סגל לעונה הבאה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
הוקיץ'
קיבל.ה  5885 לייקים

להערכתי הוא יבחר איפשהו בסוף הסיבוב השני ויעביר כמה שנים טובות על התפר שבין ה-NBA לג'י ליג.
אם הוא יהיה מספיק טוב הוא יקבל חוזה, אם לא הוא יגיע לאירופה. בכל מקרה הוא לא שם ריאלי לשנים הקרובות.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

תומר גבעתי, ישראל היום
ימלא את מקומו של בברלי: הפועל תל אביב בוחנת חיזוק זמני של גארד
ל"ישראל היום" נודע: במועדון שוקלים להחתים שחקן בעקבות הפציעה של הכוכב • בנוסף, יתקיים אירוע חגיגי וטקס פרידה רשמי מהיכל קבוצת שלמה

הפועל תל אביב תעלה הערב (רביעי) לפרקט בליטא ותתארח אצל וולבס המקומית למשחק חשוב במסגרת המחזור ה-11 ביורוקאפ. המשחק יהיה הראשון של האדומים ללא כוכב הקבוצה פטריק בברלי. הגארד צפוי להיעדר כשישה שבועות, אחרי שאובחן עם קרע בשריר הארבע ראשי.
ל״ישראל היום״ נודע כי במועדון שוקלים בימים אלה לחזק את הקבוצה בגארד נוסף שימלא למעשה את מקומו של בברלי באופן זמני, ובוחנים את השוק והאפשרויות שעומדות לפניהם, כאשר החלטה סופית בנושא עדיין לא התקבלה.
במקביל, במועדון ממשיכים בהכנות לקראת המעבר המסתמן להיכל מנורה מבטחים שצפוי להיערך בחודש הבא. ל״ישראל היום״ נודע כי על אף העובדה שהאדומים החליפו ביתיות, ועל כן חניכיו של דימטריוס איטודיס לא צפויים לשוב ולשחק עוד בהיכל קבוצת שלמה לפני המעבר, במועדון צפויים לערוך טקס פרידה ולקיים אירוע חגיגי לקראת המעבר שיסכם עשור באולם עבור הקבוצה. במועדון בוחנים בימים אלה את האפשרויות, והחלטה סופית על מהות האירוע תתקבל בקרוב.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

יהיה משעשע משהו אם נביא את סייבן לי כמחליף…
אבל מעבר לזה שזה יהיה משעשע אין לי איזה input משמעותי בנושא.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

לא מבין מה צריך להביא מחליף לחודש וחצי כשיש כמה וכמה שחקנים שיכולים לתת עבודה בקו האחורי מצד שני מעכשיו עושים מה איטודיס רוצה

ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

חייבים להביא מחליף תותח ולשקול להביא גם מחליף למחליף אם הוא במקרה יפצע ויחסיר משחק
עמדת הגארדים שלנו סבל ממחסור מאוד חמור בשחקנים והמעט שיש פשוט נופלים מהרגליים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

גביזון כתב: 11 דצמבר 2024, 16:13 לא מבין מה צריך להביא מחליף לחודש וחצי כשיש כמה וכמה שחקנים שיכולים לתת עבודה בקו האחורי מצד שני מעכשיו עושים מה איטודיס רוצה

אם החליטו שלא מחזיקים מרגלנד והוא שחקן ל5 דקות באירופה וזהו אז מעשה דרך ארץ זה לשחרר אותו מיד כשיביאו עוד רכז
רק הפועל
קיבל.ה  2383 לייקים

טעות עצומה לשחרר את רגלנד , עצומה
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

אולי רוצים לשחרר את רנגלד ויעקב ששוב לא בסגל לאירופה ולהביא רכז זר?
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

רק הפועל כתב: 11 דצמבר 2024, 17:29 טעות עצומה לשחרר את רגלנד , עצומה
נכון, צריך לשתף אותו יותר, גם בארץ.
אבל במידה ולא עושים את זה, במידה והרצון הוא להשתמש בו ל-5 דקות באירופה ולא יותר, אין סיבה להחזיק אותו ולא להביא במקום שחקן שישמש אותנו יותר.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

רגלנד היום הראה שהוא זר רגיל במונחים של הארץ כמו שאמרתי מתחילת העונה , מושך את הזמן ואוכל את השעון כל התקפה.
לא לרשום אותו לליגה ולמצוא לו מחליף .

להחליף את איש ווינרייט שהגוף הגדול שלו לא תורם כלום , חכם? שיוציא 720 בפסיכומטרי , זר של 100 אלף דולר .

