריקה מ-3 לא היתה קשה.
- והכי נהנתי לראות שאם יש זריקה טובה, מוותרים עליה עבור זריקה יותר טובה, וגם עליה מוותרים עבור הכי טובה.
תמשיכו לקרוע את התחת באימונים, ואז בקרבות יהיה יותר קל.

אני חושב שהמפתח לכל זאת ה "הגנת רצח" שגמרה את נס ציונה אחרי כ 5-7 דקות. אם נצליח במשחקים הבאים לבוא עם הגנת רצח כזאת ננצח כל קבוצה. אולי לא ב 36 הפרש אבל ננצח.
מרגישים גם את העבודה עם מוטלי (אכן השחקן החשוב ביותר בסגל) להורדת חלודה וחזרה לכושר שמצפים ממנו.
הפרויקט הבא שלו - קבוקלו!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
תודהאדום ותיק כתב: ↑16 דצמבר 2024, 09:54הדגשת יפה (7even כתב: ↑16 דצמבר 2024, 09:22 הייתי רושם גם אם היה נגמר 15 הפרש:
- נהנתי לראות את הפועל מפעילה את הגבוהים שלה כמו שצריך לראשונה מזה הרבה זמן.
- נהנתי גם לראות שכמעט שום זריקה מ-3 לא היתה קשה.
- והכי נהנתי לראות שאם יש זריקה טובה, מוותרים עליה עבור זריקה יותר טובה, וגם עליה מוותרים עבור הכי טובה.
תמשיכו לקרוע את התחת באימונים, ואז בקרבות יהיה יותר קל.) את השינויים המהותיים שראו היום יחסית למשחקים האחרונים, והתמקדת בהיבט ההתקפי.
אני חושב שהמפתח לכל זאת ה "הגנת רצח" שגמרה את נס ציונה אחרי כ 5-7 דקות. אם נצליח במשחקים הבאים לבוא עם הגנת רצח כזאת ננצח כל קבוצה. אולי לא ב 36 הפרש אבל ננצח.
מרגישים גם את העבודה עם מוטלי (אכן השחקן החשוב ביותר בסגל) להורדת חלודה וחזרה לכושר שמצפים ממנו.
הפרויקט הבא שלו - קבוקלו!

לגבי מוטלי - מוטלי טוב ובכושר(לטעמי גם בברלי) הוא ההבדל בין עונה של כישלון לעונה של הצלחה בכמה מפעלים.
הפועל לא יכולה להסתמך יותר על דקות של תומר גינת ב-4 עם כל האהבה, במשחקים מול קבוצות שוות או טובות מהפועל.
או קאבוקלו או בינגהאם. מעבדת הניסויים הזו עם תומר גינת ב-4 אני מקווה שמובן לכולם ובעיקר לאיטודיס שנכשלה כישלון חרוץ שעלה לנו כבר בכמה וכמה תארים בשנים האחרונות.
מי שיקרע ת'תחת באימונים שישחק.
יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אני דרך אגב לא חושב ששמרנו כזו הגנת רצח בתחילת המשחק.
שמרנו טוב וגם חטפנו אבל לא פחות מזה מדובר בכך שנס ציונה החטיאו זריקות פנויות.
אחר כך זה כבר היה משחק יותר קל.
שמרנו טוב וגם חטפנו אבל לא פחות מזה מדובר בכך שנס ציונה החטיאו זריקות פנויות.
אחר כך זה כבר היה משחק יותר קל.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
ההחטאות שלהם באו כשכבר היה הפרש דו ספרתי והיה ניכר שהפועל קצת הורידו את הרגל מהגז מצד אחד ומהצד השני שהם נכנסו ללחץ מהסיטואציה (היה כבר איזה 13-1).
-
- קיבל.ה 753 לייקים
בדיוק כמו נגד הליטאים.
