יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
dino
קיבל.ה  2308 לייקים

״אנחנו רוצים להחזירם אבל החמאס לא רוצה עיסקה״

כמו שמישהו יבוא וירצה לקנות מרצדס, יציע עליה 2000 שקל ויגיד שהוא רוצה אבל הצד השני לא רוצה.
די עם הבולשיט שלכם.
הפוסט קיבל 2 לייקיםארז שדהRed Wolf
בני12
קיבל.ה  1247 לייקים

L.S כתב: 27 נובמבר 2024, 17:50 :evil:
dino כתב: 27 נובמבר 2024, 17:08 בכל מקרה, הסוף שלהם ברור וידוע.
חלק מהימין נאיבים וחלק יודעים מה המטרה ולא אומרים בגלוי שהם מעדיפים את העלק ניצחון מוחלט מאשר החזרת החטופים.
ואם להיות בשיטת הפילוג של הביבי- הימין הרג ויהרוג את החטופים.
כן, זה החמאס שמחזיק ומתעלל בהם, אבל לימין היתה ויש אפשרות להחזיר אותם, את מה שנשאר מהם והוא מסרב לעשות זאת שלא בתנאי ברור ומוחלט של שליטה מלאה בעזה והתיישבות שם.
זה כל הסיפור.

צא להפגין בשבת
יש שמועה שמסתובבת שזה מוריד את המחיר ומחזיר אותם
קראת את זה בבילד?
הפוסט קיבל 4 לייקיםKingAlpacaהפועלסומךRed Wolf
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  188 לייקים

אם המצור המדובר היה מתחיל ב-8/10, כל החטופים כבר מזמן היו בבית. אבל עדיף להתייפייף כדי שהעולם עאלק יהיה איתנו. בסוף מקבלים עיכובי נשק מהדוד סם וגומרים בהאג על פשעי מלחמה. אז אם בכל מקרה אנחנו יוצאים הרעים בסיפור, לפחות היינו מרוויחים מזה את החטופים ושהעולם יקפוץ.
גם אכלנו את הדגים המקולקלים וגם גורשנו מהעיר.
הפוסט קיבל 2 לייקיםL.SBelos
L.S
קיבל.ה  808 לייקים

בני12 כתב: 27 נובמבר 2024, 19:24
L.S כתב: 27 נובמבר 2024, 17:50 :evil:
dino כתב: 27 נובמבר 2024, 17:08 בכל מקרה, הסוף שלהם ברור וידוע.
חלק מהימין נאיבים וחלק יודעים מה המטרה ולא אומרים בגלוי שהם מעדיפים את העלק ניצחון מוחלט מאשר החזרת החטופים.
ואם להיות בשיטת הפילוג של הביבי- הימין הרג ויהרוג את החטופים.
כן, זה החמאס שמחזיק ומתעלל בהם, אבל לימין היתה ויש אפשרות להחזיר אותם, את מה שנשאר מהם והוא מסרב לעשות זאת שלא בתנאי ברור ומוחלט של שליטה מלאה בעזה והתיישבות שם.
זה כל הסיפור.

צא להפגין בשבת
יש שמועה שמסתובבת שזה מוריד את המחיר ומחזיר אותם
קראת את זה בבילד?
בהארץ
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפוסט קיבל לייק אחדעד המ!!ת הפועל
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1135 לייקים

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf
Asafasraf
קיבל.ה  1179 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב:אם המצור המדובר היה מתחיל ב-8/10, כל החטופים כבר מזמן היו בבית. אבל עדיף להתייפייף כדי שהעולם עאלק יהיה איתנו. בסוף מקבלים עיכובי נשק מהדוד סם וגומרים בהאג על פשעי מלחמה. אז אם בכל מקרה אנחנו יוצאים הרעים בסיפור, לפחות היינו מרוויחים מזה את החטופים ושהעולם יקפוץ.
כשתבין שלכל הבלאגן הזה יש אשם עיקרי ששמו נתניהו, יהיה יותר קל.
אנחנו יכולנו להיות כבר כמה חודשים אחרי מלחמה, עם רובם המכריע של החטופים בחזרה בבית, אבל כשבקואליציה יש אנשים שמעניינת אותם ההתיישבות בעזה במקום חיי אדם, אנחנו נמשיך את המלחמה הזו עוד זמן רב, כי ״לא מחליפים ממשלה בזמן מלחמה״. זבל היה, זבל ישאר. הפוליטקאי הישראלי המושחת ביותר שהיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
הפוסט קיבל 3 לייקיםdinoארז שדהסומך
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1709 לייקים