בלייקני אסור לראות מגרש אם הוא ממשיך רק לזרוק .
קבוקלו לשחרר
בברלי אם בוכה ומתגעגע ללכת הביתה שילך .

צריך רכז ושחקן 3,4 - אליפות זה חודש אינטנסיבי בפלייאוף עם 2 זרים לחיזוק הכל אפשרי .
היורוקאפ מת
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

נשבר לי הלב כמה ציפיות היה בהתחלה כנראה בנו פה עגלקטיקוס, אוברייטד בטירוף, כל שחקן שילמו לו פי 2 אפילו 3 מעל השווי האמיתי שלו, כנראה שלא נראה תואר העונה ואולי אפילו העונה תגמר מוקדם הכי נשבר לי הלב על עופר שהשקיע כל כך הרבה מכיסו הפרטי
רק הפועל
קיבל.ה  2383 לייקים

Adom_Adom כתב: 11 דצמבר 2024, 20:56 נשבר לי הלב כמה ציפיות היה בהתחלה כנראה בנו פה עגלקטיקוס, אוברייטד בטירוף, כל שחקן שילמו לו פי 2 אפילו 3 מעל השווי האמיתי שלו, כנראה שלא נראה תואר העונה ואולי אפילו העונה תגמר מוקדם הכי נשבר לי הלב על עופר שהשקיע כל כך הרבה מכיסו הפרטי
עדיין אפשר לגנוב גביע , ככה אני מאמין לפחות
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

IsraelM כתב: 11 דצמבר 2024, 20:52 רגלנד היום הראה שהוא זר רגיל במונחים של הארץ כמו שאמרתי מתחילת העונה , מושך את הזמן ואוכל את השעון כל התקפה.

להחליף את איש ווינרייט שהגוף הגדול שלו לא תורם כלום , חכם? שיוציא 720 בפסיכומטרי , זר של 100 אלף דולר .

קבוקלו לשחרר

צריך רכז ושחקן 3,4 - אליפות זה חודש אינטנסיבי בפלייאוף עם 2 זרים לחיזוק הכל אפשרי .
היורוקאפ מת
מהתחלה לא הבנתי את הרעש סביב רגלנד.
אוקיי שחקן טוב אבל זה לא איזה זר וואו שאתה אומר איך הוא הגיע לפה.
בסדר הגיע אלינו מפרישטרי כן? מי ישמע היה שחקן חמישייה באולימפיאקוס.

בלייקני וקבוקלו לדעתי אפשר לשחרר.
בלייקני מרגיז אפילו יותר כי זה שחקן שמראש אומר אני מקבל כדור אני זורק.
קבוקלו מאכזב רק מקצועית. אותו דבר איש ויינרייט.

לא חושב שכבר יש מה לעשות עם הסגל הזה. לא יעזור עכשיו להחליף 3-4 זרים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

הקבוצה הזאת לא משתפרת. כבר ציפיתי בשלב הזה לראות איזשהו שינוי לטובה עם איטודיס, אבל זה לא קורה.

בסוף במאני טיים ההרכב שלנו מורכב מ4 ישראלים - בלייזר, תומר, מדר וטימור... מביך.

יש לנו 3 גבוהים משמעותיים, לא מצליח להבין את האנטי של לשחק עם 2 מהם ביחד.

מניח שכשמוטלי יכנס לכושר זה יראה יותר טוב, אבל קשה להתעלם מהשאלה: מה התקרה האמיתית של הקבוצה הזאת והאם וכמה היא נמוכה ממה שציפינו לו.
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

feigenbaum99 כתב: 11 דצמבר 2024, 21:04 הקבוצה הזאת לא משתפרת. כבר ציפיתי בשלב הזה לראות איזשהו שינוי לטובה עם איטודיס, אבל זה לא קורה.

בסוף במאני טיים ההרכב שלנו מורכב מ4 ישראלים - בלייזר, תומר, מדר וטימור... מביך.

יש לנו 3 גבוהים משמעותיים, לא מצליח להבין את האנטי של לשחק עם 2 מהם ביחד.

מניח שכשמוטלי יכנס לכושר זה יראה יותר טוב, אבל קשה להתעלם מהשאלה: מה התקרה האמיתית של הקבוצה הזאת והאם וכמה היא נמוכה ממה שציפינו לו.
שום 3 דומיננטים . מוטלי לא בכושר כמו שראית עכשיו במו עינייך , קבוקלו פלופ !!!
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

טכנית לארז כתב: 11 דצמבר 2024, 21:00
IsraelM כתב: 11 דצמבר 2024, 20:52 רגלנד היום הראה שהוא זר רגיל במונחים של הארץ כמו שאמרתי מתחילת העונה , מושך את הזמן ואוכל את השעון כל התקפה.