כשהורדנו לחץ הגנתי התחלנו לחטוף שלשות ולא הצלחנו לבנות מחדש מומנטום הגנתי.
צריך לחץ הגנתי אינטנסיבי . כך משחקות רוב קבוצות יורוליג. לא כמאמץ חד פעמי.
איטודיס ילמד שהגנה אגרסיבית לא הולכת עם תומר... לצערי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
חצי שני הזייתי.
די עם הסמול בול, יש מלא גבוהים, די.
די עם תומר.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
די עם הסמול בול, יש מלא גבוהים, די.
די עם תומר.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
בהתחלה חשבתי שהוא עוד בשלב של הניסויי וטעיה
אבל נראה שניהול הסגל וחילופים, אכן מגיעים מאותה מחברת שדדאס משתמש בה
אבל נראה שניהול הסגל וחילופים, אכן מגיעים מאותה מחברת שדדאס משתמש בה
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
מה פשר המחיקה של בינגאהם ובלייזר?
למה שחקנים לא משחקים בהתאם ליכולת שלהם - מעלים את פלטין חצי שני למרות דקות טובות, מבריג את תומר לפרקט למרות שהוא היה נזק בכל רגע על המגרש? איך יוצאים מטיים אאוט להתקפה מכריעה לבידוד בלי שום יתרון של ים מדר כשבלייקני לידו? למה אנחנו משחקים נמוך כל כך כל הזמן? למה מאפשרים לחילופים אוטומטיים בהגנה להמשיך כל הזמן? למה זה עדיין לא נראה כמו כדורסל? יש קללה על המועדון איטודיס מגיע ומזכיר ימים רעים של פרנקו ודדאס
למה שחקנים לא משחקים בהתאם ליכולת שלהם - מעלים את פלטין חצי שני למרות דקות טובות, מבריג את תומר לפרקט למרות שהוא היה נזק בכל רגע על המגרש? איך יוצאים מטיים אאוט להתקפה מכריעה לבידוד בלי שום יתרון של ים מדר כשבלייקני לידו? למה אנחנו משחקים נמוך כל כך כל הזמן? למה מאפשרים לחילופים אוטומטיים בהגנה להמשיך כל הזמן? למה זה עדיין לא נראה כמו כדורסל? יש קללה על המועדון איטודיס מגיע ומזכיר ימים רעים של פרנקו ודדאס
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
אם בינגהם לא פצוע זה הזוי
גינת במשחק מחריד, דופקים עליו שלשות ולוקחים אותו לטיול לסל פעם אחר פעם
ובאמת שאם לא בינגהם אז לפחות בלייזר,לא מובן
לגבי מדר, יש לו ידי מרגרינה וזה ידוע שהוא מאבד מלא
2 דקות לסוף מובילים 10 תן לרגלנד להוריד שעון וסיים עם זה
גינת במשחק מחריד, דופקים עליו שלשות ולוקחים אותו לטיול לסל פעם אחר פעם
ובאמת שאם לא בינגהם אז לפחות בלייזר,לא מובן
לגבי מדר, יש לו ידי מרגרינה וזה ידוע שהוא מאבד מלא
2 דקות לסוף מובילים 10 תן לרגלנד להוריד שעון וסיים עם זה
מאכזב. רוטציות מוזרות וללא היגיון, לא משנה כמה חדש אתה למערכת
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הוא מאכזב מאוד עד עכשיו , היה משחק אחד טוב נגד בדאלונה (להחשיב את נסצי קשה כי קבוצה חלשה ) מעבר לזה בכל שאר המשחקים לא נראינו מספיק טוב , גם לדדאס היו משחקים טובים נגד גראן קנריה אנחנו חייבים לראות שינויי משמעותי בקרוב אחרת אכלנו אותה
-
- קיבל.ה 190 לייקים
בלוף.. אמנם גם אני די התלהבתי מההגעה שלו אבל עכשיו אפשר להבין שאין בו שום דבר יוצא דופן. אלוף יורוליג פעמיים עם תקציב עתק שקיבל בצסקא, כל מאמן בינוני כנראה היה לוקח יורוליג עם התקציב שקיבל. אחר כך נכשל בנבחרת יוון ופנרבחצה. סתם בזבוז של כסף..
