נכון שזה כבר סוף העונה.
אבל לפי המשחק היום הדבר היחיד שצריף ממחר עד הגמר זה לעבוד על שיפור הכושר הגופני!!!
כושר גופני
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
כושר מזעזע לאורך כל העונה שגם הוביל לפציעות.
מעניין מתי יבינו בארץ שכושר גופני בליגה כמו שלנו מנצח משחקים
מעניין מתי יבינו בארץ שכושר גופני בליגה כמו שלנו מנצח משחקים
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
חייבים לעבוד על זה כי גם ככה אנחנו נתגונן בגמר כל המשחק.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
נראה לי שקצת מאוחר לעבוד על כושר גופני 

-
- קיבל.ה 4 לייקים
חשוב לומר שיש לנו את עופר דורון, שהוא אחד ממאמני הכושר היסודיים והטובים בארץ.
צריך לזכור שזו עונה הזויה, שלא הלכה כמו שצריך ולכן אפשר להיות קצת יותר סלחניים בה.
צריך לזכור שזו עונה הזויה, שלא הלכה כמו שצריך ולכן אפשר להיות קצת יותר סלחניים בה.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
שכר של מאמני כושר הוא בדרך כלל לא גבוהה, בבונדסליגה מאמני כושר מרוויחים בין 100 ל200 אלף ברוטו בשנה והמשכורות שם נחשבות להכי גבוהות באירופה אחרי אנגליה. אני לא מבין למה לא להביא מומחה מאירופה שיהיה אחראי על כל מה שקשור לכושר גופני של השחקנים.
נערך לאחרונה על ידי Ron.T ב 20 מאי 2021, 11:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
בגדול אני מסכים איתך,צריך לקחת בחשבון שבקבוצה כמו שלנו בסכום כזה זה יבוא ע''ח שחקן בכיר.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 516 לייקים
-
- קיבל.ה 949 לייקים
תמיד תהיתי למה השחקנים בארץ עם כושר כזה מחורבן
כנראה שזה באמת גבול היכולת שלהם ושזה לא פשוט לעלות מעל זה, אחרת, מה הבעיה לפתח כושר גופני?
כנראה שזה באמת גבול היכולת שלהם ושזה לא פשוט לעלות מעל זה, אחרת, מה הבעיה לפתח כושר גופני?
long live the zapta
זה הזכיר לי את הפרק של 'סערה בממלכה' עם אבי נמני, ששודר לפני כמה שבועות.
וכך מספר נמני על המעבר שלו לאתלטיקו מדריד:
"כשהגעתי לאתלטיקו, המציאות טפחה על פניי. הפערים היו עצומים, בעיקר בכל מה שקשור לרמת האימון.
הגעתי לשם, ובחודש וחצי הראשונים הייתי מקיא אחרי אימונים, לא היה לי אוויר. לא עמדתי בקצב ובאינטנסיביות.
בקבוצה שיחק איתי כרסיטיאן ויירי, שהיה אז החלוץ הכי טוב באירופה וחלוץ נבחרת איטליה.
שאלתי אותו אחרי איזה שבועיים-שלושה: ‘למה האימונים כאלה קשים?', הוא הסתכל עליי ואמר: זה אימונים קשים? בתחילת העונה היית מבין מה זה אימונים קשים. היום, בגלל המשחקים שיש לנו באירופה, האימונים ממש קלים. הוא הכניס אותי עוד יותר לפאניקה, כי הייתי מסיים אימונים עם מתיחות בשרירים והתכווצויות, פשוט לא הייתי רגיל לקצב כזה."
"כשהגעתי לאתלטיקו, המציאות טפחה על פניי. הפערים היו עצומים, בעיקר בכל מה שקשור לרמת האימון.
הגעתי לשם, ובחודש וחצי הראשונים הייתי מקיא אחרי אימונים, לא היה לי אוויר. לא עמדתי בקצב ובאינטנסיביות.
בקבוצה שיחק איתי כרסיטיאן ויירי, שהיה אז החלוץ הכי טוב באירופה וחלוץ נבחרת איטליה.
שאלתי אותו אחרי איזה שבועיים-שלושה: ‘למה האימונים כאלה קשים?', הוא הסתכל עליי ואמר: זה אימונים קשים? בתחילת העונה היית מבין מה זה אימונים קשים. היום, בגלל המשחקים שיש לנו באירופה, האימונים ממש קלים. הוא הכניס אותי עוד יותר לפאניקה, כי הייתי מסיים אימונים עם מתיחות בשרירים והתכווצויות, פשוט לא הייתי רגיל לקצב כזה."
-
- קיבל.ה 530 לייקים
דוגמא קצת קיצונית, נמני טוב ככל שהיה, היה שחקן דיי פרימדונה שעומד באמצע המגרשyos כתב: ↑20 מאי 2021, 11:47 זה הזכיר לי את הפרק של 'סערה בממלכה' עם אבי נמני, ששודר לפני כמה שבועות.
זאת גם הסיבה שמעבר לכושר הגופני מעולם לא התאים לא לאירופה ולא לנבחרת
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
צריך לזכור שאנחנו מדברים על שחקן שהכינוי שלו בקרב אוהדי אתלטיקו היה "הצב"redead כתב: ↑20 מאי 2021, 12:04דוגמא קצת קיצונית, נמני טוב ככל שהיה, היה שחקן דיי פרימדונה שעומד באמצע המגרשyos כתב: ↑20 מאי 2021, 11:47 זה הזכיר לי את הפרק של 'סערה בממלכה' עם אבי נמני, ששודר לפני כמה שבועות.
זאת גם הסיבה שמעבר לכושר הגופני מעולם לא התאים לא לאירופה ולא לנבחרת
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
אם אני זוכר נכון בתחילת דרכו של גאידמק בביטר הוא הביא להם מאמן כושר שעבד אח''כ גם אצל *כבי.
בכל אופן אני זוכר שרמת הכושר גופני אז של שחקני ביטר הייתה ממש נראית לעין בכל משחק.
בכל אופן אני זוכר שרמת הכושר גופני אז של שחקני ביטר הייתה ממש נראית לעין בכל משחק.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
גם חיפה שנה שעברה היו עם מאמני כושר זרים והכושר הגופני שלהם בלט לטובה(בא לידי ביטוי גם בהמון גולים מאוחרים), העונה בכר הביא צוות ישראלי משלו והשחקנים שלהם בלי אוויר בדקה 60(בלט מאוד בכל המשחקים נגד מכבי).
-
- קיבל.ה 949 לייקים
השאלה שלי היא מה הספקטרום? כמה אחוזים השחקנים מנצלים מהכושר המקסימלי?
ככל שעוברות השנים אני מרגיש שהשחקנים בארץ באמת מגיעים ל90 אחוז שלהם, פשוט ה90 אחוז האלו זה ממש מעט ביחס לכדורגל העולמי
כלומר הם לא יכולים באמת להשתפר עוד הרבה
אולי אני טועה, לא באמת מבין בזה
ככל שעוברות השנים אני מרגיש שהשחקנים בארץ באמת מגיעים ל90 אחוז שלהם, פשוט ה90 אחוז האלו זה ממש מעט ביחס לכדורגל העולמי
כלומר הם לא יכולים באמת להשתפר עוד הרבה
אולי אני טועה, לא באמת מבין בזה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 530 לייקים
חוץ מגרופר שמסוגל לדפוק ספרינט הלוך חזור בדקה ה90
כל שאר השחקנים, מדקה 60 מתפללים לשריקת הסיום.
כל שאר השחקנים, מדקה 60 מתפללים לשריקת הסיום.