לפני כמה זמן ציטטו לי פה (נדמה לי שהמשתמש המצוטט מטה) נתונים שנבחרו בקפידה על מספרי משאיות בחודשים מסוימים וכששאלתי מה קרה באוקטובר שמסבירים על "עד ספטמבר" ובנובמבר לא קיבלתי תשובה.
בסוף מצאתי במקום אחר.
צניחה של 76 אחוז בסיוע ההומניטרי לעזה בחודש אוקטובר. הסיבה: חופשת החגים
בזמן שארגונים בין־לאומיים מדווחים על 1.84 מיליון בני אדם במשבר תזונתי, 660 אלף במצב חירום תזונתי ו-133 אלף במצב תזונתי קטסטרופלי, מתברר כי ישראל מנעה כניסה של סיוע המוניטרי ״בגלל החגים״
(למשתמש אסף: לא, חגים זה לא משהו שפוטר כוחות לוחמים מחובותיהם על פי האמנות השונות)

כמו כן, ידידי השקול, נראה לי שלפחות פעם אחת התבלבלת עם התרופות
D&3 כתב: 25 נובמבר 2024, 09:30 למרות שאם חושבים על זה קצת ברצינות אתה כן עושה רווח מהפצת הפרופגנדה
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Asafasraf
קיבל.ה  1179 לייקים

teknoboy כתב:לפני כמה זמן ציטטו לי פה (נדמה לי שהמשתמש המצוטט מטה) נתונים שנבחרו בקפידה על מספרי משאיות בחודשים מסוימים וכששאלתי מה קרה באוקטובר שמסבירים על "עד ספטמבר" ובנובמבר לא קיבלתי תשובה.
בסוף מצאתי במקום אחר.
צניחה של 76 אחוז בסיוע ההומניטרי לעזה בחודש אוקטובר. הסיבה: חופשת החגים
בזמן שארגונים בין־לאומיים מדווחים על 1.84 מיליון בני אדם במשבר תזונתי, 660 אלף במצב חירום תזונתי ו-133 אלף במצב תזונתי קטסטרופלי, מתברר כי ישראל מנעה כניסה של סיוע המוניטרי ״בגלל החגים״
(למשתמש אסף: לא, חגים זה לא משהו שפוטר כוחות לוחמים מחובותיהם על פי האמנות השונות)

כמו כן, ידידי השקול, נראה לי שלפחות פעם אחת התבלבלת עם התרופות
D&3 כתב: 25 נובמבר 2024, 09:30 למרות שאם חושבים על זה קצת ברצינות אתה כן עושה רווח מהפצת הפרופגנדה
עכשיו גם החלטת מה אני אגיב ואכתוב? יפה מאוד.
סתם בשביל הידע- לא הייתי כותב כזה דבר. לא נורא, תמשיך לחיות בסרט שלך.

סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1709 לייקים

לא באמת חשבתי שתכתוב את זה, אתה יודע. (ואני שמח לגלות שצדקתי, כי למען האמת קצת חששתי)
אבל בינינו, זה טיעון בערך חצי מ"מ יותר גרוע מאלה שכבר טענת פה עשרות פעמים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Asafasraf
קיבל.ה  1179 לייקים

הטיעונים שלך הוכיחו את עצמם לאורך כל הדרך.
למי שיש כוח וסבלנות, ממליץ שיקראת את ההודעות שלך ושל דומיך (מטלי שנעלם לו יחד עם פלגס). שיא השיאים היה לנסות לשכנע שאין באמנת החמאס קריאה להשמדת ישראל והיהודים, אבל היו עוד כמה פנינים.