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
סבלנות!!! תנו לאיש לעבוד.
עם כל זה שאני ממש לא מתלהב מכל מהלכים שלו, קצת ריספקט למאמן בסדר גודל שלא היה פה מעולם.
ממש לא כל מאמן היה לוקח את היורוליג עם התקציב הזה, חסרים מקרים שבהם היו קבוצות עם סגלים מטורפים שנכשלו?
ומי שחושב שנרוץ חזק עונה שלמה ונפרק כל מה שזז לאורך 9 חודשים צפוי להתאכזב.
עם כל זה שאני ממש לא מתלהב מכל מהלכים שלו, קצת ריספקט למאמן בסדר גודל שלא היה פה מעולם.
ממש לא כל מאמן היה לוקח את היורוליג עם התקציב הזה, חסרים מקרים שבהם היו קבוצות עם סגלים מטורפים שנכשלו?
ומי שחושב שנרוץ חזק עונה שלמה ונפרק כל מה שזז לאורך 9 חודשים צפוי להתאכזב.
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
שמע כל תגובה שלךlior777 כתב:בלוף.. אמנם גם אני די התלהבתי מההגעה שלו אבל עכשיו אפשר להבין שאין בו שום דבר יוצא דופן. אלוף יורוליג פעמיים עם תקציב עתק שקיבל בצסקא, כל מאמן בינוני כנראה היה לוקח יורוליג עם התקציב שקיבל. אחר כך נכשל בנבחרת יוון ופנרבחצה. סתם בזבוז של כסף..
שוברת שיאים.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
עדיין לא פיצח את השיטה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 632 לייקים
אחי אתה ממש מגזים
הוא לא בנה את הקבוצה, הגיע באמצע העונה (לראשונה בקריירה), היו ויש בעיות עם סגל השחקנים (מונטלי, בב, ברונו), יש לחץ אסטרונומי בגלל ההפסדים…קיצר בכל זאת אלוף אירופה פעמיים, אל תזלזל בו ככה
יכול להיות שהשיפוט באירופה לטובתנו גם בזכות איטודיס, כמו שינאי אמר בהתחלה.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
כל זה לא ישנה אם העונה תסתיים בלי כלום זה כשלון גדול שלו ובאמת כדאי שזה יראה טוב יותר בהקדםshaolin232 כתב: ↑19 דצמבר 2024, 01:25אחי אתה ממש מגזים
הוא לא בנה את הקבוצה, הגיע באמצע העונה (לראשונה בקריירה), היו ויש בעיות עם סגל השחקנים (מונטלי, בב, ברונו), יש לחץ אסטרונומי בגלל ההפסדים…קיצר בכל זאת אלוף אירופה פעמיים, אל תזלזל בו ככה
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
זה נכון.
ועצוב...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
יש לו עכשיו שבועיים בלי טיסות להתאמן ולנסות לשנות דברים כדי שהקבוצה תתחיל לשחק קצת יותר כדורסל.
לא הרבה זמן אבל יותר טוב מכלום.
לא הרבה זמן אבל יותר טוב מכלום.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
זה מאמן עם אחוזי ההצלחה הכי טובים ביורוליג, על מה אתה מדבר בכלל?
הוא לא בנה את הקבוצה והגיע לפה לפני פחות מחודש, שחרר.
-
- קיבל.ה 490 לייקים
אחרי המשחק בשבת הוא מקבל שבוע אימונים נקי.
מעניין אם נראה שינוי אחרי השבוע הזה.