קבוקלו לשחרר

היורוקאפ מת
מהתחלה לא הבנתי את הרעש סביב רגלנד.
אוקיי שחקן טוב אבל זה לא איזה זר וואו שאתה אומר איך הוא הגיע לפה.
בסדר הגיע אלינו מפרישטרי כן? מי ישמע היה שחקן חמישייה באולימפיאקוס.

בלייקני וקבוקלו לדעתי אפשר לשחרר.
בלייקני מרגיז אפילו יותר כי זה שחקן שמראש אומר אני מקבל כדור אני זורק.
קבוקלו מאכזב רק מקצועית. אותו דבר איש ויינרייט.

לא חושב שכבר יש מה לעשות עם הסגל הזה. לא יעזור עכשיו להחליף 3-4 זרים.
הפועל הייתה פח אביב קודם והגיע עד משחק האליפות סה״כ בזכות החתמה של טיילר האניס.
יש בקבוצה דברים טובים , מדר מצוין , פוסטר טוב , מוטלי עוד חודש יהיה טוב , הישראלים פחות או יותר נותנים תפוקה כלשהי .
מחליף לאיש ורכז ואולי בפסח תיהיה קבוצה מאומנת ואחרת
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

הלוואי, אבל מרגיש לי שהקרקס הזה כבר מושרש מדי.
יש לך הרבה זבל להיפטר ממנו והבלגאן בקבוצה לא עוצר לרגע.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

טכנית לארז כתב: 11 דצמבר 2024, 21:17 יש לך הרבה זבל להיפטר ממנו
חמד של בחור אתה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

קבוקלו לשחרר

היורוקאפ מת
תרשה לי לתרגם אותך למציאותית
נוותר פה על זרים של 10 מיליון שקל בערך ( נראה כמה נחסוך מזה עי קבוצות אחרות ) ונביא אחרים במי יודע כמה כסף.
כל זה בשביל למרות שבשנה הבאה אי אפשר לשלם לאף אחד מהם וחייבים לחתוך את התקציב ב 20-30% במקרה כי אופטמי.
אנשים לא מבינים שדבר שהכי חשוב זה לקחת את היורקאפ ולקבל כרטיס ליורוליג
עם חוקי הפיירפלי החדשים כבר לא נוכל לבנות קבוצות כאלה גם אם עופר מאוד ירצה
* אנחנו צפויים לקבל את העונש על השנתיים האחרונות כנ' בשנה הבאה אבל עד עכשיו העונשים היו קלים יחסית
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

ההוא מפעם כתב: 11 דצמבר 2024, 22:10

קבוקלו לשחרר

היורוקאפ מת
נוותר פה על זרים של 10 מיליון שקל בערך ( נראה כמה נחסוך מזה עי קבוצות אחרות ) ונביא אחרים במי יודע כמה כסף.
כל זה בשביל למרות שבשנה הבאה אי אפשר לשלם לאף אחד מהם וחייבים לחתוך את התקציב ב 20-30% במקרה כי אופטמי.
* אנחנו צפויים לקבל את העונש על השנתיים האחרונות כנ' בשנה הבאה אבל עד עכשיו העונשים היו קלים יחסית
אתה מדבר על קבוצה שתסיים מקום 4-6 בשלב הבתים ותקבל בחוץ את את ולנסיה ברבע (אם בכלל תגיד להם סיכוי סביר שלא) , ואתה באמת מצפה שיקחו את ביורוקאפ ?
אתה איתנו אחי ? ראית איך הפועל נראת ?
זאת בול ההפועל שניצחה בגלל טעויות שיפוט את ק.אתא בנקודה בבית , זו בדיוק הקבוצה שהובסה נגד מכבי לפני שלושה ימים .
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

IsraelM כתב: 11 דצמבר 2024, 22:18
ההוא מפעם כתב: 11 דצמבר 2024, 22:10

קבוקלו לשחרר

היורוקאפ מת
אתה מדבר על קבוצה שתסיים מקום 4-6 בשלב הבתים ותקבל בחוץ את את ולנסיה ברבע (אם בכלל תגיד להם סיכוי סביר שלא) , ואתה באמת מצפה שיקחו את ביורוקאפ ?
אתה איתנו אחי ? ראית איך הפועל נראת ?
זאת בול ההפועל שניצחה בגלל טעויות שיפוט את ק.אתא בנקודה בבית , זו בדיוק הקבוצה שהובסה נגד מכבי לפני שלושה ימים .
להיות אופטימי/פסימי לא משנה את המציאות
הדבר הכי חשוב העונה זה היורוקאפ וחייבים להתאבד עליו כי שנה הבאה התנאים משתנים מאוד לרעתנו
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