הפוסט קיבל 3 לייקיםרוויעד המ!!ת הפועלL.S
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  188 לייקים

Asafasraf כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:אם המצור המדובר היה מתחיל ב-8/10, כל החטופים כבר מזמן היו בבית. אבל עדיף להתייפייף כדי שהעולם עאלק יהיה איתנו. בסוף מקבלים עיכובי נשק מהדוד סם וגומרים בהאג על פשעי מלחמה. אז אם בכל מקרה אנחנו יוצאים הרעים בסיפור, לפחות היינו מרוויחים מזה את החטופים ושהעולם יקפוץ.
כשתבין שלכל הבלאגן הזה יש אשם עיקרי ששמו נתניהו, יהיה יותר קל.
אנחנו יכולנו להיות כבר כמה חודשים אחרי מלחמה, עם רובם המכריע של החטופים בחזרה בבית, אבל כשבקואליציה יש אנשים שמעניינת אותם ההתיישבות בעזה במקום חיי אדם, אנחנו נמשיך את המלחמה הזו עוד זמן רב, כי ״לא מחליפים ממשלה בזמן מלחמה״. זבל היה, זבל ישאר. הפוליטקאי הישראלי המושחת ביותר שהיה.

מסכים עם כל מילה.
הפוסט קיבל לייק אחדdino
J-R
קיבל.ה  39 לייקים

שישו ושמחו בסוריה.
מדהים איך החלטה אחת של ארה"ב ב2003 משפיעה על המצב עד היום.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1418 לייקים
יצירת קשר:

תמונה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1709 לייקים

Asafasraf כתב: 29 נובמבר 2024, 23:30 הטיעונים שלך הוכיחו את עצמם לאורך כל הדרך.
למי שיש כוח וסבלנות, ממליץ שיקראת את ההודעות שלך ושל דומיך (מטלי שנעלם לו יחד עם פלגס). שיא השיאים היה לנסות לשכנע שאין באמנת החמאס קריאה להשמדת ישראל והיהודים, אבל היו עוד כמה פנינים.

לא משנה כמה פעמים תחזור על השקר הזה, המציאות לא תשתנה. היחיד שכתב על אמנת החמאס היה מטלי.
(עריכה: אם אני זוכר נכון, הוא גם גיבה את הטענות שלו בציטוטים מהטקסט עצמו.
הטעות שלו הייתה שהוא ייחס לטקסט הזה חשיבות גדולה מדי ו\או לא הבין שהדברים האלה טבעם להשתנות, בדיוק כמו שהאמנה שהוא אהב לצטט ממנה הייתה שונה מאמנת החמאס המקורית)

וכל אחד יכול לקרוא פה את הטיעונים לך ולהיווכח בעצמו ברמה שלהם ובהבנה שהם משקפים.
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 03 דצמבר 2024, 19:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1709 לייקים

זוכרים שהסמול-המנותק-מהמציאות הזהיר שהמטרות המוצהרות של המלחמה הן סתם שקרים ולוחמה פסיכולוגית שמופעלת נגד אזרחי ישראל, והמטרה האמיתית היא כיבוש עזה?
ובכן...
סמוטריץ': "צה"ל ישהה ברצועת עזה לא בגלל הממשל הצבאי, אלא בגלל שזו מטרת המלחמה"

(לתשומת לבך, אסףאסרף)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Asafasraf
קיבל.ה  1179 לייקים

לא יקרה.
נדבר עוד כמה חודשים על ההתיישבות בעזה, בתקווה שעד אז תסתיים המלחמה.