יש משחק ביום רביעי נגד ר"גאוהד כורסא כתב: ↑19 דצמבר 2024, 13:04 אחרי המשחק בשבת הוא מקבל שבוע אימונים נקי.
-
- קיבל.ה 190 לייקים
את רוב הקריירה שלו העביר בצסקא שנתנו לו צ'ק פתוח, תקציב עתק הכי גבוה ביורוליג.. גדולה של מאמן זה לקחת אוסף שחקנים בינוניים ולהפוך אותם לקבוצה איכותית, לא ראינו את זה ממנו בינתיים לאורך הקריירה. אבל עזוב, נדבר עונה הבאה.. נקווה שאני טועה לגביו.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
עדיין אם הוא זכה ביורוליג מניח שהוא צריך להיות מאמן טוב לא ? סבבה ברור שכשיש לך שחקני על זה עוזר אבל עדיין
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אם תתחילו למצוא חסרונות באיטודיס, אצל מי לא תמצאו?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 270 לייקים
אז גם פפ גווארדיולה בלוף? במידה ואיטודיס היה ממונה למאמן ריאל במקום מתאו היו מרימים גבה באירופה? למונאקו אחרי שסשה אובראדוביץ' פוטר? לדעתי לא ואם היינו בפורום ריאל מדריד אולי היה אפשר לדבר עם איטודיס בלוף אוו לאlior777 כתב: ↑19 דצמבר 2024, 14:25את רוב הקריירה שלו העביר בצסקא שנתנו לו צ'ק פתוח, תקציב עתק הכי גבוה ביורוליג.. גדולה של מאמן זה לקחת אוסף שחקנים בינוניים ולהפוך אותם לקבוצה איכותית, לא ראינו את זה ממנו בינתיים לאורך הקריירה. אבל עזוב, נדבר עונה הבאה.. נקווה שאני טועה לגביו.
צריך לדעת את מקומנו ומאמן כזה לא היה מסתכל לכיוון שלנו עד לפני כמה חודשים.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
ההטרלות בשדים חייבות להיפסק נו.
אולי זה למטרת טראפיק כל זה, לוידע...
אולי זה למטרת טראפיק כל זה, לוידע...
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אחוזי ההצלחה הכי טובים בירווליג אני אומר לך ב-300 משחקים.lior777 כתב: ↑19 דצמבר 2024, 14:25את רוב הקריירה שלו העביר בצסקא שנתנו לו צ'ק פתוח, תקציב עתק הכי גבוה ביורוליג.. גדולה של מאמן זה לקחת אוסף שחקנים בינוניים ולהפוך אותם לקבוצה איכותית, לא ראינו את זה ממנו בינתיים לאורך הקריירה. אבל עזוב, נדבר עונה הבאה.. נקווה שאני טועה לגביו.
https://basketnews.com/news-206496-winn ... -race.html
תמשיך לבלבל את הביצים.
בוא נסכם שמגיעה לו 100 ימי חסד לפני שקוטלים אותו .
אני לא חש רגשות עצב במקרה הנוכחי, כמו שאני לא חש אותן כשהקהל הביתי שלנו משפיע על השיפוט לטובתנו.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הייתי היום באימון
איטודיס עוצר את האימון כל שתי דקות , מסביר לשחקנים דברים , אנרגיה טובה , השחקנים מקשיבים לו .
נראה איש מקצוע מעולה
איטודיס עוצר את האימון כל שתי דקות , מסביר לשחקנים דברים , אנרגיה טובה , השחקנים מקשיבים לו .
נראה איש מקצוע מעולה
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
איזה כיף!!!! מקווה שנפרדת יפה מהמסבירן עם האנרגיות הטובות והשחקנים קשובים לו כי זה האימון האחרון שלו. בראשון כבר החבר'ה שך מהעמותה יעבירו אימונים.
OMG עווופררר
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
ו...נגמרRed roy כתב:הייתי היום באימון
נראה איש מקצוע מעולה
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 195 לייקים