נו ונגיד נשתחל ל"יורוליג" לעונה.
נו?
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

הכי טוב בגביע קוראץ
ranjef
קיבל.ה  1457 לייקים

גביע האיגוד עדיף
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

תודה על התשובות הענייניות.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

טכנית לארז כתב: 11 דצמבר 2024, 23:06 נו ונגיד נשתחל ל"יורוליג" לעונה.
נו?
הפסקת מציאות, בשנה הבאה נהיה מוגבלים עי פיירפלי חדש ל 50% הכנסות בעלים מההכנסות הטבעיות וכן הגבלה על החלק היחסי של השחקנים בשכר. כל חריגה תעלה "קנס" שיילך ליורוליג כמו ב NBA לכן פתאום גם יקפידו על זה.
לכן עופר יהיה מוגבל בהשקעה שנה הבאה, לא כמו בשנה הזאת שהוא מצפצף על החוקים

היורוליג גם יוסיף לנו כסף וגם יעלה את תקרת ההשקעה המותרת של עופר וגם את שכר השחקנים האפשרי
אם בשנה הבאה נעשה אותו תקציב כמו השנה 1 ל 1 נשלם קנסות של עשרות מיליונים
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

נגיד שכל זה נכון (לא יודע), כל עוד המציאות של הכדורסל האירופי היא מפעל פרטי ושריונים, לא יעזור כלום. גם אם נזכה ביורוקאפ ונשתחל לעונה אחת, נעוף מיד אחכ.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

טכנית לארז כתב: 11 דצמבר 2024, 23:14 נגיד שכל זה נכון (לא יודע), כל עוד המציאות של הכדורסל האירופי היא מפעל פרטי ושריונים, לא יעזור כלום. גם אם נזכה ביורוקאפ ונשתחל לעונה אחת, נעוף מיד אחכ.
אני לא מצליח לעקוב אחרי ההגיון שלך או הבכיינות המתקרבנת שלך
הפועל תל אביב וירושלים היו ממייסדי הליגה הפרטית הזאת, עשינו את זה בעיקר כדי לדפוק את מכבי.
ככה שהבכי שלך זה על המעשים שלנו. הוא גם מטופש ומיותר כי זה הפורמט זאת הליגה ולשם אנחנו שואפים לבכות שאולי לא נחזיק שם מעמד זה כבר הזיה
אז בוא נוותר בכלל, נשחק בסופרטק וזהו

ועכשיו אני אעבור למישהו אישי שלי ישירות לך
התשובות המזלזלות שלך מעצבנות אותי, אני בניגוד לך טורח לנסות להבין מה שאני כותב בטח אם אני כותב ביקורת
אתה עונה לי "נניח שזה נכון" למה אתה מזלזל ? ברור שיכול להיות שאני טועה, אז תבדוק לפני שאתה עונה בזלזול. כנס לאתר של היורוליג תבדוק את תקנון הפיירפלי ואת השינוי שהם הכריזו עליו ותדע בדיוק כמוני או טוב יותר. אם לא בא לך לבדוק לפחות אל תזלזל במי שכן בודק זה מעליב.
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 12 דצמבר 2024, 00:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

הפועל וירושלים היו ממייסדי ה"יורוליג"?
מה?
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

טכנית לארז כתב: 11 דצמבר 2024, 23:14 נגיד שכל זה נכון (לא יודע), כל עוד המציאות של הכדורסל האירופי היא מפעל פרטי ושריונים, לא יעזור כלום. גם אם נזכה ביורוקאפ ונשתחל לעונה אחת, נעוף מיד אחכ.
יכול להיות שעופר בונה על לשים תקציב גבוה שנה הבאה ולנסות לקבל שיריון , צריך כמה 8 שיצביעו עבורך לשיריון? אולי עופר בונה על זה.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

Adom_Adom כתב: 12 דצמבר 2024, 00:22
יכול להיות שעופר בונה על לשים תקציב גבוה שנה הבאה ולנסות לקבל שיריון , צריך כמה 8 שיצביעו עבורך לשיריון? אולי עופר בונה על זה.
עופר לא טיפש הוא יודע שזה לא יקרה
ויש לזה הרבה סיבות אנחנו קבוצה קטנה מישראל בלי מסורת ובלי קשרים עם תוספת ערך מוסף אפסית בשבילם
אם יסכימו בכלל לתת שיריון לעוד קבוצה מישראל זאת תהיה בברור הפועל ירושלים זה הגיוני יותר מכל הבחינות המקצועיות. אבל יש להם גם 30 מילארד סיבות נוספות וכמובן הקשר האסטרטגי ל NBA