Asafasraf
קיבל.ה  1179 לייקים

teknoboy כתב:

לא משנה כמה פעמים תחזור על השקר הזה, המציאות לא תשתנה. היחיד שכתב על אמנת החמאס היה מטלי.
הטעות שלו הייתה שהוא ייחס לטקסט הזה חשיבות גדולה מדי ו\או לא הבין שהדברים האלה טבעם להשתנות, בדיוק כמו שהאמנה שהוא אהב לצטט ממנה הייתה שונה מאמנת החמאס המקורית)

וכל אחד יכול לקרוא פה את הטיעונים לך ולהיווכח בעצמו ברמה שלהם ובהבנה שהם משקפים.
״הוא גם גיבה את הטענות שלו בציטוטים מהטקסט״
כמה מנותק צריך להיות כדי לרשום את זה אחרי ה-7.10.23? שוב, מזמין את מי שיש לו זמן וכוח לקרוא את השרשורים הפוליטיים כאן. ה-7.10 נתנה לך ולדומיך אגרוף לפנים, אבל תמשיך בשלך.

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1297 לייקים

teknoboy כתב: 03 דצמבר 2024, 18:38

אתה יכול להזכיר לי איפה מטלי טעה?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1709 לייקים

Asafasraf כתב: 03 דצמבר 2024, 19:48
teknoboy כתב:

1. ״הוא גם גיבה את הטענות שלו בציטוטים מהטקסט״
2. כמה מנותק צריך להיות כדי לרשום את זה אחרי ה-7.10.23? שוב, מזמין את מי שיש לו זמן וכוח לקרוא את השרשורים הפוליטיים כאן. ה-7.10 נתנה לך ולדומיך אגרוף לפנים, אבל תמשיך בשלך.

1. אני מנסה להגיד שמה שהוא טען **לגבי מה שכתוב באמנה** כנראה היה די מדויק
2. איך ה-7.10 היה אמור לתת לי אגרוף לפנים?
כי אחרי שנים שאני אומר שעזה היא כלא פתוח על סף רתיחה התברר שעזה הייתה כלא על סף רתיחה (שבסוף גם רתח)?
אולי כי אחרי שבמשך שנים כתבתי פה ש"ניהול הסכסוך" וצעדים חד צדדיים לא יביאו לפתרון הבעיה אלא רק יחריפו אותה, הבעיה לא נפתרה ואף החריפה?
אולי אם היית טורח לקרוא מה הסמולנים כותבים ולנסות להבין במקום לתת קונטרות ילדותיות אז היינו מגיעים לאנשהו (או לפחות הדיונים פה היו מעניינים), אבל יש לי תחושה שהסיכוי שתטרח אי פעם להבין משהו (טיעונים שהם לא שלך, מה שקורה במציאות סביבך, שלא לדבר על מה חושבים הפלסטינים או מה עובר עליהם) שואף לאפס - ולכן המציאות תמשיך להכות בך כמו ב-7.10.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1709 לייקים

KingAlpaca כתב: 03 דצמבר 2024, 21:40
teknoboy כתב: 03 דצמבר 2024, 18:38

אתה יכול להזכיר לי איפה מטלי טעה?
אני אישית לא בטוח שהוא טעה.
אם הוא טען ש(בגלל הניסוח באמנה)הוא בטוח שחמאס הוא ארגון של אוהבי ישראל שלא שוקל בכלל לתקוף אותה - הוא טעה.
לדעתי הוא גם הגזים בחשיבות של הטקסט הזה ובהנחה שמה שמשתקף בו אלה עקרונות שלא ישתנו בעתיד הנראה לעין.
מעבר לזה אני מודה שאף פעם לא העמקתי במיוחד בהתפלפלויות על הטקסט הזה. זכור לי שקצת ניסיתי, ראיתי שבגדול התיאור שלו די מדויק, והסתפקתי בזה.
בגדול אני מעדיף להתייחס למעשים ולמציאות ולא לטקסטים והצהרות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Asafasraf
קיבל.ה  1179 לייקים

teknoboy כתב:
teknoboy כתב: לא משנה כמה פעמים תחזור על השקר הזה, המציאות לא תשתנה. היחיד שכתב על אמנת החמאס היה מטלי.

2. כמה מנותק צריך להיות כדי לרשום את זה אחרי ה-7.10.23? שוב, מזמין את מי שיש לו זמן וכוח לקרוא את השרשורים הפוליטיים כאן. ה-7.10 נתנה לך ולדומיך אגרוף לפנים, אבל תמשיך בשלך.

כי אחרי שנים שאני אומר שעזה היא כלא פתוח על סף רתיחה התברר שעזה הייתה כלא על סף רתיחה (שבסוף גם רתח)?
אולי כי אחרי שבמשך שנים כתבתי פה ש"ניהול הסכסוך" וצעדים חד צדדיים לא יביאו לפתרון הבעיה אלא רק יחריפו אותה, הבעיה לא נפתרה ואף החריפה?
אולי אם היית טורח לקרוא מה הסמולנים כותבים ולנסות להבין במקום לתת קונטרות ילדותיות אז היינו מגיעים לאנשהו (או לפחות הדיונים פה היו מעניינים), אבל יש לי תחושה שהסיכוי שתטרח אי פעם להבין משהו (טיעונים שהם לא שלך, מה שקורה במציאות סביבך, שלא לדבר על מה חושבים הפלסטינים או מה עובר עליהם) שואף לאפס - ולכן המציאות תמשיך להכות בך כמו ב-7.10.
1. מה שהוא כתב לא היה קרוב למה שכתוב באמנה, ואנשים הוכיחו אותו כאן. מעבר לכך, הטבח הוכיח בדיוק את הכוונות.
2. אתה במשך שנים (יחד עם חלק מלהקת המעודדות הקבועה בפורום) סיפרתם לנו על פתרונות הזויים לסכסוך, שהזכורה ביותר היתה זכות השיבה של הפלסטינאים לצוך שטח ישראל והפיכת ישראל למדינת פלסטין שבה נחייה כולנו בשמחה ושלום. אם אתה לא מבין את ה-7.10 ושהוא היה מתרחש גם אם היינו ממלאים את החזון שלך, אתה נאיבי.
3. לגביי קונטרות ילדותיות ודיונים מעניינים- נמאסה עליי מזמן ההתנשאות שלך על כל מי שלא מסכים איתך. בניגוד אליך, לא רואה בשמאל (למעט הקיצוני ) משהו רע.
אתה פשוט בנאדם מגעיל. תמשיך עם ההתנשאות והדעות ההזויות. מקווה שמהיום תמשיך להתדיין עם עצמך.

סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1709 לייקים

Asafasraf כתב: 03 דצמבר 2024, 22:24
teknoboy כתב:

1. מה שהוא כתב לא היה קרוב למה שכתוב באמנה, ואנשים הוכיחו אותו כאן. מעבר לכך, הטבח הוכיח בדיוק את הכוונות.
2. אתה במשך שנים (יחד עם חלק מלהקת המעודדות הקבועה בפורום) סיפרתם לנו על פתרונות הזויים לסכסוך, שהזכורה ביותר היתה זכות השיבה של הפלסטינאים לצוך שטח ישראל והפיכת ישראל למדינת פלסטין שבה נחייה כולנו בשמחה ושלום. אם אתה לא מבין את ה-7.10 ושהוא היה מתרחש גם אם היינו ממלאים את החזון שלך, אתה נאיבי.
3. לגביי קונטרות ילדותיות ודיונים מעניינים- נמאסה עליי מזמן ההתנשאות שלך על כל מי שלא מסכים איתך. בניגוד אליך, לא רואה בשמאל (למעט הקיצוני ) משהו רע.
אתה פשוט בנאדם מגעיל. תמשיך עם ההתנשאות והדעות ההזויות. מקווה שמהיום תמשיך להתדיין עם עצמך.

1. אם אתה אומר. אני זוכר אחרת. מוזמן להדגים לי שטעיתי.