ליגת הNBA המתוכננת ( על נייר כזה או אחר ) היא חלום שעופר נוטה להזכיר רבות ולקדם
זה ברור שלא יוסיף לו ולנו פופולריות ביורוליג, אז בואו נסתפק קודם כל במה שאנחנו יכולים להשיג ספורטיבית
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

ההוא מפעם כתב:
אני לא מצליח לעקוב אחרי ההגיון שלך או הבכיינות המתקרבנת שלך
הפועל תל אביב וירושלים היו ממייסדי הליגה הפרטית הזאת, עשינו את זה בעיקר כדי לדפוק את מכבי.
ככה שהבכי שלך זה על המעשים שלנו. הוא גם מטופש ומיותר כי זה הפורמט זאת הליגה ולשם אנחנו שואפים לבכות שאולי לא נחזיק שם מעמד זה כבר הזיה
אז בוא נוותר בכלל, נשחק בסופרטק וזהו

ועכשיו אני אעבור למישהו אישי שלי ישירות לך
התשובות המזלזלות שלך מעצבנות אותי, אני בניגוד לך טורח לנסות להבין מה שאני כותב בטח אם אני כותב ביקורת
אתה עונה לי "נניח שזה נכון" למה אתה מזלזל ? ברור שיכול להיות שאני טועה, אז תבדוק לפני שאתה עונה בזלזול. כנס לאתר של היורוליג תבדוק את תקנון הפיירפלי ואת השינוי שהם הכריזו עליו ותדע בדיוק כמוני או טוב יותר. אם לא בא לך לבדוק לפחות אל תזלזל במי שכן בודק זה מעליב.
אתה יחסית חדש פה.
יש לי עצה קטנה
תתעלם
נערך לאחרונה על ידי Nati ב 12 דצמבר 2024, 02:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

נתי צודק. ואם היית יודע כמה נדיר שאני ונתי מסכימים, היית מבין כמה זה נכון.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

היררכיה
לפי עמדה בסדר מחמישייה לספסל
1. (מובילי כדור) ים רגלנד (טימור)
2. בברלי בלייקני (פלטין)
3 .פוסטר ווינרייט
4. גינת בלייזר (קאבוקלו)
5. מוטלי בינגהם

וזהו
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

Xavi כתב: 12 דצמבר 2024, 12:13 היררכיה
לפי עמדה בסדר מחמישייה לספסל
1. (מובילי כדור) ים רגלנד (טימור)
2. בברלי בלייקני (פלטין)
3 .פוסטר ווינרייט
4. גינת בלייזר (קאבוקלו)
5. מוטלי בינגהם

וזהו
בעיה בעמדה ב3 ועדייין לא בטוח שרנגלד ירשם בליגה
לא עדיף שבינגהאם יהיה הראשון ב4? ושקאבוקלו יהיה המחליף של מוטלי ב5 ?
כבר במחזור הקרוב הייתי רושם את שלושת הזרים הגבוהים ומשחק 2 גבוהים בחמישייה
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

מי הזרים שרשמנו עד עכשיו לליגה ? וכמה בכלל מותר ( 8 ? )
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

ההוא מפעם כתב: 12 דצמבר 2024, 14:56 מי הזרים שרשמנו עד עכשיו לליגה ? וכמה בכלל מותר ( 8 ? )
מותר 10

1.מוטלי
2.בברלי
3.פוסטר
4.קבוקלו
5.איש גדול
5.בינגהאם
7.בלייקני
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

תודה
כלומר אם אנחנו נפטרם מאחד מהם אנחנו עוד עמוק בתוך אזור הביטחון אפילו שניים
כי בלאו הכי יש הגבלה על מספר הזרים הנרשמים, אני עכשיו בהחלט רגוע יותר
סמל אישי של משתמש
Daniel
קיבל.ה  139 לייקים

מה הסיכוי להחתים את טיילר אניס במקום רגלנד?
רק הפועל
קיבל.ה  2383 לייקים

Daniel כתב: 12 דצמבר 2024, 16:39 מה הסיכוי להחתים את טיילר אניס במקום רגלנד?
בכסף שהולך פה העונה הזו הוא מגיע בלי לחשוב אפילו אם מקבל הצעה
שליחת תגובה