2. לא זכור לי שהצעתי שיבה פלסטינית לתוך שטח ישראל.
לגבי ההנחה שלך שאתה יודע מה היה קורה במציאות אלטרנטיבית - יש לדבר הזה גם שם וגם טיפול.
מה אני כן יודע? שני דברים. הראשון - שהדעות וההצעות שלי ושל שכמותי מעולם לא התקבלו ולא נוסו. להפך, היו מי שטרחו והתאמצו מאוד כדי שאנשים כמוך (וכמו 95% מהיהודים בישראל אם לא יותר) לא יחשבו לרגע לשקול את הדברים ולא יעלו על דעתם להסתכל על המציאות מלבד דרך תיווך נוח.
השני - שפחות או יותר כל מה שאני ושכמותי הזהרנו מפניו, אכן קרה. (לא שזה יפריע לך לקרוא לי הזוי ומנותק מהמציאות)

3. תודה. אני אשמח אם תפסיק להציק לי ולקרוא לי בשמות. (לא הייתי קורא למה שהולך בינינו "דיון", לפחות לא מצדך)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1709 לייקים

דיסקליימר קטן לגבי תחזיות הסמול שהתגשמו;
זה לא כזה מרשים כי מדובר בדרך כלל בתחזיות די כלליות, וכאמור גם קצת מובנות מאליהן כמו "אי אפשר להחזיק אנשים בכלא פתוח או תחת משטר דיכוי לאורך זמן בלי שהם יתפוצצו"
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Asafasraf
קיבל.ה  1179 לייקים

גם אנשי הימין הקיצוני טוען שמה שהוא חזה לגביי ה-7.10 התגשם, רק מסיבות שונות מאוד. אולי הם צודקים? רמז: הם ״צודקים״ בדיוק כמו שאתה צודק בטיעונים שלך.
הסברתי לך מספיק פעמים שהפתרון לסכסוך הזה לא יקרה עד שבשני הצדדים לא יהיו אנשים שמוכנים להתפשר. תמשיך לשקר.

סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1709 לייקים

Asafasraf כתב: 04 דצמבר 2024, 17:01 1. גם אנשי הימין הקיצוני טוען שמה שהוא חזה לגביי ה-7.10 התגשם, רק מסיבות שונות מאוד. אולי הם צודקים? רמז: הם ״צודקים״ בדיוק כמו שאתה צודק בטיעונים שלך.
2. הסברתי לך מספיק פעמים שהפתרון לסכסוך הזה לא יקרה עד שבשני הצדדים לא יהיו אנשים שמוכנים להתפשר.
3. תמשיך לשקר.

1. מה הסיבות, לדעתם? ועל מה הם מתבססים?
2. אם היית קורא לפעמים את מה שאני כותב, היית רואה שבנקודה הזאת אנחנו מסכימים (אני לא משתמש ב"להתפשר" אלא ב"להגיע לפתרון צודק שיהיה מוסכם על שני הצדדים", אבל אותו עיקרון).
אם היית מנסה לפעמים להבין את מה שאני כותב, היית שם לב שאני מזמן חושב שהפתרון הזה (פשרה, כמו שקראת לו) לא יגיע אם הדברים פשוט יזרמו במסלולם הנוכחי, ושאני חושש שכדי להסיט את הדברים ממסלולם צריך לקרות משהו רציני מאוד (מתברר שרציני הרבה יותר מחמישים אלף מתים, למשל).
3. אבל איפה השקר?
אתה מודע לזה שלא חובה לסיים כל הודעה במשפט מחץ? נראה לי שקנית טיפה יותר מדי את האשליה שמכרו לך על "תמונת ניצחון", שלא לומר ניצחון מוחלט.
ואם נחבר את זה למה שכתבת על המוכנות של אנשים להתפשר - אתה לא מוכן להתפשר אפילו עם מישהו מהצד שלך שחושב קצת אחרת ממך וכל המטרה שלך היא לנצח אותו\לדחוף משפט מחץ. איך תצליח להתפשר עם הצד השני בסכסוך דמים שנמשך כבר עשרות רבות של שנים?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
שליחת תגובה